Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 14 od 20
Strana 14 od 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Re: Ostale reprezentacije
Evo ga sastav Litvanije -
C. Javtokas, Petravicius, Valanciunas
Pf. Jankunas, K.Lavrinovic, Songaila
Sf. Jasaitis
Sg. Kaukenas, Pocius
Pg. Kalnietis, Saras, Delininkaitis
Idu sa samo 6 niskih, Kaukenas i Saras ima da lipsu - jbg. 35 god nije malo Kad krenu Stefan i Paun da dave ove matorce
C. Javtokas, Petravicius, Valanciunas
Pf. Jankunas, K.Lavrinovic, Songaila
Sf. Jasaitis
Sg. Kaukenas, Pocius
Pg. Kalnietis, Saras, Delininkaitis
Idu sa samo 6 niskih, Kaukenas i Saras ima da lipsu - jbg. 35 god nije malo Kad krenu Stefan i Paun da dave ove matorce
srb- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.08.2011
Godina : 40
S tim da smo mi 2005. po imenima imali mnogo jaci sastav nego sada Litvanci.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Na temi za Evropsko prvenstvo imate sastave svih reprezentacija, izuzev Gruzije i Ukrajine, to nisam nigde mogao da pronađem, ali pronaći ću.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ако ћемо шутгирати прве лопте биће 50 разлике, идите у курац бре!
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
meni ovo dodje tuzno... neko bi valjda trebao da bude iole strucnjak da bi mu dao Teletovica i ostale u ruke. Ja ovog Hadzica zaista ne poznajem, prvi put sam za coveka cuo sad pre ovog prvenstva, ali ako je savet 'da lopta kruzi', bez ikakve konkretne akcije, predloga, onda...
Nije ni cudo sto su se ovi Bosanci raspali, a da prvenstvo nije ni pocelo
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
lazarminator ::meni ovo dodje tuzno... neko bi valjda trebao da bude iole strucnjak da bi mu dao Teletovica i ostale u ruke. Ja ovog Hadzica zaista ne poznajem, prvi put sam za coveka cuo sad pre ovog prvenstva, ali ako je savet 'da lopta kruzi', bez ikakve konkretne akcije, predloga, onda...
Pa realno Bosanci su nesto najblize "razrujenoj bandi" a Teletovic tu bas i ne pomaze jer po meni on nije timski igrac.Zapravo on je apgrejdovan Tripkovic:sutira za 3 kao nenormalan cim mu se ukaze prilika i proradi jednom u 5,6 meceva(pod "proraditi" ne mislim postici 20 poena uz procenat suta 30,40%).Po meni on je precenjen igrac.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Danas sam gledao na jednoj bosanskoj televiziji emisiju u kojoj je gost bio Nenad Markovic. I njemu, a i svima ostalima u Bih je vec sada jasno da oni nemaju sta da traze u Litvaniji. Takodje osvrnuo se i na slucaj Varda. Centri su i veoma losi tako da ce Tomic, Pekovic i Kufos bez problema da dominiraju.
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Centri su i veoma losi tako da ce Tomic, Pekovic i Kufos bez problema da dominiraju.
Набројао си управ ону тројицу коју сам ставио у моју Б92 фантази екипу
ZuLuofVozdovac- mvp
Ko prenosi ostale utakmice?? Nece valjda samo Srbiju da nam pustaju?? Ovo je sve od informacija koje sam nasao na RTS-u:
Радио-телевизија Србије од 31. августа преноси све утакмице националног
кошаркашког тима, и још више, директно са 37. Европског првенства у
Литванији, од 31. августа до 18. септембра
Dal cemo gledati Vruc vetar i Bingo dok budu igrali recimo Spanija-Litvanija...!!??
...sad pronadjoh, prenosi RTS jos jednu direktno i jedan snimak,
Радио-телевизија Србије од 31. августа преноси све утакмице националног
кошаркашког тима, и још више, директно са 37. Европског првенства у
Литванији, од 31. августа до 18. септембра
Dal cemo gledati Vruc vetar i Bingo dok budu igrali recimo Spanija-Litvanija...!!??
...sad pronadjoh, prenosi RTS jos jednu direktno i jedan snimak,
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
ajde gruzijci igrajte bre
vlada- mahač peškirom
- Datum upisa : 11.10.2010
На првенству Азије дошло до занимљиве ситуације.
Играли су Узбекистан и Катар. Катар је допутовао на првенство са само 7 играча, а уз то им је један био повређен и за само 6 минута сви су добили 5 личних грешака. Намерно су правили фаулове из протеста према ФИБИ која није дозволила да играју петорица натурализованих Американаца. Узбекистан победио 27:12
Играли су Узбекистан и Катар. Катар је допутовао на првенство са само 7 играча, а уз то им је један био повређен и за само 6 минута сви су добили 5 личних грешака. Намерно су правили фаулове из протеста према ФИБИ која није дозволила да играју петорица натурализованих Американаца. Узбекистан победио 27:12
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Idioti. Pravila se moraju postovati.
Ray Allen- prva petorka
Alexis Ajinca, video sam da igra u Torontu i da u poslednjoj sezoni ima 4.8 poena 2.5 skoka i 0.6 blokada.
Ja se Ažinke sećam sa utakmice protiv Mutinih juniora u Novom Sadu, posebno po jednoj kontri koju je brzo izveo i eksplozivno zakucao, a ima 214cm i eksplozivan je za tu visinu do jaja...tad je nosio broj 9 za francuze...zašto za njega nema mesta u Francuskoj, da li ih je odbio ili nije ni dobio poziv? Čini mi se da stagnira, a strašno je delovao kao klinac, još uvek strašno deluje...zna li neko nešto više?
https://www.youtube.com/watch?v=rWrCi4Q3iqM&feature=related
Ja se Ažinke sećam sa utakmice protiv Mutinih juniora u Novom Sadu, posebno po jednoj kontri koju je brzo izveo i eksplozivno zakucao, a ima 214cm i eksplozivan je za tu visinu do jaja...tad je nosio broj 9 za francuze...zašto za njega nema mesta u Francuskoj, da li ih je odbio ili nije ni dobio poziv? Čini mi se da stagnira, a strašno je delovao kao klinac, još uvek strašno deluje...zna li neko nešto više?
https://www.youtube.com/watch?v=rWrCi4Q3iqM&feature=related
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
На Јутјубу сам натрчао на снимке овогодишњих утакмица са првенства
Америке (ваљда се тако зове).
За мене су интересантне утакмице Аргентинаца, јер је моћна петорка опет на окупу. То је можда и последњи пут...
Елем качим линкове за утакмице АРГ - Порторико и АРГ- Бразил (то је
финале) .Утакмице су подељене на 9- 10 делова, али је снимак одличан.
https://www.youtube.com/watch?v=nP5RzPBNM20&feature=related - Порторико
https://www.youtube.com/watch?v=kL1-41q-uLM&feature=related - Бразил
До сада сам одгледао 1/4 против Порторика и она не обећава неку свемирску кошарку.Ипак...
Америке (ваљда се тако зове).
За мене су интересантне утакмице Аргентинаца, јер је моћна петорка опет на окупу. То је можда и последњи пут...
Елем качим линкове за утакмице АРГ - Порторико и АРГ- Бразил (то је
финале) .Утакмице су подељене на 9- 10 делова, али је снимак одличан.
https://www.youtube.com/watch?v=nP5RzPBNM20&feature=related - Порторико
https://www.youtube.com/watch?v=kL1-41q-uLM&feature=related - Бразил
До сада сам одгледао 1/4 против Порторика и она не обећава неку свемирску кошарку.Ипак...
Gale- mahač peškirom
- Datum upisa : 28.02.2011
Majko mila...Koleman ::
Kada nisam umro
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
хахахаха.. и ми се жалимо на судије после?! хаххаха
Tenenac- mahač peškirom
Kosarkaski Savez Spanije namerava napraviti "slucaj Mirotic", tj. planiraju da zatraze od FIBE da u reprezentacijama budu dva naturalizovana igraca. Pored danasnjeg naturalizovanog igraca (primer Mekaleb), reprezentacije bi mogle imati drugog stranca pod uslovom da je on igrao u mladjim kategorijama u toj zemlji.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Znači hoće par Ibaka-Mirotić u budućnosti.
A kada dođe vreme za to tražiće i da im onaj čamuginac iz mlađih kategorija igrao kao treći stranac, jer centra nemaju ni na vidiku.
A kada dođe vreme za to tražiće i da im onaj čamuginac iz mlađih kategorija igrao kao treći stranac, jer centra nemaju ni na vidiku.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ilimane Diop i njegov brat Mamadu (obojica Kaha Laboral) se ne racunaju za strance obzirom da su dobili pasose Spanije pre kadetskog uzrasta.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Ја сам писао један километарски пост како ако прогутате ''једног странца'' то ће пре или касније урушити цео систем и натурализација ће постати све чешће коршћено средство за затварање рупа које ће се отварати...
ZuLuofVozdovac- mvp
Tacno sam znao da ce ovako da bude
Ray Allen- prva petorka
ZuLuofVozdovac ::Ја сам писао један километарски пост како ако прогутате ''једног странца'' то ће пре или касније урушити цео систем и натурализација ће постати све чешће коршћено средство за затварање рупа које ће се отварати...
Bravo Zulu , sjajno si to rekao
Sergej- mvp
Гледао сам интервју са Самарџиским, после утакмице за бронзу... лепо је човек рекао, треба им једна добра тројка и могу да буду супер екипа )) Сад да прегледају шта има слободно на тржишту.... хехех
Tenenac- mahač peškirom
Adam Morison..
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 14 od 20 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 20
Strana 14 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu