NBA liga 2010/2011 - 3. deo
+35
Novica-Ubica
lazarminator
sarajlija
expert
wolfvaga
Dule Kecman
Tazz
slobokv83
superhik
Everton
Danny Trejo
Markos
Ray Allen
mlekadzija
Zemljoradnik
Gencha
familija
fizicar
bigZ
Bodi Bond
Junglezburn
Psycho
drexler
blagoje
markoo
Imperator
Koleman
Macijauskas
Anti-RTS
dane
Talicni Tom
Mark Madsen
Mihael
Nolle
ZuLuofVozdovac
39 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 36
Strana 8 od 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Re: NBA liga 2010/2011 - 3. deo
Psycho ::http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=video&vid=242
Dupla budala!
Kreten, zajebao je dobijenu utakmicu, jos je na kraju promasio i jedno slobodno koje bi im donelo pobedu... A Pavlovic 8 minuta na parketu... Boston je inace igrao bez startera...
Evo ko hoce da vidi ludog Vilanuevu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Brajant kaznjen sa 100k dolara, da je neko drugi onako psovao sudiju, pala bi 1 ili 2 utakmice kazne, ali posto pocinje plejof, od toga nema nista...
Vilanueva zbog incidenta koji sam okacio juce kaznjen sa 5 utakmica neigranja...
Bajnam ce biti spreman za plejof, Redik takodjer...
Rembisu se "trese" klupa u Minesoti, igraci ga podrzavaju, pre svih prve zvezde Lov i Bisli...
Lebron je prestigao Brajanta po broju prodatih dresova ove sezone, evo je kompletna listana kojoj se nalazi cak 5 igraca Bostona. Ipak najprodavaniji dresovi su dresovi ekipe Lejkersa kojima to polazi za rukom vec 8 od poslednjih 9 sezona...
1. LeBron James, Miami Heat
2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
3. Rajon Rondo, Boston Celtics
4. Amar’e Stoudemire, New York Knicks
5. Derrick Rose, Chicago Bulls
6. Dwyane Wade, Miami Heat
7. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
8. Carmelo Anthony, New York Knicks
9. Dwight Howard, Orlando Magic
10. John Wall, Washington Wizards
11. Blake Griffin, Los Angeles Clippers
12. Shaquille O’Neal, Boston Celtics
13. Ray Allen, Boston Celtics
14. Paul Pierce, Boston Celtics
15. Kevin Garnett, Boston Celtics
Vilanueva zbog incidenta koji sam okacio juce kaznjen sa 5 utakmica neigranja...
Bajnam ce biti spreman za plejof, Redik takodjer...
Rembisu se "trese" klupa u Minesoti, igraci ga podrzavaju, pre svih prve zvezde Lov i Bisli...
Lebron je prestigao Brajanta po broju prodatih dresova ove sezone, evo je kompletna listana kojoj se nalazi cak 5 igraca Bostona. Ipak najprodavaniji dresovi su dresovi ekipe Lejkersa kojima to polazi za rukom vec 8 od poslednjih 9 sezona...
1. LeBron James, Miami Heat
2. Kobe Bryant, Los Angeles Lakers
3. Rajon Rondo, Boston Celtics
4. Amar’e Stoudemire, New York Knicks
5. Derrick Rose, Chicago Bulls
6. Dwyane Wade, Miami Heat
7. Kevin Durant, Oklahoma City Thunder
8. Carmelo Anthony, New York Knicks
9. Dwight Howard, Orlando Magic
10. John Wall, Washington Wizards
11. Blake Griffin, Los Angeles Clippers
12. Shaquille O’Neal, Boston Celtics
13. Ray Allen, Boston Celtics
14. Paul Pierce, Boston Celtics
15. Kevin Garnett, Boston Celtics
Mihael- mvp
Да ли Дарко игра вечерас, видим да није најављен, али јебем му матер, последња утакмица, па и ћопав би требао да игра.
Занима ме пошто си рекао да су у последњих 9 година 8 пута били најпродаванији дресови Лејкерса, чији су дресови најпрдаванији те једне преостале године. Бостон 2008?
За Рембиса сам писао већ да му се дрма клупа већ добрих два месеца, а април је месец кад се одлучује о таквим стварима. И потпуно му се оправдано дрма клупа, завршио је на последњем месту у лиги а сигурно нема најгору екипу у лиги. Мислим да би за Дарка добро било да Рембис остане.
Занима ме пошто си рекао да су у последњих 9 година 8 пута били најпродаванији дресови Лејкерса, чији су дресови најпрдаванији те једне преостале године. Бостон 2008?
За Рембиса сам писао већ да му се дрма клупа већ добрих два месеца, а април је месец кад се одлучује о таквим стварима. И потпуно му се оправдано дрма клупа, завршио је на последњем месту у лиги а сигурно нема најгору екипу у лиги. Мислим да би за Дарка добро било да Рембис остане.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Nema Letnje lige, najava "lokauta"?
Američki list "Njujork dejli njuz" prenosi da je rukovodstvo NBA lige odlučilo da otkaže tradicionalnu Letnju ligu, koja se svake godina održava u Las Vegasu.
Njujorški list navodi da je ovo potvrda da se čelnici lige spremaju za "lokaut" (štrajk košarkaša), koji je sve izvesniji zbog neslaganja sa Unijom profesionalnih košarkaša oko cene zarada. Poslednji "lokaut" u NBA ligi dogodio se u sezoni 1998/1999.
Takođe, izvesno je da NBA neće poslati nijedan tim van granica SAD na turneju pred start sezone, a nije obelodanjeno ni koji će klubovi iz Evrope tokom pauze zaigrati protiv timova iz najjače lige na svetu.
Ljubitelji sporta u Sjedinjenim Američkim Državama bi od septembra mogli da ostanu bez takmičenja u dva profesionalna sporta, jer pored najave "lokauta" u NBA, on je već počeo u ligi američkog fudbala NFL-u, takođe zbog problema sa raspodelom novca.
Američki list "Njujork dejli njuz" prenosi da je rukovodstvo NBA lige odlučilo da otkaže tradicionalnu Letnju ligu, koja se svake godina održava u Las Vegasu.
Njujorški list navodi da je ovo potvrda da se čelnici lige spremaju za "lokaut" (štrajk košarkaša), koji je sve izvesniji zbog neslaganja sa Unijom profesionalnih košarkaša oko cene zarada. Poslednji "lokaut" u NBA ligi dogodio se u sezoni 1998/1999.
Takođe, izvesno je da NBA neće poslati nijedan tim van granica SAD na turneju pred start sezone, a nije obelodanjeno ni koji će klubovi iz Evrope tokom pauze zaigrati protiv timova iz najjače lige na svetu.
Ljubitelji sporta u Sjedinjenim Američkim Državama bi od septembra mogli da ostanu bez takmičenja u dva profesionalna sporta, jer pored najave "lokauta" u NBA, on je već počeo u ligi američkog fudbala NFL-u, takođe zbog problema sa raspodelom novca.
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, jeste, ta jedna Bostonova...
Sinoc Krle imao 13 poena 6 skokova ( 3 ofanzivna ) za 24 minuta u igri, ponovo je imao problema sa licnim greskama. Pavlovic sa klupe sjajan, 19 poena za 34 minuta, sut iz igre 7-10 uz 4 trojke iz 5 pokusaja... Boston igrao ponovo bez svih bitnih igraca...
Majami bez velike trojke pobedio Toronto a Blistao je Edi Haus sa 35 poena i 7 trojki...
Lejkersi trojkom Brajanta 4 sekunde pre kraja izborili produzetke i na kraju pobedili Sacramento iako su po ulasku u 4/4 imali 20 poena prednosti...
Cikago je pobedio Netse i osigurao prvo mesto u ligi...
SAS izgubili od Feniksa i izgubili pvo mesto u ligi, a izgubili su i Djinobilija odmah na pocetku utakmice, na koliko, to cemo videti za par dana...
Sinoc Krle imao 13 poena 6 skokova ( 3 ofanzivna ) za 24 minuta u igri, ponovo je imao problema sa licnim greskama. Pavlovic sa klupe sjajan, 19 poena za 34 minuta, sut iz igre 7-10 uz 4 trojke iz 5 pokusaja... Boston igrao ponovo bez svih bitnih igraca...
Majami bez velike trojke pobedio Toronto a Blistao je Edi Haus sa 35 poena i 7 trojki...
Lejkersi trojkom Brajanta 4 sekunde pre kraja izborili produzetke i na kraju pobedili Sacramento iako su po ulasku u 4/4 imali 20 poena prednosti...
Cikago je pobedio Netse i osigurao prvo mesto u ligi...
SAS izgubili od Feniksa i izgubili pvo mesto u ligi, a izgubili su i Djinobilija odmah na pocetku utakmice, na koliko, to cemo videti za par dana...
Mihael- mvp
Evo ih konacne slike zapada i istoka pred plejof:
Mihael- mvp
Tek sada vidim koliko je bila bitna utakmica sa Majamijem....Boston bi imao prednost domaceg terena,tesko ce proci dalje....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
@Mihael
Sta je bilo sa DJinobilijem!? Nisam pratio? On mi je omiljeni igrac?
Sta je bilo sa DJinobilijem!? Nisam pratio? On mi je omiljeni igrac?
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Nebi trebalo da je nesto ozbiljno, znace se vise kad uradi magnetnu rezonancu.
Naime, na samom pocetku utakmice posle malo vise od 2 minuta. Naime, Dankan je pravio blok iz kog je Djinobili trebao da istrci ali je zapeo za Dankana i pao na zemlju a preko njega je pao i Grent Hil pa je tako Djinobili povredio desno rame, kazu da nebi trebalo biti ozbiljno...
Naime, na samom pocetku utakmice posle malo vise od 2 minuta. Naime, Dankan je pravio blok iz kog je Djinobili trebao da istrci ali je zapeo za Dankana i pao na zemlju a preko njega je pao i Grent Hil pa je tako Djinobili povredio desno rame, kazu da nebi trebalo biti ozbiljno...
Mihael- mvp
Ја предлажем да у наредних недељу дана свако напише нешто о по једном или два тима које је највише пратио а који су јуче завршили сезону. Колико су остварили зацртане циљеве, како им се кретала форма током сезоне... Остали би после могли после изласка тог главног поста у пар реченица да дају неку своју оцену игара тог клуба ове сезне. Ја ћу написати по један-два пасуса о Јути и Голден стејту. А после ћемо причати о плејофу, када почне..
Мене занима коликло је озбиљна синоћна повреда Тај Ловсона, нису ваљда изгубили једног ог главнихи играча у последњој утакмици....
Гледам овај костур плејофа, и мени је то све 4-1 осим Далас-Портланд и Оклахома-Денвер... Можда и Мемфис откине две...
Мене занима коликло је озбиљна синоћна повреда Тај Ловсона, нису ваљда изгубили једног ог главнихи играча у последњој утакмици....
Гледам овај костур плејофа, и мени је то све 4-1 осим Далас-Портланд и Оклахома-Денвер... Можда и Мемфис откине две...
ZuLuofVozdovac- mvp
ja mogu Majami i Denver da odradim za vikend... jer najverovatnije necu ici u Kragujevac u subotu.
Zulu da li mislis da neko moze ciscenje da uradi, ja cenim Orlando i mozda Cikago, Filadelfija ima zajebanu ekipu, nemaju dugu klupu ali su zajebani namucice Majami vise nego, New York Boston sto ce namuciti.
Zulu da li mislis da neko moze ciscenje da uradi, ja cenim Orlando i mozda Cikago, Filadelfija ima zajebanu ekipu, nemaju dugu klupu ali su zajebani namucice Majami vise nego, New York Boston sto ce namuciti.
Nolle- mvp
Nole, mislim da se grdno varas za Orlando - Atlanta, ima tu Atlanta ogromne sanse, njima Orlando odlicno lezi... Po meni bi iznenadjenje mogao da napravi i Portland izbacivanjem Dalasa i to je to...
Mihael- mvp
Па Орландо је чини ми се највећи фаворит за чишћење (ако се гледа традиција а не форма), обично су претходних сезона одваљивали у првој рунди. Ипак ако изгубе једну утакмицу у гостима, за ону пету која се игра на њиховом терену могу да зараде и до 2 милиона (а и више од тога ако није у питању прва рунда) Зато је за већину двомеча 4-1 најреалнији резултат.
Не сада Мајами и Денвер, они иду у плејоф, нађи некога ко не иде.
Не сада Мајами и Денвер, они иду у плејоф, нађи некога ко не иде.
ZuLuofVozdovac- mvp
Iako su u regularnom delu sezone tri meca izgubili od Atlante, Medzik je ipak kvalitetnija ekipa od Houksa. Al Horford, bez dileme najbolji igrac Atlante, uvek je pruzao dobre partije protiv Orlanda, dok su D. Hauvardu sudeci bar po ovoj sezoni Houksi jedan od najnezgodnijih timova. Dvajt je tokom sezone pogodio 60% suteva iz igre, ali u duelima sa Atlantom taj procenat se spusti na svega 43%. Nazalost ove sezone nisam odgledao nijedan mec izmedju ova dva tima i ne znam u cemu je tajna dobre odbrane Houksa nad Hauvardom. Verujem u prolaz Medzika, kao sto verujum da momci sa Floride mogu iznenaditi i Bulse u polufinalu istoka.
Ray Allen- prva petorka
Ja sam bas o tome hteo malo vise da pisem ali me mrzelo. Naime, razlog dobre igre protiv Hauarda su Kolins i pre svega Paculija koji je jako prgav i nezgodan centar, njih dvojica dobro tuku Hauarda svih 37-38 minuta koliko je on u igri u plejofu...
Sa druge strane Horford igra na poziciji na kojoj je najdominantniji, znaci na poziciji 4 na kojoj ga cuvaju Bas, Anderson i ponekad Klark, a sva trojica nisu bas neki sjajni odbranbeni igraci...
Igra Atlante ce i u ovoj seriji zavisiti od igraca kog u poslednje vreme sve manje cenim a to je Dzonson. Secam se kada mi je pre par godina drugar koji je pratio NBA pricao kako je Dzonson krntija od igraca, ja iako ga nisam mnogo gledao vodeci se statistikom nisam bas verovao u te price. Iako Atlantu nikad nisam voleo, ove sezone sam ih gledao par puta pre svega zbog sjajnog Horforda pa sam se toliko puta iznervirao gledajuci Dzonsona da je to neverovatno, covek sili kao lud, ako mu je vece, bice odlican, a ako nije, jbg...
Ja ipak mislim da bi ova serija mogla biti odigrana na 6 pa cak i 7 utakmica a verujem da Atlanta cak moze i da priredi iznenadjenje jer su dobra defanzivna ekipa, a takve Orlandu uopste ne leze dobro...
Sa druge strane Horford igra na poziciji na kojoj je najdominantniji, znaci na poziciji 4 na kojoj ga cuvaju Bas, Anderson i ponekad Klark, a sva trojica nisu bas neki sjajni odbranbeni igraci...
Igra Atlante ce i u ovoj seriji zavisiti od igraca kog u poslednje vreme sve manje cenim a to je Dzonson. Secam se kada mi je pre par godina drugar koji je pratio NBA pricao kako je Dzonson krntija od igraca, ja iako ga nisam mnogo gledao vodeci se statistikom nisam bas verovao u te price. Iako Atlantu nikad nisam voleo, ove sezone sam ih gledao par puta pre svega zbog sjajnog Horforda pa sam se toliko puta iznervirao gledajuci Dzonsona da je to neverovatno, covek sili kao lud, ako mu je vece, bice odlican, a ako nije, jbg...
Ja ipak mislim da bi ova serija mogla biti odigrana na 6 pa cak i 7 utakmica a verujem da Atlanta cak moze i da priredi iznenadjenje jer su dobra defanzivna ekipa, a takve Orlandu uopste ne leze dobro...
Mihael- mvp
Jа сам некако био под утиском прошлогодишње серије, у којој је Орландо развалио Атланту са 4-0. Ове године се екипе нису баш драматично промениле, имао је Орландо тај велики трејд, Атланта је довела Хајнриха, али краљеви и краљице се чини ми се нису померале са шаховске табле. Ту су Хауард, Нелсон, Џонсон, Хорфорд где су и до сада били... Некако највише под утиском тога сам прогнозирао 4-1 да ће бити ове године, али пре свега не знајући да је ове сезоне било 3-1 за Атланту у регуларном делу. Сада више нисам потпуно сигуран, али кад бих опет морао да се изјасним не верујем да бих рекао нешто друго. Ове информације више су ми створиле дилему, нефо што су ми промениле миљење...
ZuLuofVozdovac- mvp
Ma ORlando je i dalje favorit, tu nema dileme, meni se samo nekako cini da bi Atlanta mogla biti ta koja ima sanse za neki preokret ili bar 2-3 pobede, ostali parovi mi nisu nesto zeznuti, eventualno Oklahoma - Denver, Oklahoma u plejofu uvek igra jako cvrsto a pitanje je koliko ce Loson, Galinari, Nene biti spremni, mada i to mi smrdi na 4-2 u seriji...
Mihael- mvp
Nikada se u istoriji NBA play offa nije desilo da ekipa koja gubi 3:0 u seriji preokrene rezultat. Najblizi je bio Portland 2003. Imali su sansu da udju u istoriju, ali u izuzetno uzbudljivoj seriji izgubili su od Dalasa sedmu utakmicu. Ove sezone se opet sastaju ove dve ekipe i ja se iskrano nadam prolazu Pionira. Dalas jeste favorit, ali ne bi im bilo ovo prvi put da i pored prednosti domaceg terena ispadnu u prvom kolu play offa.
Ray Allen- prva petorka
Moguce je da ce Djinobili propustiti pocetak serije sa Memfisom...
Takodjer se prica da ce Minesota ako bude u prilici uzeti Irvinga, u suprotnom ce pokusati da naprave sign and trade jer im igraci na ostalim pozicijama prakticno nisu ni potrebni. Na SG na draftu nece ni biti pravog igraca u prvih 10, na SF ce se forsirati Bisli, na PF Love a sa klupe Rendolf, a sto se tice centra, postoji veliki rizik ako se dovedu Valancijunas ili Kanter, poznajuci karakter Milicica, tesko da ce biti srecan sa manjom minutazom...
Takodjer se prica da ce Minesota ako bude u prilici uzeti Irvinga, u suprotnom ce pokusati da naprave sign and trade jer im igraci na ostalim pozicijama prakticno nisu ni potrebni. Na SG na draftu nece ni biti pravog igraca u prvih 10, na SF ce se forsirati Bisli, na PF Love a sa klupe Rendolf, a sto se tice centra, postoji veliki rizik ako se dovedu Valancijunas ili Kanter, poznajuci karakter Milicica, tesko da ce biti srecan sa manjom minutazom...
Mihael- mvp
Што се Минесоте тиче, и ја мислим да је Ирвинг реалнији избор (мада се тиме аутоматски поново покреће оно померање буље још од кад су на оном драфту изабрали 3 плеја у првој рунди). Са друге стране мени стварно није нереално ни да изаберу Вилијамса, и да им он буде стартер на четворци а Лав на петици... Ту ће пресудити њихова процена који од наведена два играча има више шансе да постане суперстар, а расположење Дарка Миличића сигурно неће утицати на доношење тако важне одлуке која се доноси једном у двадесет година (кога узети са првог места)...
Чини ми се да ће Зек Рендолф током дана потписати нови уговор са Мемфисом, одлично за ту екипу. Ја сам смео да ставим 100евра на опкладу да ће или Зек Рендолф или Дејвид Вест завршити у Џерсију током предстојећег лета. Ипак, Хамфрис је експлодирао, налази се у избору за играча који је највише напредовао, што је још важније белац је, миљеник навијача и сада ми не делује баш реално да ће грејати клупу. Вести говоре да се Џерси баш труди да са њиме продужи сарадњу.
Чини ми се да ће Зек Рендолф током дана потписати нови уговор са Мемфисом, одлично за ту екипу. Ја сам смео да ставим 100евра на опкладу да ће или Зек Рендолф или Дејвид Вест завршити у Џерсију током предстојећег лета. Ипак, Хамфрис је експлодирао, налази се у избору за играча који је највише напредовао, што је још важније белац је, миљеник навијача и сада ми не делује баш реално да ће грејати клупу. Вести говоре да се Џерси баш труди да са њиме продужи сарадњу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Голден Стејт 2010-2011
Један од првих постова на теми НБА ове године (не знам да ли на овом или на старом форуму) био је посвећен продаји Голден Стејта новим власницима за 450 милиона, што се сматра одличном цифром. Нова, амбициозна управа одлучила је ако ништа друго, бар да промени боје и грб тима, који су годинама постали асоцијација за неуспех. Ипак, визуелне промене биле су само почетак промена у организацији. Доведен је нови тренер, Кејт Смарт, човек који на први поглед баш и не узгледа онако како му презиме говори. Пред њега је управа поставила задатак да успе да забележи 10 победа више него у предходној сезони. Не знам да ли је у питању коинциденција или не, али екипа Голден стејта забележила је управо толико победа више него прошле године и завршила сезону са 36-46 у паклено јакој западној конференцији.
Први велики потез нове управе био је довођење Дејвида Лија, који је са њима потписао нови шестогодишњи уговор за безобразно много новца, док су у супротном смеру отишла 3 не тако вредна играча (Азубуике, Рендолф, Туријаф), од којих је само Туријаф успео да се ''прими'' у екипи Њујорка, а Рендолф је имао значајну улогу у враћању Кармела кући. Елем ово је био и трансфер који ме је натерао да мало више пажње обратим на ову екипу, имајући у виду да спадам у веће критичаре тог играча на овом форуму.
Осим доласка Лија, играчки кадар није значајније измењен па је то код мене изазивало скепсу у погледу остварења зацртаних циљева. Два стартна бека Кари и Елис су сјајни играчи, али сувише дефанзивно лимитирани. Када би гледали неки тим у којем би само један од њих био у игри стекао би се утисак да је тај тим у великом проблем да заустави противничку спољну линију. Шта би тек могло да се каже за екипу Голден Стејта у којој њих довица проводе по 35-40 минута заједно на паркету. На центру је ту био Бидринс, који је потписао масан уоговор после две добре сезоне, сезона 2009-2010 је била окарактерисан као сезона стагнације, међутим, испоставиће се да је ова управо завршена његова најгора сезона у последње четири године. Што је још тужније, шансу која се указала његовим повременим изостанцима и редовним лошим играма није успео да искористи Екипе Удох, шести пик на овогодишњем драфту, који никако није успео да оправда тако високу позицију са које је изабран.
Највеће откровење ипак је Дорел Рајт, играч који је уз много мање помпе и за много мање пара дошао из Мајамија а који се лепо уклопио у не тако одговорну игру Голден Стејта, одиграо одличну сезону у којој је поставио рекорде у скоро свим статистичким категоријама, дошао и до наступа на ол стар викенду у брзом шутирању тројки. У његовој сенци остао је Реџи Вилијамс, играч који се мени баш много не свиђа, али који генерално може бити задовољан својом првом одиграном комплетном сезном.
Сабери-одузми, види се да је ово поприлично нестандардан играчки кадар, који је тренер солидно уклопио, пре свега их натерао да играју бољу одбрану, тако да на крају ове сезоне Голден Стејт више није екипа на чијим утакмицама обавезно пада преко 260 поена. Генерална стратегија клуба је била да се не разигравају матори играчи са истичућим уговорима, али ту тренер прави изузетак. Одлучује да на сваком мечу да Радмановићу шансу у другом делу и то се показивало по правилу као добар потез, јер је играо углавном на четворци, Ли је одлазио на петицу и петорка је постајала бржа, поктетљивија у одбрани и логично давала више поена у контри. Није мали број мечева у којима је Голден Стејт губио двоцифреном разликом (нпр у Њу Орлеансу) и потом млео противнике крајем треће и почетком четврте четвртиме што се некако покалапало увек са Радмановићевим уласком.
Елем, сезона је за екипу почела јако добро са пар везаних победа, међутим серија (1-9) која је уследила асоцирала је на многе предходне сезоне. Екипа је ипак успела да се стабилизује у одигра сасвим солидно до краја сезоне, успевши да скине неке важне скалпове, да отера утакмицу са Бостоном у продужетке у сред ТД Гардена...
Још једна ствар која им је висила над главом су биле спекулације о евентуалном трејду и довођењу олстар играча на позицији 3. Међутим, како је година одмицала и како је Дорел Рајт све боље и боље играо на тој позицији, тако су и приче бивале све ређе, на крају је потписан Ал Торнтон као слободан играч и задовољио све потребе на тој позицији које може да има екипа за коју се зна да неће у плејоф. Екипа је последње недеље пред истек рока за трејдове имала и Стефона Карија у трејдблоку, причало се да би га ставили у пакет за неокг бољег играча а да би Елис био сасвим солидан на плеју. Приче су биле истините, али до трејда није дошло, на крају се све завршило извињењима упућеним Карију од председника а цела ситуација довела је до мањег али не тако значајног пада форме екипе. На крају урађена је једна размена истичућих уговора са Џерсијем, доведен је Марфи који је одмах отпуштен али је екипа приходовала и пика друге рунде за 2012 од Њу Џерсија.
Елем сезона за екипу Голден Стејта је завршена, ја бих је окарактерисао као релативно успешну, екипа је направила значајан помак и у игри и у резултатима, под вођством тренера који није уливао велико поверење, али који је успео да уклопи коцкице. Долази лето, током којег би Бидринс требао да пази шта пије и једе јер није искључено да га његова екипа отрује и ослободи мало селери кепа заузетог његовим уговором који на терену никако није оравдан (бар ове године). За следећу сезону (ако је буде) екипа има већ 49 милиона преузетих обавеза, што ће вероватно бити на нивоу новог селери кеп-а па не би требало очекивати нека већа изненађења када је у питању потписивање неког великог играча (мада таквих неће ни бити на тржишту овога лета) али свакако да би овај тим са једним добрим ветераном и једним озбиљним играчем на којег би могао да се искористи mid level exception постао озбиљан кандидат за плејоф, мада не би требало искључити ни неки евентуални трејд. Основа постој и остаје им само да наставе да напредују темпом којим су то чинили ове године
Повољну околност по њих могла би да представља и извесна селидба Сакрамента која би им омогућила да постану једину кошаркашки клуб у Северној Калифорниији, шестом најбогатијем тржишту у целој Америци.
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, odlična analiza Warriorsa.
Ja sam se ove godine fokusirao na Čikago (kao i uvijek) i odgledao sam nekih 20-ak utakmica (uglavnom samo protiv ekipa sa 50%+), ali prosto nemam živaca pisati duge postove sad, glava mi je skroz u plej ofu
Pored toga, aktivno sam pratio OKC cijele sezone (takođe 20-ak tekmi) i Boston nakon dolaska Krstića, pa kad budem raspoložen napisaću nešto...
Uglavnom, nadam se da će moj bioritam izdržati narednih mjesec-dva
Ja sam se ove godine fokusirao na Čikago (kao i uvijek) i odgledao sam nekih 20-ak utakmica (uglavnom samo protiv ekipa sa 50%+), ali prosto nemam živaca pisati duge postove sad, glava mi je skroz u plej ofu
Pored toga, aktivno sam pratio OKC cijele sezone (takođe 20-ak tekmi) i Boston nakon dolaska Krstića, pa kad budem raspoložen napisaću nešto...
Uglavnom, nadam se da će moj bioritam izdržati narednih mjesec-dva
drexler- mvp
Godina : 38
Strana 8 od 36 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo