NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 10 od 36
Strana 10 od 36 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 36
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
Ne dijelim vašu žalost
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Džejms je sada napravio 7 KORAKA pa je suđen clear path faul od strane Williamsa iz Filadelfije. 7 KORAKA, ovo je neverovatno.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Inace, Indijana je vodila 98-88, Cikago je napravio seriju 16-1 u poslednjih 3.38...
Po meni je junak utakmice Korver, 4-4 za tri i pogodjena trojka za vodjstvo od 102-99...
Po meni je junak utakmice Korver, 4-4 za tri i pogodjena trojka za vodjstvo od 102-99...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Не може овако да се игра, тренутни однос у бацањима 30-13 у корист Мајамија....
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Не може овако да се игра, тренутни однос у бацањима 30-13 у корист Мајамија....
Slazem se.... Mada, Iguodala je podbacio, da je on bio bolji, imali bi pobedu u rukama, a i ovako su bili blizu...
Mihael- mvp
Слажем се, Игуадала је подбацио пре свега у нападу, одбрана нарочито напочетку меча му је била ок а успео је још и да се сачува од фаулова, што није лако када чуваш Џејмса. Али 39-15 на крају у бацањима, па немој да се зајебавамо...
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja sam se iznervirao posle onih koraka Džejmsa i isključio stream, a eto, vidim i da su ih pokidali sa slobodnim bacanjima.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Fila napravila samo 16 faulova. Mora to bolje da se bije rođaci.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Evo upravo sam odslusao Kolinsa, pohvalio je svoje momke, rekao da ce u ponedeljak biti jos bolji a da 2 osnovne stvari koje moraju da poprave jesu kontrola skoka i da dozvole manje slobodnih bacanja...
Pohvalio je sve igrace, Lu i Andre su igrali posle pauza pa ih nije ni kritikovao. Takodjer je pohvalio nacin na koji je Igudala cuvao Vejda i inace odbranu celog tima na Vejdu i Lebronu koji su zajedno iz igre sutirali 10-27...
Bodi, Fila je napravila 25 faulova a Majami 16, to je ono sto je malo cudno, da ne pricamo o odnosu slobodnih bacanja. Skoro svaki faul koji je sviran, sviran im je na sutu protivnickog igraca...
Pohvalio je sve igrace, Lu i Andre su igrali posle pauza pa ih nije ni kritikovao. Takodjer je pohvalio nacin na koji je Igudala cuvao Vejda i inace odbranu celog tima na Vejdu i Lebronu koji su zajedno iz igre sutirali 10-27...
Bodi, Fila je napravila 25 faulova a Majami 16, to je ono sto je malo cudno, da ne pricamo o odnosu slobodnih bacanja. Skoro svaki faul koji je sviran, sviran im je na sutu protivnickog igraca...
Mihael- mvp
Gledam statistiku Majamija a piđem o Filadelfiji. Malo sam popio, izvinjavam se.
Ma nema šanse da Majami ispadne u prvoj rundi, pa to je projekat Dejvida Šterna.
Ma nema šanse da Majami ispadne u prvoj rundi, pa to je projekat Dejvida Šterna.
Bodi Bond- mvp
momci, momci, momci... čemu nervoza? Chicago uzima titulu, nemojte se sikirati. U međuvremenu, obatite pažnju na zanimljiviju stranu NBA lige, možda i jedini aspekt ovog takmičenje po kome smo mi Srbi u vrhu
http://www.hoopsvibe.com/gossip/articles/82724-the-nbas-25-hottest-wives-and-girlfriends
http://www.hoopsvibe.com/gossip/articles/82724-the-nbas-25-hottest-wives-and-girlfriends
drexler- mvp
U prvih 7 Kid se pozabavio sa 3.
Bodi Bond- mvp
Ako Cikago ove sezone uzme titulu ja cu magarca u dupe da poljubim.
Ray Allen- prva petorka
Jedva sam odslusao konferenciju sa Wejdom i Lebronom, kako mi Lebron ide na zivce pa to je neverovatno, covek sere kao lud, na kraju su ga zezali za nove patike, kao da ih pokaze, a on ce " Nike, najbolje na svetu, to je sve sto morate da znate" ustade i napusti konferenciju, kreten...
Mihael- mvp
Pocela je i utakmica Orlando - Atlanta i trenutno je kraj 1/4 a Orlando vodi 19-17. Dwajt dominira, uspeo je da iz igre izbaci i Kolinsa i Paculiju sa po2 licne greske.
Ono sto je fascinantno je to da je u prvih 9 minuta jedini strelac za ekipu Orlanda bio Hauard sa 12 poena a da je ostatak ekipe iz igre u tom trenutku sutirao 0-10...
Ono sto je fascinantno je to da je u prvih 9 minuta jedini strelac za ekipu Orlanda bio Hauard sa 12 poena a da je ostatak ekipe iz igre u tom trenutku sutirao 0-10...
Mihael- mvp
Ма можда је то небулозна теорија али искрено верујем да је неко у Бостону израчунао да се њима више исплати да буду други и играју са Филаделфијом па после уз предност домађег терена против мајамија у полуфиналу, него да играју у првој рунди против Индијане са којом су имали доста проблема током сезоне па после са Орландом који има најдоминантнијег центра у лиги а они су на центру најслабији, нарочито кад нису коплетни...
Сад зајеб је у томе што је на крају Бостон трећи, пре свега због неких непланираних пораза, али и овај пут преко Њујорка и Мајамија без домаћег терена ми делује за нијансу лакше него Чикагов, јер је подразумевао и драње гузице до последњег минута регуларног дела сезоне...
Сад зајеб је у томе што је на крају Бостон трећи, пре свега због неких непланираних пораза, али и овај пут преко Њујорка и Мајамија без домаћег терена ми делује за нијансу лакше него Чикагов, јер је подразумевао и драње гузице до последњег минута регуларног дела сезоне...
ZuLuofVozdovac- mvp
Kakvi idioti, pa misle Hauard će sam da ih dobije.
Bodi Bond- mvp
Чекај да похвалимо Михаела за добру прогнозу да ће Орландо - Атланта бити чупаво. ( пре него што дође сам да се хвали )
ZuLuofVozdovac- mvp
Ha, ha, ha, ha, ha, evo upravo sam krenuo da napisem post i da se pohvalim ali si me preduhitrio ...
Mihael- mvp
Bolje da poradiš na košarkaškom znanju na terenu.
ne znam gde gledate, ako nemate dobar link ovaj je odličan http://www.livep2p.tv/
ne znam gde gledate, ako nemate dobar link ovaj je odličan http://www.livep2p.tv/
Bodi Bond- mvp
http://www.soccertvlive.net/webmaster/jedan-nula.com/60254/1/watch-orlando-magic-vs-atlanta-hawks.html
Ја овде, за сада се не жалим...
Ја овде, за сада се не жалим...
ZuLuofVozdovac- mvp
Други погодак који је Михаел имао је да Пачулиа и Колисон могу да зауставе Хауарда. Није баш да су успели да га зауставе током меча (46 поена!) али је Хауард развалио прву, другу и четврту а у трећој која је одлучила победника управо су ова два играча одрадила кључну улогу у чувању Хауарда.
Али са друге стране Бас (такође један од Михаелових омиљених играча) је одиграо трагикомично.
Али са друге стране Бас (такође један од Михаелових омиљених играча) је одиграо трагикомично.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ti Rambo bese ne pijes?Bodi Bond ::Gledam statistiku Majamija a piđem o Filadelfiji. Malo sam popio, izvinjavam se.
Macijauskas- mvp
Zulu, nije Bas jedan od mojih omiljenih igraca, daleko od toga... On je samo igrac koji je po meni zasluzivao vecu minutazu na pocetku sezone, na kraju ju je dobio i to je to... A kada sam odgovorio na konstataciju Reja, cak sam i napomenuo da Bas i Anderson nece bas biti dobri u duelu sa Horfordom, jer sam rekao da ce on igrati cetvorku i tako imati prednost u odnosu na Andersona i Basa koji ne mogu da ga cuvaju... Bas se ovu seriju uopste nece proslaviti, protiv Horforda na cetvorci retko ko moze da se proslavi...
Takodjer sam napomenuo da igra Atlante najvise zavisi od Dzonsona kog u poslednje vreme sve manje cenim i ako njega bude islo, sve je moguce cini mi se da sam i to dobro isprognozirao ...
Daleko od toga da je Bas moj omiljeni igrac... Moje omiljene 4 u NBA su Horford, Hamfris, Redzi Evans, KG ( pre smesnih i klinackih izjava kojih je ove sezone imao previse ) i jos par njih...
Inace, ono sto mi upada u oci jeste neverovatan odnos domacih i gostujucih ekipa kada su u pitanju slobodna bacanja, uvek su slobodna bacanja bila u korist domacih timova i to cak jako vidljivo. Isto je bilo i sinoc na utakmici Dalasa i Portlanda, Portland je izveo samo 13 slobodnih bacanja naspram 29 Dalasa...
Inace, Kid sinoc fenomenalan i najzasluzniji za pobedu Dalasa... Mada, cini mi se da bi im Portland mogao oteto jednu pobedu u gostima...
Takodjer sam napomenuo da igra Atlante najvise zavisi od Dzonsona kog u poslednje vreme sve manje cenim i ako njega bude islo, sve je moguce cini mi se da sam i to dobro isprognozirao ...
Daleko od toga da je Bas moj omiljeni igrac... Moje omiljene 4 u NBA su Horford, Hamfris, Redzi Evans, KG ( pre smesnih i klinackih izjava kojih je ove sezone imao previse ) i jos par njih...
Inace, ono sto mi upada u oci jeste neverovatan odnos domacih i gostujucih ekipa kada su u pitanju slobodna bacanja, uvek su slobodna bacanja bila u korist domacih timova i to cak jako vidljivo. Isto je bilo i sinoc na utakmici Dalasa i Portlanda, Portland je izveo samo 13 slobodnih bacanja naspram 29 Dalasa...
Inace, Kid sinoc fenomenalan i najzasluzniji za pobedu Dalasa... Mada, cini mi se da bi im Portland mogao oteto jednu pobedu u gostima...
Poslednji izmenio Mihael dana Sub 16 Apr 2011 - 22:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
Strana 10 od 36 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo