Evroliga 2010/2011 - 2. deo
+38
Ray Allen
mikoni
Imperator
ZuLuofVozdovac
lazarminator
Everton
Zemljoradnik
bigZ
familija
Naissus
Karadjordje
Anti-RTS
lakovic.
Gencha
drexler
Macijauskas
2bad4u
Psycho
Gale
Maja
Sergej
markoo
Koleman
Novica-Ubica
KKP
Dule Kecman
Geograf
Nolle
dane
Markos
Mihael
Talicni Tom
Junglezburn
Sensui
Danny Trejo
wolfvaga
fizicar
Bodi Bond
42 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 3 od 14
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Evroliga 2010/2011 - 2. deo
Hvala za link.
Nemogu da verujem da ih ovako razvalise. :neznam:
Nemogu da verujem da ih ovako razvalise. :neznam:
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 38
Nisu imali Kecmana da ih vadi iz kanala
Moss ima da pojede ovaj peskir
Oly odigrao sasvim prosecnu utakmicu ali za 50 razlike dosta..
Moss ima da pojede ovaj peskir
Oly odigrao sasvim prosecnu utakmicu ali za 50 razlike dosta..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Gledam Barsa-Pao,i pitam se da li govna spanska mogu u nekom sportu da se ponasaju casno i posteno,a ne svaki put da teatralno glume ludilo neko.Kad bude faul kao snajper da ih pogadja,stvarno su odvratni.
Sramno je sudjenje u Barseloni,pocevsi od namernog faula za Barsu,pa do nepostojeceg faula nad Vaskezom sviranog sa dve sekunde kasnjenja.
Sramno je sudjenje u Barseloni,pocevsi od namernog faula za Barsu,pa do nepostojeceg faula nad Vaskezom sviranog sa dve sekunde kasnjenja.
Gost- Gost
Nikola Mirotić , jeben igrač. Šteta što nekako ne završi u Srbiji , ili bar u Partizanu.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Uh kakva utakmica, nadam se da će Obradović uspeti nekako da ih dobije u drugom meču.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Stvarno dobra utakmica Barsa-Pao, bilo je dosta nekih ludackih trojki Lakovica, Navara, Grimaua, Morisa, Diamantidisa, Nikolasa...
Sudije su napravile gresku onda kada je Batist dirao obruc, a onda su krenule da sude u Barsinu korist, mada su se na kraju iskupili onom namernom licnom nad Diamantidisom.
Perovic i Maric su bili sasvim solidni. Ndong je strasno koristan igrac...
Sudije su napravile gresku onda kada je Batist dirao obruc, a onda su krenule da sude u Barsinu korist, mada su se na kraju iskupili onom namernom licnom nad Diamantidisom.
Perovic i Maric su bili sasvim solidni. Ndong je strasno koristan igrac...
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Siena ima timski index -2
Sudjenje u Barseloni pred kraj - sramno...prvo greska na stetu Barse, a onda nekoliko odluka u njihovu korist...nesportska Focisa me je ostavila zaledjenog
Steta sto igraju Real - Valensija. Inace bi mozda mogli i da organizuju spanski F4
Sudjenje u Barseloni pred kraj - sramno...prvo greska na stetu Barse, a onda nekoliko odluka u njihovu korist...nesportska Focisa me je ostavila zaledjenog
Steta sto igraju Real - Valensija. Inace bi mozda mogli i da organizuju spanski F4
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Mogle su sudije da se iskupe za navlacenje na barsinu stranu i puste da se mec resi u produzetku..
Dule Kecman- mvp
Ono sto se meni ne svidja kod Zeljka je premalo minuta koje daje Maricu, ne mislim samo na ovoj utakmici nego govorim i o utakmicama pre povrede, zasto je tako to stvarno ne znam. Covek danas za 2 minuta uspeo da da 5 poena i jednu blokadu i da izvuce 3 faula...
Covek bez problema moze da odigra 15-ak minuta i da napravi ogromnu razliku...
Sta bih dao da ga ponovo vidim u Partizanu...
Covek bez problema moze da odigra 15-ak minuta i da napravi ogromnu razliku...
Sta bih dao da ga ponovo vidim u Partizanu...
Mihael- mvp
Godina : 37
Marić je konstantno povređen od kada je u Paou, mislim da ga Željko čuva za bitnije mečeve, a tu pre svega mislim na duele sa Olimpijakosom u Grčkoj. Tek se vratio posle povrede, igraće on kada bude trebalo.
Nisu sudije krive za poraz Paoa, sami su krivi. Koliko god Dijamantidis dobro igrao prodao je nekoliko ključnih lopti + 2 bacanja Perperoglua. Ne može se tako protiv Barse, koja je i imala sreće sa one 3 vezane trojke.
Nisu sudije krive za poraz Paoa, sami su krivi. Koliko god Dijamantidis dobro igrao prodao je nekoliko ključnih lopti + 2 bacanja Perperoglua. Ne može se tako protiv Barse, koja je i imala sreće sa one 3 vezane trojke.
Bodi Bond- mvp
Vrela noc u Pireju
Crni Lazeravicu, nadji sebi devojku!
Crni Lazeravicu, nadji sebi devojku!
Macijauskas- mvp
Standing ovations
Bodi Bond- mvp
iskreno gledao sam samo Oly - Sijena, jednostavno ta me je utakmica najviše zanimala, očekivao sam mnogo više od Sijene. Duda je fenomenalno raspodelio minute kada je video sigunu pobedu i verujem da igrači nisu ni osetili da su igrali EL utakmicu.
Meni je zapao za oko jedan igrač, Kostas Papanikolau, veoma zahvalan, ne troši puno lopti u napadu, uzima samo otvorene šuteve, konkretan je u odbrani i ide na skok. Iako sinoć nije bio šuterski raspoložen, video sam u njemu veliku borbenost, želju, očigledno je mlad igrač željan dokazivanja, rođen je 1990 godine
Erceg kod Dude igra dobro, doživeo je renesansu, i verovatno će biti na širem spisku za EP, pošto se broj igrača povećao na 14, možda i ode u Litvaniju
Kešelj, ja ne znam šta je sa tim dečkom, jbg... S vremena na vreme bljesne, više nije ni u 12, verovatno je povređen, kao i Teo zaista ne znam, ali u pitanju je dečko sa jakim karatketerom, koji nikad nije pokazao na parketu, posle SP mislio sam gotovo to je to, dobili smo novog Stojakovića, 208, krilo, fizikalije, napokon je dobio samopouzdanje, ovo će biti njegova sezona, kad ono, prc. Žao mi je momka, njega sam i najviše prozivao za bezmudu igru u crveno belom dresu, jer je veliki cigan, svaku prozivku je shvatao veoma lično, teško mu je padalo to što se oseća tako nemoćno da nešto uradi, da pogura ekipu, uvek se osećao nekako sputano. Zaista ne znam u čemu je problem, jer jedna potencijalno velika karijera može da se sjebe, ako Duda ne izvuče stvar nekako, zaista ne znam ko može.
Vidim svi su pisali o utakmici Barca - PAO, ja nijednu utakmicu iz te serije neću gledati, jer će biti prooaganda anti košarke, videću još da danas odgledam Real - Valensija.
A što se tiče Kaha - Makabi... Nadam se da će Bjelica sledeće sezone u proseku igrati 20-25 minuta, jer ako bude imao još jednu ovakvu sezonu raspašće se tamo, sinoć vidim nije ni igrao baš sam se smorio, kud ne ode kod Dude, umesto Nilsena, jeste da bi verovatno igrao više tu četvorku nego trojku.
Meni je zapao za oko jedan igrač, Kostas Papanikolau, veoma zahvalan, ne troši puno lopti u napadu, uzima samo otvorene šuteve, konkretan je u odbrani i ide na skok. Iako sinoć nije bio šuterski raspoložen, video sam u njemu veliku borbenost, želju, očigledno je mlad igrač željan dokazivanja, rođen je 1990 godine
Erceg kod Dude igra dobro, doživeo je renesansu, i verovatno će biti na širem spisku za EP, pošto se broj igrača povećao na 14, možda i ode u Litvaniju
Kešelj, ja ne znam šta je sa tim dečkom, jbg... S vremena na vreme bljesne, više nije ni u 12, verovatno je povređen, kao i Teo zaista ne znam, ali u pitanju je dečko sa jakim karatketerom, koji nikad nije pokazao na parketu, posle SP mislio sam gotovo to je to, dobili smo novog Stojakovića, 208, krilo, fizikalije, napokon je dobio samopouzdanje, ovo će biti njegova sezona, kad ono, prc. Žao mi je momka, njega sam i najviše prozivao za bezmudu igru u crveno belom dresu, jer je veliki cigan, svaku prozivku je shvatao veoma lično, teško mu je padalo to što se oseća tako nemoćno da nešto uradi, da pogura ekipu, uvek se osećao nekako sputano. Zaista ne znam u čemu je problem, jer jedna potencijalno velika karijera može da se sjebe, ako Duda ne izvuče stvar nekako, zaista ne znam ko može.
Vidim svi su pisali o utakmici Barca - PAO, ja nijednu utakmicu iz te serije neću gledati, jer će biti prooaganda anti košarke, videću još da danas odgledam Real - Valensija.
A što se tiče Kaha - Makabi... Nadam se da će Bjelica sledeće sezone u proseku igrati 20-25 minuta, jer ako bude imao još jednu ovakvu sezonu raspašće se tamo, sinoć vidim nije ni igrao baš sam se smorio, kud ne ode kod Dude, umesto Nilsena, jeste da bi verovatno igrao više tu četvorku nego trojku.
Nolle- mvp
Keselj je povredjen, zato nije bio u 12.. Koliko sam shvatio Duda sa Teom nije hteo da rizikuje za ovaj mec, sutra mozda i zaigra.
Dule Kecman- mvp
ma bilo kako bilo ove sezone se raspao još više
Nolle- mvp
Nolle, ja sam gledao sinoć Barsa - PAO, i vidio sam sve osim "antipropagande košarke".
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ma ne volim ja PAO da gledam... ne podnosim ih, zašto ne znam, isto kao što i neki ne podnose Barsu,a ja da... oba tima igraju tvrdo, jako u odbrani, nema tu kreativnosti, sem koju ponekad ispolji Rubio ili Navaro kada odradi nešto, dok Olimpijakos, Makabi, Valensija to je već malo gledljivija košarka. Jednostavno nisam pristalica tog old school-a spartanskog basketa, za mene je košarka umetnost, ideja, vic,a ne to ko će koga više da prebije
jel čuo nekad neko za ovog Papanikolau-a, imao sam ga jedno vreme u EL fanasy-ju, ali nikada nisam obraćao nešto pažnju na njega.
jel čuo nekad neko za ovog Papanikolau-a, imao sam ga jedno vreme u EL fanasy-ju, ali nikada nisam obraćao nešto pažnju na njega.
Nolle- mvp
Bas sam hteo da napisem isto sto i Dreksler,nego ispasce samo trazim razlog da ti repliciram.Po mom misljenju utakmica je bila vrhunska.
Gost- Gost
o ukusima se ne raspravlja poštujem ja svačije mišljenje, pogotovo drex-a, koji je po meni jedan od najboljih poznavaoca košarke kog znam, čak i u ovoj maloj odabranoj družini ume da ti kaže koju,a da se ti zapitaš veoma ga cenim, na stranu to što navija za pogrešan klub
ja jednostavno volim tu brzu, tranzicionu košarku, sa puno rotacija (Bodi će da me sačeka na penal za ovo sada ), zonskim presingom preko celog ili 3/4 terena, volim dinamiku na terenu svih 40 minuta, volim potez, volim igrača koji ima ono nešto, kada mu se da sloboda u igri. Zato volim Valensiju jer ima Cook-a i Savana, zato volim Sijenu jer ima MeKejleba, zato volim Barsu jer ima Rubija i Navara, zato volim Oli jer ima Spanulisa, Papalukasa, Tea
neko će da kaže da volim run n gun, ja to ne gledam tako, i ja volim da vidim ponekad malo jaču tekmu, gde ima krljanja, krvi do kolena, itd... evo pogledaću nekako Barsu - PAO ovu prvu utakmicu, naći ću negde, i odgledati, ali mene npr više privlače dueli Oly - Sijena i Real - Valensija gde znam da ću videti dinamiku u igri i utakmicu koja će mi držati pažnju svih 40 minuta, a ne samo poslednja 3 zbog neizvesnog rezultata. Ja npr kada gledam KKP, obavezno prespavam 2/4 smore me već u 1/4 pogotovo je to bilo izraženo kod Vujoševića
Željko je verovatno pritisao Barsu odmah u prvoj (moram da se ogradim jel nisam gledao, ali čim svi pričaju o dobroj utakmici znači da je to u pitanju, a glavni igrači su već u godinama, i ne verujem da mogu u 3 dana mogu da odigraju 2 visoko kvalitetne utakmice), jer u naredne 4 teško da može da ih dobije 3x, gostujuća ekipa uvek u toj prvoj traži brejk, da bi eventualno u drugoj odigrala rasterećeno i što da ne napravila drugi brejk. Nijedna ekipa to nije uspela, verujem da će brejk forsirati u drugoj samo Valensija, i eventualno Makabi da bi završili sve u Nokia Areni. Po meni posle ovog prvog poraza Panatinaikos i Sijena nema nikakve šanse za F4.
ja jednostavno volim tu brzu, tranzicionu košarku, sa puno rotacija (Bodi će da me sačeka na penal za ovo sada ), zonskim presingom preko celog ili 3/4 terena, volim dinamiku na terenu svih 40 minuta, volim potez, volim igrača koji ima ono nešto, kada mu se da sloboda u igri. Zato volim Valensiju jer ima Cook-a i Savana, zato volim Sijenu jer ima MeKejleba, zato volim Barsu jer ima Rubija i Navara, zato volim Oli jer ima Spanulisa, Papalukasa, Tea
neko će da kaže da volim run n gun, ja to ne gledam tako, i ja volim da vidim ponekad malo jaču tekmu, gde ima krljanja, krvi do kolena, itd... evo pogledaću nekako Barsu - PAO ovu prvu utakmicu, naći ću negde, i odgledati, ali mene npr više privlače dueli Oly - Sijena i Real - Valensija gde znam da ću videti dinamiku u igri i utakmicu koja će mi držati pažnju svih 40 minuta, a ne samo poslednja 3 zbog neizvesnog rezultata. Ja npr kada gledam KKP, obavezno prespavam 2/4 smore me već u 1/4 pogotovo je to bilo izraženo kod Vujoševića
Željko je verovatno pritisao Barsu odmah u prvoj (moram da se ogradim jel nisam gledao, ali čim svi pričaju o dobroj utakmici znači da je to u pitanju, a glavni igrači su već u godinama, i ne verujem da mogu u 3 dana mogu da odigraju 2 visoko kvalitetne utakmice), jer u naredne 4 teško da može da ih dobije 3x, gostujuća ekipa uvek u toj prvoj traži brejk, da bi eventualno u drugoj odigrala rasterećeno i što da ne napravila drugi brejk. Nijedna ekipa to nije uspela, verujem da će brejk forsirati u drugoj samo Valensija, i eventualno Makabi da bi završili sve u Nokia Areni. Po meni posle ovog prvog poraza Panatinaikos i Sijena nema nikakve šanse za F4.
Nolle- mvp
Ja mislim da sam ga gledao na ovom poslednjem prvenstvu kada smo glupo izgubili od Hrvata,i tada je bio u odlicnoj suterskoj formi ako se dobro secam.Nego meni je upao u oko ovaj Katsivelis,ogroman talenat kazu,uz dobar rad sa Dudom ce biti odlican igrac,a Grci ce ako su iole pametni ubaciti ovu dvojcu sto pre u repku.Nolle ::jel čuo nekad neko za ovog Papanikolau-a, imao sam ga jedno vreme u EL fanasy-ju, ali nikada nisam obraćao nešto pažnju na njega.
Sto se Milosa,Marka i Zorana tice,nisam nimalo zadovoljan Keseljevom igrom i napretkom,mora mnogo da radi na igri u odbrani,kao i Bjelica,ali moraju imati i minutazu.Teo je kritikovan ove sezone od strane mnogih,jer igra toplo-hladno.Medjutim islim da nije previse napredovao ali nije ni nazadovao,jednostavno mi se cini kao da se stedi.Njegova igra u odbrani je malo bolja(setiti se kako je cuvao neuporedivo snaznijeg Sata u derbiju).Erceg ako ovako nastavi trebao bi biti medju 14 za EP,ali smo dosta nagomilani na 4 i 5.
lakovic.- brisač parketa
Nolle, Papanikolau i Papas su isto godište. Ovaj Papas igra u nekom manjem klubu u Grčkoj, da ne guglam sada. Dva su najveća talenta Grček košarke u tom uzrastu. To je godište '91 čini mi se.
I da, jebala te rotacija.
I da, jebala te rotacija.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::I da, jebala te rotacija.
šta sam vam rekao
Nolle- mvp
Nolle :: Ja npr kada gledam KKP, obavezno prespavam 2/4
Samo ti nama spavaj Nolle i odmori nam se,to je najbitnije!
Maja- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Zbog obaveza ne stizem da pratim Evroligu. Kako cenite Barsa - Pao. Koje su po vama sanse? Inace kad se vraca Bo Mekejleb?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Evroliga 2010/2011 - 1. deo
» Evroliga 2011/2012
» KK FMP 2010/2011
» NLB 2010/2011
» KK Partizan 2010/2011 - 2. deo
» Evroliga 2011/2012
» KK FMP 2010/2011