Ostale reprezentacije
+52
Marko
serbianhoops
Tenenac
Kure
Gale
slobokv83
mlekadzija
vlada
Danny Trejo
Imperator
skepticar
Geograf
Markos
Djole
srb
Anti-RTS
Novica-Ubica
Koleman
lakovic.
fizicar
familija
Naissus
NenadBG
Nolle
wolfvaga
sarajlija
Gencha
Mihael
Sensui
Zemljoradnik
blagoje
air slavkan
Talicni Tom
bigZ
2bad4u
Macijauskas
Zoro
ZuLuofVozdovac
dane
KKP
Psycho
TheGodfather
Ray Allen
lazarminator
Everton
Junglezburn
superhik
Sergej
drexler
expert
Dule Kecman
Bodi Bond
56 posters
Strana 19 od 20
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Ostale reprezentacije
Što se tiče Pekovića,on neće sigurno igrati.Ima neku operaciju i hoće da se spremi za početak NBA.Za Vučeviće nisam siguran.Everton ::kakva je situacija u CG sa Reprez. status Pekovica i Vucevica
Samoborska84- mahač peškirom
- Datum upisa : 26.06.2012
Godina : 40
hvala brate za odgovor, bice njima cupavo nez Pekmena
Everton- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36
Everton ::hvala brate za odgovor, bice njima cupavo nez Pekmena
Cupavo je njima bilo i sa njim... ocajno je odigrao zadnje EP... kriminalno lose...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Sad me je samoborski sa ovom informacijom podsetio na onog naseg clana sa foruma, Sarajliju, koji je prosle godine citav mesec mracio sa "proverenim" informacijama iz tabora reprezentacije; ko se s kim voli, ko je povredjen, itd...
Covek je pisao kilometarske postove pune afera, misterioznih odnosa i tajanstvenih najava moguce katastrofe... a na kraju se i desila
Covek je pisao kilometarske postove pune afera, misterioznih odnosa i tajanstvenih najava moguce katastrofe... a na kraju se i desila
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Hahahahaha..Ma ne.Pročitao sam negdje da preskače ovo ljeto što se tiče reprezentacije a vidjeh da je Everton pitao pa rekoh da mu odgovorim.Toliko o mojim insajderskim informacijamalazarminator ::Sad me je samoborski sa ovom informacijom podsetio na onog naseg clana sa foruma, Sarajliju, koji je prosle godine citav mesec mracio sa "proverenim" informacijama iz tabora reprezentacije; ko se s kim voli, ko je povredjen, itd...
Samoborska84- mahač peškirom
- Datum upisa : 26.06.2012
Godina : 40
Sportando prenosi da je Bogdanović izbačen iz reprezentacije Hrvatske, zbog nediscipline.
Macijauskas- mvp
Citao sam u Hr novinama da je izbacen zajedno sa Markotom... nesto kao, nisu se vratili na spavanje u odredjenom terminu, ali za to me ne drzite za rec.Macijauskas ::Sportando prenosi da je Bogdanović izbačen iz reprezentacije Hrvatske, zbog nediscipline.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Sin Milana Mlađana, nekadasnjeg igraca Zadra, rodjeni beograđanin Dusan Mlađan (bek 198 1986) postigao je 30 poena protiv Hrvatske na prijateljskog utakmici. Vazio je za ogroman talenat pre par godina. Nazalost, gubi vreme u Svajcarskoj.
I njegov mlađi brat Marko (krilo 205 1993) je takođe ozbiljan talenat.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
serbianhoops ::Sin Milana Mlađana, nekadasnjeg igraca Zadra, rodjeni beograđanin Dusan Mlađan (bek 198 1986) postigao je 30 poena protiv Hrvatske na prijateljskog utakmici. Vazio je za ogroman talenat pre par godina. Nazalost, gubi vreme u Svajcarskoj.
Još jedan u nizu kikseva našeg saveza...
Milan Mlađan inače, strelac sposoban da u staroj ligi SFRJ svakom utrpa 30 komada. Tih godina maltene je svaki tim imao bar jednog takvog igrača. Danas takvih "klupskih" igrača više nema.
Svojih pet minuta slave dočekao je 1987. godine. Niš je bio domaćin finalnog turnira nacionalnog kupa. Polufinalisti su bili Partizan, IMT, Jugoplastika i Olimpija. Nišlije su očekivale u finalu duel tada dve najperspektivnije ekipe u Evropi, Partizana i Jugoplastike, ali su polufinalni mečevi doneli velika iznenađenja. U finalu su se našli IMT i Olimpija a beogradski tim je predvođen trenerom Draganom Šakotom došao do pobede i osvajanja vrednog trofeja. Javnost je tada upamtila Milana Mlađana koji je sa 34 pogotka pomeo Partizan iz polufinala, a i u finalu je bio najefikasniji pojedinac IMT-a sa 25 koševa.
superhik- prva petorka
prelistao malo po CG, izgleda da ni Vucevic ne igra u kvalifikacijama
Everton- prva petorka
Srbi kukaju na Mutu i rotaciju, a selektor Izraela protiv CG...
Nolle- mvp
Svaka cast Crnogorcima!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Crnogorci mogu kroz reprezentaciju da guraju klinca i prave igrača od njega, a mi ni u klubovima to ne možemo, već dovodimo buljuk chamuga...
Svaka čast Crnogorcima, svaka čast Ivanoviću, svaka čast Pavićeviću.
Svaka čast Crnogorcima, svaka čast Ivanoviću, svaka čast Pavićeviću.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Svaka cast Crnoj Gori...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Kari tukao Bugare u gostima. Jako mi je drago zbog Pesica, pravi sjajan, mlad tim. Sigurno je osetio savrsen trenutak da preuzme Nemce. Puni su mladosti, zelje... mogao bi da napravi zaista paklenu ekipu; ma, ne sumnjam da hoce.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Hrvati igraju produžetak u Ukrajini. A otkud Bogdanović ponovo u reprezentaciji, zar nije izbačen?
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Izvinio se, oprostili su mu..
http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=44857
http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=44857
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Aha, to sam propustio, hvala. I evo ga sad, pogodio trojku za pobedu. U regularnom delu Ukić promašio oba bacanja 2 sekunde pre kraja.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
malo sam ždraknuo šta se radi u ostatku Evrope u kvalifikacijama.
Derbi kola je bio na Sardiniji, ITA-TUR. Italijani dobili iako realno imaju daleko lošiji sastav. Od NBA igrača tu je samo Gallo, Barnjani i Belineli ne igraju. U principu radi se o istoj ekipi koju smo mi dobili na otvaranju EP prošle jeseni. Plej je crnac Haket, igraju prosječni Manćineli, Đilji, Datome, Kuzin, Aradori... Čudi me kako selektor nije u tim ubacio mlade talente Đentilea, Melija, Dela Valea... Čini se da Italija strmoglavno tone u propast. Najbolji na meču Datome (23p) i Galinari (15p).
Turci u kudikamo jačem sastavu, iako podmlaeđenom. Turkilmaz, Karaman, Aldemir, Balabaj... Mladi, a već evroligaški igrači. Ovaj poraz je nebitan, Turska ima daleko zdraviju priču u košarci. Biće interesantno gledati dalji razvoj "afere Kanter".
Bosna u Sarajevu ispušila od Gruzije u tjesnoj završnici. Aco Petrović prangija sa svojim run and gunom, Mirza šuta 10-15 trojki po meču, plej Rajt ima sve ovlasti u napadu, ukratko, 50-50% divlja košarka. U odsustvu Gordića rotacija se svela na 7 igrača, a pored Mirze i Amera najbolji je Nihad Đedović.
Gruzija igra sa paketom provjerenih EL igrača (Markoišvili, Boisa, Sanikidze, Pulen, Šengelija, Šermadini) + NBA starter Pačulija tako da oni polako izrastaju u ekipu koja bi mogla napasti 1/4 finale Evrobasketa.
Odličan potez Zeka Rajta
https://www.youtube.com/watch?v=0sfbWGBglrM
Lazo je već pomenuo pobjedu Švaba u Bugarskoj, čini se da Kari tamo ima materijala, tu su mladi Bencing, Plajs, Olbreht, iskusni Jagla, Šafarcik... Ne sumnjam da će ih dovesti na ozbiljniji nivo nego Bauerman.
Kod Bugara standardno ništa, loptu ima Amer (ovaj put Sedrik Simons) a ostali statiraju.
Derbi kola je bio na Sardiniji, ITA-TUR. Italijani dobili iako realno imaju daleko lošiji sastav. Od NBA igrača tu je samo Gallo, Barnjani i Belineli ne igraju. U principu radi se o istoj ekipi koju smo mi dobili na otvaranju EP prošle jeseni. Plej je crnac Haket, igraju prosječni Manćineli, Đilji, Datome, Kuzin, Aradori... Čudi me kako selektor nije u tim ubacio mlade talente Đentilea, Melija, Dela Valea... Čini se da Italija strmoglavno tone u propast. Najbolji na meču Datome (23p) i Galinari (15p).
Turci u kudikamo jačem sastavu, iako podmlaeđenom. Turkilmaz, Karaman, Aldemir, Balabaj... Mladi, a već evroligaški igrači. Ovaj poraz je nebitan, Turska ima daleko zdraviju priču u košarci. Biće interesantno gledati dalji razvoj "afere Kanter".
Bosna u Sarajevu ispušila od Gruzije u tjesnoj završnici. Aco Petrović prangija sa svojim run and gunom, Mirza šuta 10-15 trojki po meču, plej Rajt ima sve ovlasti u napadu, ukratko, 50-50% divlja košarka. U odsustvu Gordića rotacija se svela na 7 igrača, a pored Mirze i Amera najbolji je Nihad Đedović.
Gruzija igra sa paketom provjerenih EL igrača (Markoišvili, Boisa, Sanikidze, Pulen, Šengelija, Šermadini) + NBA starter Pačulija tako da oni polako izrastaju u ekipu koja bi mogla napasti 1/4 finale Evrobasketa.
Odličan potez Zeka Rajta
https://www.youtube.com/watch?v=0sfbWGBglrM
Lazo je već pomenuo pobjedu Švaba u Bugarskoj, čini se da Kari tamo ima materijala, tu su mladi Bencing, Plajs, Olbreht, iskusni Jagla, Šafarcik... Ne sumnjam da će ih dovesti na ozbiljniji nivo nego Bauerman.
Kod Bugara standardno ništa, loptu ima Amer (ovaj put Sedrik Simons) a ostali statiraju.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ozbiljnu ekipu ima Gruzija...drexler ::
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Kao sto sam i ocekivao...Srbima nece biti dozvoljeno , ni slucajno , da se domognu ulaznica!!!
U Crnoj Gori nema karata za meč sa Srbijom - razgrabile ih firme...
Posle iznenađujuće pobede nad ''Orlovima'' u beogradskoj ''Kombank Areni'', veliko interesovanje ovih dana vlada u Crnoj Gori za naredni susret sa Srbijom. Međutim, nezadovoljstvo navijača pojavilo se zbog informacije da su sve karte već rasprodate...
Direktor reprezentacije Crne Gore Danilo Mitrović potvrdio je danas da ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EP protiv Srbije više nema u prodaji, jer su ih, kako je rekao, razgrabile firme.
Međutim, on nije želeo da ponudi odgovor kako je do toga došlo, smatrajući se nenadležnim za to pitanje.
''To nije moj, već posao kancelarije Košarkaškog saveza. Informaciju da su sve karte prodate dobio sam kada sam se vratio sa puta. Firme su ih sve uzele. Tražio sam po deset ulaznica za stručni štab i igrače, a odobreno mi je po pet...'', istakao je Mitrović.
Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se 2. septembra u Podgorici.
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Drex urekao Tursku i Gruziju. Prvi poraženi od Češke, drugi od Holandije.
Macijauskas- mvp
hahahahaha....da nije Kari usao u teren ?
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Strana 19 od 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Strana 19 od 20
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu