KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
One dve lopte, na kraju što je Džerels prodao su me iznervirale za medalju. Prvi put sam vikao i psovao Milosavljevića (ovaj put je preterao u glupostima, i to za trulih 8 minuta u igri). Gist očajan ponovo, navijao sam sve vreme da se Đekna vrati umesto njega u igru. A Đekna je i uzgred rečeno odigrao svoju rolu bez značajnih grešaka, ali i bolje u odbrani od Gista.
Katić, svaka mu čast. U odbrani dobar, u napadu osim što je sam 12-13 puta bolji od Džavaija, pravi toliki prostor bekovima, svojim blokovima da su ovi dobar deo svojih poena njegovom zaslugom dali.
Kecman, doktor, nema drugo.
Klobučar solidan. Konačno je i dobio neke minute i nije razorarao (mada može i mora mnogo bolje, posebno u napadu).
Lučić odlučio. A svojim zalaganjem je to i zaslužio.
VESELI; VESELI; VESELI... Kralj, Car, svaka mu čast. Odbrana, napad, srce, zalaganje, borba... Mislim da ću plakati kada bude odlazio?!
Vlada, odlično vodio. Igra čitave ekipe je ličila na IGRU Partizana, na igru ekipe...
Svaka čast momcima, konačno liče na ono što se očekuje od njih.
Katić, svaka mu čast. U odbrani dobar, u napadu osim što je sam 12-13 puta bolji od Džavaija, pravi toliki prostor bekovima, svojim blokovima da su ovi dobar deo svojih poena njegovom zaslugom dali.
Kecman, doktor, nema drugo.
Klobučar solidan. Konačno je i dobio neke minute i nije razorarao (mada može i mora mnogo bolje, posebno u napadu).
Lučić odlučio. A svojim zalaganjem je to i zaslužio.
VESELI; VESELI; VESELI... Kralj, Car, svaka mu čast. Odbrana, napad, srce, zalaganje, borba... Mislim da ću plakati kada bude odlazio?!
Vlada, odlično vodio. Igra čitave ekipe je ličila na IGRU Partizana, na igru ekipe...
Svaka čast momcima, konačno liče na ono što se očekuje od njih.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Pohvalio bih i dobre postavke napada protiv zone, gde se cesto pronalazio sam igrac u cosku, sto je odlican recept!
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Ne bih podneo da je Tunčeri dao onu trojku. To bi za mene bio kraj Sveta, počeo bih da plačem. Već sam se spremao da opljujem i Džerelsa i sve redom kada su izgubili one 2 lopte, ovako su se izvukli
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sergej ::Mogao je da ima i 50 realno najveci krivac za ovako losu zavrsnicu je upravo on.
I trener koji ga ga nije izveo već posle druge greške, a 4-5 puta je Džerels pogrešio u finišu, zbog čega se Efes i vratio, mada je do finiša odigrao dobru utakmicu (8p, 7sk i 7as).
Pa i ćorav bi u finišu izbacio Džerelsa i vratio Klobučara, napad mi je nekako tečniji i bolji kada je on na parketu, sigurniji. Džerels greši li greši u finišu, ali "stručnjak" ga ne izvodi ni za živu glavu. Isto je u finišu izbacio Katića, koji je maestralno igra, pravio blokove, skakao i uveo onog panja.
Prevashodno Vladinim lošim odlukama i procenama (vikao sam u jednom trenutku: "Jebo te Džerels, izbaci ga višeeeeeeeeeee!") je mogao da od gotovog napravi veresiju.
Ekipa je ipak odigrala dobro, jako, požrtvovano i borbeno, jaka odrbana i skok u napadu, mada eto ima stvari od kojih poludiš, što od igrača, što od trenera, a i ako smo igrali jaku odbranu, mnogo puta su ostajali sami kao duhovi na trjci, ali srećom su dosta i promašili...
Veseli odigrao doktorski, Katić i Kecman odlični, nadam se da će obojica ostati i u narednoj sezoni, dok mi je pomalo žao što Lučić nije ipak nagazio liniju, bilo bi slađe (stigli su nas za 2 minuta i imali šansu za pobedu, a on im uvalio koš sekund pre kraja, slađe ne može, a i zbog reprezentacija, kada je Tunčeri nagazio liniju)!
Lep je osećaj kada se pobedi u Evroligi, još Efes u gostima, da ne ostanemo jedini sa nulom. Mada, kada se sve pogleda, nmi jedna keipa u našoj grupi nije ništa posebno, to smo svi mogli da vidimo, daleko od najjače evropske klase. Arena i Vlada su glavni razlozi zašto je ovo tako ispalo. U Pioniru bi bilo drugačije, a sa "čarobnjakom" ruku dajem najmanje 4 pobede iz dve utakmice i siguran plasman u Top 8. Prošlogodišnja ekipa sa Duletom, sa onakvom igrom, "počistila" bi ove tri ekipe kao od šale. I ova ekipa može, to se vidi, ali jednostavno Vlada je još "mali". Mi smo bolje igrali u gostima nego u usranoj, seljačkoj, smrdljivoj Areni!
