Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evroliga 2010/2011 - 2. deo

+38
Ray Allen
mikoni
Imperator
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Everton
Zemljoradnik
bigZ
familija
Naissus
Karadjordje
Anti-RTS
lakovic.
Gencha
drexler
Macijauskas
2bad4u
Psycho
Gale
Maja
Sergej
markoo
Koleman
Novica-Ubica
KKP
Dule Kecman
Geograf
Nolle
dane
Markos
Mihael
Talicni Tom
Junglezburn
Sensui
Danny Trejo
wolfvaga
fizicar
Bodi Bond
42 posters

Strana 7 od 14 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći

Ići dole

Evroliga 2010/2011 - 2. deo - Page 7 Empty Re: Evroliga 2010/2011 - 2. deo

Počalji od Mihael Pet 1 Apr 2011 - 3:33

Ja sam recimo imao utisak ( dok sam sinoc gledao utakmice ) da Partizan od prosle sezone bez problema moze da izadje na kraj sa Sijenom ili Panatenaikosom, jednostavno, Dule je genijalac za takve ekipe koje igraju tvrdo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 1 Apr 2011 - 3:46

Mislim da to samo deluje tako nama..
Mislim da je Pao odigrao fenomenalnu seriju, na vrlo visokom nivou, koliko se secam Pao je i ako bez sansi prosle godine lagano dobio Partizan u pinoru? Mozda gresim..
Mislim da je Zeljko dobro tempirao formu i da ce Pao proci u finale.
Makabi nema sansi u finalu, jeste Blat napravio dobar posao ove godine, ali Makabi nema igraca poput Sarunasa kada je osvajao evropske titule, Amerikanci nose ekipu, i to nisu igraci za velike utakmice , cini mi se da nemaju igraca koji ce preuzeti veliku ulogu u finalu.
A i ako finale bude Makabi-Pao, siguran sam da posle dosta sezona u grckoj ligi, Zeljko zna kako da zatvori Sofo-a, pored iskustva na F4 koje ima u odnosu na Blata. Zbog svega ovoga mislim da je Pao prvi favorit ove sezone.

Poslednji izmenio Macijauskas dana Pet 1 Apr 2011 - 4:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pet 1 Apr 2011 - 3:50

Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 1 Apr 2011 - 3:56

@Macijauskas
Slazem se u potpunosti.Zeljko je jednostavno trener za velike utakmice.Ne znam kako neko moze da kaze kako Pao igra ruznu kosarku,ali dobro ukusi su razliciti.
Po mom misljenju je serija Pao-Barsa bila ubedljivo najkvalitetnija,ova poslednja utakmica je najbolji pokazatelj.Ne znam o kakvom umiranju u lepoti neki pricaju,u kosarci je jednostavno i prosto, najlepse i najefikasnije.Da ne govorimo o tome kako odbrana donosi trofeje.

I kad se uzme Zeljkova izjava da zivi i umire sa Dijamantidisom i Baptistom,onda je jasna njihova borbenost i izgaranje na terenu.Obojica su toliko posveceni klubu za koji igraju,da je to prosto fascinantno u danasnjem surovom profesionalizmu.Meni je bilo uzivanje gledati ih juce,kao i celokupnu igru Panatenaikosa.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 1 Apr 2011 - 3:59

Jarica sam vec rekao da podrzavam, ako igraci igraju za dzabe, mogli bi i treneri da pristanu na mnogo, mnogo manja primanja...

Inace, Pao ce odigrati dva "finala pre finala", za mene je Barsa - Pao vec bilo finale, a i Sijena - Pao ce biti pravo finale, sa kim god bude igrao Makabi, to mi nece biti bas toliko velika utakmica...

Inace, ja sam uzivao u utakmicama Barsa - PAO i za mene su to stvarno bille vrhunske utakmice...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 1 Apr 2011 - 4:07

@Psycho

kosarka24 je jako zanimljiv sajt jer je sve na jednom mesto, ali su oni najbezobrazniji od svih košarkaških portala. Prenose tj. uzimaju vesti od svih ali skoro nikada ne navode izvor.

Što se tiče Marka Jarića on je pokazao kakav je čovek kad aje jedini smeo da izađe pred novinare u Novom Sadu 2005. Sa druge strane i Duda je pokazao svoje pravo lice u više navrata ove godine. Pravda za Jareta! up
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 1 Apr 2011 - 4:33

Jedino sto mi je zapalo za oko, a da mi se nije svidelo kod Pao-a sinoc jeste to (jeste imao malu minutazu i slab ucinak) da dok je Tepic bio u igri cuvao ga je Lakovic razlika je skoro 20 cm cini mi se u visini, i Tepke je bio izolovan na desnoj strani sa Jakom na ledjima na niskom postu i niko da mu spusti loptu.
Posle toga Diamantidis ulazi u igru, prvi napad odmah dobija loptu bas na tom niskom postu i ledjima igra protiv Lakovica..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 1 Apr 2011 - 4:39

Da,Jaric je upravo u Novom Sadu pokazao svoje pravo lice.Cak je imao tada i portparola za javnost,kao da je predsednik drzave. Wink

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 1 Apr 2011 - 4:47

Po mom misljenju kljuc poraza Olimpijakosa je olako shvacena druga utakmica.. Velika je Dudina greska sto je dozvolio onu prvu xxx utakmicu, jednostavno morao je da povuce rucnu u jednom trenutku.. Nije Sijena amaterski tim, jos kada je u svakom igracu proradio inat..
Pao - Barsa i meni skroz interesanta serija, najvise sam gledao te meceve i sasvim zasluzena pobeda Zeljka i ekipe. Makabi sa onakvim procentima suta ima svako pravo da polaze velike nade, ali dovoljno je malo toga da podje po zlu i cao djaci.. Valensiju i Real sam najmanje gledao ali kad god sam pustao Savanovic je bocnuo neku trojku Smile Mislim da ce biti kljucan igrac i u petom mecu, takodje se nadam da ce Valensija izboriti plasman, po mogucstvu pobedom od pola kosa ! thumbsup
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pet 1 Apr 2011 - 6:02

ja ako Valensija ispadne na F4 ima da navijam za Sijenu, ipak mi jos u secanju onaj F4 u Madridu kad su protiv Makabija ispustili 20 poena sa poluvremena.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pet 1 Apr 2011 - 6:04

Tepić je bio toliko slab sinoć, kao da je igrač Isiliakosa a ne Paoa. Razumijem da nema sigurnost i rutinu zbog neigranja, ali Kalates, bez obzira na sve greške, izgleda plejevski i konkretno i jednostavno bolje od Tepića.
Tepiću nikako da dođe u glavu da mora da igra na način da bude opasan po koš, da plej ne smije da bude predvidiv, da se zakucava na 10 metara i čeka da podijeli loptu.
Pa majku mu, dečko košarka se igra da bi se poentiralo, ne igra se košarka kao da se vreće nose pa ti umjesto vreće da preneseš loptu na protivničku polovinu i završavaš igru. Ne mogu da tvrdim, ali mori me utisak da je u njegovom košarkaškom razvoju Dule izbrisao svaki gram kreacije i želje za jebenim isticanjem. Učio ga je da bude novi Bodiroga, mlada za svaku ulogu, a dobio je igrača koji se boji lopte. A pri tom igra pleja po vokaciji najboljeg igrača s loptom.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 1 Apr 2011 - 6:11

On pravi play nije.. Poseduje neke adute, ali on je vise dvojka.
Sa ostatkom price se slazem, kada je presekao onaj pas u drugom poluvremenu cini mi se, Navaro ga je oterao u aut, a imao je prilicno otvoren put ka kosu..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pet 1 Apr 2011 - 10:53

@Bodi
Verujem da je tako...jbga...u ovoj zemlji nema koga da zavede red.
Opet, ne mogu da kažem da mi se ne sviđa portal...lepo je organizovan i veoma sadržajan.
Ko ga radi (ko su lopovi Very Happy)? Neka domaća ekipa?
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 1 Apr 2011 - 11:27

Psycho ::@Bodi
Verujem da je tako...jbga...u ovoj zemlji nema koga da zavede red.
Opet, ne mogu da kažem da mi se ne sviđa portal...lepo je organizovan i veoma sadržajan.
Ko ga radi (ko su lopovi Very Happy)? Neka domaća ekipa?

Stvarno ne znam ko radi na tom sajtu i ko ga je pokrenuo.

Što se tiče Tepića, mnogo je pogrešio što je otišao u Pao, otišao je prerano, ali nemojmo tako lako otpisivati tog momka. Retki su tako inteligentni i svestrani igrači.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 1 Apr 2011 - 12:12

Jedina stvar koja Tepica sprecava da bude nosilac igre u top5 klubovima Evrope je tvrda ruka. Steta za sve ostalo, voljni momenat, inteligenciju, odbranu. Ipak, on mora sa tim da se izbori, inace moze da se oprosti od ozbiljne karijere.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pet 1 Apr 2011 - 17:36

Talicni Tom :: Ne mogu da tvrdim, ali mori me utisak da je u njegovom košarkaškom razvoju Dule izbrisao svaki gram kreacije i želje za jebenim isticanjem.

vid sad ovo... kako moze Dule da bude kriv za ove stvari, kad je Milenko najbolju kosarku u zivotu igrao bas u Partizanu i sve ovo za sta ga optuzujete upravo u Partizanu jedino i ostvarivao. Pre Partizana nije bio igrac, a jos manje posle Partizana. Upravo je u Partizanu bio kreativan, opasan po tudj kos, hrabar, lucidan i sa sasvim solidnim sutem. Onoga trenutka kada je otisao iz kluba prestao je da bude sve to. Tako da je suludo uopste dovoditi Vujosevica u bilo kakav negativan kontekst sa razvojem Milenkove karijere.
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet 1 Apr 2011 - 19:01

thumbsup

Svemirci,svemirci...svemirci su krivi za sve....Zli cika Dule.

Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 1 Apr 2011 - 20:17

Meni je Milenko bio bezmud i u KKP, nego je pored sebe imao jaku ekipu, fizički i mentalno spremnu koja je bila za nekoliko stepenika iznad njega, ako njemu ne klikne u glavi, ništa neće biti od njega... Neće biti ni za Francusku, Rusiju, Tursku...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Pet 1 Apr 2011 - 21:21

Tepić mi je jedan od omiljenih igrača i moj prethodni komentar je više proizvod te frustracije njegovih neispunjenih očekivanja. I kada sam u par utakmica ove godine vidio napredak u smislu slobode u igri, ne da radi šta hoće nego da vjeruje da može da igra vrhunski on uđe tako bezmudo kao da je prvi put na terenu. A još gori utisak je što je i totalno košarkaški neuk gledalac mogao da vidi da su DD i Kalates trenutno dosta bolji od njega. Mora jednostavno da promijeni pristup igri, da igra više na nadmudrivanje i prepoznavanje grešaka u postavljanju odbrane protivnika i uopšte protvničke slbosti, ne da igra u nekom šablonu, na postavljeno i kako trener misli. A to je ona crta koju vuče od Vujoševića. I on kao da od Žoca, Dude, pa čak onda i Moke traži da budu Dule, da mu oni kažu kako i šta na tereenu da radi. Tu pokazuje najveću nezrelost i nedoraslost pozivu koji se košarkaš, tačnije plej zove.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 2 Apr 2011 - 1:02

Grdno grešiš lazo. Tepić je najbolju košarku igrao kod Mute i Đure u Vojvodini. U Partizanu je dosta pokvario svoj šut. On je u Partizan došao kao predvodnik generacije '87 i neko ko je u tom uzrastu rešio dosta utakmica. Wink
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sub 2 Apr 2011 - 1:13

Mutu u Partizanm a Vladu na kaljenje u Radnicki.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pon 4 Apr 2011 - 9:22

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=04&nav_id=504073

Mislim da bi bilo ekstremno glupo odgovoriti zahtevu Makabija, nije Evroliga njhova privatna liga i trebalo bi da igraju po pravilima lige.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 4 Apr 2011 - 9:46

Jbg, to nije obican zahtev, to je bitan dogadjaj, to sto oni imaju obicaje kojih se drze, sto imaju postovanje prema proslosti svoga naroda a mi nemamo, e to je druga stvar...
Kod nas vise skoro niko ni ne zna sta je bilo15.6.1389. ili 15.2.1835 ili 24.4.1999...
Kao sto se vidi iz mog kratkog zalaganja, ja podrzavam Makabi... Smile
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 4 Apr 2011 - 10:16

Ја мислим да они нису уцењивали лигу, само су рекли, ако се буде играло увече, неће играти. Притом су оставили довољно времена организатору да реши проблем са терминима... Не знам зашто би био проблем да утакмица почне у 5 а не у 8... Нека се само замене термини утакмице за 3. и 1. место, а медаље нека се уручују на крају...

Погледајте Италијане, они недељу дана пред Ускрс и пар дана после њега не играју лигу ниуједном такмичењу. То је принцип. Једноставно, иако је католички пост далеко блажи, ипак сматрају да би требало датишансу свима, па и спортистимада га испоштују, а суштина поста је и у провођењу времена у молитви и припрема за ту Ускршњу литургију. Дакле све то што они раде има доста смисла.

А шта раде наши идијоти? Кошарка се игра за свеки велики празник, заказали су за Велику суботу коло Јелен супер лиге... Објашњење: нека гледаоци прославе празнике са породицама на стадиону. И ја слушам тог идијота на СОС каналу који брани ту идеју, и не могу да добијем везу да се укључим у Тотал сокер да му се најебем маме... Уместо да се празници проведу у миру и породничном окружењу, бивши комунистички политички комесари којих су идаље пуна спортска удружења и њихови млади шегрти организују утакмице, које по природи носе набој, ривалство расположење потпуно супротно Ускршњем расположењу.

И Шпанци такође неће играти. За празнике попут Божића играју само ретардирани Енглези, али ко је био тамо и видео каква је њихова Англиканска црква то га и не изненађује. То је протестантска црква која је и настала зато што њихов краљ није могао да се четврти пут ожени, па је направио цркву у којој све може. Пре пар година су у Вестмонстерској опатији крштени слонови из Лондонског зоолошког врта... (да не објашњавам колико је то болесно, како је крштење света тајна и како је ово и по свим живим хришћанским религијама светогрђе невиђених размера...)
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 4 Apr 2011 - 10:18

Evroliga je kriva. Znali su unapred šta je 8. maja. Morali su da predvide tu mogućnost i da malo bolje to organizuju, amateri.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 14 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći