NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 21 od 36
Strana 21 od 36 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
Boga mi, odlična utakmica. Deng dobro drži Džejmsa. Nekoliko početničkih grešaka Bulsa u povlačenju kontri. Nisam baš ispratio celo prvo poluvreme, ali video sam 3 situacije u kojima su imali čiste kontre, a oni su poklonili loptu igračima Majamija i primili lake poene.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Kakvo prikucavanje Gibsona
Cikago odigrao "defanzivnu kliniku" Dzejms dao samo 15 poena, a Vejd 18. Mada Bos je odigrao vrlo dobro 30 poena, 9 skokova ali bez prave podrske ove dvojice. Ostatak tima kao da nije ni igrao, niko nije bio dvocifren.
Gledao sam samo drugo poluvreme ali bilo je dosta zanimljivo. Deng odradio sjajan posao u defanzivi, i pridodao cetiri trojke. Majami vrlo malo sutirao za tri, imali su 3/8. Bice ovo izgleda dugo i zanimljivo finale.
Jedva cekam Dalas i Oklahomu!
Cikago odigrao "defanzivnu kliniku" Dzejms dao samo 15 poena, a Vejd 18. Mada Bos je odigrao vrlo dobro 30 poena, 9 skokova ali bez prave podrske ove dvojice. Ostatak tima kao da nije ni igrao, niko nije bio dvocifren.
Gledao sam samo drugo poluvreme ali bilo je dosta zanimljivo. Deng odradio sjajan posao u defanzivi, i pridodao cetiri trojke. Majami vrlo malo sutirao za tri, imali su 3/8. Bice ovo izgleda dugo i zanimljivo finale.
Jedva cekam Dalas i Oklahomu!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Целу ноћ сам провео сређујући онај семинарски о колективном уговру у НБА који сад требам да одем да предам, и сад кад сам скоро привео крају отворим нба.ком и видим 20 разлике за Чикаго (дупло више скокова, мање изгубљених...)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ja sam noćas ostao bez teksta, nemam šta pametno reći... Samo da se nastavi ovako
drexler- mvp
Ja sam, na sopstvenu nesrecu, sinoc posle duze vremena odgledao jedan NBA mec. Na zalost, u pitanju je OKC-Memfis. Uopste mi nije jasno kako su ove dve ekipe igrale 1/2 finale play offa. U dve reci-kuku lele!
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Izvinjavam se za jos jedan post,ali moram.
Ne znam sta je Gasol odigrao dosad, ali ono sto sam sinoc video vise govori u prilog tome da je ogranicen, slabo pokretan centar, koji ne moze da odigra ni jedan p&r. Colinson ga je nadskakao u odbrani, u napadu ne moze da pridje kosu. Jeste dao 12p, ali je kvalitetom jedno 2 nivoa ispod starijeg brata.
Ne znam sta je Gasol odigrao dosad, ali ono sto sam sinoc video vise govori u prilog tome da je ogranicen, slabo pokretan centar, koji ne moze da odigra ni jedan p&r. Colinson ga je nadskakao u odbrani, u napadu ne moze da pridje kosu. Jeste dao 12p, ali je kvalitetom jedno 2 nivoa ispod starijeg brata.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Da, stvarno je užasna utakmica bila sinoć, kao da je neka beznačajna iz regularne sezone. Inače, nisam očekivao da će Čikago ovako lako dobiti prvu utakmicu, biće zanimljivo šta će se dešavati dalje.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
meni se ovo zakucavanje vise svidja...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Meni se igra Cikaga bas svidja tokom celog plejofa... Voleo bih da u timu imaju jos jednog ekstra sutera na poziciji 2 i onda bi bili stvarno ekstra... Ovako Tibodo iz ove ekipe izvlaci vise nego sto bi bilo koji drugi trener mogao da izvuce, i Tibodo je po meni ubedljivo najzasluzniji za rezultate Cikaga... Rouz bi sigurno uzimao manje suteva da u ekipi ima jos jedan dobar suter i da Buzer igra bolje, ovako je realno da covek toliko sutira jer bi bilio suludi da se trazi da Noa, Gibson, Bruer i ostali uzimaju vise suteva kada su oni pre svega dobri defanzivci... Deng uzima sasvim dovoljno suteva i igra jako dobro, jedini koji igra ispod prodeka ceo pleof jeste Buzer pa samim tim Ruz mora uzimati suteve...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Meni se kod Čikaga ne sviđa što mnogo malo koriste Korvera, skoro da ne postoji akcija za njega, a on je baš taj šuter o kome pričaš.
Bodi Bond- mvp
Koristi se Korver, manje u poslednje vreme, neki analiticari govore da je u pitanju njegova povreda prepona koja ga ometa da ima vecu minutazu... U prvoj rundi je igrao oko 22 minuta po mecu a u drugoj oko 16 minuta pa neki misle da je razlog bas ta povreda.
Ja bih mu sigurno dao vecu minutazu, bar 25 minuta po mecu naspram ovih 19-20 u proseku koliko je igrao do sada... Inace, po meni je on do sada odigrao sasvim solidno...
Razlog sto je malo igrao u drugoj rundi moze biti taj sto je morao da cuva ili Kroforda ili Dzonsona a Korver je slab defanzivac, ista situacija je i sa Majamijem, ako igra vise, to znaci da bi morao da cuva Vejda a to bi bilo skoro nemoguce...
Kada bi popravio svoju igru u defanzivi, sigurno je da bi mu i minutaza kod Tibodoa bila veca...
Inace, KOrver uzima skoro 7 suteva po mecu za svojih 18 minuta sto je poprilicno dobro, da igra vise, sigurno bi imao i po 12-13 suteva po meci, nazalost kao sto sam rekao, problem je defanziva...
Ja bih mu sigurno dao vecu minutazu, bar 25 minuta po mecu naspram ovih 19-20 u proseku koliko je igrao do sada... Inace, po meni je on do sada odigrao sasvim solidno...
Razlog sto je malo igrao u drugoj rundi moze biti taj sto je morao da cuva ili Kroforda ili Dzonsona a Korver je slab defanzivac, ista situacija je i sa Majamijem, ako igra vise, to znaci da bi morao da cuva Vejda a to bi bilo skoro nemoguce...
Kada bi popravio svoju igru u defanzivi, sigurno je da bi mu i minutaza kod Tibodoa bila veca...
Inace, KOrver uzima skoro 7 suteva po mecu za svojih 18 minuta sto je poprilicno dobro, da igra vise, sigurno bi imao i po 12-13 suteva po meci, nazalost kao sto sam rekao, problem je defanziva...
Mihael- mvp
u jbt, Asik ubacio jedno bacanje
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Po medijima i forumima se provlacilo posle pobede Majamija protiv Bostona od 4:1 da su eliminisali glavnog konkurenta za titulu i da im je sada put otvoren...Ali ono sto sam video sinoc, je totalno drugacije...Moje misljenje je da je Cikago favorit broj 1...Nekako imaju kompaktnu ekipu koja igra sa puno energije i jednostavno mislim da Majami sa onakvom igrom (soliranje Vejda i Lebrona i poneka akcija za Bosa) nema sta da trazi protiv njih...Podseca me na finale Detroit-Lejkersi, cini mi se 2004, kada su Lejkersi bili apsolutni favoriti ( sa Kobijem i Sekom) ali ih je Detroit sa odbranom i ludackom energijom pregazio sa 4:1 u velikom finalu (Bilaps, Prins, Hamilton, Ben i Rasid...)
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Te godine je mogla da bude i metla da Kobe nije pogodio sut za pobedu na jednom mecu..
Mislim da ce Majami da se trgne vec na sledece mecu.
Mislim da ce Majami da se trgne vec na sledece mecu.
Macijauskas- mvp
Ne mislim da ih je Majami potcenio, već igra Bulsa njima ne odgovara. Čikago ima igrače koji dobro zatvaraju reket i LeBron i Vejd ne mogu da se šetaju po reketu kao u prethodnim mečevima. Dosta zavisi i od toga da li će Deng moći LeBrona da drži na svim mečevima kao sinoć. Pustili su Boša, a držali ovu dvojicu i Majami ako ne promeni nešto u svojoj igri teško će da prođe. Bulse sam gledao protiv Atlante nekoliko mečeva i sinoć su delovali dosta ozbiljnije.
Bodi Bond- mvp
Mislim da je Tibodou lakse da pripremi ekipu za 3 igraca koji predstavljaju opasnost nego za 4 ili 5, vidi se da se odlucio da zatvori Vejda i Dzejmsa dok je Bos svoju sansu sinoc iskoristio, ono sto je dobro za Cikago je to sto ni Bos nece biti toliko dobar u celoj seriji...
Mihael- mvp
Makabi:Igrači ne žele Jadransku ligu!?
16. maj 2011. | 17:24 | Izvor: Sportske.net
Izraelski mediji prenose da igrači Makabija iz Tel Aviva ne žele da igraju Jadransku ligu jer smatraju da bi ih to samo izložilo dodatnim putovanjima.
Košarkaši Makabija se protive učešću u Jadranskij ligi.
Izralelski mediji javljaju da se igrači kluba iz Tel Aviva protive ulasku u NLB ligu jer smatraju da bi u tom slučaju bili izloženi dodatnim putovanjima.
Prema navodima medija, zvezde ekipe, Čak Edison i Džeremi Pargo. kojima na kraju tekuće sezone ističu ugovori, nastavak saradnje sa izraelskim timom uslovljavaju odlukom da Makabi ne igra Jadransku ligu.
Roman Lisac, jedan od čelnika NLB lige, pre nekoliko dana je izjavio da je povratak Makabija u Jadransku Ligu gotova stvar ali je ipak ostavio prostor da se izraelski klub do 20. maja pismenim putem izjansni i potvrdi svoje učešće.
Ako je verovati tamošnjim medijima od Makabijevog povratka u jadransku ligu neće biti ništa.
16. maj 2011. | 17:24 | Izvor: Sportske.net
Izraelski mediji prenose da igrači Makabija iz Tel Aviva ne žele da igraju Jadransku ligu jer smatraju da bi ih to samo izložilo dodatnim putovanjima.
Košarkaši Makabija se protive učešću u Jadranskij ligi.
Izralelski mediji javljaju da se igrači kluba iz Tel Aviva protive ulasku u NLB ligu jer smatraju da bi u tom slučaju bili izloženi dodatnim putovanjima.
Prema navodima medija, zvezde ekipe, Čak Edison i Džeremi Pargo. kojima na kraju tekuće sezone ističu ugovori, nastavak saradnje sa izraelskim timom uslovljavaju odlukom da Makabi ne igra Jadransku ligu.
Roman Lisac, jedan od čelnika NLB lige, pre nekoliko dana je izjavio da je povratak Makabija u Jadransku Ligu gotova stvar ali je ipak ostavio prostor da se izraelski klub do 20. maja pismenim putem izjansni i potvrdi svoje učešće.
Ako je verovati tamošnjim medijima od Makabijevog povratka u jadransku ligu neće biti ništa.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Kobi je u drugom mecu finala 2004. pogodio trojku za produzetke i Lejkersi su nakon tog produzetka zabelezili jedinu pobedu u seriji. Posle tog meca svi su napali L. Brauna. Nikome nije bilo jasno zasto Pistonsi nisu pravili faul, vodili su tri razlike, a do kraja je ostalo svega nekoliko sekundi.
Ray Allen- prva petorka
Bio sam bas klinac, pa se ne secam bas tacno cele serije, znam da je pogodio neki sut..
Hvala na dopuni.
Hvala na dopuni.
Macijauskas- mvp
@Bodi
Ma bas to, Cikago je zatvorio reket fantasticno i jednostavno Vejd i lebron nisu imali gde da prodju...a kad im je ostalo da sutiraju sa pet-sest metara ili jos gore trojke, onda nastaje kolaps kao sinoc...jos su sinoc i u odbrani igrali lose, slabo su zatvarali reket posle promasaja Cikaga, pa su im ovi pokupili mnogo lopti pod njihovim kosem, narocito one koje su nicije...
Jos jedna primedba, koliko god Bosa cenili, Majami nema nikakvu unutrasnju igru, znaci nijednog igraca da nesto odigra pod kosem, sto me takodje tera na to razmisljanje da je Cikago favorit...
Ma bas to, Cikago je zatvorio reket fantasticno i jednostavno Vejd i lebron nisu imali gde da prodju...a kad im je ostalo da sutiraju sa pet-sest metara ili jos gore trojke, onda nastaje kolaps kao sinoc...jos su sinoc i u odbrani igrali lose, slabo su zatvarali reket posle promasaja Cikaga, pa su im ovi pokupili mnogo lopti pod njihovim kosem, narocito one koje su nicije...
Jos jedna primedba, koliko god Bosa cenili, Majami nema nikakvu unutrasnju igru, znaci nijednog igraca da nesto odigra pod kosem, sto me takodje tera na to razmisljanje da je Cikago favorit...
familija- šesti igrač
Igokea izgubila prvu utakmicu finala u Laktašima od Širokog. Apsolutno zasluženo. Samo ova jedna utakmica je dovoljna da se nažalost vidi realno stanje stvari između ova dva kluba. Široki već duže vreme ima sistem i kontinuitet, i zaista imponuje vidjeti ovako uigranu i kompaktnu ekipu. Igraju u istom sastavu kao u NLB, uz nekog Željka Šakića, sasvim solidnog kr. centra kao pojačanje. S druge strane, na prvi pogled je jasno koliko širi roster ima Igokea, zvučnije igrače i agilniju upravu, ali naravno da to u sportu ne mora da donosi instant rezultate. Slobodan Klipa ide linijom manjeg otpora. Svjestan koliko skup projekat vodi i da mu je glava uvijek u torbi što se tiče otkaza, čitavu ekipu je povjerio u ruke Brajana Čejsa. Ovaj je pak tu ulogu oberučke prihvatio, seiri tokom cijele utakmice, uzima nerezonske šuteve, galami na saigrače, uzima ulogu trenera na time-outu... Sve u svemu - žalosno. Večeras je naravno stavio svojih 20 i kusur poena, ali Vedran Morović mu je očitao lekciju na kursu "plejmejker - uputstvo za upotrebu". Morović ima odličan pregled igre, osjeća tempo, savršeno bira kad da uspori ritam, kad baca kontre, ima dobru selekciju šuta, i naravno, uključuje saigrače u igru. S drge strane, Čejs je imao gotovo nepogrešiv osjećaj kako da odabere najgore moguće riješenje u spektru ponuđenih u datom trenutku. Pantić i Harvi su u određenim djelovima igre dominirali pod košem, nažalost, Čejs to nije prepoznao i Igokea je sada u velikom minusu, obzirom kako teško pobjeđuju u Hercegovini.
Negativan utisak meča (a i cijele sezone) je Žarko Rakočević. Ovaj momak je imao sasvim dobre epizode u Partizanu, i zaista sam očekivao da u BiH bude makar dvocifren u prosjeku. Kada mu je loše počela sezona, kontao sam da nije "u ljubavi" sa Klipom, da se ne kontaju, ali večerašnji meč mi ne ostavlja dileme - Rakočević i njegova igra su skroz očajni. Promašeni ziceri, naopako otvaranje pika u suprotnu stranu (kadetska greška), kretanje u bloku na uručenju... pa majku mu jebem, ko da u životu nije igrao ozbiljnu košarku. Mož biti da je ovo još jedan primjer ex centara Partizana koji se bez Duleta ne znaju ni orjentisati u prostoru (je l neko rekao Vraneš?).
Pozitivan utisak meča - Fran Pilepić. Većina nas koji igramo NLB fantasy smo dobar dio ove igre bili "zaljubljeni" u Pilepića, i bogami, mali potvrđuje klasu. Čist bek šuter, špricer, rijetko pokazuje emocije, ima žicu u igri, ćuti, trči, puca, a ne štedi se kad treba zapeti u odbrani. Igrač od koga očekujem puno veće stvari
Negativan utisak meča (a i cijele sezone) je Žarko Rakočević. Ovaj momak je imao sasvim dobre epizode u Partizanu, i zaista sam očekivao da u BiH bude makar dvocifren u prosjeku. Kada mu je loše počela sezona, kontao sam da nije "u ljubavi" sa Klipom, da se ne kontaju, ali večerašnji meč mi ne ostavlja dileme - Rakočević i njegova igra su skroz očajni. Promašeni ziceri, naopako otvaranje pika u suprotnu stranu (kadetska greška), kretanje u bloku na uručenju... pa majku mu jebem, ko da u životu nije igrao ozbiljnu košarku. Mož biti da je ovo još jedan primjer ex centara Partizana koji se bez Duleta ne znaju ni orjentisati u prostoru (je l neko rekao Vraneš?).
Pozitivan utisak meča - Fran Pilepić. Većina nas koji igramo NLB fantasy smo dobar dio ove igre bili "zaljubljeni" u Pilepića, i bogami, mali potvrđuje klasu. Čist bek šuter, špricer, rijetko pokazuje emocije, ima žicu u igri, ćuti, trči, puca, a ne štedi se kad treba zapeti u odbrani. Igrač od koga očekujem puno veće stvari
drexler- mvp
@drex
Gledao sam drugo poluvreme, u pravu si za Cejsa, preterao je i pretpostavljam da nije razigrao centre koji su kako kazes bili raspolozeni, mada ja od njegovog soliranja to nisam uspeo da primetim..
Gledao sam drugo poluvreme, u pravu si za Cejsa, preterao je i pretpostavljam da nije razigrao centre koji su kako kazes bili raspolozeni, mada ja od njegovog soliranja to nisam uspeo da primetim..
familija- šesti igrač
Стигло ми преко твитера да Дејид Кан и Рембис управо у Чикагу разговарају о тренеровом статусу, наредне сезоне. Ништа дефинитивно неће бити одлучено али ће неке ствари око одласка или останка Рембиса бити мало јасније.
Лоренс Френк је позван на други интервију са Хјустоном, сада је јасно да је он главни фаворит за преузимање тренерског посла тамо. Мени је занимљиво то што Хјустон има дефицит на центарској позицији и простор у селери кеп-у, а са друге сстране Крле кога Френк јако добро познаје постаје слободан играч. Можда би ту могло нешто да се деси...
А што се тиче Чикага и Мајамија, опустите се људи, прошла је тек прва утакмица. Чикаго је добио један меч и то на свом терену, није то нека револуција. Иначе, мислим да је присутна та латентна нетрпељивост према Мајамију. Чини ми се да је разлог томе чињеница да народ воли да кад се неки тим прогласи за велики, он бар игра добру кошарку, брзу, атрактивну, маштовиту... Ови су представљени као чудо над чудима, кад су дошли у Мајами веће је славље било него кад неки други тим узме титулу, а све врем играју силеџијску кошарку по принципу - ко набије тај добије. Зато је цео свет обожавао Чикаго деведесетих, где год Бостон да гостује цела хала је зелена и двадесет година после династије коју су имали за време Лерија Брда, а када силеџијске екипе играју цела хала виче Beat LA (што није био тако често случај у Меџиково време) а ресторани дају бесплатне ручкове кад Мајами изгуби...
Лоренс Френк је позван на други интервију са Хјустоном, сада је јасно да је он главни фаворит за преузимање тренерског посла тамо. Мени је занимљиво то што Хјустон има дефицит на центарској позицији и простор у селери кеп-у, а са друге сстране Крле кога Френк јако добро познаје постаје слободан играч. Можда би ту могло нешто да се деси...
А што се тиче Чикага и Мајамија, опустите се људи, прошла је тек прва утакмица. Чикаго је добио један меч и то на свом терену, није то нека револуција. Иначе, мислим да је присутна та латентна нетрпељивост према Мајамију. Чини ми се да је разлог томе чињеница да народ воли да кад се неки тим прогласи за велики, он бар игра добру кошарку, брзу, атрактивну, маштовиту... Ови су представљени као чудо над чудима, кад су дошли у Мајами веће је славље било него кад неки други тим узме титулу, а све врем играју силеџијску кошарку по принципу - ко набије тај добије. Зато је цео свет обожавао Чикаго деведесетих, где год Бостон да гостује цела хала је зелена и двадесет година после династије коју су имали за време Лерија Брда, а када силеџијске екипе играју цела хала виче Beat LA (што није био тако често случај у Меџиково време) а ресторани дају бесплатне ручкове кад Мајами изгуби...
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 21 od 36 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011