Nego, to su sve priče sad moje, šta bi bilo kad bi bilo, ali moglo je, realno, šteta velika...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
@ KKP
Hajde sada izađi malo napolje na sneg, i ostani tamo naredna dva sata, bos, neodeven... Da ohladiš čuturu malo da ne bi neko drugi da ti je hladi... Strefiće te neki srčani napad ili nešto, ako se ne smiriš...
Hajde sada izađi malo napolje na sneg, i ostani tamo naredna dva sata, bos, neodeven... Da ohladiš čuturu malo da ne bi neko drugi da ti je hladi... Strefiće te neki srčani napad ili nešto, ako se ne smiriš...
2bad4u- prva petorka
KKP,
uz dužno poštovanje, ja i dalje mislim da je Vlade Jovanović veći stručnjak od tebe.
uz dužno poštovanje, ja i dalje mislim da je Vlade Jovanović veći stručnjak od tebe.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ja se nisam kandidovao za klupu Partizana i nisam rekao da sam veći stručnjak od gospodina "Totalno neznanje", ali blago nama sa takvim "stručnjakom"...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
ovaj... koliko sam razumeo, mi smo dobili Efes u gostima... EFES U GOSTIMA.
nesto se to ne vidi na prethodnim stranama, pa ko veli da naglasim
nesto se to ne vidi na prethodnim stranama, pa ko veli da naglasim
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ne razumem KKP zasto non stop potcenjujes Vladu. Covek je sa totalno novim timom i 5 stranaca napravio odlican rezultat iznad svih ocekivanja. Mozda igra nije sjajna,ali rezultati su itekako vidljivi.
Previse sebi dajes za pravo da vredjas i omalovazas neciji spartanski rad. Jos i ovo oko Arene. Pa jel ti shvatas da novcem od Arene su isplacene 3 plate svim igracima i zaposlenima u klubu. Partizan MORA da igra u Areni TOP16, finansije su i dalje problem, nije kao sto je bilo nekad , ali nije ni sjajno.
Previse sebi dajes za pravo da vredjas i omalovazas neciji spartanski rad. Jos i ovo oko Arene. Pa jel ti shvatas da novcem od Arene su isplacene 3 plate svim igracima i zaposlenima u klubu. Partizan MORA da igra u Areni TOP16, finansije su i dalje problem, nije kao sto je bilo nekad , ali nije ni sjajno.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sergej ::finansije su i dalje problem
zaista se nadam da je ovo bila sala
Nolle- mvp
Nolle ::Sergej ::finansije su i dalje problem
Naravno da je šala. Za sledeću sezonu se vraća Bo, Novica i Krle a i dovešće se Lebron... ima se, može se.
2bad4u- prva petorka
Ja se zaista nisam šalio, vaš ovogodišnji budžet je 3x veći od našeg, na leto dobijate milionče od Veselog, možda i više od miliona, imaćete veće ugovore za sledeću godinu, imaćete mnogo više para nego ove sezone, a i ove godine nije da nemate i da ste u dugovima, pa da Arena mora da vam plaća plate igračima, i to 3 mesečne, SVIM igračima. I još na sve to ste sredili dugovanja sa Marfin bankom.
Nemojte da me zajebavate u prevodu,
niste vi toliko jadni i bedni, Nego ste navikli da budete takvi (Dule vas je spuštao, kada treba i koliko treba, da ne letite, ove sezone nije bilo ikoga to da uradi, da vam klepi poštenu dandaru), pa ste onda klali iz prikrajka, sada se od vas u Evropi nešto ipak očekuje, i to se videlo ove sezone. Pritisak je bio veliki, novi trener posle F4, navijači i dalje pod utiskom tog istog F4, žele pobede i ništa sem toga...
niste vi toliko jadni i bedni, Nego ste navikli da budete takvi (Dule vas je spuštao, kada treba i koliko treba, da ne letite, ove sezone nije bilo ikoga to da uradi, da vam klepi poštenu dandaru), pa ste onda klali iz prikrajka, sada se od vas u Evropi nešto ipak očekuje, i to se videlo ove sezone. Pritisak je bio veliki, novi trener posle F4, navijači i dalje pod utiskom tog istog F4, žele pobede i ništa sem toga...
