Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

+43
Marko
Tazz
Novica-Ubica
PGR93
bigZ
mlekadzija
Anti-RTS
Djole
alekssandar
Zoro
NenadBG
lazarminator
ZuLuofVozdovac
Hyperactive
air slavkan
dane
Junglezburn
Sarlo
Zemljoradnik
Sergej
Talicni Tom
Dule Kecman
markoo
drexler
Everton
superhik
wolfvaga
Macijauskas
Psycho
Maja
Mihael
sexdrogabodiroga
KKP
Gencha
Danny Trejo
Imperator
Koleman
2bad4u
Nolle
Sensui
Bodi Bond
fizicar
Markos
47 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 37 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od Markos Ned 27 Mar 2011 - 10:41

Sergej ::Zar se tako vracaju stare zasluge Glisica .... jadno i bedno ...

Upravo to...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2010/2011 - 6. deo - Page 37 Empty Re: KK Partizan 2010/2011 - 6. deo

Počalji od Sergej Ned 27 Mar 2011 - 10:50

Pravo pitanje

Zasto sudije nisu zelele da idu u svlacionicu , ko sme da stoji u tunelu osim zvanicnih lica , da li je bilo pretnji ,ako jeste od koga i zasto.

Hvala Bogu to ce sve biti pokrenuto koliko sutra.

A o sudiji Glisicu ne bih ja previse. Zna se dobro ko je doticni ....
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 27 Mar 2011 - 11:03

Управо сам ставио да ми се скида снимак меча ФМП-Партизан са поменутогт сајта, сигурно ће бити готово пре почетка меча Минесота-Бостон па ћу од 1 сат гледати тај меч. По завршетку те утакмице или сутра ујтру одгледаћу ФМП-Партизан па ћу онда нешто више моћи да вам кажем на ову тему. Свакако јако ми смешно звучи да се неки човек назива субјективним а гледао је утакмицу од стране људи који нису гледали утакмицу. Људи погледајте прво меч па после причајте, могао је Марко да напише да су се на утакмици секли моторним тестерама, ми не знамо да ли јесу или нису док не видимо....

Са друге стране се пријатељ Партизаннннн се јавља из Америке, из Њујоршке државе, и каже да му смета мржња која се испољава на сајтовима па је да би прекинуо такво понашање пожелео све најбоље ФМП-у и Звезди у наставку сезоне.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Ned 27 Mar 2011 - 12:41

Upravo sam odgledao snimak i nije mi jasno o kakvom suđenju se ovde pričalo!
Prepustiću komentar Zulufu, kao nekome ko će bez tendencije navlačenja na jednu ili drugu stranu dati sud.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 27 Mar 2011 - 14:35

Odgledao sam prvo poluvreme,sada cu drugo.Ako ste mislili na kacenja u prvom,na osnovu snimka koji je manje verodostojan od meca,ono je bez veze.Veseli je jednom od Ilica gurnut u vrat pri pokusaju skoka i jednom fauliran pri prodoru.Malo je to losije izgledalo pa je posle usao u klinc sa njihovim igracem.Sto se tice provokacija Lazica,opet je i to diskutabilno.Decko je dobio dve rane licne greske ,kada ga je Kecman zaobisao uz pomoc bloka.Obe su postojale ali je popizdeo jer je dobio trecu rano pa je poceo da pravi sou,sto igraci obicno rade kada su ljuti na sebe zbog tri rana faula pa im je svako kriv.Opet normalno.Bila su dva faula nad Milutinovicem koja nisu dosudjena.Dzavai misli da je na heliodromu pa mase rukama,pokupice nekog,strasno nekontrolisan.Od Jao Mileta je ostalo samo Jao.Propao igrac,steta.Oseca se tenzija ali za sada nema govora o nekoj kradji ili pristrasnosti.Video sam onog lika sto proviruje iz tunela,pa sudija ne prilazi ceonoj liniji.Napisacu ostatak posle drugog.Ovo je malo tvrdja utakmica,cak ne na nivou tuce Evrolige,ni priblizno.

EDIT:Odgledao utakmicu do kraja.Ovo je slab ritam utakmice.U ovom tempu koji nije ni prineti evroligaskom,FMP nema nikakve sanse protiv Partizana.Lagana utakmica,tempo je u drugom poluvremenu znatno opao u odnosu na prvo.Covic ne moze da cuva Jerells-a a sudija tu ne svira sitne kontakte Covica sto Jerells-a nervira.Zali boze vremena sto sam je gledao.Vuk Radivojevic nije igrao u drugom poluvremenu,verovatno je povredjen.FMP pored Milutinovica ima jednog mladog sutera sa prelepim skok- sutem,Stefan Zivanovic se zove.Lep izbacaj ima.Toliko,a i to je mnogo.Ovo je jaci trening sa malo varnica u prvom poluvremenu.

Toliko price oko raznih stvari a utakmica ko trening.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Ned 27 Mar 2011 - 15:26

@2bad4u
I ja bi voleo da cujem @zulu da vidim sta ce da kaze, da ne ispadne da samo mi Partizanovci pricamo da je bilo normalno sudjenje...
Bilo je sudijskih gresaka, kao sto to uvek bude, ali neke tendencije i neverovatmog navlacenja,ma ajde to su BAJKE ZA DECU....
A to sto sudije malo navlace na najbolje i na uspesne, to samo ima kao kod nas?!JEL?!
A u Grckoj?!!?! Verovatno navlace na MARUSI,PANELIONIS i ILSIJAKOS a ne na PAO I OLIMPIJAKOS
Spanija?!!? E da, tamo vuku na SARAGOSU, VALJADOLID i MENORKU a nikako na BARSU i REAL
Rusija?! E tamo navijaju za KRASNIJE KRILA i NIZNI a CSKA razvaljuju....
Ma mogu ovako do sutra.....Pa cak i u jednoj NBA, zna se ko su zasticeniji timovi, oni sa velikom tradicijom i istorijom (LEJKERSI, BOSTON itd)...

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 27 Mar 2011 - 15:51

@Nole znaci non stop kao podjebavas, i sa nekim jeftinim forama to treba da bude smesno.Kad kazes "ceska kurva" to je ok,i kad psujes Todorica?Kad iznosis svoje misljenje o Partizanu i otetim titulama i to je ok?Ali ti zato smeta kad se javi 5,6 forumasa i pocne da brani Partizan(na temi KKPartizan),i to zoves udruzenim napadima na svakog ko napadne Partizan.Da....
A zapitaj se da li ima Partizanovaca na temi KKCZ kako prozivaju,vredjaju i slicno.Ne bih rekao.
Reakcija clana Partizannn je samo posledica,nikako uzrok.

@Nenadbg
Kao po obicaju jako nerealan post,navijacki obojen,i plus se pise o fudbalu.Posto je ovo kosarkaski forum samo da te pitam ukratko,pa mozes i na pp da odgovoris.Sad smeta Tole,a 40 godina nisu smetali Miljanic,Piksi,Terzic(izjava svi smo mi pomalo Zvezdasi je njegovo remek delo)?Znaci to je ok,a sada je zli cika Tole kriv za sve,i kao Partizan najvise namesta.
Da li se secas Babarogica i Sipke,i otetih titula?Da li znas da je Babaroga delegirao ko ce ici u internacionalne sudije,sedevsi u upravnom odboru Zvezde?Ili se toga ne secas?Da li znas da za Partizan nije sviran penal oko 15 godina,a za to vreme je za Zvezdu svirano brdo penala i crvenih kartona?Da li je i to fudbal,ili nesto drugo?
Navedi mi jos neki derbi od top10 svetskih derbija,posto je nas derbi u top10(zvanicno proglasen),gde za jedan tim nije sviran penal 15 godina,a za drugi se sviraju redovno penali i crveni kartoni.Pa onda idemo logikom da taj tim,za koji nije sviran penal oko 15 godina,najvise namesta.Da da....

A Tole da je smrad i mafijas to stoji,ali daleko manji od svojih prethodnika.Ne zaboravi da on daje Zvezdi pozajmice i to iz kase FSS-a,a kada bi Tole prvi strogo postovao propise to ne bi bilo dobro za Zvezdu.Cukarickom je pretila diskfalifikacija zbog 70k,kazi mi koliko ono bese Zvezda duguje?I onda je opet Partizan kriv za sve...Da kriv je,ali samo zato sto bolje radi,u svim sportovima.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned 27 Mar 2011 - 21:59

ja sam meč gledao na SOS-u i rekoh Marku da nisam video ništa značajno.... stvarno ne znam šta je problem.... meni je delovalo da FMP pravi buku iz čisto taktičkih razloga... sa onakvom igrom FMP ne bi imao šanse ni protiv Metalca... takodje rekoh Marku da bi prava stvar bila da PR služba FMP-a napravi jedan klip od navodnih sudijskih nepravdi i priloži košarkaškoj javnosti i organizaciji lige kao dokaz... bez toga priča je besmislena

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Karadjordje Ned 27 Mar 2011 - 23:13

Ljudi, jel 100% sigurno da ce se utakmica sa Radnickim igrati u 6 sati?
Karadjordje
Karadjordje
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 28 Mar 2011 - 0:13

Danilović: Nisam srećan zbog situacije u Zvezdi
Ana Slović | 28. 03. 2011. - 10:22h | Komentara: 11

Teška situacija u kojoj se našao Košarkaški klub Crvena zvezda ne ostavlja ravnodušnim Predraga Danilovića, čelnog čoveka njenog najljućeg rivala. Predsednik Partizana žali zbog finansijske i rezultatske krize na Malom Kalemegdanu, koja utiče i na ostale klubove, pa i na crno-bele.

- Partizan je zahvaljujući ranijim uspesima uspeo da pokrije deo duga, ali ne i da ih eliminiše. Situacija je svuda teška i ne radujem se zbog stanja u kojem se nalazi Crvena zvezda. Nemoguće je planirati. Može, ali onda treba reći: “Gospodo, 11 godina imamo rezultate, sad se strpite. Stvorićemo mlad tim pa ćemo se vratiti za pet godina”. Pitanje je da li to uraditi ili svake godine krpiti tim, jer smo navikli navijače na uspehe. Ne znam da li bi bilo pametno sada napraviti rez, ali čini mi se da će u jednom momentu to biti neophodno. Idealno bi bilo naći balans između radikalnog poteza i krpljenja - kaže u intervjuu za “Blic” predsednik Partizana Predrag Danilović.

Mnogo je zamerki na izbor igrača ove sezone?

- Ova sezona je donela najviše promena u poslednjih 10 godina, samim tim što je Duško Vujošević otišao, pa i ostali. Ipak, naiđe period kada je, kao sada, deficit plejmejkera i centara. Već godinama, od Vujanića i Tepića, imamo plejmejkere strance. Svi pitaju što imamo toliko stranaca. Uzeću naše, ali nemojte da očekujete Top 16 Evrolige, osvajanje Kupa, Jadranske i domaće lige.

Mnogi timovi su u problemima, ima li i Partizan finansijske teškoće?

- Imamo rezultate pa se lakše živi. Naravno da i mi dugujemo, ali imamo veliko razumevanje igrača i menadžera za takvu situaciju. Oni znaju da na kraju godine nekog moramo da prodamo i da će veći deo tog novca završiti kod njih. Bio bih cinik kada bih rekao da je sve super, ali ove godine smo očistili dosta repova. “Pioniru” se nešto malo duguje. Imamo dogovor da novac od nagrada od grada prebacimo “Pioniru”, što i radimo, a trenutno se i dug prema “Marfin banci” servisira.

Partizan je već viđen kao osvajač Superlige?

- Kada bih rekao da nismo favoriti, svi bi se nasmejali, ali ne treba to prihvatiti zdravo za gotovo. Ajde onda da ne igramo, dajte nam odmah pehar. Bez obzira na to što su drugi klubovi u problemima, biće neizvesno. FMP i Hemofarm nisu loši timovi, Zvezda je sad u problemu i nije mi drago zbog toga. Dobro je što je ostala u Jadranskoj ligi, svi smo navijali. U razloge Zvezdinih problema ne ulazim, ali da ne valja za srpski sport, ne valja.

Da li se razrešava situacija u Košarkaškom savezu?

- Dragan Đilas razgovara sa Dejanom Bodirogom, a trebalo bi i sa Dejanom Tomaševićem. To su ljudi koji žele da rade, a biće i jednostavnije, jer će Savez biti odvojen od lige. Baviće se samo reprezentativnim selekcijama, a to takmičenje vodiće klubovi pa više neće biti “klubaštva“. Cilj je i da liga traži pristup ULEB ligi kako bi imala veći kredibilitet. Dragan Kapičić je pošten čovek, ali je došlo vreme za promene, a Đilas može da organizuje novi sistem.

Verujete li da će se Dušan Ivković predomisliti?

- Nadam se da će Duda i dalje biti selektor, jer bi bilo prirodno da završi ciklus koji je počeo. Za njega je važno da ima vremena da se spremi sa reprezentacijom, ali, opet, treba uzeti u obzir da je trener jednog velikog kluba i da ima velike ambicije u Evropi. Nadam se da će doći do dogovora.

Kada je Duško Vujošević dobio otkaz u CSKA, znate da se povela priča o njegovom povratku?

- Ne znam hoće li se vratiti. Ne sme i ne treba da se postavi situacija da samo od Duleta zavisi da li će biti trener Partizana. On jeste deo Partizana i biće ceo život, a da li sada ili za dve ili pet godina, to nije bitno.

A mladi trener Vlade Jovanović je imao dobrog učitelja.

- Jovanović je imao sreću da radi s Duletom. Baciti mu vruć krompir da vodi Partizan posle njega... Nisam siguran da bih na to pristao.

Ne planirate unapred, ipak, da li je nešto izvesno što se tiče tima?

- Jan Veseli najverovatnije odlazi. Mislim da može da igra u NBA i da će tamo da ode. U ugovoru ima klauzulu da ove godine može da ide u NBA, ali do leta ima vremena, sada je najbitnije da dobro trenira. A kada se to desi, svi ćemo plakati.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon 28 Mar 2011 - 0:29

Bodi Bond :: Nemoguće je planirati. Može, ali onda treba reći: “Gospodo, 11 godina imamo rezultate, sad se strpite. Stvorićemo mlad tim pa ćemo se vratiti za pet godina”. Pitanje je da li to uraditi ili svake godine krpiti tim, jer smo navikli navijače na uspehe. Ne znam da li bi bilo pametno sada napraviti rez, ali čini mi se da će u jednom momentu to biti neophodno. Idealno bi bilo naći balans između radikalnog poteza i krpljenja - kaže u intervjuu za “Blic” predsednik Partizana Predrag Danilović.

Naravno da je bolje preseći i napraviti mlad tim koji će za dve godine doneti F4 ili titulu prvaka Evrope. Krpljenje je prava reč, a drago mi je što ju je upotrebio Danilović. Rez je potreban Partizanu jer selekcija igrača u poslednjih godinu i po dana nije dobra.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 28 Mar 2011 - 0:41

Slažem se sharga. Što se kasnije rez napravi, a sam Danilović je rekao da će morati to da se uradi u jednom trenutku, biće bolnije iz više razloga. Prvi, navijači će se još više razmaziti, pa će im biti teže da podnesu kretanje od nule. Drugi, dugovi će se još više gomilati.

Ako treba 5 godina da se klub postavi na zdrave osnove, tj. da dug bude 0$, onda se treba sastati sa vođama navijača, objasniti situaciju i zamoliti za razumevanje, a košarkaški zaljubljenici bi situaciju mogli razumeti iz jednog fino sastavljenog saopštenja.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pon 28 Mar 2011 - 1:04

Ако Весели има клаузулу у уговору да може да иде у НБА, то онда значи да нема обештећења?
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 28 Mar 2011 - 1:10

Ako se ja dobro razumem u takve stvari to znači da Partizan ne sme da mu pravi problem ukoliko on želi da ode, ali to znači da postoji propisano obeštećenje. Naravno, postoje i ugovori ili periodi u ugovoru kada klub može da odbije ponudu kakva god da je u pitanju i da ne pusti igrača.

Ako grešim neka me neko ispravi.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pon 28 Mar 2011 - 1:36

Partizan i Vesely imaju takav dogovor za NBA. Obestecenje je 1M dolara. Pri tom klub daje deo a drugi deo daje Vesely kroz platu.

Jan zeli da ide direktno , to je jedna vrsta klauzule. Inace ako bi se pojavio neki evropski klub , pitanje da li bi ga Partizan pustio.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 28 Mar 2011 - 1:41

To je tipičan primer kako PArtizan radi Sizifov posao i iz godine u godinu u Evroligi igra Davida u borbi sa razno raznim Golijatima. Barselona iskešira 4-5 miliona eura za Rubija koji je državni projekat Španije, a Partizan će morati da se zadovolji sa milion $ za igrača boljeg od Rubija. pegla
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 28 Mar 2011 - 1:52

Šteta što su u evropskoj košarci ne vrte neke veće pare...

Evo npr, ja sam Partizan u košarci uvije izjednačavao sa Lionom u fudbalu. Svake godine mjenjaju tim, odlaze im najbolji igrači, ali uvijek uspjevaju "izbunariti" nove relativno nepoznate igrače i u Evropi prave neočekivano dobre rezultate.

E sad poenta je što je Lion svojim prodajama zaradio brdo novca (Esijen i Maluda u Čelsi, Dijara i Benzema u Real, Abidal u Barsu - sve multimilionski transferi) i sada su tim novcem postali konkurentni i među bogatijim klubovima, a s druge strane, Partizan je u Evropu ili NBA proslijedio isto tako velik korpus vrhunskih igrača, ali je i dalje sirotinja Sad u evroligaškim okvirima
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 28 Mar 2011 - 1:59

Jbg, realno, i NBA timovi bi morali da vise odrese kesi,bar milionce i oni da daju, nije to njima problem.... Ali sto bi to uradili kada znaju da ce im igrac doci i bez toliko para...
A i da Veseli juri za parama, ostao bi on u Evropi koju godinu sigurno, siguran sam da bi ga recimo Real pakleno platio...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 28 Mar 2011 - 2:45

Jedva cekam utakmicu protiv FMP-a svaki put kad mi igrac bude na metar od mene ja cu mu ispsovati sve zivo Very Happy

@Mihael

NBA timovi valjda daju 500k za ograca i sve zavisi od Veselog koliko ce nam jos dati...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 28 Mar 2011 - 2:49

[quote="Markos"]Jedva cekam utakmicu protiv FMP-a svaki put kad mi igrac bude na metar od mene ja cu mu ispsovati sve zivo Very Happy

bow Wink
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 28 Mar 2011 - 2:53

Primam porudzbine samo treba da navedete:

1)Igrac koga psujem
2)Sta mu psujem

Very Happy
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 28 Mar 2011 - 2:54

Markos, ma znam da daju 500k, ja kazem da bi trebali da daju vise, da tih 500k nije dovoljno, bzvz je da igrac mora da placa posle klubu... Takodjer sam rekao da je Sterna bas briga da poveca iznos recimo na milionce kad zna da ce igraci na sebe prihvatiti obavezu da isplate ostatak novca klubu licno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pon 28 Mar 2011 - 2:56

E pa jbg ne znam kako bi to moglo da se resi,jel postoji uopste mogucnost?
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 28 Mar 2011 - 3:04

Naravno da postoji ali to nije u interesu NBA i Dejvida kretena Sterna... To ce biti realno onda kada kosarkasi budu vise cenili evropsku kosarku, odnosno kada ne budu po svaku cenu kao mladi odlazili u NBA a realno nisu za to spremni ( Perovic, Vranes, Mile Ilic, Zarko Cabarkapa, Darko " ne daju mi treneri sansu" Milicic i mnogi drugi. Naravno ja sam eto cisto radi reda nabrojao neke nase igrace a takvih slucajeva ima i sa drugim zemljama ).
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 28 Mar 2011 - 5:42

Intervju je odlican.Upravu je za plejmejkere,pricao sam o forsiranju istih.Od Vujanica je oseka,Tepic je dvojka ali je postao dobar plej.Jednostavno nije ih bilo,Micic i Nedovic su zrak svetla.Upravu je za sve izreceno.Drago mi je zbog njegovog lepogmisljenja o Kapicicu.To nas dovodi do zakljucka da Kaponja nije bio lopov vec da samo nije mogao da nista uradi.Utesno je znati da je jedan bivsi veliki sportista, ostao posten covek,drago mi je zbog toga d super Odgovorio je na pitanje o podnladjivanju tima u ovom intervjuu read
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu