NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 36
Strana 6 od 36 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
kakve su to "tuce" bile u 1/4 ATL - BOS, vidim na satistici Baby Davis dao trojku hahaha
Manu, svaka cast !
Manu, svaka cast !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nisu bile tuce, malo koskanje izmedju ONila i Pirsa sa jedne strane i Paculije sa druge...
Mihael- mvp
Godina : 37
Evo i dobre vesti za sve nas koji pratimo stanje Krleta, u pitanju nije ozbiljna povreda, malo je iscasio kost ali ce sve biti u redu za par dana, najverovatnije ce propustiti 3-4 utakmice ali ce 100% biti spreman za plejof...
Za par dana ce se u tim vratiti i Sek, tako da ce u svakom slucaju Krletova minutaza biti u blagom padu, ali je bitno da povreda nije strasna...
Za par dana ce se u tim vratiti i Sek, tako da ce u svakom slucaju Krletova minutaza biti u blagom padu, ali je bitno da povreda nije strasna...
Mihael- mvp
Uh super, sad mi je lakse, drago mi je da je u pitanju laksa povreda..
Napred Krle
Napred Krle
Macijauskas- mvp
http://www.dnevnikkosarkasa.com/bikovi-i-haskiji/comment-page-1/#comment-1764
uspon Bullsa i XXI vijeku...
uspon Bullsa i XXI vijeku...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
SAS dobili Finiks i prekinuli seriju od 6 poraza, a pored pobede uspeli i da odmore najbolje igrace jer je Parker igrao 28 minuta, ostali manje, Dankan 18... Sa klupe sjajni Boner i Hil...
Mihael- mvp
Pukli su i Lejkersi, Denver igra stvarno jako dobro, sigurno tm sa najvise igraca podjednakog kvaliteta, nikad se ne zna ko moze da iskoci, samo se potvrdjuje kako dobar trejd su napravili...
Mihael- mvp
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=04&nav_id=503855
Majko mila kako ovi sa B92 lupaju, ko pise ove vesti, pa njega odmah treba dobro isamarati... Nema vesti u kojoj nemaju 3-4 greske, o gramatickim da ne pisem, tekstovi se ispravljaju i po nekoliko puta nakon sto su pbjavljeni...
Dzermejn vec par utakmica igra, a o povredi Garneta koja je izmisljenja ne treba ni pricati, pa covek je sinoc odigrao dobar mec, o majko moja kakve budale...
Majko mila kako ovi sa B92 lupaju, ko pise ove vesti, pa njega odmah treba dobro isamarati... Nema vesti u kojoj nemaju 3-4 greske, o gramatickim da ne pisem, tekstovi se ispravljaju i po nekoliko puta nakon sto su pbjavljeni...
Dzermejn vec par utakmica igra, a o povredi Garneta koja je izmisljenja ne treba ni pricati, pa covek je sinoc odigrao dobar mec, o majko moja kakve budale...
Mihael- mvp
Šteta što Hjuston neće u plej of, realno, jači su bar od 5-6 ekipa koje će ga igrati ove godine...
Kasno su upalili motere
Kasno su upalili motere
drexler- mvp
Najjače mi ovo Ron Vejfer.Mihael ::http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=04&nav_id=503855
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ljudi su neverovatni, pretpostavljam da im neka bakica pise tekstove...
Slazem se sa tobom Drex, kako igraju u poslednje vreme, zasluzuju da udju u 8, mada, imaju jos male sanse ako nastave sjajnu seriju...
Slazem se sa tobom Drex, kako igraju u poslednje vreme, zasluzuju da udju u 8, mada, imaju jos male sanse ako nastave sjajnu seriju...
Mihael- mvp
Ако погледате оне прогнозе које смо правили, видећете да сам ја и тамо апострофирао Хјустон као један од тимова који би могли да се умешају у борбу, а тада су били на 11. месту. Ипак њима је поред добре игре требало и пар киксева ривала, то се није догодило, тако да је сада тешко очекивати да нека екипа која држи позицију која води у Плејоф не одиграо озбиљно до краја и баци у воду предходних 75 одиграних мечева. Ја се не сећам да је икада осмопласирана екипа имала тако добар скор какав сада има Мемфс (57%). Узгред Сан Антонију не би било нимало лако да у првој рунди налете на локаног ривала, а гледао сам један меч на почетку сезоне између Сан Антонија и Хјустона, и меч је отишао у продужетке иако је Хјустон у то време играо јако лоше, Сан Антонио је једва добио иако је био домаћин.
Што се тиче костура мислим да би било идеално да на западу све остане овако како је тренутно. Мемфис је у свим мечевима ове сезоне са Сан Антонијом био конкурентан, и забележио две победе на домаћем терену. Хорнетси су се истицали као опасни противници Лејкерсима, јер су били у стању да својом центарском линијом чувају високе играче Лејкерса, док са друге стране Лејкерси су ове сезоне највише проблема имали на позицији плеја и очекивано би било да Пол потпуно издоминира у евентуалном двомечу. Ипак све то бих узео са одређеном резервом јер се вест повредио а без њега чини ми се да Хорнетси немају шансе. Портланд у овом моменту делује јако опасно, као идеална екипа која ће да по ко зна који пут избаци Далас већ у првој рунди... Денвер има шансе да престигне Оклахому ако буде добио оба мећусобна дуела који ће се играти ове недеље, а ја ћу их свакако испратити јер ће ти бити загревање за плејоф окршај. Дакле овакав костур донео би сигирно много занимљивих мечева.
Ипак ако не плејоф запада гледате као ја - а мени је једино питње какав би костур највише реметио планове Лејкерса, онда бих волео да Њу Орлеанс заврши испред Портланда, па да онда гледамо Лејкерси-Портланд у првом кругу, а победник тог дуела да иде на Далас (јер би Далас могао лагано да прође Њу Орлеанс за разлику од Портланда...) Иако и Портланд и Далас нису екипе које могу да избаце Лејкерсе, могли би бар добро да их намуче пред мечеве са Сан Антониом у финалу...
Што се тиче костура мислим да би било идеално да на западу све остане овако како је тренутно. Мемфис је у свим мечевима ове сезоне са Сан Антонијом био конкурентан, и забележио две победе на домаћем терену. Хорнетси су се истицали као опасни противници Лејкерсима, јер су били у стању да својом центарском линијом чувају високе играче Лејкерса, док са друге стране Лејкерси су ове сезоне највише проблема имали на позицији плеја и очекивано би било да Пол потпуно издоминира у евентуалном двомечу. Ипак све то бих узео са одређеном резервом јер се вест повредио а без њега чини ми се да Хорнетси немају шансе. Портланд у овом моменту делује јако опасно, као идеална екипа која ће да по ко зна који пут избаци Далас већ у првој рунди... Денвер има шансе да престигне Оклахому ако буде добио оба мећусобна дуела који ће се играти ове недеље, а ја ћу их свакако испратити јер ће ти бити загревање за плејоф окршај. Дакле овакав костур донео би сигирно много занимљивих мечева.
Ипак ако не плејоф запада гледате као ја - а мени је једино питње какав би костур највише реметио планове Лејкерса, онда бих волео да Њу Орлеанс заврши испред Портланда, па да онда гледамо Лејкерси-Портланд у првом кругу, а победник тог дуела да иде на Далас (јер би Далас могао лагано да прође Њу Орлеанс за разлику од Портланда...) Иако и Портланд и Далас нису екипе које могу да избаце Лејкерсе, могли би бар добро да их намуче пред мечеве са Сан Антониом у финалу...
ZuLuofVozdovac- mvp
Sloun ne može bez klupe i NBA?
IZVOR: B92
Legendarni trener Džeri Sloun nakon iznenadnog odlaska sa klupe “Džezera” mogao bi da se vrati trenerskom poslu.
Kako prenose američki mediji, Sloun ne isključuje povratak na trenersku klupu, ali trenutno ne traži posao u NBA ligi. “Nemam pojma šta ću raditi, niti da li ću ponovo biti trener, ali ne isključujem tu mogućnost” izjavio je Sloun u nedelju.
Međutim, izvor blizak ovom treneru navodi da Sloun, u slučaju idealne prilike i ponude koja bi se možda pojavila, ne bi imao ništa protiv da ponovo sedne na klupu nekog NBA ligaša.
Nekoliko timova sigurno će tražiti novog trenera pre početka naredne sezone, ali će i odnos ponude i potražnje zavisiti od najavljenog “lokauta”
69-godišnji Sloun je 23 godine proveo na klupi Jute, a 9.februara je za mnoge iznenađujuće odlučio da napusti klupu kluba. Mnogi “obaešteni” izvori naveli su da pravi razlog nije bio umor već veliko neslaganje sa Deronom Vilijamsom koji je u međuvremenu otišao u Nju Džersi.
Sloun, poznat kao trener “stare škole” i strogim pravilima ponašanja za ligu u kojoj su zvezde “mažene i pažene” ušao je 19 puta u plej of sa Jutom, a tokom karijere je imao skor od 1221.pobede i 803 poraza.
Не замеритеми што текст узех са Б92, циљ ми није био да их прозивам већ само да пренесем информацију, иако и овде постоји једна небулоза ''неколико тимова тражиће новог тренера, али ће однос понуде и потражње зависити од најављеног Локаута''. Стварно не знам како би локаут могао да утиче на понуду а још мање на потражњу тренера. (ајде што тренерова плата нема никакве везе са колективним уговором клубова и играча, али је још луђи овај део који каже да би локаут могао да учиче на потражњу тренера, шта после локаута неке екипе неће имати тренера?).
Дакле да ли бисте волели да видите Слоуна поново у седлу?
IZVOR: B92
Legendarni trener Džeri Sloun nakon iznenadnog odlaska sa klupe “Džezera” mogao bi da se vrati trenerskom poslu.
Kako prenose američki mediji, Sloun ne isključuje povratak na trenersku klupu, ali trenutno ne traži posao u NBA ligi. “Nemam pojma šta ću raditi, niti da li ću ponovo biti trener, ali ne isključujem tu mogućnost” izjavio je Sloun u nedelju.
Međutim, izvor blizak ovom treneru navodi da Sloun, u slučaju idealne prilike i ponude koja bi se možda pojavila, ne bi imao ništa protiv da ponovo sedne na klupu nekog NBA ligaša.
Nekoliko timova sigurno će tražiti novog trenera pre početka naredne sezone, ali će i odnos ponude i potražnje zavisiti od najavljenog “lokauta”
69-godišnji Sloun je 23 godine proveo na klupi Jute, a 9.februara je za mnoge iznenađujuće odlučio da napusti klupu kluba. Mnogi “obaešteni” izvori naveli su da pravi razlog nije bio umor već veliko neslaganje sa Deronom Vilijamsom koji je u međuvremenu otišao u Nju Džersi.
Sloun, poznat kao trener “stare škole” i strogim pravilima ponašanja za ligu u kojoj su zvezde “mažene i pažene” ušao je 19 puta u plej of sa Jutom, a tokom karijere je imao skor od 1221.pobede i 803 poraza.
Не замеритеми што текст узех са Б92, циљ ми није био да их прозивам већ само да пренесем информацију, иако и овде постоји једна небулоза ''неколико тимова тражиће новог тренера, али ће однос понуде и потражње зависити од најављеног Локаута''. Стварно не знам како би локаут могао да утиче на понуду а још мање на потражњу тренера. (ајде што тренерова плата нема никакве везе са колективним уговором клубова и играча, али је још луђи овај део који каже да би локаут могао да учиче на потражњу тренера, шта после локаута неке екипе неће имати тренера?).
Дакле да ли бисте волели да видите Слоуна поново у седлу?
ZuLuofVozdovac- mvp
ako taj gospodin Dolan baš ima para za bacanje, eto mu prilike da donese konačno taj prsten u NY. Zdrav Sloun može kroz 2-3 godine utegnuti Mela i Amarea, motivisati ih pričom o rušenju "velikog tria talenta" sa južne obale i napraviti od njih dvojice igrače koji igraju neku odgovornu košarku.
Ovim sadašnjim stilom igre, Amare i Melo neće ništa bitno napraviti... LeBron i Wade jesu i dalje crne rupe koliko lopti traže, ali njih dvojica bar kidaju odbranu i na taj način doprinose ekipi... ova dvojica Knicksa za sada igraju smješnu i žalosnu košarku
Ovim sadašnjim stilom igre, Amare i Melo neće ništa bitno napraviti... LeBron i Wade jesu i dalje crne rupe koliko lopti traže, ali njih dvojica bar kidaju odbranu i na taj način doprinose ekipi... ova dvojica Knicksa za sada igraju smješnu i žalosnu košarku
drexler- mvp
upravo to, LBJ i DW igraju isto u napadu kao duo iz Niksa, ali mnogo su agresivniji i konkretniji na drugoj strani terena, gde Wade može da čuva pozicije od 1-3,a James od 1-4... što je dosta bitno... kada bi oni nekako našli neko meso od 210+,a da nije u godinama da može da odigra 15 minuta, za platu koju prima Big Z to bi bilo savršeno, meni kod njih jedino smeta što nemaju tu klasičnu peticu, Big Z je u godinama, Joel mi je nekako nedorečen, Maglore jebem li ga, Bošu fali masa,a Hazlem moj omiljeni igrač je povređen. i samo zbog toga su slabiji u odnosu na TOP 4 ekipe ut njih odnosno Boston (O Nil, Garnet, Krle, Davis) Atlanta (Pačulia, Horford, Smith) Čikago (Noa, Buzer, Gibson) Orlando... Od tih svih ekipa, Miami ima najjadnije centarsku liniju,a to je i najbitnije u play off-u
voleo bih da gledam Slouna ponovo na klupi, ali i Rajlija, bar jedno 2-3 sezone... bio bi mi pravi gušt
voleo bih da gledam Slouna ponovo na klupi, ali i Rajlija, bar jedno 2-3 sezone... bio bi mi pravi gušt
Nolle- mvp
inače, red je da opet priznam jednu od svojih grešaka.
Mislio sam da nema šanse da Galinari postane igrač. Jebeni talijančić, prefinjene tehnike, savršenog šuta, ali zarobljenog u tijelu krilnog centra. Jednostavno, nema ambicije igrati leđima ka košu, a prespor je da bi glumio šutera. Uz to je odavao utisak jako pičkaste osobe. Ipak, mali se prokurčio, ima strahovito jake noge, a odličnom šutu je pridodao ulaz. Vidi se da ima muda, ove sezone je imao strašnih poteza kada je zakucavao preko samih centara. Uz to, postao je prilično prgav, hoće i da se svađa, i da zaštiti saigrača. U odbrani je još uvijek tanak kad čuva puno brže igrače, ali imao je par dobrih epizoda u odbrani nad Derozanom, Polom Pirsom, i Džoom Džonsonom što sam ja gledao, i nema šta, moram progutati svoje riječi, mali Dača može biti All Star igrač.
Inače, ja sam ga ranije doživljavao kao novog Nikolasa Ckitišvilija
Mislio sam da nema šanse da Galinari postane igrač. Jebeni talijančić, prefinjene tehnike, savršenog šuta, ali zarobljenog u tijelu krilnog centra. Jednostavno, nema ambicije igrati leđima ka košu, a prespor je da bi glumio šutera. Uz to je odavao utisak jako pičkaste osobe. Ipak, mali se prokurčio, ima strahovito jake noge, a odličnom šutu je pridodao ulaz. Vidi se da ima muda, ove sezone je imao strašnih poteza kada je zakucavao preko samih centara. Uz to, postao je prilično prgav, hoće i da se svađa, i da zaštiti saigrača. U odbrani je još uvijek tanak kad čuva puno brže igrače, ali imao je par dobrih epizoda u odbrani nad Derozanom, Polom Pirsom, i Džoom Džonsonom što sam ja gledao, i nema šta, moram progutati svoje riječi, mali Dača može biti All Star igrač.
Inače, ja sam ga ranije doživljavao kao novog Nikolasa Ckitišvilija
drexler- mvp
Galinari je bio veliki potencijal, ogormni problemi sa ledjima su ga sprecavali da od pocetka krene jako dobro, sada to nadoknadjuje... Ja volim da ga gledam kao i ostatak ekipe Denvera, ako uspeju da zadrze ovaj tim na okupu, a realno je da hoce, sledecih sezona bi mogli biti jedni od glavnih konkurenata za NBA titulu, imaju stvarno mlad tim ( za NBA uslove ) i blistavu buducnost...
U timu ce na kraju sezone bez ugovora od bitnih igraca biti Kenjon Martin i Smit, Martin bi mogao da potpise novi ugovor ali sigurno ne vredan 16.5 miliona vec mozda za 3-4 milona, a Smita ne moraju ni da potpisu jer na tim pozicijama mogu da igraju Galinari, Aflalo, Cendler pa cak i Felton koji to igra ponekad u Denveru, kao i Harington, sto znaci da bez Smita mogu... To im ostavlja dovoljno novca da dovedu neko dobro pojacanje na poziciji PF, ili preko FA ( recimo Dejvid Westa ili nekog specijalca u odbrani ) ili tako sto bi potpisali Smita pa ga kasnije trejdovali...
U svakom slucaju, buducnost Denvera ce po meni biti blistava, kao sto sam rekao kada je trejd napravljen, odradili su FENOMENALAN posao i dobili odlicne igrace u trejdu...
U timu ce na kraju sezone bez ugovora od bitnih igraca biti Kenjon Martin i Smit, Martin bi mogao da potpise novi ugovor ali sigurno ne vredan 16.5 miliona vec mozda za 3-4 milona, a Smita ne moraju ni da potpisu jer na tim pozicijama mogu da igraju Galinari, Aflalo, Cendler pa cak i Felton koji to igra ponekad u Denveru, kao i Harington, sto znaci da bez Smita mogu... To im ostavlja dovoljno novca da dovedu neko dobro pojacanje na poziciji PF, ili preko FA ( recimo Dejvid Westa ili nekog specijalca u odbrani ) ili tako sto bi potpisali Smita pa ga kasnije trejdovali...
U svakom slucaju, buducnost Denvera ce po meni biti blistava, kao sto sam rekao kada je trejd napravljen, odradili su FENOMENALAN posao i dobili odlicne igrace u trejdu...
Mihael- mvp
Most improved team efficiency differential (with player on floor)
Player | 2009-10 | 2010-11 | Diff. |
Vladimir Radmanovi | -8.0 | +3.5 | +11.4 |
Chris Bosh | +0.3 | +10.8 | +10.5 |
Sam Young | -9.2 | +1.1 | +10.3 |
Tyson Chandler | -1.2 | +8.8 | +10.0 |
James Jones | -0.8 | +8.2 | +9.0 |
Taj Gibson | -0.4 | +8.4 | +8.8 |
Hedo Turkoglu | -0.5 | +8.1 | +8.7 |
Courtney Lee | -5.1 | +3.4 | +8.5 |
Derrick Rose | -3.4 | +5.1 | +8.5 |
Jrue Holiday | -2.9 | +5.5 | +8.4 |
ZuLuofVozdovac- mvp
Meni ovde u oči upada Derrick Rose, sa istim timom je uspeo da popravi efikasnost, kao i Jrue Holiday, a još igraju i na poziciji pleja.
Nolle- mvp
Krle se oporavio, trenirao je sa timom i mogao bi biti u startnih 5 veceras protiv Filadelfije... Sek je ponovo povredjen, povreda nije strasna ali ga nece biti veceras...
Darko ce propustiti i utakmicu protiv Nju Dzersija zbog povrede clanka...
Darko ce propustiti i utakmicu protiv Nju Dzersija zbog povrede clanka...
Mihael- mvp
ZuLuofVozdovac ::Most improved team efficiency differential (with player on floor)
Player 2009-10 2010-11 Diff. Vladimir Radmanovi -8.0 +3.5 +11.4 Chris Bosh +0.3 +10.8 +10.5 Sam Young -9.2 +1.1 +10.3 Tyson Chandler -1.2 +8.8 +10.0 James Jones -0.8 +8.2 +9.0 Taj Gibson -0.4 +8.4 +8.8 Hedo Turkoglu -0.5 +8.1 +8.7 Courtney Lee -5.1 +3.4 +8.5 Derrick Rose -3.4 +5.1 +8.5 Jrue Holiday -2.9 +5.5 +8.4
NE RAZUMEM STA TI JE OVO.......?!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Možeš i da isključiš caps lock ili da ne držiš shift.
Piše lepo šta je, ako ne razumeš engleski rado ću ti prevesti.
Piše lepo šta je, ako ne razumeš engleski rado ću ti prevesti.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ukratko, to pokazuje koliko jedan tim igra bolje sa nekim od tih igraca na parketu... Taj koji je Zuluf postovao je samo jedan od mnogo statistickih podataka koji pokazuje napredak nekih igraca dok su na terenu i napredak njihovog tima dok su oni u 5 igraca na terenu...
Statisticki pokazatelj koji je po meni jedno veliko sranje koji dosta puta sluzi da se nekome zamazu oci, pokazatelj koji u sustini ne pokazuje nista bitno ali koji sigurno vredi pogledati, bar za nekog kao sto sam ja, jer me inace statistika mnogo zanima, ipak, necu previse o tome da pisem...
Statisticki pokazatelj koji je po meni jedno veliko sranje koji dosta puta sluzi da se nekome zamazu oci, pokazatelj koji u sustini ne pokazuje nista bitno ali koji sigurno vredi pogledati, bar za nekog kao sto sam ja, jer me inace statistika mnogo zanima, ipak, necu previse o tome da pisem...
Mihael- mvp
Kralju!Mihael ::Statisticki pokazatelj koji je po meni jedno veliko sranje koji dosta puta sluzi da se nekome zamazu oci, pokazatelj koji u sustini ne pokazuje nista bitno ali koji sigurno vredi pogledati, bar za nekog kao sto sam ja, jer me inace statistika mnogo zanima, ipak, necu previse o tome da pisem...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Da, ovaj statistički podatak stvarno ništa ne mora da znači, mada bi mi najbolja bila statistika koja bi bila kombinacija evropske (sa indexom) i +/-, ali nemam ni ideju kako bi to izgledalo.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Strana 6 od 36 • 1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011