Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 3. deo

+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters

Strana 29 od 36 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 32 ... 36  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 29 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 3 Jun 2011 - 4:49

Junglezburn ::Zanimljivo je da čovek koji je postigao 36 poena, u poslednjoj četvrtini je samo dvaput šutirao ka košu...

У последњој четвртини је шутнуо 5 пута на кош и имао још 4 бацања. Проблем је што је од тих пет шутева 4 било за три уз једно закуцавање. (сад сам гледао PLAY-BY-PLAY). Имао је 3 шута за три у последњих пет ипо минута. Ипак био је најбољи у тиму без конкуренције већ други меч. (а да није било Дирка могло би да се каже и на терену)
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 3 Jun 2011 - 4:53

Jungle, jedna stvar jeste odlicna odbrana Majamija, odnosno, imaju sve brze igrace koji bez problema za tren mogu da se vrate u odbranu, dok Dalas ima jedan stariji i sporiji tim od kojih realno jedino Merion zna da istrci kontru, ostali svi to tesko mogu da urade kako treba....

Bos sinoc u poslednjem napadu nije ni trebao biti u igri, covek je slab defanzivac, bez dileme je Novickog trebao da cuva Dzoel Entoni, i to je jos jedan dokaz koliko Spolestra nije imao muda da napravi par izmena i zato je krivac za poraz... Da ponovim, jedan od najlosijih defanzivaca u timu je po treneru trebao da cuva najboljeg igraca protivnicke ekipe, katastrofa...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 3 Jun 2011 - 5:07

Zulu, moram i Čendlera da dodam na spisak igrača koji su dobro odigrali.

Inače, dan uoči utakmice Vejd je izjavio da je ''lopta na strani Džejmsa'', odnosno njemu je dao ulogu lidera i da se on za sve pita, a zaključak je da je doneo lošu odluku jer nije dao igraču koji je do tada dao 36 poena i koji je odlično igrao da zatvori meč.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 3 Jun 2011 - 5:13

Mihael ::Jungle, jedna stvar jeste odlicna odbrana Majamija, odnosno, imaju sve brze igrace koji bez problema za tren mogu da se vrate u odbranu, dok Dalas ima jedan stariji i sporiji tim od kojih realno jedino Merion zna da istrci kontru, ostali svi to tesko mogu da urade kako treba....
Pa da, tako je... Zapravo sve kontre su se pretvarale u polukontre, ali me je nerviralo što ni tada nisu pokušavali prodorima da ugroze Majami dok ovi još nisu postavili odbranu, i mislim da u tim situacijam mogu da ih ugroze na ''foru'' ako ne na brzinu...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 3 Jun 2011 - 5:17

Problem je taj sto oni nemaju igrace ni za cvrste duele, sve su to suteri, niti Teri, ni Barea, Stojakovic, Stivenson, Novicki nisu igraci koji biraju duel pre suta, mozda si primetio da oni pri trcanju u kontru svi trce u cosak, niko ne napada kos ( osim Meriona i Cendlera ), ostali su svi po coskovima i ocekuju loptu za sut... A i Kid vise nije u godinama kada moze da ide do kraja i da zavrsi, da je par godina mladji, bilo bi to bojle... Njima jedino Barea probija do kosa i to poprilicno dobro...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 3 Jun 2011 - 5:28

Jeste to im je stvarno hendikep... I Barea ima problema sa prodorima protiv ovako brzog tima. Inače nisam mislio samo na prodor do koša, već da nakon prodora bar nađu nekog od tih slobodnih šutera, jer je to pogodno u situacijama kada odbrana nije postavljena, zapravo, smeta mi što ni ne pokušaju nešto, unapred odustanu od lakih poena...

Medžik je posle meča skrenuo pažnju na broj poena klupe, i da je u prvom meču klupa Majamija bila jača, dok u drugom Dalasova, i da to prati rezultat. Zatim je izjavio da klupa uvek bolje igra na domaćem terenu... Mnogo me interesuje ta serija u Teksasu.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 3 Jun 2011 - 6:12

evo, odgledah i ja sve...

šta reći, "genijalna" selekcija šuta Majamija u zadnjih 5 minuta, stvarno, koliko god ova ekipa bila fizički dominantna, toliko im fali košarkaške inteligencije. Nadam se da će ovo Dalas dobiti, ali i dalje sam skeptik.

Jedno mi samo ne ide u glavu, kako im jebeno dobro ide u nastojanjima da budu onako iritantni? Njihov nastup na terenu (mislim na Big 3) je tako arogantan, bespotreban, seljački... Nema šanse da je ono spontano, mora da ih neko vježba onom džiberluku, osjećam uzimaju časove scenskog nastupa.

O Dirku ne bih trošio riječi, da se ne ponavljam.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 3 Jun 2011 - 6:15

drexler ::Jedno mi samo ne ide u glavu, kako im jebeno dobro ide u nastojanjima da budu onako iritantni? Njihov nastup na terenu (mislim na Big 3) je tako arogantan, bespotreban, seljački... Nema šanse da je ono spontano, mora da ih neko vježba onom džiberluku, osjećam uzimaju časove scenskog nastupa.
Baš tako! Još malo pa će biti u rangu sa american wrestlersima...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 3 Jun 2011 - 6:19

Sad pogledah statistiku i videh da Bibi nocas nije imao ni jednu asistenciju.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 3 Jun 2011 - 6:33

Ray Allen ::Sad pogledah statistiku i videh da Bibi nocas nije imao ni jednu asistenciju.

to se da i očekivati. Bibby je ovde samo nominalno PG. Po razvoju igre, jako teško je očekivati da on ima asistencije, obzirom da se 70% napada svodi na izolaciju LeBrona i Dvejna ili njihovu pik igru. Bibby, Miller i Chalmers su tu samo da svojim kretnjama spolja otvaraju liniju dodavanja u trenucima kada su ovi udvojeni, i da pogode otvorene šuteve.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 3 Jun 2011 - 14:16

Шта мислите да ће се дешавати са Лејкерсима токо лета? Дошао је нови тренер, очекује се да ће се задржати досадашњи систем игре. Имали су разочаравајучу серију против Даласа. Ма колико Гасолова игра била лоша, чињеница је да је унутрашња линија Лејкерса била бољи део тима у плејофу. Бајнам је на 4 меча имао у зибру шут 22-42, Одом 20-43 а Гасол 19-45 што је једино било испод неког очекиваног нивоа (укупно 61-130). Сва тројица су дали по 50 поена (један кош горе доле). Додајмо да су остварили и значајну предност под кошем, само њих тројица су имали у збиру 38 офанзивних скокова на 4 меча, што је скоро 10 у просеку... (а Гасол је овде био апсолутно доминантан са 18 офанзивних на 4 меча). У одбрани нису имали много проблема са ове сезоне одличним Чендлером а Хејворд им је дао 4 коша на исто толико мечева... Новицки је прича за себе, у фантастичној је форми а има и карактеристичан стил игре, често шутира из даљине и игра пик, тако да ови играчи немају довољно агилности да му парирају али неће Лејкерси пропасти зато што постоји један висок играч којег не могу да сачувају... Много је вероватније да ће пропасти јер не могу да сачувају ни једног озбиљног бека у лиги.

Што се спољне линије тиче, ако изузмемо Кобија који је исто био лош али је недодирљив, преостају још Фишер 9-29, Артест 8-25, Блејк 3-13, Барнс 6-17 и једини солидни Шенон Браун са 15-28. Чак и овако лоша офанзива не може да се мери са њиговом ужасном дефанзивом, Бареа је радио шта је хтео, спољна линија без проблема је пробијана а онда је било само питање да ли лопта иде споља одакле су засипали Пеђа и Тери или ће доћи до помоћне одбране па ће Дирк остати сам на посту. Ја мислим да са овим наведеним играчима просто не може да се освоји титула. Истовремено мислим да је још мања шанса да успеју да их се ратисиљају. Јер коме је потребан Дерек Фишер (37 година) са још 2 године уговора од 3.4 милиона по сезони? Рон Артест са још 3 године и у просеку 7 милион годишње + мозгојед који уз њега иде гратис? Стив Блејк са још 3 године и 4 милиона годишње. Лук Волтон са још 2 године и 6 милиона годишње?

За следећу сезону у буџету имају већ заузетих 94 милиона и једини начин да нешто ураде је путем трејдова, а као што видите једино што би могли да трејдују је неки од играча унутрашње линије који ипак нису узроци њихове лоше игре... Дакле мени делује да ће све остати као и до сада на велико задовољство нас који не гајимо ни најмање симпатије према жутима (и кошаркашима и политичарима)

Са друге стране то су ипак Лејкерси, иза њих су судије, Штерн, цео Холивуд... Ако Лејкерси играју лоше много људи је несрећно. Стога не би ме изненадило да на крају Крис Пол (или нека друга звезда) заврши код њих, путем неког трејда јер не треба заборавити да Њу Орлеанс је ипак у власништву лиге, а сви су свесни да кад Лејкерсима добро иде и кад пуне хале по Америци сви ће бити на добитку. Уосталом то не би било ништа ново, сећате се шта се раније дешавало и како им је поклоњен Гасол кад су били у сличном чабру пре пар година...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 4 Jun 2011 - 1:00

Po meni je najveci problem Lejkersa pozicija 1, Fiser je odavno van forme, izgubio je i ono malo brzine sto je imao tako da kada je on igri, Lejkersi kao da igraju sa 4 igraca. Sto se tice Blejka, verujem da se mnogi secaju koliko sam kritikovao Lejkerse sto su uzeli njega za iste pare za koje su mogli da uzmu i Ridnaura, Ridnaur je mnogo bolja opcija u napadu, odlicno razume trougao napade a Blejk je pokazao da je ocajan ( mada iskreno ni ja nisam ocekivao da ce biti toliko los )...

Posle pozicije pleja, po meni su najlosiji na poziciji 3, Artest je odavno u padu forme, ni on vise nema brzinu, u napadu tesko da moze konstantno dobro da radi, a odbrana mu je zbog brzine takodjer u padu...

Ne vidim nacin na koji Lejkersi mogu nesto da urade, ne vidim nacin na koji mogu da se rese igraca na poziciji 1 i 3 jer za njih prakticno nista ne mogu ni da dobiju...

Mozda ce pokusati da se rese Gasola ( kazu da su i navijaci i uprava dosta razocarani, a i da odnosi sa Brajantom uopste nisu dobri ) a da za njega dobiju nekog ekstra igraca na poziciji 1 a da nadju nekog novog igraca ko bi im bio 6 igrac koji bi igrao na 4 i 5, odnosno da Odoma prebace u startnu postavu... Mozda davanje Gasola i Fisera ( ili Barnsa, Woltona )u Feniks za Hila i Nesa, tako bi sigurno imali vece sanse za titulu ali bi to bilo kratkorocno resenje jer bi prakticno posle te sezone ostali be te dvojice igraca, a Artest bi bio jos dalje od solidnog igraca... Mada, ja bih voleo da vidim Nesa i Hila u Lejkersima, to je jedini nacin da bar malo navijam za njih, u suprotnom, neka budu sto gori i meni je bolje NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 29 358450 ...

Mozda im je sansa i da dobro prodju na draftu pa da igrac koga uzmu bude otkrovenje kao Filds prosle sezone, mada s obzirom kakav je draft, to se tesko moze ocekivati...

Ovo boldovano mi zvuci kao najrealnija opcija, a i to nije uopste realno, tako da stvarno ne znam sta bi mogli da urade a da budu konkurenti za titulu...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sub 4 Jun 2011 - 3:42

pih, pa ja da sam na mjestu Kupčaka ne bih ništa mjenjao u rosteru, nego bih uzeo šibu i mlatio ih dok se ne dozovu pameti. Lejkersi su i ove godine imali najbolji i najpotpuniji roster, a to što ga nisu pretočili u prsten više je njihove greška nego neki poseban pritisak protivnika. Kada u jednom timu imate takva ofanzivna oružja kao što su Kobe, Odom, Gasol i Bajnam, šta se tu još može dodati. Fišer je takav kakav jeste, ali on ne igra ništa lošije nego prošle dvije sezone kada su uzimali prsten. U trougaonom napadu plej nema neke posebne ovlasti, tako je bilo u svim Filovim titulama, od Rona Harpera preko Fišera. Razloge neuspjeha treba tražiti u Kobeu i Gasolu, njihovom odnosu i njihovom shvatanju igre. Tu je nešto ozbiljno puklo, i jeftinije bi ih izašlo da pokušaju to riješiti nego da trejdovima dovode druge igrače. Bojim se da Nešova kreativnost ne bi dolazila do izražaju u petorci u kojoj jedan Kobe "carini loptu".
Dakle, po meni ova ekipa ima kapacitet bar još dvije godine da napada titulu, naravno, u normalnim međuljudskim odnosima. Ipak, sad kada nema velikog Fila, pitanje je na šta će to ličiti.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 4 Jun 2011 - 6:21

očekujem jedan kvalitetan raspad Lejkersa sledeće godine
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 4 Jun 2011 - 9:15

Ne verujem u raspad Lejkersa...verujem da ce se oni i Njujork sledece godine skockati, kao i u raspad mojih voljenih Seltiksa.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Ned 5 Jun 2011 - 6:15

Lejkersima bi pomogao plej kalibra Nes.Jos ako bi imali trenera formata Adelman bio bi to dosta dobar tim.Medjutim ne znam koliko im je dobra opcija sa ovim novim trenerom.Isli su na istu kartu kao Partizan kada je ostao bez Duleta,doveli su trenera koji poznaje Filov nacin rada.Ideja sa trejdom Gasola za keca i Odomom u startnoj je barem meni naizgled dobra.Ne verujem da bi Kobi imao problema sa plejom od imena i zanata.Zna jako dobro sta mu je potrebno da dostigne Dzordanovih 6 titula,a vremena bas i nema.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 5 Jun 2011 - 6:23

Fejkersi bi mogli da trejduju i Bajnama i Gasola, za Hauarda i nekog pleja. Sada, kako da naprave neki takav dil pojma nemam, ali bih ja to uradio. Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Ned 5 Jun 2011 - 7:33

pa ja sam gotovo siguran da će Hauard u Lejkerse...ne slažem se sa tim da je njima neophodan plej,ako vec treba da pokriju tu poziciju uleteće neko tipa Aroja čisto da postoji kao figura...zaključak je da će neko sa centarse linije da oslobodi Hauardu mesto Smile
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 5 Jun 2011 - 9:13

Ja bas naprotiv mislim da ce Hauard da ostane u Orlandu i ta ce tamo pokusati da napravi nesto i da ostane bar jos 4-5 sezona... Bas se trudim da obratim panju na njegove intervjue i nacin na koji prica o ostanku u Orlandu, izgleda dosta iskreno... A i cesto se moze zakljuciti da se slaze sa Barklijem ( cak je to i na gostovanju na ESPN-u rekao ) i tim da igrac treba da bude veran timu u kom je i da tamo pokusa da osvoji titulu...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Ned 5 Jun 2011 - 10:56

@Mihael
Ti si tvrdio i da ce Dzejms ostati u Klivlendu. Ispravi me ako gresim. Smile

A sto se Lejkersa tice. Sve zavisi da li ce zadrzadti stil igre koji su gajili poslednjih godina. U slucaju da zadrzi takav nacin igre onda im neki kvalitetniji plej i ne treba. Ako se Braun odluci za nesto novo onda ce im svakako trebati dobar organizator. Kada je Tomjanovic preuzeo Lejkerse tim je ostao bez O Nila, ali i Pejtona. Pokusao je Tomjanovic da uvede novine, ali sa Etkinsom kao prvim plejom to nikako nije islo.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 5 Jun 2011 - 11:14

Nisam bas tvrdio ali sam verovao da ce uraditi pravu stvar i ostati u Klivlendu, sto je vreme vise odmicalo a on cutao, verovao sam da ostaje,ali sam pogresio, ipak je "the decision" jedno od najvecih sranja koje se desilo u NBA...

Ipak, poredjenje Dzejmsa i Hauarda bar van terena je nemoguce, Hauard je zezator, miran i kulturan covek, sa obe noge na zemlji, milion puta bolji covek od Lebrona, pa verujem da ono sto on govori ipak moze malo ozbiljnije da se shvati od Dzejmsa...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Ned 5 Jun 2011 - 11:25

Ma i ja takodje imam utisak da ce Hauvard ostati u Orlandu. Ali opet i tu bi stavio mali znak pitanja za svaki slucaj. Presudna je sledeca sezona. Ako se opet dogodi da Orlando ispadne u prvom kolu plej ofa onda ce se njegovo bitisanje u Orlandu definitivno okoncati.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Ned 5 Jun 2011 - 12:42

На знам шта да мислим везано за случај "Двајт Хауард у Лејкерсима најкасније до фебруара 2012". И ту не мислим на његову жељу да оде тамо јер ће ови хтео он-не хтео једноставно да га убеде, а што зацртају то и остваре. Некада ми се чини да је њих једноставно немогуће одбити- клима, сјајан град, велико тржиште, зазање, Холивуд, Girls of the Playboy Mansion, курац палац- ко не верује нека крене са гледам "Entourage"-а. Sad
А и не би Двајт био први ол-стар центар који је из Меџика завршио у Лејкерсима , као ни први ни последњи велики центар који би ваљда спасао Лејкерсе када сви очекују да потону. Углавном, негде у време оне фрке током фебруара кад се стидљиво спомињала могућност да Карамело заврши у ЕлЕј-у могли смо да сазнамо да је кључна личност у евентуалном трејду за Хауарда, а што је Енрду Бајнам, заправо велики миљеник господина власника Лејкерса и да овај не би желео да га укључи у било какав трејд, па чак и у тај спомињани у коме би добили Кармела и Ненеа. На страну то, али мени Двајт не делује као велики upgrade у односу на Бајнама- овај други има опуштено бољу леђну технику, опуштено лакше се "укопава" под самим кошем, рекао бих и да је снажнији, на око бољи реализатор и много прецизнији са слободних бацања... Па чак ни дефанзивно то није прецелика разлика да бих Хауарда сматрао укупно бољим кошаркашем. Разлика је ипак у томе што Бајнам више не игра него што игра, има историју повређивања и зато нико не сме да тврди да он може да буде најбољи центар лиге. ОК, сад је повезао више од 2/3 сезоне без повреда и ако тако и остане током следеће сезоне (ако је буде) биће занимљиво како ће менаџмент Лејкерса да се постави у том случају. Не треба заборавити ни чињеницу да је Бајнам две године млађи. Али опет, шта год ја рекао људи ће рећи- па то је Двајт Хауард. kakisi
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pon 6 Jun 2011 - 5:11

prvo koliko god Hauard imao želje da ostane, a ima, on će pući ko bugarski bas kada bude dovoljno isfrustriran inferiornim položajem u odnosu na Majami, Njujork i sve druge skockane ekipe, jer on još uvek želi da veruje da uprava može da mu dovede dovoljno dobre igrače da zajedno sa njima napadne prsten. On je umišljeni supermen koji smatra da bi bilo katastrofalno da ne uzme prsten u svojoj karijeri...što pre shvati, ili što ga pre Lejkersi ubede da to shvati, on će uzeti taj prsten...
jer na jednoj strani imate trio velikih igrača koji će po meni i po svima, sledeće godine biti samo bolji, a sa druge strane ima još timova koji će pokušavati da se izdignu, po meni Njujork će sledeće godine završiti posao sa svojom velikom trojkom, Čikago će biti bolji...a Orlando, on samo želi da veruje da im da još jednu šansu, ali kada bude shvatio da to ne ide, trejd u februaru sledeće godine je neminovan...
mada ja bi se kladio da će čak i preko leta promeniti sredinu...meni je nekako prirodno da pređe u Lejkerse...ali videćemo, možda grešim...

Navijam za veliku trojku Njujorka, navijam za jači Čikago, navijam za opake Lejkerse...i takođe navijam za Vejda kao MVPija finalne serije, ako već ne može Novicki...a za to je zaslužna jedna iritirajuća figura čoveka koja je po Pipenu bolja i od Dzordana...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 6 Jun 2011 - 9:09

Ja bi voleo da Dvajt ostane u Orlandu,da natrce na nekog igraca poput Annferny Hardaway-a svojevremeno i naprave tako tandem sa Dvajtom.To su opet želje,čestitke( Dvajtu ukoliko ostane veran Orlandu) i pozdravi( onima u klubu,koji bi "uboli" pravo pojačanje).Gledajući neka prošla vremena i sadašnji trenutak,mislim da će velike trojke biti konkurenti za prsten.Prošlo je vreme tandema poput onog čuvenog Kobi-Šek ili timova sa dominantnom igračkom zvezdom.Takođe je nedovoljno imati imati jak tim,sa jednim liderom i jednom zvezdom manjeg sjaja.Uvek će takav tim proći poput Sakramenta.Nevolja Bostona je što je njihov triling asova ipak na zalasku,svi već gledaju ka kraju karijere ,tako da ni Rondo ne može da ih izvuče ka površini,ma kako dobar bio.Bostonu ipak ta imena garantuju dobro suđenje u bitnim utakmicama i ništa više.Za prsten je potrebna konstantna forma u završnici sezone a teško je našpanovati tri veterana u istom trenutku (Alen,Pirs i Garnet).Howardu bi više značio igrač formata Novicki,spreman da radi za tim,nekada i da se podredi timu kada ih krene.Saigrači poput Terija(koji ima 35 ali igra vrhunski za svoju minutažu)....Ne ulazeći u mogućnosti izvodljivosti takvog transfera,tamo bi Hauard imao dva pleja i jednog beka u telu centra kao podršku.To bi sigurno bio šampionski tim.Dalas je kao ekipa spreman za kolektivnu košarku,u Lejkersima bi to promovisanje u jednog od lidera išlo uz paket "lizanja jaja" Kobiju.
EDIT:Sa Kobijem je uvek ista priča,treba mu igrač kao pojačanje ali on je ćale....Daleko je on od Irvin Medžik Džonsona,a juri mit Džordana.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 29 od 36 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 32 ... 36  Sledeći

Nazad na vrh