NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 11 od 36
Strana 11 od 36 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
Покушавам да гоним Сашу да игра за репрезентацију!
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Košarka iz snova!!!
čestitke Memfisu na prvoj play off pobjedi u istoriji franšize!
čestitke Memfisu na prvoj play off pobjedi u istoriji franšize!
drexler- mvp
Godina : 38
Odlična utakmica, baš sam uživao, obožavam NBA Playoff. Čini mi se da više znači Đinobili SA nego Gej Memfisu.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Sjajna utakmica, Batije je pokazao kakav je igrac i da statistika u njegovom slucaju nista ne govori...
glide, naravno da Djinobili mnogo vise znaci SAS nego Gej Memfisu, pogotovo sa Batijeom koji igra na njegovoj poziciji jer su napadacki slabiji ali zato defanzivno, mnogo, mnogo bolji...
Izgleda da pobeda Memfisa nece biti jedino iznenadjenje veceras, stvarno zanimljiv plejof...
glide, naravno da Djinobili mnogo vise znaci SAS nego Gej Memfisu, pogotovo sa Batijeom koji igra na njegovoj poziciji jer su napadacki slabiji ali zato defanzivno, mnogo, mnogo bolji...
Izgleda da pobeda Memfisa nece biti jedino iznenadjenje veceras, stvarno zanimljiv plejof...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
ZuLuofVozdovac :: Pon 4 Apr 2011 - 15:29
Што се тиче костура мислим да би било идеално да на западу све остане овако како је тренутно. Мемфис је у свим мечевима ове сезоне са Сан Антонијом био конкурентан, и забележио две победе на домаћем терену. Хорнетси су се истицали као опасни противници Лејкерсима, јер су били у стању да својом центарском линијом чувају високе играче Лејкерса, док са друге стране Лејкерси су ове сезоне највише проблема имали на позицији плеја и очекивано би било да Пол потпуно издоминира у евентуалном двомечу. Ипак све то бих узео са одређеном резервом јер се вест повредио а без њега чини ми се да Хорнетси немају шансе. Портланд у овом моменту делује јако опасно, као идеална екипа која ће да по ко зна који пут избаци Далас већ у првој рунди... Денвер има шансе да престигне Оклахому ако буде добио оба мећусобна дуела који ће се играти ове недеље, а ја ћу их свакако испратити јер ће ти бити загревање за плејоф окршај. Дакле овакав костур донео би сигирно много занимљивих мечева.
Док се није знало ко ће са ким играти у плејофу
ZuLuofVozdovac- mvp
Хорнетси изједначили плеј-оф рекорд по најмањем броју изгубљених лопти у једној утакмици - само 3. Одом и Гасол потпуно невидљиви, а Пол одиграо безобразно добро.
@ Зулу, добра прогноза. Али, има још да се игра.
@ Зулу, добра прогноза. Али, има још да се игра.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
pisacu sutra
New Orleans me je odusevio koliko je usao bez respekta u utakmicu, ostavili su Kobija, ovo ostalo su sve pozatvarali Gasola, Odoma...
evo zasto se tamo igra najjaca kosarka
New Orleans me je odusevio koliko je usao bez respekta u utakmicu, ostavili su Kobija, ovo ostalo su sve pozatvarali Gasola, Odoma...
evo zasto se tamo igra najjaca kosarka
Nolle- mvp
Hajde sto je Gasol bio los u napadu. Desi se slab dan i najboljima. Defanzivno je Pau odigrao slabo i to je za svaku kritiku. Karl Lendri ga je nekoliko puta bez problema prosao.
Ray Allen- prva petorka
Мене је запрепастио невероватно висок квалитет суђења. Судије уопште нису падале на оно Брајантово џилитање. Изгледа да судије чувају кредит за важније мечеве.
Претпостављао сам да је Фишер рупа, али нисам очекивао да је баш толика рупа. Целу четврту чтвртину Хорнетси се нису трудили чак ни пик да одиграју да би заменили играче који их чувају. Довољно је било да Пол направи један корак ка кошу, одмах следи удвајање, он направи кратку кретњу ка играчу који је дошао у помоћ и врати се назад на основну линију, и замена је већ извршена. После тога, следило је само чишћење рекета...
Али џаба ако се Греј озбиљније повредио.
А имао сам ја још неке прегнозе, типа она да ће све осим Даласа, Оклахоме и можда Сан антонио - Мемфис бити 4-1.
Претпостављао сам да је Фишер рупа, али нисам очекивао да је баш толика рупа. Целу четврту чтвртину Хорнетси се нису трудили чак ни пик да одиграју да би заменили играче који их чувају. Довољно је било да Пол направи један корак ка кошу, одмах следи удвајање, он направи кратку кретњу ка играчу који је дошао у помоћ и врати се назад на основну линију, и замена је већ извршена. После тога, следило је само чишћење рекета...
Али џаба ако се Греј озбиљније повредио.
А имао сам ја још неке прегнозе, типа она да ће све осим Даласа, Оклахоме и можда Сан антонио - Мемфис бити 4-1.
ZuLuofVozdovac- mvp
Bogami ona povreda Greja nije izgledala nimalo naivno. Zglob je to jbg. A izostanak njega i Vesta je stvarno previse za Hornetse.
Pol je UBIO Fisera Znalo se i pre pocetka serije da su Hornetsi u prednosti na poziciji pleja, ali ovakvo "izivljavanje" nisam ocekivao. I ja moram da pohvalim sudjenje, stvarno je bilo korektno na obe strane.
Mislio sam da ce sudije da poguraju opasno Lejkerse, ali to se nije desilo.
Zulu svaka cast na prognozama
Pol je UBIO Fisera Znalo se i pre pocetka serije da su Hornetsi u prednosti na poziciji pleja, ali ovakvo "izivljavanje" nisam ocekivao. I ja moram da pohvalim sudjenje, stvarno je bilo korektno na obe strane.
Mislio sam da ce sudije da poguraju opasno Lejkerse, ali to se nije desilo.
Zulu svaka cast na prognozama
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Jesus Shuttlesworth!
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Mени је искрено криво што Бостон није изгубио, када је показано такво непоштовање према Крстићу. Ако у овој ситуацији игра мање од 5 минута, па кад се врати Шек неће улазити у игру...
Постоји та могућност да је повређен, а да стручни штаб то крије (јер је носио тај штитник на левом колену који никад не носи). Али онај Глен Дејвис је објаснио шта је то бескорисност...
Само да Чонсијева повреда није озбиљнија...
Постоји та могућност да је повређен, а да стручни штаб то крије (јер је носио тај штитник на левом колену који никад не носи). Али онај Глен Дејвис је објаснио шта је то бескорисност...
Само да Чонсијева повреда није озбиљнија...
ZuLuofVozdovac- mvp
Mislim da nisu trebali da sviraju faul u napadu Karmelu na minut i nesto do kraja cini mi se, pa playoff je majku mu..
Macijauskas- mvp
Сјајна утакмица између New Orleansa i Lakersa. Још са утакмицу гледао са великим навијачем Lakersa који је пораз тешко поднео. Да су добили прву, више ту серију не би морао да гледа, овако, биће чупаво, but Lakers win.
Chris Paul ме је одушевио, није ни за чудо једини играч који има 20+ и 10+ у просеку у доиравању. Синоћ је имао пензоса против себе, коме је радио шта је хтео. Заиста било је задовољство гледати оваквог Chris Paul-а у свом елементу. Ариза је био исувише напаљен, хтео је много,а мало је урадио, играо је добру одбрану, али је у нападу много тога сјебао, зајеба, итд...
New Orleans је у утакмицу ушао веома дрчно и безобразно, узимали су доста шутева у првих 15-ак минута, дистрибуција је била перфектна, много погођених шутева са 6-7 метара. Белинели је звекнуо 2 тројке на старту. Из минута у минут то самопоуздање је расло. Неколико пута су Lakers долазили са 12 на 2 поена разлике, али нису имали снаге за корак више.
Коби игра под притиском, огромним, али и под тим притиском он је поново дао својих 30 са фантастичним процентом, али поред себе никог. Они су једноставно били позатварани, играли су веома грубо, Окафор је имао 6 личних, Ариза и Лендри по 4, заиста су играли веома грубо и без респекта. Судије су биле без грешке заиста, фантастично суђење.
За мене је трагичар меча Гасол, Пол је преко њега дао она 2 шута са дистанце заредом на крају, у скоку га није било, Лендри га је неколико пута подучавао, у нападу не би убацио тениску лоптицу у кош да треба. Заиста је био ОЧАЈАН.
Chris Paul ме је одушевио, није ни за чудо једини играч који има 20+ и 10+ у просеку у доиравању. Синоћ је имао пензоса против себе, коме је радио шта је хтео. Заиста било је задовољство гледати оваквог Chris Paul-а у свом елементу. Ариза је био исувише напаљен, хтео је много,а мало је урадио, играо је добру одбрану, али је у нападу много тога сјебао, зајеба, итд...
New Orleans је у утакмицу ушао веома дрчно и безобразно, узимали су доста шутева у првих 15-ак минута, дистрибуција је била перфектна, много погођених шутева са 6-7 метара. Белинели је звекнуо 2 тројке на старту. Из минута у минут то самопоуздање је расло. Неколико пута су Lakers долазили са 12 на 2 поена разлике, али нису имали снаге за корак више.
Коби игра под притиском, огромним, али и под тим притиском он је поново дао својих 30 са фантастичним процентом, али поред себе никог. Они су једноставно били позатварани, играли су веома грубо, Окафор је имао 6 личних, Ариза и Лендри по 4, заиста су играли веома грубо и без респекта. Судије су биле без грешке заиста, фантастично суђење.
За мене је трагичар меча Гасол, Пол је преко њега дао она 2 шута са дистанце заредом на крају, у скоку га није било, Лендри га је неколико пута подучавао, у нападу не би убацио тениску лоптицу у кош да треба. Заиста је био ОЧАЈАН.
Nolle- mvp
http://www.celticslife.com/2011/04/association-boston-celtics-part-5.html
ne znam jeste li pratili ovu seriju od početka sezone, evo dogurali su do 5. epizode, meni se sviđa. Uglavnom, sve o Seltiksima, na terenu, van terena, igrači, uprava treneri... Ova 5. epizoda mi se posebno sviđa.
Ovde imaju detalji sa Alenovog šuterskog treninga, snimci Big Bejbija kako igra running backa u srednjoj školi, Riversov odnos sa sinom, budućom NBA zvijezdom, ali i ćerkom odbojkašicom (odlična cica!!!). Uglavnom, obavezan materijal za zagrižene NBA fanove!!!
ne znam jeste li pratili ovu seriju od početka sezone, evo dogurali su do 5. epizode, meni se sviđa. Uglavnom, sve o Seltiksima, na terenu, van terena, igrači, uprava treneri... Ova 5. epizoda mi se posebno sviđa.
Ovde imaju detalji sa Alenovog šuterskog treninga, snimci Big Bejbija kako igra running backa u srednjoj školi, Riversov odnos sa sinom, budućom NBA zvijezdom, ali i ćerkom odbojkašicom (odlična cica!!!). Uglavnom, obavezan materijal za zagrižene NBA fanove!!!
drexler- mvp
Изгледа да је Z-Bo потписао продужетак уговора на 4 године за 71 милион долара. Tо опет значи да ће Марк Гасол од следеће сезоне играти у другом клубу, нисам сигуран да ће и његов нови уговор углавити у нови salary cap.
blagoje- prva petorka
jbt...Krsic ce ceo play off ostati na klupi....bedna minutaza,vidi se da ne racunaju na njega....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
drexler ::Riversov odnos sa sinom, budućom NBA zvijezdom, ali i ćerkom odbojkašicom (odlična cica!!!)
Gost- Gost
Adelman vise nije trener Hjustona...
Dzejson Vilijams najavio da se posle 12 godina igranja u NBA povlaci na kraju sezone...
Kolison istegnuo clanak i umnogome pomogao Cikagu da dodje do 2 pobede. Inace, Cikago igra dobro ali me jos nisu ubedili da mogu da osvoje prsten, obavezno moraju da imaju nekog pored ROuza jer ROuz nece moci da postize po 35 poena ceo plejof...
Inace, Karl se sa pravom zalio na neverovatnu gresku sudija koja je u velikoj meri pomogla Oklahomi da dodje do pobede, ali jbg, nece to nista doneti...
Dzejson Vilijams najavio da se posle 12 godina igranja u NBA povlaci na kraju sezone...
Kolison istegnuo clanak i umnogome pomogao Cikagu da dodje do 2 pobede. Inace, Cikago igra dobro ali me jos nisu ubedili da mogu da osvoje prsten, obavezno moraju da imaju nekog pored ROuza jer ROuz nece moci da postize po 35 poena ceo plejof...
Inace, Karl se sa pravom zalio na neverovatnu gresku sudija koja je u velikoj meri pomogla Oklahomi da dodje do pobede, ali jbg, nece to nista doneti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Toni Parker je izjavio da bi se vrlo rado u slucaju NBA lokauta vratio u Francusku i zaigrao za Asvel. Parker takodje poseduje 20 % deonica i pocasni je potpresednik kluba iz Vilerbana.
Ray Allen- prva petorka
Čikago - Indijana prilično ružna tekma.
Ne znam ko je definisao Rouza kao nekoga ko ima brzinu Ajversona, pregled igre Kida i fizikalije Džordana, reče komentator. Čak i ako uzmemo u obzir skoro deceniju slabog praćenja NBA lige, usudiću se da se nasmejem.
Ne znam ko je definisao Rouza kao nekoga ko ima brzinu Ajversona, pregled igre Kida i fizikalije Džordana, reče komentator. Čak i ako uzmemo u obzir skoro deceniju slabog praćenja NBA lige, usudiću se da se nasmejem.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mihael :: Inace, Cikago igra dobro ali me jos nisu ubedili da mogu da osvoje prsten, obavezno moraju da imaju nekog pored ROuza jer ROuz nece moci da postize po 35 poena ceo plejof...
Играју катастрофално, од 96 минута у две утакмице против Индијане губили су 80-85 минута. Додуше, они се целе сезоне муче са "слабијим" тимовима, против ових великих играју боље.
blagoje- prva petorka
Junglezburn ::Čikago - Indijana prilično ružna tekma.
Тренер Индијане. Наравно да је одвалио прво што му је пало на памет јер нису могли да га чувају у првој утакмици.
Иначе, за Никсе ће бити велики проблем одсуство Билапса вечерас, с обзиром како су изгубили прву утакмицу не би ме изненадило да буде метла у овој серији. Што се Бостона тиче, према информацијама Шек не може ни да потрчи, уопште не тренира и неизвесно је када и да ли ће се уопште вратити.
blagoje- prva petorka
Strana 11 od 36 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011