Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 3. deo

+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters

Strana 23 od 36 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 23 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Bodi Bond Sre 18 Maj 2011 - 12:09

Zato što je to retko lep dečko.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sre 18 Maj 2011 - 12:22

Asik osta na te oci rofl

fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 18 Maj 2011 - 13:01

Јуче није могла да се чује ниједна реч о Веселом, а утисак ми је да је данас главна тема, пре свега претпоставка да ће све изненадити својиом игром кад једног дана буде дебитовао.... Ја не могу да схватим како неког Кантера могу да ставе испред Веселог кад Кантер не игра кошарку већ годину дана, ја заправо никад тог играча нисам ни видео на делу, одиграо је једну добру утакмицу на оном Најк самиту и ништа више... Весели наступа већ три године у контитнуитету у професионалној кошарци и код њега нема непознаница шта може а шта не... Мало ми је невероватно да ће неко изабрати мачку у џаку са тако високе позиције...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 18 Maj 2011 - 13:07

Zulu, nemoj da te Edin cuje za Kantera, covek je odusevljen igracem, smatra da ce biti najbolji centar koji je dosao iz Evrope...
Ako hoces, mozes da posaljes Edinu mail a on ce ti poslati cd sa nekim Kanterovim utakmicama, imaju neke na kojima je ponizio mnoge Americke zvezde, znam da je Salindzer jedan od njih. I to je ozbiljno, stvarno ce ti poslati, nije sala, to stalno govori dok radi one podcastove...

Inace, imace igraci workoute sa raznim timovima tako da ce se ljudi uveriti da li Kanter nesto vredi ili ne, zato mnogi predvidjaju da bi Veseli mogao dodatno skociti i tako uci u prvih 5...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 18 Maj 2011 - 15:16

Ја нисам рекао да је лош само кажем да је непотврђен у професионалној кошарци, то је све. Капирам ја да су њега гледали на многим мечевима, тренинзима, али ја лично далеко више ценим кад неко одигра неку добру утакмицу у Евролиги, него на њиховим МекДоналдс-Најк турнирима који служе за рекламирање. Елем можда буде добар, понављам не тврдим да није, само је ипак доста ритично узети га. Са друге стране то ја могу одмах да ћажем Едину да неће бити најбољи Европски центар у НБА лиги. Свако од нас па и Един је нормално мало субјективан у процценама, можда му је просто овај играч симпатичан....

Друго, захвалио бих се свима који Единов и друге подкастове ставља на тему НЦАА јер ја никада не бих имао живаца да такве ствари тражим а волим да саслушам. Додао бих и да ми се не свиђа тај Единов егоистички став и нека прозивања других људи који коментаришу НБА како су нестручни и слично. Уместо пусти да свако ради оно што хоће па ће публика да да свој суд ко говори исправно... Ево он је дао своју процену Кантера па ћемо се брзо уверити да ли је био у праву за његову позицију у врху драфта.

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 18 Maj 2011 - 19:37

Fran se preziva Pilepić, bez "r" (ne verujem da je iz Prilepa Wink).
Planinić je umeo da koristi šansu kad je dobijao. Đurović je prošle godine kritikovao Muslija, kao veliki talenat, a Planinić ga odvalio u direktnom duelu.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 18 Maj 2011 - 21:36

...Od 103 u prvoj utakmici na 75 u drugoj! Miami ...idemo u finale
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 18 Maj 2011 - 21:40

Ja navijam da bude serija u 7 meceva, nisu mi mnogo simpaticni ni jedni ni drugi, ali vise volim Bullse..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 18 Maj 2011 - 21:55

Bulsi su klub sa vecom tradicijom.Moje simpatije su na strani Dalasa a potom Majamija.Nikada nisam narocito voleo Bulse zbog Dzordana.Bili su toliko jaki i drali sve od reda ,tako da sam navijao za slabije.Bili su mi simpaticni tada Seatle Supersonics sa Geri Pejtonom,dalje Juta sa Stoktonom i Melounom,Hjuston sa Olajzuvonom (najdrazi mi je bio u vreme penzije Dzordana igrac Hjustona Sem Kasel Alien,nije bio medju zvezdama tog tima ali je bio lik),Finiks iz perioda Carls Barklija,Njujork mi nije bio narocito drag zbog Dzona Starksa a svi su mrzeli Indijanu zbog Milera i prljave igre tog tima.Boston devedesetih nije bio konkurentan posle penzija Birda.LA Lejkersi su bili u fokusu do trejda Divca a ispali su mi iz volje tokom serija sa Kingsima.Od 1998 svi smo navijali za jedan tim -Sakramento Kingse,tako da su mi i danas najdraza fransiza ali nemaju vise konkurentan tim.Majami sam gotivio zbog zlog Zoa-Alonza Morninga i Tima Hardaway-a.Ipak omiljeni NBA igra; nije igrao ni u jednom od tih timova,bio je to Anfernny Penny Hardaway iz Orlando Magica.
EDIT:Izvinjavam se gospodinu Hill-u koji nije imao srece sa zdravljem tokom karijere sto ga nisam pomenuo ali da ispravim gresku okacicu mu sliku Very Happy Covek ima diplomu sa Jela i sigurno je jedan od najobrazovanijih kosarkasa.Bio je paklen igrac do problema sa povredama.
Grant Hill..Golden State je takodje bio timcina sa triom Run TMC ali....
NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 23 378px-Grant_Hill_2007-12-08
Veliki car je bio i Dominik Vilkins,lete'a tvrdjava iz Atlante.Kakav je bum napravio njegov transfer u PAO.Par godina ranije imao je Filips jednu NBA legendu u svojim redovima,bas protiv Partizana u Istanbulu ali Dominik je bio tata.Zeljko je uspeo da dovede igraca koji je bio svojevremenopobednik ALL stara u zakucavanju.Nevolja Atlante je lezala u tome sto basket nikada nije bio najpopularniji sport u njihovom gradu.Kada cujem Atlanta i dan danas se setim Dominika,Muki Blejloka i Stejsi Ogmona ali ujedno i onog mrtvila od atmosfere u tom gradu...
U San Antoniu je admiral Robinson bio znak raspoznavanja...
Ova dvojica su bili apsolutni show,kada se pojave zajedno na parketu.Najvisi i najnizi...Manute Bol i Magzi Bogs,najvisi i najnizi igrac na svetu.
NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 23 Manutebolnmuggsybogues
Ovaj najnizi je Drazenu Petrovicu prosao kroz noge zajedno sa loptom.Ne secam se tacno da li je bila u pitanju olimpijada ili SP.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 18 Maj 2011 - 23:13

Pazi, Bullsi su do pojavljivanja Dzordana bili pretezno gubitnicki tim. Jedino je generacija Dzerija Slouna (inace kasnije dugogodisnjeg trenera Jute) bila "pobednicka", ali bez trofeja. Fakticki, do pojave Rosea to se isto moze reci. Ipak, Dzordanova generacija je bila toliko dominantna da su Bullsi zbog toga postali jedan od najboljih timova svih vremena u NBA...

Ne mogu da verujem da cu reci kako navijam za Bullse trenutno, ali istina je Smile.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 18 Maj 2011 - 23:29

U pravu si wolfvaga.Ja priznajem da ne mogu bas zbog te dominacije iz doba Dzordana da budem uz njih.Jutu sa trenerom Slounom sam voleo.Cikago je imao sve, a zeleo sam da Juta uzme prsten u poslednjoj sezoni.Nisam bio protiv Cikaga na onaj maliciozan nacin.Svi smo ostajali bez daha od Dzordanove igre ali ma sta da bilo ko od ostalih u timu uradi,zasluzivao je pohvale samo to vece.Dvojac Dzordan -Pipen je bio motor tima.Imali su oni fantome u svojim redovima poput Rodmana koji su svima bili simpaticni.Kukoc mi je bio drag i u Evropi ali je bar meni delovalo da se NBA igra do play-off-a a onda igra Cikago Smile U poslednjoj sezoni Dzordana u dresu Bulls-a,Juta im je bila najblize.
Bio je blizu po visini Magzi Bogs-u i onaj malisa Spajd Veb,cini mi se da se tako zvao. Smile
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 18 Maj 2011 - 23:34

Spad Veb je pobedio i u zakucavanju jedne godine, i to bas Dzordana...

Inace, visi je od Magzija 15ak cm (178cm)...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 18 Maj 2011 - 23:43

Sjajno,sada si me podsetio i tog podatka.Super su bili malci.Ma da,Cikago je jedino bio ranjiv one godine kada se Dzordan vratio i to je Orlando iskoristio.Nego,kazi mi druze ,kakve su po tvom misljenju sanse Dalasa protiv Majamija a kave protiv Cikaga?Naravno pod uslovom da Dalas prodje u finale.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Sre 18 Maj 2011 - 23:52

Izasao sam totalno iz NBA manije, poslednjih par godina bas slabo pratim desavanja preko bare...

Ovako, ovlas gledano, cini mi se da bi Dalas morao u finale, ali da je istok, posle dugog niza godina, ponovo preuzeo primat u NBA. Dakle, ako prodje Cikago, Dalas bi mogao lako da bude i sampion. Ako prodje Majami, mislim da su oni favoriti. Naravno, sve ovo su nijanse. Inace, Cikago mi se najvise dopada od ovih ekipa zato sto su napravili dobar tim, dobru hemiju, a nisu pretrpani zvezdama i veteranima, kao Majami ili Dalas.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 19 Maj 2011 - 0:03

Ok. videcemo sta ce biti.Ja takodje tesko izlazim na kraj sa jutarnjim terminima utakmica.Nemam snage ili volje vrlo cesto da pratim sve sto se trenutno desava.Zabodem nekad do kasno (rano Very Happy )pa mi se to posle sveti par dana ako ne odspavam dovoljno pre utakmice zbog jutarnjih obaveza.Skoncentrisacu se na Dalas u finalu zapada ,da bih uspeo da koliko-toliko ispratim dogadjanja.Vidim da ti se Cikago svidja iz kosarkaskih razloga (hemija u timu,jedna zvezda...)za razliku od moje naklonosti Majamiju.Ok,postujem.Pa, nek pobedi najbolji....
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 19 Maj 2011 - 0:11

Prosto, ne volim Vejda i Jamesa i to je to. Ne smeta mi koncepcija kakvu ima Boston, gde je Pirs bio i ostao glavni igrac tima. U Majamiju Vejd nikada nece moci da se izbori sa alom kakva je James, dok Bosh vec ima problema sa obojcom. Cini mi se da ce tu biti veoma tesko napraviti pravu pricu i to je to. Mimo toga, oni su svakako najbolja ekipa. Ipak, Cikago mi je nekako prava ekipa starog kova i to ima svoj smek (kao sto ti rece jedna izrazita zvezda i nekoliko odlicnih igraca koji igraju sa njim i za njega)...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 19 Maj 2011 - 0:12

Niko nikad nije bolje odigrao odbranu na D. Petrovicu kao M. Bougz na Sp u Spaniji 1986. godine. To je bio mec u grupi, ali izuzetno vazan. Izgubili smo tada od Amera, pa smo u polufinalu isli na SSSR. Da smo pobedili igrali bi sa Brazilom.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Čet 19 Maj 2011 - 0:59

Da,utakmicu sa Sovjetima sam takodje gledao u Zadru,istog leta kada i onaj Milanovicev gol Italijanima.Takav preokret i tri trojke u poslednjem minutu nisam nikada kasnije video.Bilo je velikih preokreta lai se ovo valjda odigralo za pola minuta ili 49 sekundi sto je u kosarci bitna razlika.S' vremenom sam permutovao imena igraca koji su tada pogodili .Sabonis,Tihonenko i Walters....Sve su to bili odlicni igraci ali mi je ostala urezana scena Divca koji izigrava pleja i gubi loptu.Znam da je tada bio dosta kritikovan.Plakao je posle ali je reakcija saigraca bila dirljiva.Posle su Vladu krivili i za 1999 ali nije posteno da mu se to stavlja na teret.Posle se pojavio opasan Rus Aleksandar Volkov(NBA igrac,mislim da je Atlantu ostisao),nisam siguran da li je bio na SP 1986 ali je sigurno igrao na EP 1987 koje je Grcka osvojila.Sabonis je bio nesto povredjen ali je igrao.Uglavnom na tom EP 1987. Sovjeti su promovisali jos jednog centra Tkacenka.Kolos sa Urala.Mahao je laktovima kao vetrenjaca,znam da je nekog pokupio usput.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 19 Maj 2011 - 1:32

Volkov je uz Marculionisa prvi igrac sa prostora bivseg SSSRa koji je zaigrao u NBA. Da nije promasio silna slobodna bacanja protiv Hrvata u polufinalu OI 1992. ZND bi igrao finale protiv Medzika, Dzordana i drugova.
I samo jedna ispravka Volkov nije Rus nego Ukrajinac.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 19 Maj 2011 - 2:11

evo tek sad sam odgledao utakmicu. Ne gledam direktno, pošto radim tokom prijepodneva, tako da skidam sve utakmice ujutro, trudim se da ne saznam rezultat, pa ih u toku dana gledam kao "odloženi prenos".

Danas su ključne stvari koje su prevagnule na stranu Heata Judonis Hazlem odnosno Rouz. Hazlem je karika koju Miami čeka cijele sezone. Konačno su se oslobodili panjeva (Juwan Howard, Eric Dampier, Ilgauskas, pa djelimično i Joel Anthony) pa Bosha pod košem uparuju sa Hazlemom koji za razliku od gorepomenutih ipak ima par dasaka u glavi i jako dobro prati igru Heata u napadu, a zahvaljujući odličnim fizikalijama, ne zaostaje puno u odbrani. Možda je ovo i ključni sastojak u Miamievom pohodu na titulu.

Derik Rouz, šta reći, jednostavno, ovaj dečko ima 22 godine, proći će još puno vremena dok ne sazri. U zadnjih 15-ak minuta, u svakoj situaciji je odabrao lošiju među ponuđenim opcijama. Čitanje igre - KATASTROFA! Šteta što NBA nije prepoznala da je ova sezona Čikaga isključivo produkt genijalnog trenera, Rouz nije bio ključna figura ovog uspjeha i njegova titula MVP-a je šamar za LeBrona i Dirka, najdominantije košarkaše današnjice.

Tibodo je zaista čovjek koji je najviše zaslužio svoju nagradu. Način na koji je spremio Omera Ašika je remek dijelo. Od onakvog panja napravio je centra koji ima odličnu epizodu u svojih 15-20 minuta, iskače u piku, odlično udvaja, u svim zoniranjima i rotacijama u odbrani odlično se kreće i ne ispada - zaista, veliki respect! Mada, to mu neće obrisati epitet najveće pičke među košarkašima koju je zaradio u Sinan Erden areni. besan .

U ovoj seriji ništa nije gotovo, suguran sam da će nakon naredna 2 meča biti 2-2, a posne, ko zna...

EDIT

inače, ovaj sajt izbacuje torente za NBA utakmice samo sat vremena po završetku istih

http://bt.davka.info/index.php

kvalitet odličan, sa NBA league pass-a, skine se za oko sat vremena, ima opcija da izaberete četvrtine koje možda ne želite gledati, half time show itd... Pa ko ne može da se budi, ovo je odlična stvar.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 19 Maj 2011 - 3:01

Ја баш мислим да је јутрошња утакмица била та пресудна. Да је Чикаго отишао са 2-0 на South Beach тешко би се Мајами вратио узевши у обзир да је у регуларној сезони било 3-0. Код Хитоваца би се створио неки осећај да једноставно не могу да их победе, сада тога више нема, имају моментум и играју две кући где још нису изгубили у плеј-офу. Мада, волео бих да грешим.

На другој страни, у финалу запада прва утакмица ми се није свидела, иако је пало неких 250 поена, мени то једноставно није личило на плеј-оф кошарку. У једном тренутку током треће, могуће и 4. четвртине мислим да је са обе стране реализовано 7-8 напада без промашаја или изгубљених лопти. Бареа се једноставно шетао, мислим да га ниједном нису одбранили. Очекујем много више борбе и од једних и од других, неколико јачих фаулова, мало фрке, мада руку на срце судије су свирале све и додатно "омекшале" утакмицу.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 19 Maj 2011 - 17:27

Далас је имао ситно вођство крајем треће четвртине. 40 секудни пред крај те четвртине Брукс је тражио тајмаут и нацрао им акцију, не морам ни да помињем за кога је акција била. Вестбрук (4 асистенције 4 изгубљене) наравно није одиграо акцију него је кад му се играч отворио за пас пропустио да дода и по обичају се залетео на кош. Изгубио је лопту. Брукс га у том моменту вади из игре а он седајући на клупу је узео из све снаге да се дере и псује (иако је тренер стајао поред њега, чак и пошто је асистент устао да га опомене). Са усана се лако могло прочитати: "I pass it to him every f**king time". До краја меча Вестбрук више није улазио у игру. Оклахома је одмах преокренула и без већих проблема добила.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Čet 19 Maj 2011 - 22:21

Osećam obavezu da pohvalim Hardena, ne samo za utakmicu sinoć nego celu sezonu a pogotovo plejof. Igra ga kao da ima 10 sezona iza sebe a ne jednu, ne pravi greške uobičajene za igrače njegovih godina. Nisam siguran koliko je on dugo bio u koledž košarci ali mislim da nije odmah posle frashman sezone došao u NBA (ispravite me ako grešim) i mislim da je to mnogo bolja opcija za igrače (odnosno za timove koji ih biraju), da sačekaju malo i kupe formiran proizvod. Bradonja mi postaje sve omiljeniji iz utakmice u utakmicu.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Čet 19 Maj 2011 - 22:52

ovo je kucanje sezone up

expert
expert
prva petorka
prva petorka

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 20 Maj 2011 - 0:32

thumbsup

Ne volim mnogo "majmunorukog", ali mu odajem priznanje na ovome... On vec jeste velika zvezda, a ima sanse da bude i najveca svoje generacije...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 23 od 36 Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Sledeći

Nazad na vrh