Nolle- mvp
Nolle ::Sergej ::finansije su i dalje problem
Uvek moze bolje i vise da se zaradi
Sergej- mvp
Za evropske okvire Partizan je beda. Budžet ove u onosu na ranije sezone nije mnogo veći, već ne mora mnogo da se krpi, kao ranijih sezona. To je jedina razlika.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Nolle, aj stvarno malo smanji seruckanje....
O kakvom ti milioncetu pricas za Veselog, kazes, mozda i vise, pa jel znas koliko ce tim iz NBA liga dati... Ja znam da je tebi kao zvezdasu tesko da gledas uspehe Partizana, ali previse seruckas ( bez ljutnje samo )...
Sigurno da je bolje nego proslih sezona, ali je daleko od savrsenog, kada bude mogucnosti da se ponekad ostavi neki veliki igrac i na sledecu sezonu, tada ce stanje u timu biti dobro...
O kakvom ti milioncetu pricas za Veselog, kazes, mozda i vise, pa jel znas koliko ce tim iz NBA liga dati... Ja znam da je tebi kao zvezdasu tesko da gledas uspehe Partizana, ali previse seruckas ( bez ljutnje samo )...
Sigurno da je bolje nego proslih sezona, ali je daleko od savrsenog, kada bude mogucnosti da se ponekad ostavi neki veliki igrac i na sledecu sezonu, tada ce stanje u timu biti dobro...
Mihael- mvp
Nolle, tebi je izgleda normalno da Partizan ima duplo manji budžet od Zvezde, a da ima 15 puta bolje rezultate?!
U istu jednačinu stavljaš dve "nepoznate" koje ni ne pripadaju istom brojevnom sistemu.
To što se Partizan od ove godine izborio za zaokružen budžet pre kraja sezone, je delo rezultata u prethodnim sezonama. Ne znam čime je Zvezda zaslužila prethodnih sezona veće budžete od KKP-a!?!?!
U istu jednačinu stavljaš dve "nepoznate" koje ni ne pripadaju istom brojevnom sistemu.
To što se Partizan od ove godine izborio za zaokružen budžet pre kraja sezone, je delo rezultata u prethodnim sezonama. Ne znam čime je Zvezda zaslužila prethodnih sezona veće budžete od KKP-a!?!?!
2bad4u- prva petorka
Koliko sam ja upoznat, a upoznat sam NBA timovi daju 500k za svakog draftovanog igrača iz Evrope. E sada bi tu Zulof mogao više da objasni kako i šta preko(slučaj Rubio je bio takav) jer se to ne isplati nijednoj ekipi iz Evrope ako bi mogli za više da ga utope nekom drugom evropskom timu.
Koleman- mvp
Sve preko plaća igrač.
Bodi Bond- mvp
Koleman, u pravu si, NBA tim moze maksimum 500k da plati, Bodi je lepo objasnio, sve preko placa igrac, ali daleko od toga da ce Veseli platiti 500k ili cak jos vise...
Mihael- mvp
Sta je bilo u slucaju Pekovica?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Nolle ::I još na sve to ste sredili dugovanja sa Marfin bankom.
niste vi toliko jadni i bedni, Nego ste navikli da budete takvi
Molim te objasni mi ovu tvoju tvrdnju za Marfin banku. Jasno je da je dug prerasporedjen (nešto marketing, nešto se plaća) ali i dalje dug stoji, ali očigledno ti imaš neke bolje izvore od mene pa me živo zanima kako je to "sredjeno".
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ja ću pitati danas za to. Recimo da mi neko jako blizak radi u Marfin banciImperator ::Nolle ::I još na sve to ste sredili dugovanja sa Marfin bankom.
niste vi toliko jadni i bedni, Nego ste navikli da budete takvi
Molim te objasni mi ovu tvoju tvrdnju za Marfin banku. Jasno je da je dug prerasporedjen (nešto marketing, nešto se plaća) ali i dalje dug stoji, ali očigledno ti imaš neke bolje izvore od mene pa me živo zanima kako je to "sredjeno".
Koleman- mvp
Nema tu šta da se pita. Osnovica duga je ostala, Partizan to određenim tempom treba da isplati, a one nenormalne kamate su rešene kao sponzorstvo.
Bodi Bond- mvp
Upravo to. I jedan deo duga je vec servisiran. Bice to ok sad
Sto se tice budzeta on je ove godine veci iz razloga sto su morali svi nosioci igre da se dovedu . Sledece godine ce budzet biti oko 2M eura , to je planirano.
Sto se tice budzeta on je ove godine veci iz razloga sto su morali svi nosioci igre da se dovedu . Sledece godine ce budzet biti oko 2M eura , to je planirano.
Sergej- mvp
i što se tiče Veselog, NBA klub ne plaća pola miliona evra, već DOLARA, a prema trenutnom kursu, to nije mala razlika. Neće se Partizan najesti puno leba od Veselog...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 7. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo