Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 3. deo

+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters

Strana 20 od 36 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 20 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 11 Maj 2011 - 15:30

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 11 Maj 2011 - 18:36

Kako je Boston uspeo da ne postigne koš za 4 i po minuta? plač

I ove siledžije će na kraju da uzmu prsten! NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 20 342805
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 11 Maj 2011 - 18:58

Судија им је пресудио, свирао 2 пута непостојеће кораке што први пут видим у НБА лиги, а да не помињем да се то свира у финишу меча који одлучује ко ће и финале истока (још једном да поновим нису били кораци). Даље, свиран је један непостојећи фаул Крстића који је добио огромну прилилу и одиграо 8 минута четврте четвртине јер је у претходном делу меча био сјајан. Дао је један тежак шут у тој четвртој али цела клупа Бостона скочила је на ноге кад је диго само руке у вис и пошто је Вејд промашио полагање свирали су фаул Крстићу... У све то Мајами дао 3 лудачке тројке преко руке и то је то... Погледајте само однос у бацањима. дупло... Гледам форуме и навијачи Бостона пизде на судије....

Прва информација је да је ''утовљено дериште'' Дејвис рекао да би волео да остане у тиму али да му је амбиција да постане стартер у неком тиму што су многи схватили као његов опроштај. Минутажа му је преполовњена у последња три меча, што се поклопило са нешто бољим играма које је Бостон почео да пружа. Док Риверс је са друге стране најавио да остаје и следеће сезоне, што се тумачи као знак да неће бити већих претумбавања у тиму. Према првим информацијам останак Крстића није немогућ, тј још га нису прецртали али све зависи од тога кога буду нашли на тржишту и Драфту...

Финале Далас-Мајами је за мене већ извесно, Далас у 5 а Мајами у 5-6 мечева...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 11 Maj 2011 - 20:21

po meni na 87-90 za Miami, Boston je izgubio bitnu loptu, da su tu odradili kako treba možda bi i dobili, ovako LBJ zveknuo 2 cluch trojke prvi put u životu i doviđenja prijatno. Ovako Green je imao prste od testa, i...

Domaći teren je u play offu bitan, uvek je razlika u slobodnim bacanjima, ponovo, kada Bosh ima dabl dabl Miami ne gubi Smile

LeBron je baš motivisan da osvoji ove godina.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sre 11 Maj 2011 - 22:25

@Bodi sto i ovde ne okacis vest za Traktora, slabo idem na kosarka rs pa nisam ni video .
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 11 Maj 2011 - 22:31

Pa da bi išao malo češće. plez1 Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 12 Maj 2011 - 1:17

Stavicu ovu vest na stranicu KKP iako joj nije mesto bas tu.
Kako za sad nema adekvatne stranice, a i pošto se pominju Jerrells, Vesely i VJ dobro je i ovde...

Adriatic league:
Player of the Year: Luka Zoric (211-C/F-84) of KK Zagreb CO
Guard of the Year: Dontaye Draper (180-G-84) of Cedevita
Forward of the Year: Michael Lee (207-F-86) of Radnicki
Center of the Year: Milan Macvan (206-C-89) of Maccabi T-A
Import Player of the Year: Michael Lee (207-F-86) of Radnicki
European Player of the Year: Luka Zoric (211-C/F-84) of KK Zagreb CO
Defensive Player of the Year: Luka Zoric (211-C/F-84) of KK Zagreb CO
Coach of the Year: Vlada Jovanovic of Partizan

1st Team
C: Milan Macvan (206-89) of Maccabi T-A
C/F: Luka Zoric (211-84) of KK Zagreb CO
F: Michael Lee (207-86) of Radnicki
G: Dontaye Draper (180-84) of Cedevita
G: Curtis Jerrells (185-87) of Partizan

2nd Team
C/F: Vladimir Dragicevic (206-86) of Caja Laboral
F: Ricardo Marsh (207-81) of Crvena Zvezda
G/F: Marko Car (188-85) of Zadar
G: Saso Ozbolt (188-81) of Union Olimpija
G: Miljan Pavkovic (178-81) of Hemofarm

Honorable Mention
Jan Vesely (211-F-90) of Partizan
Vlado Ilievski (190-G-80) of Union Olimpija
Christopher Booker (208-F/C-81) of Krka
Corsley Edwards (205-C/F-79) of Cedevita
Vedran Morovic (184-G-83) of Siroki TT

All-European Players Team
C/F: Luka Zoric (211-84) of KK Zagreb CO
C: Milan Macvan (206-89) of Maccabi T-A
F: Marko Simonovic (202-86) of Buducnost
G/F: Marino Bazdaric (197-78) of Cedevita
G/F: Marko Car (188-85) of Zadar

All-Imports Team
C/F: Corsley Edwards (205-79) of Cedevita
F: Ricardo Marsh (207-81) of Crvena Zvezda
F: Michael Lee (207-86) of Radnicki
G: Dontaye Draper (180-84) of Cedevita
G: Curtis Jerrells (185-87) of Partizan

Ispade Jerrells još prva petorka, a Jana stavili u "kuću slavnih" sa ovim 30togodišnjacima Very Happy

Još jedna vest:
Kod Slovenaca se znaju učesnici NLB lige za narednu sezonu: Krka, Olimpija, Helios i Zlatorog (ex Pivovarna Laško).
Za potonje igra nekadašnji košarkaš KKP Slobodan Božović
http://www.kosarkarskiklub-lasko.si/igralec.php?id=71
Sportski direktor je Miljan Goljević
Za helios igra Marko Lekić
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 12 Maj 2011 - 1:58

Baš sam se pitao gde je Božović, sviđao mi se njegov stil igre...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 20 Empty NLB liga

Počalji od Macijauskas Čet 12 Maj 2011 - 2:02

Jao majko ko god da je izabrao Lija svaka mu cast..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 12 Maj 2011 - 12:50

Džile je imao velikih problema u Sloveniji zbog onog intrervjua koji je dao MOZZART SPORT-u, a koji je objavljen i na kosarka.rs, ne znam da li ga je još neko objavio. Sa kosarka.rs je skinut na Džiletovu molbu.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Čet 12 Maj 2011 - 13:23

Ono sto je pomenuo da ce morati da ga pokradu nekoliko puta da bi mu uzeli titulu?? Jel to ???
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 12 Maj 2011 - 20:27

Ja sam se nekako nadao da on to nije rekao, da je novinar malo "korigovao" njegovu izjavu da bi bila "zanimljivija". Jer tako nešto ne priliči ozbiljnom čoveku...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pet 13 Maj 2011 - 3:18

Ekipa izraelskog Makabija od juna će zvanično u NLB ligi. Kako kažu čelnici regionalnog takmičenja, u ligi ima mesta za još jednog ''stranca'', ali pod uslovom da se timovi iz Srbije ili Hrvatske odreknu jednog mesta.
Kvalitet NLB lige nije ugrožen, kaže Roman Lisac. Makabi još nije zvanično učesnik Jadranske lige i oni tek to trebaju da potvrde. Prvi čovek takmičenja na Jadranu kaže da je su ostale samo formalnosti i da je posao zapravo završen.
Još uvek Izraelci nije zvanično nisu učesnici NLB lige. Oni moraju da ptovrde učešće pismenim putem do 20. maja. Na sastanku u Barseloni tokom Fajnal-fora, uskladili smo dogovor, a zvanično ćemo objaviti spisak učesnika NLB lige kada se završe nacionalna prvenstva, kaže Roman Lisac, generalni menadžer NLB lige koji dodaje da i makedonski predstavnik, timovi MTZ Skolje, ali i Levski iz Sofije nisu "digli ruke" od regionalnog takmičenja.
Klub MZT iz Skoplja je ozbiljan u nameri da uđe u NLB ligu, a slična je situacija i sa Levskim iz Sofije. Za sada imamo samo jednu vajld kartu, a ona je rezervisana za Makabi. Za još jedan tim bi eventualno moglo da se pronađe mesto, ukoliko bi neko iz Srbije ili Hrvatske ustupio svoje, dodaje Lisac i napominje da učešće "Ponosa Izraela" ne bi doprinelo manjoj neizvesnosti takmičenja, već upravo suprotno.
Kada pričamo o Makabiju i njegovom učešću u regionalnoj ligi, tada govorimo o velikom dobitku. Makabi je vicešampion Evrope. Čast je što će jedan tako veliki klub igrati u ovoj ligi. Oni garantuju pune dvorane i podićiće nivo takmičenja. Dobro je to i za Partizan i za Cibonu, ali ne mislim da će biti manje neizvesnosti, zaključio je menadžer NLB lige.
Cenim da bi, ako se posmatraju koeficijenti, Hrvatska trebalo da se odrekne tog jednog dodatnog mesta. Srbija je bolja i u prošlogodišnjem i u dvogodišnjem koeficijentu.
Sa druge strane to bi Hrvate spustilo na 2 kluba, a u to ne verujem.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 13 Maj 2011 - 4:22

https://www.youtube.com/watch?v=s9Dp20ydm1E

fenomenalan dokumentarac "Sonicsgate: Requiem for a team"!

Na eksplicitan i nedvosmislen način je prikazan istorijat franšize, način na koji su Soniksi preseljeni u Oklahomu, ključni ljudi u tom poslu... Iz filma se sasvim dobro može upoznati sistem funkcionisanja NBA organizacije, odnos grada domaćina i vlasnika ekipe, korumpiranost komesara i vođstva lige, i elementi koje treba posjedovati za "držanje" NBA franšize.

Poseban specijalitet filma je drugi dio gdje je do detalja opisan sudski proces u kome grad Sijetl pokušava povratiti franšizu od novih vlasnika, gdje možemo vidjeti da teatralni procesi i klišeizirani advokatski monolozi nisu samo izmišljotina koja nam se predstavlja kroz Holivudske blokbastere već surova realnost.

Film traje 2 sata, ali zagriženi NBA fan je posle njega zadovoljan Smile
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 13 Maj 2011 - 4:27

Drex odigrao ti Buzer nocas dobro Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pet 13 Maj 2011 - 20:22

Bravo za Memfis. Durant imao šut iz igre 3/14, samo 11 poena, katastrofa.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 14 Maj 2011 - 1:19

Ja moram da priznam da me je Memfis prijatno iznenadio iako sam Holinsa i vecinu igraca dosta pratio u vreme kada je Darko igrao za njih...
Takodjer moram da priznam da me je i Mark Gasol prijatno iznenadio, pokazao je da je inteligentan centar a Holins da je veliki trener je mu je nasao fantasticnu ulogu u timu...
Za mene je i dalje najveci razlog uspeha Memfisa Batije, bez obzira koliko to njegova statistika ne pokazuje, ali njegova odbrana i stvari koje statistika ne pokazuje su fantasticne, svi govore da je igrac kog statistika totalno ne prikazuje onakvim kakav jeste... On i Alen su fantastican potez Memfisa koji je imao dosta srece sa povredom Geja, jer verujem da Memfis nebi stigao ovako daleko da je Gej bio spreman...
Takodjer mi je drago sto se i pokazalo da Perkins nije onako dobar koliko se mislilo dok je igrao u Bostonu, jer ga je Gasol unistio u celoj seriji, i takodjer se pokazalo da nije isto kada igras odbranu u jednoj ekipi kakva je Boston i u OKC, bez obzira sto su obe ekipe medju najboljima u NBA...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Sub 14 Maj 2011 - 1:50

Grizzliesu su uspeli da kolko tolko iskontrolisu Duranta tokom ove serije. Ubacuje 8 poena manje nego protiv Denvera u prvom krugu uz losije procente suta. Za to su najzasluzniji Battier i Allen, ali ne bih mogao da tvrdim da bi Grizzliesi bili losiji da je Gay zdrav.

Battier je dosao posle Gayove povrede i nismo imali priliku da vidimo kako bi Memphis igrao kad su obojica u rosteru. Gay jesete dosta losiji u odbrani, ali bi sigurno bio koristan u situacijama u kojima je protivnicka odbrana koncentrisana na Randolfu, kada Memphis ima problema sa postizanjem poena.

Mislim da bi Hollins jednostavno imao vise opcija kada bi menjao njih dvojicu u petorci, mozda cak i da ih koristi zajedno, u zavisnosti od situacije, pa bi Memphis bio jos opasniji.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 14 Maj 2011 - 3:05

NBA košarka + dobra cica + muzika Zeppelina neo

https://www.youtube.com/watch?v=Zl-VLDlo6AI

šta još poželiti...
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 14 Maj 2011 - 8:11

Разлог синоћњег пораза Оклахоме је више него очигледан. Дурент јесте морао да изађе због фаулова али се брзо вратио, у првом полувремену је играо 17 минута и имао само 4 шута на кош од чега је 2 реализовао. Вестврук је одиграо наводно одлилно прво полувреме, шутирао 6-10 из игре и имао убедљиво највише поена у тиму, али је зато у целом првом полувремену имао само једну асистенцију и то кад је додао повратни пас на линију та 3 поена... Цела екипа мање више је само статирала у нападу, Харден је једии ту и тамо играо и онда и не чуди што у другом делу кад су сви чекали да Дурент крене он једноставно био ван ритма, а тим му није искреирао ниједан иоле лакши шут на неких 5-6 метара од коша, увек кад је добијао лопту био је покривен и цепао углавном преко руке за 3. Ту је велика одговорност и тренера, који нема уиграну никакву офанзивну кретњу, играчи без лопте ништа не раде, само да су укрштали и мењали чуваре Дурент и могао да оствари неки мисмеч па да поентира. Овако, најбољи чувари су му увек били ан грбачи и како се то каже ''избоксовали'' су га ван линије за 3 а ту је кад мора да шутира преко човека ипак најмање опасан. Можда сам субјективан па их много критикујем, не знам, ја никада нисам имао одбојност према Оклахоми, чак сам прошле године навијао за њих, међутим све што се у тој екипи дешавало у последњих годиу дана некако је одаљило ту екипу од мојих симпатија. Како неко може да буде други плајмејкер лиге а да за 37 минута на паркету оствари 4 асистенције?

Колико год на другој страни волео овогодишњи Мемфис, мислим да су они своје шансе за пролаз пропустили у четвртој утакмици када су изгубили битку након три продужетка. Оклахома ће вероватно искористити предност домаћег терена, али биће то борба на крви нож и искрено бих волео да да Мемфис прође.

Занима ме шта мислите која од ове две екипе је опаснији противник Даласу? Оклахома има неке добре индивидуалце али Мемфис можда једини у целој лиги има шансе да својом спољном линијом затвори Даласову. Такође Далас тешко да би успео да одбрани и Гасола и Рендолфа у рекету кад су у тандему, јер Новицки не може да чува наведене. Оклахомини најбољи играчи су Дурент и Вестврук који играју на позицијама 1 и 3, потуна супротност у односу на Лејкерсе којима су главна офазивна оружја на позицијама 2,4 и 5 (можда би баш то направило проблема Даласу, ко зна). Чување Дурента вероватно би условилао већу миутажу Мериона на тројци, тако да би Пеђина минутажа можда била мања али то би генерално пореметило можда и целокупну ротацију Даласа, јер Мерион само почиње на тројци и онда до финиша меча само мења Новицког на четворци.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 14 Maj 2011 - 11:19

Zulu, ja sam bas razmisljao o tome danas pa evo samo ukratko da kazem moje misljenje...

Prvo, velika prednost Dalasa u odnosu na obe ekipe jeste ovih vec 5-6 dana odmora koji njima mnogo znace, ipak je oslonac u ekipe u godinama kada im je odmor jako bitan...

Po meni bi za Dalas bilo bolje da prodje Oklahoma, Novicki ce imati laksi posao na 4 bez obzira koliko cenim Ibaku, tesko da on moze da sacuva Novickog. Perkins i Cendler su slicni igraci a ja bi ipak blagu prednost dao Cendleru koga bi uvek radije video u svom timu. Kid bi sa svojim iskustvom sigurno mogao bar malo da neutralise Westbruka a Barea bi sa klupe sigurno ponovo pravio problema. Takodjer je zanimljiv odnos igraca na poziciji 2 a ja bih i tu malu prednost dao igracima Dalasa.
Znaci, jedina prava prednost Oklahome bila bi Durent koga bi po meni cuvao Merion svih 30-35 minuta koje provede u igri, ostalih 4-5 minuta bi mogao i Stojakovic. Stojakovic bi mogao u odbrani da igra cetvorku kad je Novicki na klupi jer Ibaka bez obzira na to da je stvarno mnogo napredovao ove sezone i dalje nema neku dobru ledjnu tehniku tako da bi Stojakovic mogao da se nosi sa njim, a ostatak znaci nekih 13-18 minuta bi provodio na poziciji 3, s tim sto bi se prema dosadasnjem nacinu vrsenja izmena bar 7-8 minuta nalazio na terenu bas kada bi Durent bio na klupi...

Sa druge stane, Memfis ima po meni nezgodniji tim po Dalas, neke razloge si ti Zulu i naveo, kao najveci sigurno jeste matchup Rendolf Novicki, takodjer bih napomenuo i duel Gasol Cendler gde bi ponovo Gasol pravio probleme Cendleru kao sto ih pravi i Perkinsu, dobra stvar za Dalas bi bila ta sto imaju i Hejvuda koji sasvim dobro moze da odradi koliko god minuta da dobije a da u Dalasovoj igri ne bude pada...

E sad, ono sto mene brine u tom duelu ako do njega dodje jeste Memfisov duo Batije, Alen, sigurno jedan od najboljih ako ne i najbolji duo defanzivnih igraca u plejofu, a njih dvojica bi sigurno u dobroj meri mogla da neutralisu Stojakovica i Terija...

Ja bih ipak voleo da Memfis pobedi Oklahomu, mislim da to zasluzuju, vise ih cenim, a i Oklahoma je ekipa koju nesto i ne volim...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 14 Maj 2011 - 23:16

uf Mihael kako dobar post si napisao !

Memfis je bez Rudija mnogo BOLJA ekipa (već sam pisao, kada bi supeli da odrade neki trade za njega, a sigurno mogu), Allen i Batie daju takvu čvrstinu u odbrani da je to frapantno (bar meni), Conley ima već nekoliko sezona iza sebe, i solidan je plej, centarski tandem im je pun samopouzdanja,a sa klupe imaju jednom O.J.-a koji kada uđe u seriju šuteva niko živ ne može da ga sačuva, ima tu još epizodnih igrača koji kada uđu sa klupe grizu ko pušteni sa lanca, ali ipak nekako ne mogu da zamislim Memfis u velikom finalu, pogubili bi se i verovatno bi bili pometeni. U duelu Dalas - Memfis Dirk bi imao velike probleme sa Rendolfom, Teri sa Alenom, Konli nije takav indijanac i ume da stane kada ga ne ide za razliku od Westbrooka gde bi stari lisac JK to sigurno iskoristio na najbolji mogući način.

Dalalsu je bar duplo veća šansa protiv Oklahome za veliko finale, jer na 3 imaju solidnog odbrambenog za Durantulu,a na kecu imaju iskusnog pleja koji sigurno može da uspori malo indijanca sa brojem 0 u OCT.

Duel Chicago - Miami jedva čekam, tj da vidim kako će trio Rose-Deng-Boozer da se suprotstavi BIG 3. U svakom match up-u Miami je jači. Rose i Wade su ofanzivno na istom nivou, defanzivno Wade, porediti DEnga i LeBrona koji je u play off ušao motivisan kao nikad... Bosh isto, Boozer već ste pisali cohonesa bez, tu očekujem Miami u 5 i 1 kvalitetan raspad jake odbrane Chicaga, iako je u reg delu sezone Chicago bio bolji. Biće mnogo neizvesnije na Zapadu, i zaista očekujem finale Dalas - Miami, ali ako Memfis bude igrao finale Zapada, ne bi me čudilo da ih vidim i u veliko finalu. Onaj Rendolf igra sa toliko samopouzdanja, kakve šuteve on uzima to je za ne poverovati.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 15 Maj 2011 - 5:32

drexler ::NBA košarka + dobra cica + muzika Zeppelina neo

https://www.youtube.com/watch?v=Zl-VLDlo6AI

šta još poželiti...
Sin Johna Bohnama ovaj Jason,sad video na wikipedii rok
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 15 Maj 2011 - 13:42

Kako se Gibson usrao u Vejda! shock
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Ned 15 Maj 2011 - 14:14

Ovo boli Very Happy

Evo sad sam vidio to, nisam pratio prvo poluvreme zato sto je na nekom usljivom sajtu pisalo da utakmica pocinje u 3 NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 20 342805
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 36 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Sledeći