Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2010/2011 - 3. deo

+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters

Strana 16 od 36 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 16 Empty Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo

Počalji od Danny Trejo Pon 2 Maj 2011 - 17:48

To je i moj utisak.Pedja uvek predstavlja pretnju i razvlači zonu Lejkersa ,čak i kada lopta nije kod njega..Mislim da su Kidu resenja limitirana u odnosu na neke ranije godine.Stariji je i dosta krut,ima telo četrdesetogodišnjaka ,nikada ovako nije gubio lopte,nesiguran je kod svakog udvajanja,čak i kada ga preživi.Ipak i dalje ima "glavu" vrhunskog asa.U trecoj cetvrtini je Dalas imao mnogo zabranjenih pasova pod 90,to me čudi,trebao je Karlajl odmah da reaguje posle 2 takve situacije.Tu se vidi kakav si trener,krali su im lopte Lejkersi posle takvih pasova i tako izgradili prednost od 16 poena na početku treće četvrtine.Dalas je limitiran napadacki na niskom postu u odnosu na Lejkerse.Faulovi se olako dosudjuju ali ne i Lekersima,čak ni kada pri šutu fauliraju igrače Dalasa.Pravio je Karlajl greške ali mora da drži Novickog jer ih jure stalno.Sad je zvao tajm aut ,mislim baš zbog toga da odmori malo glavne igrače.Otvaranje treće i kraj druge četvrtine su po meni uslovile situaciju sa Novickim,tj njegovom minutažom.Još ga odmara a sada je 5 minuta do kraja.
Evo sad ga je uveo 5 minuta pre kraja .
Na 3.30 pre kraja nije svirao faul pri šutu a onda je Kobi dao trojku te ih odveo na 6 razlike.Na 20.3 pre kraja bi Fišer dobio tehničku po Evropskim pravilima zbog faula u čistoj kontri ali bar jednu stvar na ovoj utakmici su dosudili u duhu "starog" NBA-a.
U Kidu kao da se probudio igrač iz vremena finala sa Lejkersima u dresu Nju Džersija,kada je promašio bacanje za 3 razlike na 3 sekunde pre kraja.Sudija je vratio deo duga ne sviravši čist faul nad Kobijem.Dao je Lejkersima šansu da šutem Kobija reše ali na sreću nisu.
Mislim da će ovo biti povod za žalopojke Fila Džeksona u novinama i pravljenje pritiska na sudije pred nastavak serije.
Greška trenera Džeksona,kada je ostavio visoko Gasola da čuva Novickog na 20 sekundi do kraja.
Čendler mi se ne svidja,dobar je u odbrani ali u napadu može samo da poentira posle pasa za kucanje,ne može ledjima da kreira situaciju.
Dalas igra kao i uvek tranziciju za medalju. bravo
Nisam gledao više od mesec dana NBA utakmicu i valjda sam se odvikao pa me opet iznova začudi kriterijum sudjenja.Stalno su mi neka ranija vremena u glavi.Upropastiše igru sa ovim sudjenjem,ovo je bila muška igra.
BRAVO ZA DALLAS .Inače,uvek navijam protiv Lejkersa.Valjda zato što su toliko zaštićeni.
Smile
P.S Post sam pisao dok sam gledao meč(stalno ga nadogradjivao) ,zato je tako konfuzan.Ko nije gledao utakmicu,teško će nešto shvatiti iz ovoga Very Happy

Poslednji put izmenio Danny Trejo dana Pon 2 Maj 2011 - 19:00, izmenio ukupno 5 puta
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Pon 2 Maj 2011 - 18:29

svaka cast Dalasu, samo da zadrze crvstinu u odbrani do kraja serije.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 2 Maj 2011 - 18:32

За мене је једна ствар обележила меч без обзира на коначан резултат: нема ко да чува Кобија, пре или касније ће им се то обити о главу... А о мечу ћу на тенане сутра, сад ми је већ касно (тј. рано... NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 16 342805 )
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pon 2 Maj 2011 - 18:37

E,da...klupa Dalasa ih je razbila bravo
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Pon 2 Maj 2011 - 19:31

markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 2 Maj 2011 - 20:34

veče autsajdera.

Mihael bio su upravu za JJ, ali mislim ipak da će Bulsi u finale, kao i da Dalas nema potrebnu čvrstinu, da u seriji dobije LAL
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 2 Maj 2011 - 22:16

Videcemo, ja iskreno mislim da Dalas nema cvrstinu da dobije LA, pogotovo sto se mnogo puta u istoriji pokazalo da ekipa nema srce i hrabrosti onda kada je to najpotrebnije, videcemo sta ce biti...

Zulu, mozda bi odgovor na tvoje pitanje mogao biti i povratak Batlera koji je vec duze vreme u punom trenaznom procesu pa se ocekuje da bi mozda mogao i da se vrati u ovoj seriji. Ipak, ja ne mislim da Dalas mora da zatvori Brajanta po svaku cenu, i Brajant se zato vise trosi u odbrani kada je u ekipi Teri, treba dosta trcati za njim pa i to treba izdrzati. Lako je kad se igra protiv Oklahome pa ga cuva sjajni Sefolosa, ali tad Brajant u odbrani moze da odmara i da dodje do vazduha, Dalas je takva ekipa u kojoj tesko da moze da ostavi nekog samog a da mu se to ne odbije od glave...

I da, zaboravih da napisem da se slazem sa tobom Zulu da nije Dzo jedini koji je zasluzan za pobedu Atlante, daleko od toga, ja ga samo spomenuh jer sam pisao o njemu pre par dana. Niko to nije pomenuo pa cu ja da pomenem, meni su sjajan posao odradili Smit i Horford, pa cak i Kolins i Paculija dok su bili u igri, a onda i ceo tim u gradjenju kosa, dozvoliti Noi i Buzeru samo 1 ofanzivni skok za celu utakmicu je fantasticno, i to je u mnogome odlucilo utakmicu... Ta dva igraca su u prvoj rundi sa indijanom Cikagu donosili 7.4 ofanzivna skoka pi utakmici, a sinoc samo 1...

Takodjer je bitno da se napomene da Hajnrih nije igrao zbog povrede koju je zaradio u poslednjoj utakmici serije sa Orlandom i da ce tesko igrati i u drugoj utakmici u seriji, a da ga je sjajno odmenio mladi Dzef Tig.

Jedna od zanimljivosti je i ta sto je na utakmici bio Dzamir Nelson, a svi su se zezali na njegov racun jer je pre par dana dok je bio neki intervju Rouza on "uleteo" u pricu i rekao mu "vidimo se u drugoj rundi ", a to se naravno nije desilo...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 3 Maj 2011 - 12:21

Aj neka neko okači neki fin link, da mi ne iskaču non stop neke reklame... Zahvaljujem unapred. Smile
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Uto 3 Maj 2011 - 12:28

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 3 Maj 2011 - 12:54

Hvala, snašao sam se već nekako. up

Koliko ej ovaj Rondo precenjen igrač pa ovo je smešno. Čuvar mu stoji na liniji za slobodna bacanja. crazy Ja razumem da neko promaši slobodno bacanje, ali ovo što on radi, pa majku mu Šek je navežbao! NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 16 342805

A ove siledžije iz Majamija su posebna priča.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 3 Maj 2011 - 14:21

Tesko Boston sa ovakvom igrom moze nesto da uradi... Ocekivao sam malo zreliju koarki od njih...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 3 Maj 2011 - 14:24

Kakva crna igra. Lomi se rezultat a oni igraju na Dejvisa. NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 16 342805

Kave cigle baca Rondo. bes
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 3 Maj 2011 - 14:51

Ја никако да нађем времена да се вратим мало на синоћни меч Лејкерса и Даласа, стварно је био занимљив. Моје мишљење је да Далас није одиграо ништа посебно, направили су притом милион грешака (нпр. пар промашених полагања из контре од чега једно Пеђино) имали нормалан проценат шута, 6 офанзивних скокова мање и на крају су опет победили. Хоћу да кажем да код њих видим велику резерву, јер стварно нису имали неку нарочито добру партију а опет су добили. Кид је дао два коша шта даље да причамо. Пеђа да је мало више шутирао би их сахранио али и овако је био добар.

Лејкерси са друге стране офанзивно сам убеђен да не могу боље (осим што ће на наредним утакмицама Артесту ући више шутева). Јесте Гасол био неприметан у завршници, али да је он имао више шутева Одом или Брајант би имали мање, тако да је ту не би остварили неки суфицит у поенима, мање важни играчи нису ни добијали лопту у завршници. Мислим да је кључ код Лејкерса у бољој одбрани, ја гледам утакмицу и нисам приметио да су направили нормалан фаул. Направили су укупно 11 фаулова на целом мечу, а притом је Далс извео 11 бацања што значи да су направили само 5 нормалних тактичких фаулова из којих не следе бацања на целом мечу, то је недопустиво. И то је половина укупног броја фаулова била у четвртој кад су морали да изађу из бонуса јер су јурили резултат. Наравно увек је ту и она прича да они могу да праве фаулова колико хоће, неће им бити свирани, али у овом мечу су ипак били премекани.

Офанзивно би Лејкерси можда могли мало више да почну а експлоатишу чињеницу да кад су Бајнам и Гасол на паркету Дирк не може да чува ниједног од њих двојице, то је било очигледно у трећој четвртини.

Ипак, мене плаши чињеница да нема ко да заустави Брајанта. Није битно да ли ће он дати 25, 30 или 35 поена, битно је да не да последњих пет шутева а мислим да нема ко да му стане на црту и да га квалитетно одбрани 1 на 1 у кључним тренутцима. Синоћ је то радио Кид али мислим да је Далас имао много среће јер два пута Лејкерси су изгубили лопту без шута на кош. Тери да га чува не може у важним моментима, Брајант преко њега лагано даје све што шутне видело се још током меча. Покушавао је и Бруер који је после уласка у игру имао пар добрих офанзивних потеза али није успео да изврши главни задатак - да сачува Брајанта.

Елем после овог првог меча могу да замислим ситуацију у којој Далас избацује Лејкерсе, али морамо прво од њих да видимо континуитет. Добијали су они и раније неке тешке мечеве, али од оног избацивања Сакрамента док су за њих још играли Неш и Ван Ексел ја се не сећам да су добили неку тешку серију. Дакле Лејкерси су идаље фаворити (уосталом и Хорнетси су повели у серији) а надаље видећемо. Ко победи у овој серији освојиће запад...

Почиње меч у Оклахома Ситију, идемо Гризлиси...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 3 Maj 2011 - 16:36

Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 3 Maj 2011 - 21:01

Miami rules the open court !!!

Rondo sada na nivou, ali zaustavljen Jesus, koji je bio najgori na terenu, West je lagano mogao da ima veću minutažu. Davisu treba zabraniti da se bavi sportom zvanom košarka.

LBJ + DW + CB = 80p 26sk 9as, kada velika trojka ima ovakvu utakmicu niko ne može da ih dobije, pogotovo zato što kada Bosh ima dabl dabl Miami dobija u 80% utakmica.

LeBron je možda odigrao i najkvaliteniju play off utakmicu u svojoj karijeri, Wade neprimetno do 30, Joel je takva energija sa klupe da je to frapantno, još kada u trećoj bude igrao Ratnik sa Floride (ljubimac navijača) biće i više energije na terenu

Nadam se brejku u Bostonu, i da se sve ovo rutunski završi u 5. Boston mnogo dozvoljava Majamiju da trči, dozvoljava im open court, lake poene, nema Zoran Savić faulova, šut spolja nemaju, sve zavisi od jednog čoveka, mada su juče West i Green imali neke šuteve spolja. Ako žele da pobede, KG ne sme da uzima ovoliko šuteva, moraju da imaju bolju selekciju šuta spolja, i da Davis igra MNOGO manje.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 3 Maj 2011 - 23:13

NBA liga 2010/2011 - 3. deo - Page 16 211ns7d

cool
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mark Madsen Uto 3 Maj 2011 - 23:25

Zanimljivo je da je Marv Albert tokom utakmice rekao da je Doc Rivers trazio od Garnetta minimum 20 suteva na utkmici, ovaj je imao tacno toliko. Krle je imao nesto vecu minutazu nego u prvoj utakmici, i cini mi se da bi mogao da igra jos vise u sledecoj, jer je Debeli Davis bio katastrofalan ako izuzmemo dve akcije u drugom poluvremenu.

Boston je pokusavao da napadne sa posta, pogotovo u prvom poluvremenu (verovatno su mislili da je Miami tu najtanji) ali dzaba. Kad Wade onako odigra u prvom poluvremenu, a LeBron u drugom, mislim da niko ne moze da ih dobije. Svaka cast za Joela Anthonya, mene je najvise iznenadio cinjenicom da u play offu penale sutira 85%.

Meni se i dalje cini da Miami ne igra sa 100% snage dok Boston deluje pomalo izgubljeno.
Mark Madsen
Mark Madsen
mahač peškirom
mahač peškirom

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Uto 3 Maj 2011 - 23:55

Fora je što Lebrona niko ne može da čuva.One priče sa usmeravanjem u desnu stranu ne piju vodu jer je i sam komentator rekao da je prirodni levak ali šutira desnom.KKada naskoči,može čovek samo da se prekrsti i moli boga da promaši.Vrednuje se defanzivni učinak na njemu po tome da li mu ide ili ne,sve zavisiod njega.Ista stvar je i sa Kobijem u Lejkersima.Njihov učinak jednostavno u svakoj utakmici pley-off-a posmatraš kao sigurnih 35 poena a sve ispod je iznenadjenje.Lebron je još fizički dominantiji tako da stvarno može sve.Ima i na koga da se osloni u poenterskom smislu.Wade ga uvek prati u stopu a Bosh će dati 20 sigurno.To je već preko 80 poena.Ko može da igra sa takvim timom kada je u formi?Klupa da ukupno 20 poena i oni su sigurni u svakoj varijanti.
Što se tiče Bostona,učinak njihove trojke jako varira a poremećena je ravnoteža pod samim košem usled povreda.Dao bi Rivers Krletu veću ulogu ali neka kruta pravila NBA obavezuju trenere da ne rizikuju.Kasno je došao u tim i neće sada Rivers da rizikuje previše.Teret eventualnog poraza bi on morao da ponese u potpunosti ako menja u tom smeru.Ovako će on pasti na Alena,Pirsa i Garneta.
Po meni,Majami ide dalje.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 4 Maj 2011 - 0:25

Wade, LBJ i Boshu jedino mogu dase suprodstve Kobe, Ron-Ron i Gasol + LAL ima bolju peticu, mozda Cikago, ako Bogans odigra dobro na Wade-u. Allen nije vise u godinama da jurca, a Boston nema neku backup varijantu na dvojci da pritisne Wade-a koji je motor. Ovo sto je rekao Danny kada LBJ Wade i Bosh daju 70+ poena, nema zive sile da ih niko dobije, pogotovo zato sto u play offu Majami prima oko 90 poena na 48 minuta, sto mu dodje na 1.88 poena po minutu, tj da na tri protivnicka poseda lopte u 2 minuta oni prime manje od 5 poena, od mogucih 8-9, prepolove ucinak. Kao sto rekoh, Majami ima u sebi moc da bude bolja defanzivna ekipa od Chicaga, pogotovo kada na teren dodje Haslem, samo im uz Anthony-ja vali jedna 210 petica, tipa Paculia, Kolins... koja ce odigrati 10-15 minuta.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 4 Maj 2011 - 12:54

Па мислим да није неко откриће рећи да ако три играча неке екипе дају 70 или 80 поена та екипа тешко да ће изгубити... Исто може да се каже и за Бостон да ако њихова три најбоља играча дају 80 поена нема никоага ко може да их заустави. Наравно, ова тројица можда имају нешто већи потенцијал, али ја сам до сада видео само једног играча који је био незаустављив...

Просто нисам писао ништа о утакмицам Мајамија и Селтикса јар нисам видео ништа посебно на терену што би ме навело на коментарисање. У мечу Чикаго-Атланта било је специфичне одбране на Роузу, овде нема таквих ствари, просто обе екипе су превише сујетне да би се прилагођавале једна другој, свака игра своју игру, има идентичну ротацију без обзира шта ради противник па коме се обије главу...

Узгред, већ смо једном слушали приче о наводној незаустављивости Мајамијевог трија. Показало се ваљда током сезоне да може да се игра са њима, нарочито зато што екипа још није комплетирана па су дефицитарни на неким позицијама. Такође показало се и да Лејкерси нису баш екипа која може да стане на црту Мајамију, сви се сећате какво је разваљивање пало у сред ЛА на Божић, Вејд је ставио Кобијау џеп. Бош ако ништа друго може да одигра егал са Гасолом (наротито сад јер је Гасол тотално ван форме). Једино ако мислите да је Артест бољи од ЛеБрона...

Ја једнставно на однову виђеног не могу да кажем - е то је пресудило у синоћњем мечу. Сваки Гарнетов шутбих у моменту потписао, једине праве акције су биле оне које је он завршавао, све остало је било кита, тако да Гарнету може само да се замера број погођених а никако број упуђених шутева (мада је проценат 8/20 за НБА услове чак и прихватљив, мени свакако не). Уосталом Вејд је имао исти проценат шута па га сви хвале да је добро играо... Искрено верујем да ће Бостон пре испасти него што ће да промени ротацију која је за мене јако дискутабилна. Грин је синоћ био добар а опет је играо мање од Дејвиса. Даље мислим да Бостон лоше гради кош. И мислим да су судије судиле за Мајами, овако генерално је било много дискутабилних фаулова у безазленим ситуацијама и увек на штету Бостона.

Дакле ствар је проста, Бостон само треба да прави мање глупих фаулова (а од тих фамозних 80 поена 23 је са линије пенала), да боље гради кош и да губи мање лопти у нападу јер Мајами реализује контре стопостоно. Само ако то исправе већ ће имати суфицит, не морају много да размишљају конкретно о било ком играчу. Ако притом побољшају напад који је био лош или направе специјалне дефанзивне тактике за појединачне играче (што им је до сада и једнима и другима било испод части) могу да добијају и са двоцифреном разликом.

Свакако да је Леброн најбољи играч који тренутно игра у та два тима (паи у целој лиги) али једноставно не могу да прихватим да је незаустављив када анализирам како је дао поене. Није он узимао лопту сваки напад и решавао 1 на 5 па да кажеш да против њега нема лека. Јер да је тако имао би шут 10-30 и изгубио би утакмицу. Он сада игра много паметније. Куцао је после офанзивних скокова, дао је туце поена из контре, дао је две јако важне тројке, шутнуо 8 бацања. Све то кад сабереш и одузмеш дођеш до тога да је он бар 25 поена дао из грешака Бостонових играча, због изгубљених лопти, зато што кош није добро заграђен или зато што просто нису направили фаул на њему кад је требало него су га фаулирали када је већ улазио у кретњу ка кошу... Дакле само паметнија игра, играча као што је Леброн никада не могу потуно да зауставе али могу бар да преполове број поена које им даје на њихове грешке.

А од времешног Реј Реја не треба очекивати да може да уради много против напаљеног Вејда. Наместиће руку на неком мечу и погодиће 5-6 тројки али очекивати од њега неки константан кошгетески учинак просто није реално. Офанзивно Рондо лепо експлоатише то што га (не)чува Биби који не може да му парира физикалијама. Али управо је то они што Бостон треба да ради, да експлоатише позиције на којима Мајами има рупе, пре свега центарску (а исваку другу, јер Леброн, Бош или Вејд кад нису у игри и на њиховим позицијама је рупа...). Не кажем да је Мајамију могуће дати 40 поена са центра јер су они сами свесни да су ту лоши и кад лопта уђе у рекет сви скупљају, али то скупљање може бар да се искористи па да се врати нека лопта напоље за отворен шут, Ален ће сигурно пре погодити тако него ако оптрчи цео круг са Вејдом на грбачи. Друго, ја бих пробао Павловића на Леброну. Па четири године су провели тренирајући заједно, не кажем да он може да га заустави, али је за то сво време ваљда научио како се Леброн креће, где га треба усмеравати, не би ваљда падао на сваку његову форицу...

Елем да резимирам, мислим да ако Мајами прође овај дуел осваја титулу, за Бостон већ нисам 100% сигуран. Не треба бити много паметан па рећи после 2-0 да је Мајами ближи том проласку али очекујем да два наредна меча дају одговр, јер ако дође до 2-2 не видим како ствар може да се реши у мање од седам мечева...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sre 4 Maj 2011 - 13:31

Tajne pobede se i kriju u nekim naizgled prostim stvarima.Mislim da je Miami u spicu forme dok veterani Bostona mogu da daju puno ali ne u seriji od vise utakmica.Na to sam ciljaoMiami se dugo trazio u regularnom delu sezone,videlo se da su tada trazili balans.Boston je isti imao cele sezone ali se poremetio usled povreda pred kraj sezone.Ne vidim sigurnu tacku oslonca u Bostonu koja u kontinuitetu moze da ponavlja isto sto i Majami.Sa druge strane meni trio Majamija deluje prilicno kompaktno,svako ima svoj period u utakmici kada pruza ono sto se njega ocekuje.Gde stane Wade,James produzi a Bosh trpa po malo konstantno.Oni su poput poplave,prirodne katastrofe za protivnike.
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 4 Maj 2011 - 15:37

Стварно је требало издржати овако одвратну утакмицу између Чикага и Атланте, на крају Атланта је дала 13 поена мање...

Офанзивно, Чикаго је одиграо лоше а Атлана испод сваке критике. На крају, мислим да овакве Роузове партије неће одвести Чикаго никуда: 25 поена из 27 шутева, 10 асистенција 8 изгубљених лопти... Можда ће то бити доста за Атланту али за било коју озбиљну екипу, тешко...

А Тибидо је краљ, на крају меча извади Бузера и ставни га на клупу кад се ломило. Неко треба да каже Хорфорду да је почело полуфинале, ајде што не може вола да убоде, али што га је Ноа разбио... Смит исто ништа...

Мислим да је Атланта одиграла дефанзивно идентичну утакмицу као пре два дана, овога пута промашили су отворене шутеве које су прошли пут давали. Мислим да је Чикаго тај који треба нешто да мења, иако бисмо са стране рекли: ово је темпо и игра у којој се Чикаго најбоље сналази... Јесте овакава утакмица утакмица у којој је Чикаго фаворит, али тешко да можеш са овао лошим нападом нешто више, они су повезали већ две лоше офанзивне утакмице, треба имати у виду да Атланта не може горе..
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 4 Maj 2011 - 16:23

Slobodno mogu reći da su utakmice Mega-Metalac i Mega-Zvezda bile mnogo gledljivije od utakmcie Čikago-Atlanta. NBA bi morla da smanji broj ekipa i da se kvalitet koncentriše malo bolje, ovo je sramota za NBA playoff. Ja toliko air ball-ova u životu nisam video. I žali Bože lige u kojoj je Rouz MVP.

Kod mene u ekipi Smit ne bi do kraja karijere dobio akciju koja se igra na njega. Čovek je operisan od košarke.

Što se tiče ove druge utakmice, Kid ubija Brajanta, a vidi se koliko Lejkersima fali dobar plej. Dalas jako pametno igra, sa povremenim glupostima Meriona. Možda su i zreli za titulu, konačno.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 4 Maj 2011 - 17:04

Ови мечеви Даласа и Лејкерса ме одушевљавају из минута у минут. Нисам довољно стручан да кажем да је то најквалитетнија серија, али је мени најзанимљивија за гледање. Да ли је разлог мог одушевљења то што неко праши Лејкерсе или нешто друго не знам...

Ја се слажем да Кид може да повеже пар одбрана на Кобију, али ако га чува целу утакмицу Далас ће имати више штете него користи.. Ја бих ставио Кида на Кобија само у последњој четвртини. Е сад, Карлај је одлучио овако, гледамо па ћемо видети на крају да ли је био у праву.

Понавља се прича од прошле вечери да кад Лејкерси играју са Бајнамом и Гасаолом, Новицки не може да чува ни једног од њих двојице. Бајнам 4 офанзивна скока и исто толико куцања посел њих, одличан за сада.

Још имам моралне дилеме - како навијати за тим саможивог Марка Кјубана који сам замрзео још у ери Неша и Ван Ексела, али сад су ме стварно купили добром игром, стали су на црту Фејкерсима....
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sre 4 Maj 2011 - 17:09

Ako pustiš Kobija da se razigra neće ga sačuvati ni 5 igrača.

Šteta za Bajnama i njegova kolena. Dalas ako prođe ovo sa Dirkovom odbranom na visokim igračima neće imati problema od eventualnog kraja, jer osim Čikaga niko na 4 i 5 nema Bog zna koliko jaku rotaciju.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 36 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 26 ... 36  Sledeći