NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Е, ово је стварно лудница, наравно све под условом да Тајсон Чендлер заиста потпише за Никсе.
Marc Stein: Now to see if Knicks elect to put Amare Stoudemire in trade proposals to New Orleans for CP3. Sources say it's one option Knicks considering. Twitter
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Исправка - Лејкерси нуде Гасола Хјустону, не Бајнама (јебига Мајами).
Ствари иду у лепом смеру да Пол буде поклоњен Лејкерсима.
Колико је мени познато он је врло близу Финикса. А Мајами нема ни како да га доведе, потрошили су мини мид левел за Батијеа, а Браун сигурно неће играти за минималац. Очекивао сам да Финикс севне велику лову за неког бека (нпр Ника Јанга) али су се они очигледно одлучили за јефтиније решење. Очекујем од Брауна добру сезону ако заврши у Финиксу.
Треба рећи да Ненеове акције скачу ненормалном брзином након готово извесног одласка Чендлера у Њујорк, који је ту био некако непланирана дестинација. Индијана, Џерси, Хјустон, Голден Стејт (па и Денвер и Далас) идаље траже центра.
Ствари иду у лепом смеру да Пол буде поклоњен Лејкерсима.
Koleman ::Shannon Brown potpisuje za Heat. Objavio je i na tviteru. I Eddy Curry bi trebalo.
Колико је мени познато он је врло близу Финикса. А Мајами нема ни како да га доведе, потрошили су мини мид левел за Батијеа, а Браун сигурно неће играти за минималац. Очекивао сам да Финикс севне велику лову за неког бека (нпр Ника Јанга) али су се они очигледно одлучили за јефтиније решење. Очекујем од Брауна добру сезону ако заврши у Финиксу.
Треба рећи да Ненеове акције скачу ненормалном брзином након готово извесног одласка Чендлера у Њујорк, који је ту био некако непланирана дестинација. Индијана, Џерси, Хјустон, Голден Стејт (па и Денвер и Далас) идаље траже центра.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Finiks ce verovatno za 3,5m potpisati Brauna za jednogodisnji ugovor.
Nego ako Lal dovede Pola, a da Gasola, sigurno ce ici i na Dvajta, inace ce zavisiti od staklenog Bajnama?
Keron Batler ce izgleda potpisati za Kliperse trogodisnji ugovor vredan 24 miliona.
Izgleda da se Bilapsu ne svidja da bude amnestiran.
Nego ako Lal dovede Pola, a da Gasola, sigurno ce ici i na Dvajta, inace ce zavisiti od staklenog Bajnama?
Keron Batler ce izgleda potpisati za Kliperse trogodisnji ugovor vredan 24 miliona.
Izgleda da se Bilapsu ne svidja da bude amnestiran.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Е јебига, ипак је одлучено да Крис Пол буде поклоњен Лејкерсима (за Одома и Гасола)
ZuLuofVozdovac- mvp
C. Paul - K. Bryant - Svetski Mir - slobodni aget za MLE ( David West) - A. Bynam
blagoje- prva petorka
Не, неће Вест ићи тако ниско. Притом, Лејкерси чак немају право ни на mid level јер су дебело у luxury tax, имају само mini mid level од 3 милиона.
Они ће сад да чекају да Штерн договори са Орландом да ће за годину-две добити првог пика на драфту ако пошаљу Хауарда Лејкерсима за неку такође јадну понуду која ће обухватати Бајнама.
Они ће сад да чекају да Штерн договори са Орландом да ће за годину-две добити првог пика на драфту ако пошаљу Хауарда Лејкерсима за неку такође јадну понуду која ће обухватати Бајнама.
ZuLuofVozdovac- mvp
Skola,Martin i Dragic za Gasola,mnogo.
Macijauskas- mvp
Ма Двајта ће добити за Дерика Карактера, Тиа Ретлифа и пик друге рунде.
blagoje- prva petorka
Мој пост са краја прошле сезоне (наводим ово из крајње резигнираности у којој тренутно седим)
Не могу да се отмем утиску да се иза кулоара све знало још јутрос, иначе сумњам да би Њујорк радио било шта што би им умањило шансе да прибаве Пол-а.
Њу Орлеанс је имао шансу да трејдовањем Пола доведе неког младог играча, перспективу клуба (као што је урадио Денвер), и неколико вредних пикова (као што је урадила Јута). А довели су 4 ветерана који ће их гурнути у дугогодишњи просек. Неће бити на самом дну (што би им бар отворило простор да добију неког доброг пика), али ће свакако бити и далеко од прављења неког значајнијег резултата. Уосталом, нису се они ту ништа ни питали, просто је лига тако одлучила, НБА је власник клуба. Само чекам Кјубана да се огласи.
Не очекујем да ће Одом завршити сезону у Хорнетсима.
Гледају што више да утрапе да би отворили простор у селерију и били конкурентни за довођење Ненеа.
ZuLuofVozdovac - Sub 4 Jun 2011 ::
Шта мислите да ће се дешавати са Лејкерсима токо лета? Дошао је нови тренер, очекује се да ће се задржати досадашњи систем игре. Имали су разочаравајучу серију против Даласа. Ма колико Гасолова игра била лоша, чињеница је да је унутрашња линија Лејкерса била бољи део тима у плејофу. Бајнам је на 4 меча имао у зибру шут 22-42, Одом 20-43 а Гасол 19-45 што је једино било испод неког очекиваног нивоа (укупно 61-130). Сва тројица су дали по 50 поена (један кош горе доле). Додајмо да су остварили и значајну предност под кошем, само њих тројица су имали у збиру 38 офанзивних скокова на 4 меча, што је скоро 10 у просеку... (а Гасол је овде био апсолутно доминантан са 18 офанзивних на 4 меча). У одбрани нису имали много проблема са ове сезоне одличним Чендлером а Хејворд им је дао 4 коша на исто толико мечева... Новицки је прича за себе, у фантастичној је форми а има и карактеристичан стил игре, често шутира из даљине и игра пик, тако да ови играчи немају довољно агилности да му парирају али неће Лејкерси пропасти зато што постоји један висок играч којег не могу да сачувају... Много је вероватније да ће пропасти јер не могу да сачувају ни једног озбиљног бека у лиги.
Што се спољне линије тиче, ако изузмемо Кобија који је исто био лош али је недодирљив, преостају још Фишер 9-29, Артест 8-25, Блејк 3-13, Барнс 6-17 и једини солидни Шенон Браун са 15-28. Чак и овако лоша офанзива не може да се мери са њиговом ужасном дефанзивом, Бареа је радио шта је хтео, спољна линија без проблема је пробијана а онда је било само питање да ли лопта иде споља одакле су засипали Пеђа и Тери или ће доћи до помоћне одбране па ће Дирк остати сам на посту. Ја мислим да са овим наведеним играчима просто не може да се освоји титула. Истовремено мислим да је још мања шанса да успеју да их се ратисиљају. Јер коме је потребан Дерек Фишер (37 година) са још 2 године уговора од 3.4 милиона по сезони? Рон Артест са још 3 године и у просеку 7 милион годишње + мозгојед који уз њега иде гратис? Стив Блејк са још 3 године и 4 милиона годишње. Лук Волтон са још 2 године и 6 милиона годишње?
За следећу сезону у буџету имају већ заузетих 94 милиона и једини начин да нешто ураде је путем трејдова, а као што видите једино што би могли да трејдују је неки од играча унутрашње линије који ипак нису узроци њихове лоше игре... Дакле мени делује да ће све остати као и до сада на велико задовољство нас који не гајимо ни најмање симпатије према жутима (и кошаркашима и политичарима)
Са друге стране то су ипак Лејкерси, иза њих су судије, Штерн, цео Холивуд... Ако Лејкерси играју лоше много људи је несрећно. Стога не би ме изненадило да на крају Крис Пол (или нека друга звезда) заврши код њих, путем неког трејда јер не треба заборавити да Њу Орлеанс је ипак у власништву лиге, а сви су свесни да кад Лејкерсима добро иде и кад пуне хале по Америци сви ће бити на добитку. Уосталом то не би било ништа ново, сећате се шта се раније дешавало и како им је поклоњен Гасол кад су били у сличном чабру пре пар година...
Не могу да се отмем утиску да се иза кулоара све знало још јутрос, иначе сумњам да би Њујорк радио било шта што би им умањило шансе да прибаве Пол-а.
Њу Орлеанс је имао шансу да трејдовањем Пола доведе неког младог играча, перспективу клуба (као што је урадио Денвер), и неколико вредних пикова (као што је урадила Јута). А довели су 4 ветерана који ће их гурнути у дугогодишњи просек. Неће бити на самом дну (што би им бар отворило простор да добију неког доброг пика), али ће свакако бити и далеко од прављења неког значајнијег резултата. Уосталом, нису се они ту ништа ни питали, просто је лига тако одлучила, НБА је власник клуба. Само чекам Кјубана да се огласи.
Не очекујем да ће Одом завршити сезону у Хорнетсима.
Macijauskas ::Skola,Martin i Dragic za Gasola,mnogo.
Гледају што више да утрапе да би отворили простор у селерију и били конкурентни за довођење Ненеа.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Čet 8 Dec 2011 - 13:30, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Зулу, мојне си сморен. Тако ће увек бити. Него, један од задатака новог CBA-а је био да се покуша помоћи клубовима на мањим тржиштима како би сачували своје звезде. Дааа...
Замисли колика је сада `ладовина Мичу Купчаку док баца поглед на Пацифик из своје виле у Малибуу, а чирлидерсица Лејкерса га орално задовољава.
Замисли колика је сада `ладовина Мичу Купчаку док баца поглед на Пацифик из своје виле у Малибуу, а чирлидерсица Лејкерса га орално задовољава.
blagoje- prva petorka
blagoje ::Зулу, мојне си сморен. Тако ће увек бити. Него, један од задатака новог CBA-а је био да се покуша помоћи клубовима на мањим тржиштима како би сачували своје звезде. Дааа..
Једино како ће се помоћи мањим клубовима је повећано дељење прихода. По новом уговору ће Лејкерси плаћати 50 милиона годишње другим клубовима revenue sharing... Е сад дешава се да управо у моменту када је потписан нови ЦБА сазнајемо да Пол иде у Лејкерсе, Чендлер иде у Њујорк, Батлер такође у ЛА (у клиперсе)... А управо клубови из та два града ће плаћати највише, они ће дотаћи ту горњу границу од 50 милиона колико је максимално ограничење ''дељења прихода''... Поклоњени су им играчи да би прихватили да деле паре.
Нико не помиње да су Лејкерси овим смањили свој селери за чак 12 милиона, а још толико би плтили и порез...
Нови колективни уговор прописао је најдебилнију ствар - да играчи ако продуже угвор пре истека добиће уговор годину дана краћи од максималног! Дакле раније су играчи у ситуацијама када продуже уговор са својим клубовима пре истека добијали неке додатне бенефите, а сада само губе годину дана сигурног новца. Циљ је да сваки играч постане пре или касније слободан агент. Циљ је да сви послују са неким страхом да ће их најбољи напустити те да стога боље да их трејдују док није касно... У случају sign and trade-a играчи сада могу да добију само годину дана продужетка (зато су данас издували Клиперси и Вориорси...). И неко ће да ми каже да је овај нови уговор праведнији? Мали клубови су добили да деле велики новац који ће правити ови велики и служиће као филијале.
Боди, објављуј, буди први у Србији!
Пол у Лејкерсима, Гасол у Хјустону, Њу Орлеанс добио Сколу, Мартина, Одома, Драгића, њујорковог пика прве рунде за драфт наредне године који је био у поседу Хјустона.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Само чекам Кјубана да се огласи.
Owners were irate in Board of Governors meeting with Stern, livid that the league-owned Hornets were allowed to make Paul deal, sources say.
The NBA is now pushing New Orleans GM Dell Demps to pull the plug on the trade and keep Chris Paul!
ЕДИТ:
The NBA has killed the proposed deal to send Chris Paul to the Los Angeles Lakers, league sources
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Čet 8 Dec 2011 - 15:09, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Боди, објављуј, буди први у Србији!
Пол у Лејкерсима, Гасол у Хјустону, Њу Орлеанс добио Сколу, Мартина, Одома, Драгића, њујорковог пика прве рунде за драфт наредне године који је био у поседу Хјустона.
Полако, полако... Буне се неки власници. Ово је бре циркус, а тек сутра све званично почиње. Одох да спавам.
Owners have pushed commissioner David Stern to kill the deal sending Chris Paul to the Los Angeles Lakers, according to Yahoo! Sports ...
Предухитрио си ме.
blagoje- prva petorka
Највише је погођен Хјустон, који је у истом тренутку остао и без Гасола и без шанси да јури Нене-а.
Али права милина ће сад бити праћење шта ће се дешавати у Лејкерсима. Одом и Гасол ће се осећати као посрани. Дакле екипа их се већ одрекла а они сад морају да се врате у салу и тренирају са сазнањем не их више не желе у тиму.
Мада искрено да вам кажем осећам да је ово само краткотрајна радост, представа за народ. Ипак, у мени тиња нада да ће се кроз пар година причати - ееее, не би се Лејкерси овако распадали да Штерн није стопирао трејд Криса Пола 2011. године...
Али права милина ће сад бити праћење шта ће се дешавати у Лејкерсима. Одом и Гасол ће се осећати као посрани. Дакле екипа их се већ одрекла а они сад морају да се врате у салу и тренирају са сазнањем не их више не желе у тиму.
Мада искрено да вам кажем осећам да је ово само краткотрајна радост, представа за народ. Ипак, у мени тиња нада да ће се кроз пар година причати - ееее, не би се Лејкерси овако распадали да Штерн није стопирао трејд Криса Пола 2011. године...
ZuLuofVozdovac- mvp
Хронологија ствари коју ја имам је следећа:
Прво је Бостон договорио све са Хорнетсима, Рондо, Грин, Бредли и 2 пика прве рунде за драфт догодине (Орлеанс иако не жели много Ронда види да за њега постоји респектабилан интрес па би то вероватно повећало цену по којој ће клуб бити продат) . Иузетно јака понуда Бостона у сваком случају. Потврда би могла да буде и информација да су прегледи у Бостону већ били заказани. Онда је Пол изричито рекао да неће да пређе тамо, да ни под којим условима неће продужити уговор са њима на крају сезоне, просто да уопште не жели да прелази у тај клуб. Онда се Дени Анџи окренуо и отишао и већ за пола сата смо имали информацију да ће Пол у Лејкерсе.
Власници осталих клубова су се нормално жалили, најгласнији су били Долан и Кјубан (Кјубан је попиздео још код трејда Лендри-Торнтон, ово сам знао да неће моћи да прећути). Штерн је наравно искористио право вета које поседује. Доста се инсисира на томе да је Штерн био врло незадован тиме што је Пол дао за право себи да бира где жели да иде а где не. И ја мислим да су играчи дананас почели себи да дају за право и сувише. Али суштински проблем је у томе што је ово био изузртно лош пословни потез за Хорнетсе, којим дају једног од најбољих играча лиге за неколико ветерана од преко 30 година, а истовремено повећавају платни биланс за чак 15 милиона годишње и то за неколико наредних сезона (што би драстично смањило вредност клуба). Истовремено, лига би била ускраћена за преко 20 милиона које би Лејкерси морали да плате путем пореза. На крају крајева, све губитке Хорнетса на крају морају да плате власници осталих клубова, што би значило да ће сви да дају паре да би се Лејкерси појачавали... Закључак је јасан - посао је стопиран јер би имао ужасне финансијсе консеквенце за лигу и остале власнике, и зато што би имао ужасне спортске консеквенце за Хорнетсе.
Да је прихваћена понуда Бостона постоје јаке индикације да би посао прошао, јер је понуда била изузетно јака и Штерн не би стављао вето, имао би чиме да оправда дозволу за вршење овог трејда.
Оно што мене занима - који је трећи тим поред Бостона и Лејкерса учествовао у финалним преговорима око довођења Криса Пола (чуо сам да су остала три тима на крају). У сваком случају одлука која ће паралисати трижиште наредних дана.
Писмо Дена Гилберта (власника Кливленда) Дејвиду Штерну - http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ys-nba_dan_gilbert_email_lakers_hornets_trade_120811
Прво је Бостон договорио све са Хорнетсима, Рондо, Грин, Бредли и 2 пика прве рунде за драфт догодине (Орлеанс иако не жели много Ронда види да за њега постоји респектабилан интрес па би то вероватно повећало цену по којој ће клуб бити продат) . Иузетно јака понуда Бостона у сваком случају. Потврда би могла да буде и информација да су прегледи у Бостону већ били заказани. Онда је Пол изричито рекао да неће да пређе тамо, да ни под којим условима неће продужити уговор са њима на крају сезоне, просто да уопште не жели да прелази у тај клуб. Онда се Дени Анџи окренуо и отишао и већ за пола сата смо имали информацију да ће Пол у Лејкерсе.
Власници осталих клубова су се нормално жалили, најгласнији су били Долан и Кјубан (Кјубан је попиздео још код трејда Лендри-Торнтон, ово сам знао да неће моћи да прећути). Штерн је наравно искористио право вета које поседује. Доста се инсисира на томе да је Штерн био врло незадован тиме што је Пол дао за право себи да бира где жели да иде а где не. И ја мислим да су играчи дананас почели себи да дају за право и сувише. Али суштински проблем је у томе што је ово био изузртно лош пословни потез за Хорнетсе, којим дају једног од најбољих играча лиге за неколико ветерана од преко 30 година, а истовремено повећавају платни биланс за чак 15 милиона годишње и то за неколико наредних сезона (што би драстично смањило вредност клуба). Истовремено, лига би била ускраћена за преко 20 милиона које би Лејкерси морали да плате путем пореза. На крају крајева, све губитке Хорнетса на крају морају да плате власници осталих клубова, што би значило да ће сви да дају паре да би се Лејкерси појачавали... Закључак је јасан - посао је стопиран јер би имао ужасне финансијсе консеквенце за лигу и остале власнике, и зато што би имао ужасне спортске консеквенце за Хорнетсе.
Да је прихваћена понуда Бостона постоје јаке индикације да би посао прошао, јер је понуда била изузетно јака и Штерн не би стављао вето, имао би чиме да оправда дозволу за вршење овог трејда.
Оно што мене занима - који је трећи тим поред Бостона и Лејкерса учествовао у финалним преговорима око довођења Криса Пола (чуо сам да су остала три тима на крају). У сваком случају одлука која ће паралисати трижиште наредних дана.
Писмо Дена Гилберта (власника Кливленда) Дејвиду Штерну - http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ys-nba_dan_gilbert_email_lakers_hornets_trade_120811
ZuLuofVozdovac- mvp
Lejkersi
Zulu hvala na izvestajima.
Zulu hvala na izvestajima.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Zeznuo me Shanon na twiteru, otisao u Finiks. Batier je dosao u Majami. Ne gotivim ja Sterna ali mnogo bi bilo da im se opet poklanjaju igraci.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
ZuLuofVozdovac ::Хронологија ствари коју ја имам је следећа:
... Онда је Пол изричито рекао да неће да пређе тамо, да ни под којим условима неће продужити уговор са њима на крају сезоне, просто да уопште не жели да прелази у тај клуб...
... И ја мислим да су играчи дананас почели себи да дају за право и сувише...
Ne pratim previše NBA, ali mi se po ovim redovima dojmi da su igrači tamo roblje, koje nema prava da bira svoju budućnost, već je normalno da im se nameće kada će i gde igrati...
Ako je neki TIM (vlasnik tima) sposobniji da oformi ekipu koja će biti dominantna, to nije problem tog tima (vlasnika) nego ostalih (nesposobnih, ili manje sposobnih). (moj stav)
Ovo je čisto moje mišljenje, na osnovu par pročitanih postova sa foruma, tako da zadržavam pravo na grešku, ili pogrešan stav...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
@2bad4u
Po mom misljenju donekle si upravu, stim sto je vecina tih 'robova' bezobrazno preplacena.
Tako da poredjenje i nije bas na mestu.
Po mom misljenju donekle si upravu, stim sto je vecina tih 'robova' bezobrazno preplacena.
Tako da poredjenje i nije bas na mestu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
ZuLu, pratio sam ja noćas po tviteru šta se dogaađa... Prvo, ne razumem oduševljenej stopiranjem trejda Pola. Zašto tako nije rađeno i kada su tri zvezde završile u majamiju? Sve mi ovo liči na to da Majami mora da uzme titulu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
LeBron i Bosh nisu dosli iz poklonjenih trejdova vec kao FA. Ogromna je razlika. Samo kada se setim kako je Gasol dosao u Lejkerse
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Dvajt izgleda zeli samo u Netse.
Inace Majami je po mom misljenju napravio odlican potez sa Sejnom, vrlo zahvalan igrac, koji ako je mogao u ludari kao sto je Memfis da se snadje, snacice se i na Floridi.
U 20h po nasem vremenu cini mi se pocinje zvanicno potpisivanje FA.
Inace Majami je po mom misljenju napravio odlican potez sa Sejnom, vrlo zahvalan igrac, koji ako je mogao u ludari kao sto je Memfis da se snadje, snacice se i na Floridi.
U 20h po nasem vremenu cini mi se pocinje zvanicno potpisivanje FA.
Zamiljiva izjava Courtney Lee-a..If you ever thought the nba was rigged now you know!!! Can't wait to see the awkwardness in practice today lol
Macijauskas- mvp
Zašto bi ovo bio poklonjen trejd, daju startnu četvorku i šestog igrača za Pola? Nije mi tu jedino jasno zašto se Hjuston odriče dva dobra igrača, ali to je već ZuLu objasnio.Koleman ::LeBron i Bosh nisu dosli iz poklonjenih trejdova vec kao FA. Ogromna je razlika. Samo kada se setim kako je Gasol dosao u Lejkerse
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Nazalost izgleda da ce se Roj povuci zbog povreda ..
Macijauskas- mvp
Chris Broussard: Sources say Brandon Roy to announce medical retirement due to degenerative knees, possibly as soon as today Twitter
Е јеби га. Страшан играч. Није хтео да дозволи да га брукају тиме што ће га амнестирати.
Једна од његових последњих утакмица, пролетос против Даласа.
blagoje- prva petorka
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012