KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
Pa gospodo kako to mislite da saznamo? Ima dobar nacin da se to proveri. Ja se secam da je Mitrovic prosle godine dobijao na kasicicu priliku i u Evroligi, a Djekic je Bogme igrao. I ja ne zaboravljam kako je Djekic cuvao Macvana u finalu nase lige protiv Hemofarma. Mozemo mi da pricamo kakvi su oni igraci, ali mozemo da pricamo i protiv kakvih igraca igraju. Djordjevic je pustan da igra protiv Drazena Petrovica, a Besovic ne dobija sansu da igra protiv Dzordana iz Hemofarma. Mozda su manji talenti, ali u NLB bi i igrali protiv manjih talenata. Ali sve to ne moze da se kaze. Djekic je super talenat po svim ocenama. Nemam ja neku zamerku sto Besovic, Jaramaz, Djekic i Bogdanovic nisu dobili sansu u Evroligi, vec zbog toga sto se i u NLB ceka da povedemo 20 razlike da bi oni usli. Mislim na prvu trojicu. Posto cetvrti nijednom nije bio u timu!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
ja npr. ne bih puštao Đekića ni na + 20 jer postoji ozbiljna opasnost da istopi razliku. Nemam ništa protiv momka, ali on meni nijednim svojim potezom ne uliva povjerenje da može nešto korisno napraviti na terenu. Ukoliko je i na treninzima takav, potpuno razumijem odluku Jovanovića da ga ne uvodi. To bi bilo kontraproduktivno, da momci koji se iskidaju na terenu i na treningu (Milosavljević, Lučić, Vesely, pa i taj nesertni Klobučar) sjede i da gledaju kako im Đekna uzima minutažu svojim manekenskim "catwalkom".
Mislim da je jedina stvar koja još Đekića drži u Partizanu činjenica da je skupo plaćen i da nemaju muda još priznati da su pogrešili. Jednostavno, Đekna ima tijelo čovjeka a muda vjeverice i kao takav nema šanse za vrhunsku košarku.
S druge strane, mislim da bi Jaramaz, Bogdanović i Bešović mogli dobiti neku šansu, i to je moja otvorena zamjerka Jovanoviću.
Ali ipak, generalni utisak dosadašnje dijela sezone je izuzezno povoljan!
Mislim da je jedina stvar koja još Đekića drži u Partizanu činjenica da je skupo plaćen i da nemaju muda još priznati da su pogrešili. Jednostavno, Đekna ima tijelo čovjeka a muda vjeverice i kao takav nema šanse za vrhunsku košarku.
S druge strane, mislim da bi Jaramaz, Bogdanović i Bešović mogli dobiti neku šansu, i to je moja otvorena zamjerka Jovanoviću.
Ali ipak, generalni utisak dosadašnje dijela sezone je izuzezno povoljan!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ako je tvoja logika ispravna onda ne znam zasto Kurta igra kod istog trenera, ako se vuce po terenu? Taj trener onda ocito nema iste standarde za sve. To ako neki igrac nakon postignutih poena ne pocne da urlice, da se unosi nekom u facu, ne znaci da nema muda. Djekna je prosle sezone pogadjao trojke i kada se rezultat lomio. Jel mozes da mi objasnis to da je pustio Djekica da igra protiv Sijene (ovaj je odigrao solidno), a onda ga sledeci mec protiv Igoke-e nije uvodio u igru. Kako to objasniti?
Slazem se da su rezultati prevazisli ocekivane, ali mi moramo da mislimo na buducnost. Recimo ove sezone je usao u top16 sledece nece npr. Koja je tu razlika u odnosu na to da ove nije usao, a da sledece udje? Pa nikakva.
Slazem se da su rezultati prevazisli ocekivane, ali mi moramo da mislimo na buducnost. Recimo ove sezone je usao u top16 sledece nece npr. Koja je tu razlika u odnosu na to da ove nije usao, a da sledece udje? Pa nikakva.
fizicar- prva petorka
Pa zar se nismo složili da je njegov najveći problem upravo to što nema telo odraslog čoveka? A ovo za muda ti ne stoji nikako. Prošle godine je na svojoj prvoj Evroligaškoj utakmici u karijeri (koja mu je istovremeno bila jedna od prvih u seniorskoj konkurenciji), zavalio trojku iz prvog pokušaja bez i malo ustezanja. Njemu je Vlade ubio samopouzdanje, to je najveći problem. A prilično je normalno da sa 19 godina nije dovoljno jak karakter da to prevaziđe bez podrške. Evo recimo Markos... Dva puta je Bodi poentirao pored njega na basketu i on je izgubio samopoudanje. Podrška za Markosa!drexler ::Jednostavno, Đekna ima tijelo čovjeka a muda vjeverice i kao takav nema šanse za vrhunsku košarku.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
@fizicar
ja Jerrellsa vjerovatno puno drugačije gledam od tebe, pa teško da i možemo nastaviti diskusiju. Na stranu njegova nezainteresovanost i taktička nezrelost koje ga i čine totalnim promašajem, ali radi se o dečku koji je fizički i tehnički gotovo savršeno potkovan igrač i kao takav uvijek ima neki doprinos na terenu, što se i očitava u njegovim dobrim indexima.
S te strane ga je nemoguće porediti sa Đekićem, za koga mislim da smo maksimalno spustili kriterijume pa npr. ta tekma sa Sijenom na kojoj ništa nije zasrao vodi se kao njegova dobra utakmica!? Šta? Opet, možda i ja grešim, ali evo, ja lično od njega nisam vidio NIŠTA ove dvije sezone što bi ga odvojilo od Save Lešića, Stefana Birčevića, Stevana Jelovca ili nekih drugih igrača, štaviše, mnogo je slabiji.
Džerelsova kurcobolja je nešto što se (nažalost) mora trpiti (bar do kraja sezone), jer dečko bez kapi znoja može ubaciti 15 poena. Ali kada junior na teren ulazi sa tim stavom, on nema šta tu tražiti, jer igrački kvalitet još nema.
@zemljoradnik
po mojim nekim kriterijumima (ne kažem da su ispravni), dokaz postojanja muda nije ako šutneš trojku na nekoj utakmici (i pogodiš je). Đekićev šut nikad nije bio sporan za mene. Ali ta priča "Vlada mu ubio samopouzdanje" je upravo poenta. Pa kako Vujošević nije ubio samopouzdanje Lučiću? Dečko je dvije godine sjedio iza koša sa Tegijem, ali je nastavio trenirati i evo ga u prvom timu, naveo je neke da ga čak pominju u kontekstu A reprezentacije. A upravo Lučićev i Đekićev pristup igri objašnjavaju njihov status, i Bogu hvala da je tako.
Opet kažem, možda se varam, volio bih da vidim neki Partizanov trening pa da se lično uvjerim, ali mislim da ovaj dečko nema štofa za veliku karijeru
ja Jerrellsa vjerovatno puno drugačije gledam od tebe, pa teško da i možemo nastaviti diskusiju. Na stranu njegova nezainteresovanost i taktička nezrelost koje ga i čine totalnim promašajem, ali radi se o dečku koji je fizički i tehnički gotovo savršeno potkovan igrač i kao takav uvijek ima neki doprinos na terenu, što se i očitava u njegovim dobrim indexima.
S te strane ga je nemoguće porediti sa Đekićem, za koga mislim da smo maksimalno spustili kriterijume pa npr. ta tekma sa Sijenom na kojoj ništa nije zasrao vodi se kao njegova dobra utakmica!? Šta? Opet, možda i ja grešim, ali evo, ja lično od njega nisam vidio NIŠTA ove dvije sezone što bi ga odvojilo od Save Lešića, Stefana Birčevića, Stevana Jelovca ili nekih drugih igrača, štaviše, mnogo je slabiji.
Džerelsova kurcobolja je nešto što se (nažalost) mora trpiti (bar do kraja sezone), jer dečko bez kapi znoja može ubaciti 15 poena. Ali kada junior na teren ulazi sa tim stavom, on nema šta tu tražiti, jer igrački kvalitet još nema.
@zemljoradnik
po mojim nekim kriterijumima (ne kažem da su ispravni), dokaz postojanja muda nije ako šutneš trojku na nekoj utakmici (i pogodiš je). Đekićev šut nikad nije bio sporan za mene. Ali ta priča "Vlada mu ubio samopouzdanje" je upravo poenta. Pa kako Vujošević nije ubio samopouzdanje Lučiću? Dečko je dvije godine sjedio iza koša sa Tegijem, ali je nastavio trenirati i evo ga u prvom timu, naveo je neke da ga čak pominju u kontekstu A reprezentacije. A upravo Lučićev i Đekićev pristup igri objašnjavaju njihov status, i Bogu hvala da je tako.
Opet kažem, možda se varam, volio bih da vidim neki Partizanov trening pa da se lično uvjerim, ali mislim da ovaj dečko nema štofa za veliku karijeru
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ne znam zašto navijači Partizana mahom misle da je svaki mladi igrač koji dođe u klub bogom dan da odmah istrči na parket i počisti protivnike pred sobom.
Slažem se da Jovanović forsira ziheraški koncept ove sezone igrajući gotovo isključivo sa najboljim što trenutno ima (a ni to baš nije neki kvalitet kako se ispostavilo), ali je isto tako tačno da je baš taj Đekić početkom sezone dobijao dosta prilika i da ih jednostavno nije koristio. Po tom pitanju sam u jednom trenutku izvukao i postovao uporedni pregled njegovih igara prošle i ove sezone i nije bilo napretka...naprotiv.
Čovek je svoju najbolju partiju pružio u prvom nastupu u EL prošle godine. Neka mi neko kaže kakav je napredak vidljiv od tog trenutka...a prošlo je godinu i po dana.
Slažem se da Jovanović forsira ziheraški koncept ove sezone igrajući gotovo isključivo sa najboljim što trenutno ima (a ni to baš nije neki kvalitet kako se ispostavilo), ali je isto tako tačno da je baš taj Đekić početkom sezone dobijao dosta prilika i da ih jednostavno nije koristio. Po tom pitanju sam u jednom trenutku izvukao i postovao uporedni pregled njegovih igara prošle i ove sezone i nije bilo napretka...naprotiv.
Čovek je svoju najbolju partiju pružio u prvom nastupu u EL prošle godine. Neka mi neko kaže kakav je napredak vidljiv od tog trenutka...a prošlo je godinu i po dana.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Ne kažem ja uopšte da je Đekić bogom dan, niti sam oduševljen kako je koristio svoje prilike (a zaista ih je imao u predsezoni), ali ja kod njega vidim talenat i žao mi je što ga ne koristi. A mlad je i zato ga pravdam. S druge strane Lučić je potpuno zaslužio svaki sekund na parketu ove sezone, tu nema spora. Ali velika je razlika kad sve vreme čekaš priliku i konačno je dobiješ, i kad dobiješ priliku u jednoj sezoni, a onda ti je u sledećoj uskrate. To je mnogo gadna stvar, kao po kineskoj kletvi "dabogda imao pa nemao". Naravno, nekog ko je metnalno savršeno jak to neće uništiti, ali nekome to jako teško pada. I slažem se da ko ne može da izdrži takav pritisak, teško da će ikada postati zaista veliki igrač. Ali ja Đeknu ne bih tek tako odbacio, jer mi (srpska košarka) sebi više ne možemo da dozvolimo da ispuštamo igrače koji imaju potencijala.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Đekić je ovu sezonu izgubio, sada je samo pitanje da li će izgubiti i sledeću
Jaramaz je u drugačijoj poziciji, jer će on sledeće godine sigurno biti back up, + dovodite onog combo igrača iz Borca, zato ne vidim potrebu da se dovodi Miljenović
Mitrović je u velikoj konkurenciji, ko zna šta će biti sa njim
Bogdanović ni sledeće godine neće biti u 12
Mnogo klinaca nagomilanih na poziciji 1/2/3, jedino će Bešović sledeće godine imati koliko toliko slobode, ovi ostali će morati da se guraju, pogotovo ako ostane Jaka.
Jaramaz je u drugačijoj poziciji, jer će on sledeće godine sigurno biti back up, + dovodite onog combo igrača iz Borca, zato ne vidim potrebu da se dovodi Miljenović
Mitrović je u velikoj konkurenciji, ko zna šta će biti sa njim
Bogdanović ni sledeće godine neće biti u 12
Mnogo klinaca nagomilanih na poziciji 1/2/3, jedino će Bešović sledeće godine imati koliko toliko slobode, ovi ostali će morati da se guraju, pogotovo ako ostane Jaka.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Talenat Đekni niko ne spori. Sporenje nastaje oko toga šta ima dalje iza tog talenta. Hoće li taj talenat ikad biti iskorišćen onoliko koliko bi trebalo.
Sad valjda lepo legne ona izreka da je talenat 5% a rad 95% uspeha.
Da li Đekić radi ili ne ne mogu da znam, ali da napretka nema je jasno kao dan. Ako radi, a napretka nema, e tu tek nema pomoći.
Da ne budem ja neki Jovanovićev advokat, mislim da Bane ni ovoliko prilike ne bi dobio da ga Dule prošle godine nije afirmisao i da nad njim ne stoje ogromna očekivanja...zato je VJ bio primoran da ga trpi više nego što mislim da bi ga trpeo inače. Slično kao sa Mitrovićem, Jaramazom ili Bešovićem.
Banetova minutaža u EL i NLB:
Zalgiris 18:42
BC Khimki 14:14
Maccabi Electra 08:59
Asseco Prokom 10:01
Caja Laboral 07:24
Zalgiris 06:14
BC Khimki 02:17
Caja Laboral 05:09
Budućnost 05:15
Hemofarm 14:30
Široki 12:15
Cedevita 13:15
Olimpija 08:45
Zagreb 16:30
Nymburk 10:30
Zvezda 15:30
Radnički 04:30
Zadar 02:00
Krka 05:30
Cibona 06:00
Široki 24:45
Zagreb 01:45
Nymburk 01:45
Radnički 01:45
Zadar 15:45
Nije znači njemu šansa uskraćena, nego je gubio tokom sezone...moje je mišljenje potpuno opravdano. Jovanović gleda da svoju prvu sezonu okonča uspešno u rezultatskom smislu...i on traži svoju afirmaciju.
Žalosno jeste što Bane gubi sezonu, ali je to realno stanje stvari.
Sad valjda lepo legne ona izreka da je talenat 5% a rad 95% uspeha.
Da li Đekić radi ili ne ne mogu da znam, ali da napretka nema je jasno kao dan. Ako radi, a napretka nema, e tu tek nema pomoći.
Da ne budem ja neki Jovanovićev advokat, mislim da Bane ni ovoliko prilike ne bi dobio da ga Dule prošle godine nije afirmisao i da nad njim ne stoje ogromna očekivanja...zato je VJ bio primoran da ga trpi više nego što mislim da bi ga trpeo inače. Slično kao sa Mitrovićem, Jaramazom ili Bešovićem.
Banetova minutaža u EL i NLB:
Zalgiris 18:42
BC Khimki 14:14
Maccabi Electra 08:59
Asseco Prokom 10:01
Caja Laboral 07:24
Zalgiris 06:14
BC Khimki 02:17
Caja Laboral 05:09
Budućnost 05:15
Hemofarm 14:30
Široki 12:15
Cedevita 13:15
Olimpija 08:45
Zagreb 16:30
Nymburk 10:30
Zvezda 15:30
Radnički 04:30
Zadar 02:00
Krka 05:30
Cibona 06:00
Široki 24:45
Zagreb 01:45
Nymburk 01:45
Radnički 01:45
Zadar 15:45
Nije znači njemu šansa uskraćena, nego je gubio tokom sezone...moje je mišljenje potpuno opravdano. Jovanović gleda da svoju prvu sezonu okonča uspešno u rezultatskom smislu...i on traži svoju afirmaciju.
Žalosno jeste što Bane gubi sezonu, ali je to realno stanje stvari.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Drexler je ranije napisao jedan dobar post kako je kosarka muski sport, ne samo zbog toga sto je to kontakt-igra, nego i zbog nekog pritiska i borbe za minutazu u timu. Lucic je svoje minute bolje koristio od Djekica i sasvim zasluzeno igra, a s obzirom da imamo i stranca na cetvorci, ne vidim tu trenutno prostor za Djekica, ali ce se mozda kasnije pojaviti u Superligi.
Mnogi Milosavljevica ne smatraju za mladog igraca, mada u danasnjoj kosarci, godiste je dosta relativna stvar. Neki igraci mogu da igraju u seniorskoj konkurenciji vec sa 17 godina (Cvetkovic iz Zvezde), a neki igraci sazrevaju kasnije. Maric je npr. postao odlican igrac tek sa 25 godina. Milosavljevic je dosao u Partizan bez iskustva iz NLB, ili slicne lige, a da ne pricamo o evropskom iskustvu, a Vlade mu je u mnogim utakmicama ukazao sansu i u prvoj postavi, a to se cesto zaboravlja.
Sto se tice Jaramaza, ja sam letos mislio da ce Partizan u njemu dobiti prvog pleja u godinama koje slede, ali kada sam video da on ne moze da prenese loptu, sto je osnovna uloga pleja, gadno sam se razocarao. Uzimajuci u obzir i ovo potpisivanje Pesakovica, ja mislim da za njega nema buducnosti u Partizanu.
Pored svega toga, cak i ako mozda Vlade nema taj "njuh" za mlade igrace, na treningu Partizana su stalno Todoric i Danilovic. Zar ne mislite da bi oni sugerisali Vladi da ubaci nekog igraca u vatru, ako on stvarno ima talenat?
Mnogi Milosavljevica ne smatraju za mladog igraca, mada u danasnjoj kosarci, godiste je dosta relativna stvar. Neki igraci mogu da igraju u seniorskoj konkurenciji vec sa 17 godina (Cvetkovic iz Zvezde), a neki igraci sazrevaju kasnije. Maric je npr. postao odlican igrac tek sa 25 godina. Milosavljevic je dosao u Partizan bez iskustva iz NLB, ili slicne lige, a da ne pricamo o evropskom iskustvu, a Vlade mu je u mnogim utakmicama ukazao sansu i u prvoj postavi, a to se cesto zaboravlja.
Sto se tice Jaramaza, ja sam letos mislio da ce Partizan u njemu dobiti prvog pleja u godinama koje slede, ali kada sam video da on ne moze da prenese loptu, sto je osnovna uloga pleja, gadno sam se razocarao. Uzimajuci u obzir i ovo potpisivanje Pesakovica, ja mislim da za njega nema buducnosti u Partizanu.
Pored svega toga, cak i ako mozda Vlade nema taj "njuh" za mlade igrace, na treningu Partizana su stalno Todoric i Danilovic. Zar ne mislite da bi oni sugerisali Vladi da ubaci nekog igraca u vatru, ako on stvarno ima talenat?
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
@ Gencha
Vidi mi moramo da definisemo stvari neke. Da Vlada ima slobodu na klupi Partizana? Ako ima njegov uspeh je ulazak u top16, ako nema mozda je to Todoricev ili Danilovicev uspeh. Dakle, da li su sve odluke odluke Vlade. Otkaz Popovicu, Lafajetu... Ako on ima slobodu pricacemo o njegovim uspesima ove sezone top16 Evrolige, osvojen kup, ulazak u top 4 NLB i nekim njegovim greskama, koji se uglavnom odnose na ne pruzanje sanse mladim igracima. Ako nema slobodu ovo ne mogu biti njegovi uspesi niti njegove greske.
@ drexler
Imamo drugacije misljenje, ali postujem tvoj stav.
Inace meni Jaramaz deluje kao da ima ogromnu tremu kada udje u igru. Ne znam da li neko od vas deli moje misljenje?
Vidi mi moramo da definisemo stvari neke. Da Vlada ima slobodu na klupi Partizana? Ako ima njegov uspeh je ulazak u top16, ako nema mozda je to Todoricev ili Danilovicev uspeh. Dakle, da li su sve odluke odluke Vlade. Otkaz Popovicu, Lafajetu... Ako on ima slobodu pricacemo o njegovim uspesima ove sezone top16 Evrolige, osvojen kup, ulazak u top 4 NLB i nekim njegovim greskama, koji se uglavnom odnose na ne pruzanje sanse mladim igracima. Ako nema slobodu ovo ne mogu biti njegovi uspesi niti njegove greske.
@ drexler
Imamo drugacije misljenje, ali postujem tvoj stav.
Inace meni Jaramaz deluje kao da ima ogromnu tremu kada udje u igru. Ne znam da li neko od vas deli moje misljenje?
fizicar- prva petorka
Ne znam koliku Vlade ima slobodu u radu, ali sam samo hteo da istaknem tu cinjenicu, da je Todoric na treninzima i da sa njegovim iskustvom sigurno moze da posavetuje Vladu oko toga ko od mladih igraca zasluzuje sansu, a ko ne.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Ја делим, на свакој утакмици ми је изгледао доста уплашено.fizicar ::Inace meni Jaramaz deluje kao da ima ogromnu tremu kada udje u igru. Ne znam da li neko od vas deli moje misljenje?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Jbm ti zivot, kakva povreda Petrova, ode sezona...
Mihael- mvp
Godina : 37
Jednom se moj drug ovako povredio na basketu... Jos gore izgleda uzivo...Mihael ::Jbm ti zivot, kakva povreda Petrova, ode sezona...
Hyperactive- prva petorka
nazalost, karijera mu je gotova.. u tridesetim je gotovo nemoguce vratiti se nakon onakvog loma noge
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Nisam gledao i dobro je što nisam to vidio. Ne volim da vidim sportske povrede.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Veruj mi dobro je...Znas kako se savijao i urlao od bolova,uzas!Meni je i dalje neka muka,nemogu ni da komentarisem utakmicu!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
http://foto.kosarka.si/Krka-Partizan-12-03-2011/_PL13759
ko je gadljiv i osetljiv na ovakve stvari da ne otvara.
ko je gadljiv i osetljiv na ovakve stvari da ne otvara.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ovde se na slikama ne vidi baš koliko je to strašno bilo, ili koliko JESTE strašno. Neka jeza je prošla kroz mene dok sam gledao...
Što se utakmice tiče, videla se razlika u svakom trenutku i ovo je još jedna rutinska pobeda za prvo mesto.
Što se utakmice tiče, videla se razlika u svakom trenutku i ovo je još jedna rutinska pobeda za prvo mesto.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Jeste li primetili grimasu Jerrellsa u trenutku kada je video ovo. Jezivo. Najgore od svega sto je utakmica bila resena. Bilo je sve gotovo i svi su cekali kraj,
fizicar- prva petorka
Evo neko moje zapažanje...
Prvo, Krka nije džabe tu gde jeste. Lagana pobeda protiv takve ekipe nije nešto što se može očekivati. Svaka čast Džiletu za ovo što radi, a radi na nivou NLB-a ono što je Vujošević radio u Evroligi poslednjih par godina. Ima ratnike i cepa, paklena odbrana i u napadu kontrolisano. E, sada, meni ostavlja prostora za sumnju da li je Džile samo bleda kopija Vujoševića ili je za neka velika dela. Ove godine je u 3 utakmice tesno izgubio od Olimpije, samo ga je Zagreb razbio ako se ne varam, Kod kuće su izgubili samo 2 meča do ovog danas i to sa ne više od 5 razlike. Vlade ga je oduvao u 2 utakmice. Danas Gist skoro ništa nije ubacio a ipak je to bila lagana pobeda. U Beogradu sam uživo gledao utakmicu, to je bila smejurija. Partizan je gubio od slabijih ekipa nego što je Krka, pa mi baš upada u oči to da je Vlade baš Džileta dva puta lako dobio, kao što niko drugi nije. Sada se vraćam na ono da je Džile bleda Duletova kopija, da nije imao ništa novo, Vladi nepoznato, da spremi!?
Sa druge strane, Vlade je tokom ove sezone pokazao dosta slabosti, ali je pokazao i da ne kopira u svemu Vujoševića. Ponekad zna da trpi igrača kda greši, ne vadi ga odmah napolje. Naravno, ne treba pominjati to koliki mu je teret na leđima i d amu je prva seniorska sezona.
Htedoh reći, neka greši. Bolje da greši nego da kopira nešto, možda iz grešaka nauči.
Što se tiče igračkog kadra. Klobučaru treba fino zahvaliti na saradnji. Fin dečko, pokazao neki kvalitet proteklih godina, ali sjebasmo se braćo. I treba to raskrstiti i pojesti govno i gotovo, koliko košta da košta.
Kecman ne sme ovoliko da se troši. On može da ima bitnu ulogu i naredne godine, ali ne sme ovoliko da se troši kao sada.
Pera sledeće godine ne sme biti u rosteru, to je jasno kao dan. Pogodi on trojku kad aje bitno ponekad, ali odradio je svoje. Neka pofigne ove trofeje do kraja i to je to.
Milosavljević se nije snašao u prvoj sezoni, ali je u par navrata pokazao da tu ima materijala. On ne može biti nosilac igre, ali i te kako može da posluži, strašno dobar radnik i može biti koristan ako oko sebe ima znalce, kao što je to radio u reprezentaciji.
Jawai, Gist, Jerrells hvala Bogu idu na kraju sezone.
Jaramaz je u mlađim kategorijama pokazivao određeni kvalitet i mislim da bi iz uprave trebali da zagrizu, po cenu da se ne osvoji titula, da probaju Jaramaza i Đekića u domaćem prvenstvu. Da ih isforsiraju i da vide i oni i mi da li ova dvojica vrede trpljenja. Bešović još nije za seniore i njemu bi u Čačku naredne sezone trebalo baš fino da bude.
Previše mladih igrača je nagomilano na spoljnim pozicijama i ne vidim kako bi svi mogli da dobiju šansu, a nijedan nije odskako nekim kvalitetom u svom uzrastu pa da se uzme i da se on forsira, osim Đekne, a on nema kila da se obesi. Nadam se da Danilović i Toša znaju šta rade, jer bi eventualno dovođenje Miljenovića da sedi na klupi bilo pogubno za tog klinca, kao što mislim da je poguno za Bogdanovića što nije igrao ove sezone.
Prvo, Krka nije džabe tu gde jeste. Lagana pobeda protiv takve ekipe nije nešto što se može očekivati. Svaka čast Džiletu za ovo što radi, a radi na nivou NLB-a ono što je Vujošević radio u Evroligi poslednjih par godina. Ima ratnike i cepa, paklena odbrana i u napadu kontrolisano. E, sada, meni ostavlja prostora za sumnju da li je Džile samo bleda kopija Vujoševića ili je za neka velika dela. Ove godine je u 3 utakmice tesno izgubio od Olimpije, samo ga je Zagreb razbio ako se ne varam, Kod kuće su izgubili samo 2 meča do ovog danas i to sa ne više od 5 razlike. Vlade ga je oduvao u 2 utakmice. Danas Gist skoro ništa nije ubacio a ipak je to bila lagana pobeda. U Beogradu sam uživo gledao utakmicu, to je bila smejurija. Partizan je gubio od slabijih ekipa nego što je Krka, pa mi baš upada u oči to da je Vlade baš Džileta dva puta lako dobio, kao što niko drugi nije. Sada se vraćam na ono da je Džile bleda Duletova kopija, da nije imao ništa novo, Vladi nepoznato, da spremi!?
Sa druge strane, Vlade je tokom ove sezone pokazao dosta slabosti, ali je pokazao i da ne kopira u svemu Vujoševića. Ponekad zna da trpi igrača kda greši, ne vadi ga odmah napolje. Naravno, ne treba pominjati to koliki mu je teret na leđima i d amu je prva seniorska sezona.
Htedoh reći, neka greši. Bolje da greši nego da kopira nešto, možda iz grešaka nauči.
Što se tiče igračkog kadra. Klobučaru treba fino zahvaliti na saradnji. Fin dečko, pokazao neki kvalitet proteklih godina, ali sjebasmo se braćo. I treba to raskrstiti i pojesti govno i gotovo, koliko košta da košta.
Kecman ne sme ovoliko da se troši. On može da ima bitnu ulogu i naredne godine, ali ne sme ovoliko da se troši kao sada.
Pera sledeće godine ne sme biti u rosteru, to je jasno kao dan. Pogodi on trojku kad aje bitno ponekad, ali odradio je svoje. Neka pofigne ove trofeje do kraja i to je to.
Milosavljević se nije snašao u prvoj sezoni, ali je u par navrata pokazao da tu ima materijala. On ne može biti nosilac igre, ali i te kako može da posluži, strašno dobar radnik i može biti koristan ako oko sebe ima znalce, kao što je to radio u reprezentaciji.
Jaramaz je u mlađim kategorijama pokazivao određeni kvalitet i mislim da bi iz uprave trebali da zagrizu, po cenu da se ne osvoji titula, da probaju Jaramaza i Đekića u domaćem prvenstvu. Da ih isforsiraju i da vide i oni i mi da li ova dvojica vrede trpljenja. Bešović još nije za seniore i njemu bi u Čačku naredne sezone trebalo baš fino da bude.
Previše mladih igrača je nagomilano na spoljnim pozicijama i ne vidim kako bi svi mogli da dobiju šansu, a nijedan nije odskako nekim kvalitetom u svom uzrastu pa da se uzme i da se on forsira, osim Đekne, a on nema kila da se obesi. Nadam se da Danilović i Toša znaju šta rade, jer bi eventualno dovođenje Miljenovića da sedi na klupi bilo pogubno za tog klinca, kao što mislim da je poguno za Bogdanovića što nije igrao ove sezone.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::eventualno dovođenje Miljenovića da sedi na klupi bilo pogubno za tog klinca, kao što mislim da je poguno za Bogdanovića što nije igrao ove sezone.
i ti nesto pametno da kažeš
Nolle- mvp
Bodi Bond ::Evo neko moje zapažanje...
Ili to ili im Partizan bas ne odgovara? Ipak uspeh Dzikicev je ogroman.
Meni takodje nije bitno da osvojimo titulu. Isforsirate mlade i videti od kog materijala su nacinjeni. Za Jaku se takodje slazem.
Za Besovica bas i ne. Mislim da treba da dobije sansu u KLS, pa ako je ne iskoristi pozajmiti ga Borcu.
fizicar- prva petorka
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo