NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Ok, ja sam totalni duduk za NBA, ali ako ode u penziju ugovor mu neće biti isplaćen do kraja, a ako ga amnestiraju hoće, zar ne?blagoje ::Није хтео да дозволи да га брукају тиме што ће га амнестирати.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Djole, evo ja da ti odgovorim.
Roj ce dobiti medicinsku penziju ( aj cak da kazemo invalidsku penziju ). Njemu ce ugovor biti isplacen ( a i da nije tako, u dogovoru sa ljudima iz Portlanda bi se to sredilo ) a Portland ce od sledece sezone imati ogroman dodatni prostor u salary capu jer se Rojova plata nece racunati... Prakticno je sa jedne strane ucinio uslugu Portlandu koji sad umesto njega moze da razmislja o amnestiranju drugog igraca, da ne kazem u kakvoj ce situaciji biti sledece godine kada ce imati -15 miliona na racunu...
Inace, veoma sam tuzan zbog te vesti, Roj je za mene jedan od najboljih igraca u NBA koje sam gledao pre par sezona, povrede su ga bas unistile. Oni koji prate sta pisem na NBA temi sigurno znaju da sam uvek govorio da sam ga kao igraca ( a i coveka ) njegovoj 23-24 godini vise cenio od Kobija a evo samo jedan mali isecak koji potvrdjuje da je bio paklen igrac, pretpostavljam da prevod nije potreban.
"Just two years ago, Roy was nipping on Kobe Bryant's
heels. His per-game numbers were limited due to Portland's
league-slowest pace, but when you accounted for that pace his
accomplishments were substantial. He managed a Player Efficiency Rating
of 24 at age 24 (Kobe's career PER, for comparison's sake, is 23.5), all
while working with a Blazers team that seemed on the cusp of greatness,
behind their three-time All-Star"
Roj ce dobiti medicinsku penziju ( aj cak da kazemo invalidsku penziju ). Njemu ce ugovor biti isplacen ( a i da nije tako, u dogovoru sa ljudima iz Portlanda bi se to sredilo ) a Portland ce od sledece sezone imati ogroman dodatni prostor u salary capu jer se Rojova plata nece racunati... Prakticno je sa jedne strane ucinio uslugu Portlandu koji sad umesto njega moze da razmislja o amnestiranju drugog igraca, da ne kazem u kakvoj ce situaciji biti sledece godine kada ce imati -15 miliona na racunu...
Inace, veoma sam tuzan zbog te vesti, Roj je za mene jedan od najboljih igraca u NBA koje sam gledao pre par sezona, povrede su ga bas unistile. Oni koji prate sta pisem na NBA temi sigurno znaju da sam uvek govorio da sam ga kao igraca ( a i coveka ) njegovoj 23-24 godini vise cenio od Kobija a evo samo jedan mali isecak koji potvrdjuje da je bio paklen igrac, pretpostavljam da prevod nije potreban.
"Just two years ago, Roy was nipping on Kobe Bryant's
heels. His per-game numbers were limited due to Portland's
league-slowest pace, but when you accounted for that pace his
accomplishments were substantial. He managed a Player Efficiency Rating
of 24 at age 24 (Kobe's career PER, for comparison's sake, is 23.5), all
while working with a Blazers team that seemed on the cusp of greatness,
behind their three-time All-Star"
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Dalas potpisao Brandan Wrighta. Dobar potez, po mom misljenju.. Nisam ga mnogo gledao, ali delovao mi je dobro u GS.
Lamar Odom nije zeleo da trenira danas, dosao je na trening 90 minuta posle pocetka treninga, popricao sa Kupcakom i otisao. Spominje se da se ista trojka opet pregovara o Polu.
Boston trejdovao Davisa za Bassa iz Orlanda.
Lamar Odom nije zeleo da trenira danas, dosao je na trening 90 minuta posle pocetka treninga, popricao sa Kupcakom i otisao. Spominje se da se ista trojka opet pregovara o Polu.
Boston trejdovao Davisa za Bassa iz Orlanda.
Macijauskas- mvp
@Zemljoradniče
Одговорио ти је Михаел, а и ја сам био престог према Портланду.
@Maci
Препао си ме, мислио сам да је Дорел Рајт и све се чудим на коју фору су њега потписали.
По свему судећи уговори Винса Картера и Рипа Хамилтона биће откупљени ( не амнестирани) и они аутоматски постају слободни у избору клуба.
Аренас ће бити амнестиран ,припада му преко 60 милиона долара. Он мора да прође кроз период од 48 сати у коме ће добијати понуде клубова који су испод селери кепа. Највећу понуду мора да прихвати. Тек ако не буде понуда постаје слободан агент.
Од осталих занимљивости, масне уговоре су добили:
Thaddeus Young (Philadelphia)-43 m/ 5yrs
Marcus Thornton ( Sacramento) - 33m /4 yrs
Одговорио ти је Михаел, а и ја сам био престог према Портланду.
@Maci
Препао си ме, мислио сам да је Дорел Рајт и све се чудим на коју фору су њега потписали.
По свему судећи уговори Винса Картера и Рипа Хамилтона биће откупљени ( не амнестирани) и они аутоматски постају слободни у избору клуба.
Аренас ће бити амнестиран ,припада му преко 60 милиона долара. Он мора да прође кроз период од 48 сати у коме ће добијати понуде клубова који су испод селери кепа. Највећу понуду мора да прихвати. Тек ако не буде понуда постаје слободан агент.
Од осталих занимљивости, масне уговоре су добили:
Thaddeus Young (Philadelphia)-43 m/ 5yrs
Marcus Thornton ( Sacramento) - 33m /4 yrs
Poslednji izmenio blagoje dana Pet 9 Dec 2011 - 12:23, izmenjeno ukupno 1 puta
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Zvanicno su Vince i Hamilton ''otkupljeni''
Edit:
Chandler definitivno izmuzeo Nikse za 58 milion za 4 godine. Tako se unovcava prsten
Edit:
Chandler definitivno izmuzeo Nikse za 58 milion za 4 godine. Tako se unovcava prsten
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
2bad4u ::Ne pratim previše NBA, ali mi se po ovim redovima dojmi da su igrači tamo roblje, koje nema prava da bira svoju budućnost, već je normalno da im se nameće kada će i gde igrati...
Ako je neki TIM (vlasnik tima) sposobniji da oformi ekipu koja će biti dominantna, to nije problem tog tima (vlasnika) nego ostalih (nesposobnih, ili manje sposobnih). (moj stav)
Већина људи би се априори сложила са твојим ставом, али покушаћу да додам још неколико информација да бих објаснио у чему је срж проблема и зашто ја самтрам данашње понашање ''звездица'' безобразним. Коле је већ кренуо правим путем рекавши да је тачно да играчи имају права да бирају за кога ће играти али само као слободни агенти. НБА уговори садрже одредбе по којима играчи морају да га извршавају ма где да буду трејдовани (осим ретких попут Кобија или Пирса који могу да бирају да ли желе да буду трејдовани). Не може онда Пол очигледним безобразлуком да одбија да пређе у неки клуб (конкретно Бостон) пошто је безпоговорни прелазак у клуб у који га трејдују између осталог његова уговорна ообавеза. Ако му такав уговор није одговарао није морао да га потписује, могао је да оде да игра у Кину... Он није рекао само да неће да продужи уговор са њима. Он је рекао да не жели уопште да се појави тамо, да не жели да оде на прегледе. Наравно да Бостон и Хорнетси да су хтели могли су на то да га натерају али која је поента? Какав би став навијача Хорнетса убудуће био према клубу, а да не причам тек како би Пол био дочекан у Бостону. Са правне стране могло би да се каже да његово понашањем које није у складу са правилом да уговор мора да се извршава ''у доброј вери'' (in good faith што би рекли Амери или bona fides на латинском). Али чак
Ту долазимо до следећег проблема. Финансијска правила НБА лиге су постављена тако да створе стабилно тржиште. Када Пол постане слободан агент може да бира да ли жели да остане у клубу у коме је до тада играо и добије 100 милиона, или оде у било који други и добије 74 милиона. Свако правило на кугли земаљској (било да је у питању: не кради, не стварај монопол на тржишту или оно наведено у предодној реченици) има своју вредносну димензију, дакле труди се да промовише одређени вид понашања. Очигледно је да правила у НБА лиги промовишу останак играча у клубовима који су их створрили (наравно ако ти клубови имају жељу да их задрже). Са друге стране правила дозвољавају играчима и да мењају клуб, али онда морају да плате и адекватну цену у виду четвртине своје зараде. А трејдови којих је у последње време све више доводе до тога да играчи ем изаберу клуб за који желе да играју ем добију максималну лову. Очигледно је да је тако нешто потпуно супротно начелима на којима почива целокупна НБА лига, и очигледно је да постоји интенција да се томе стане на пут.
Али и што се пословне стране тиче томе треба да се стане на пут зато што почиње да причињава велику штету клубовима. Хорнетси примера ради постају принуђени да преговарају само са једним тимом. Ако је Пол показао прстом Лејкерсе то је крај свих даљих преговора, и поставља се питање само да ли Хорнетси желе да им ови истресу све своје непотребне уговоре у селери или ће се наћи неко други довољно љубазан да се нагузи. Такво понашање просто убија тржиште, а зашто би лига желела да то допусти? Цео проблем је нарочито дошао до изражаја јуче. До сада су ипак звезде доводили Мајами, Њујорк, клубови са простром у селерију (који већ постоји или је изгледан за наредну сезону) па је то и могло да има неко оправдање. Сада се успоставља нови принцип. Чак и онај ко плаћа порез на луксуз добрих 20 милиона, иако је затрпан дугогодишњим лошим уговорима може кад год пожели да појури слбодне агенте...
Поменуо си појам способан у контексту стварања тима. И заиста има способних менаџера. Пример на који се сви позивају је Сан Антонио, мали тим, из малог града који има одличан састав, бележи одличне резултате. Али способност нема никакве везе са Њујорком, Нетсима, Чикагом и близанцима из ЛА-ја. Они просто послују на тржиштима од по двадесетак милиона људи (Чикаго 9,5). И гле чуда, сви баш хоће да дођу у те тимове. Без обзира на плату, на тим тржиштима играчи остварују огромне маркетиншлке приходе. Е сад, да ли има смисла систем у коме 15 најбољих играча игра у 5 тимова из 3 највећа града? До чега то доведе најбоље можеш да закључиш ако погледаш нашу кошарку. Дакле правила која се успостављају према којима богати клубови морају да деле приходе са осталима су ок, али немају реперкусије на довођење играча. Мислим да нико од нас не би желео да гледа лигу у којој играчи бирају клуб на основу претпоставки колико ће хамбургера и хот догова моћи да се прода на њихово име... (ово ми је прва асоцијација на Грифина и Сабвеј).
И на крају, иако ниси поменуо ја бих додао питање - а зар не би требали играчи да играју тамо где ће бити срећни? Мој одговор је - шта зна свиња шта је диња. Играли су многи велики играчи за мале тимове и били су срећни. Били су срећни јер су добили добре уговоре, обезбедили породице. О другим клубовима просто нису ни размишљали јер нису постојале могућности да у њих прећу. Створи могућност да свако ради шта хоће и одједном ће сви постати несрећни....
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bodi Bond ::ZuLu, pratio sam ja noćas po tviteru šta se dogaađa... Prvo, ne razumem oduševljenej stopiranjem trejda Pola. Zašto tako nije rađeno i kada su tri zvezde završile u majamiju? Sve mi ovo liči na to da Majami mora da uzme titulu.
Коле већ рече да код Мајамија просто нико ништа није могао да уради. А што се се другог питања тиче, ретко се деси да ико ко ме познаје тражи неко посебно објашњење за моју срећу кад га Лејкерси испуше. Људи знају да је то осећање код мене патлошке природе... Кад гледаш годинама неког коме сви успеси почивају само на парама, коме помажу судије, ко се кити титулама освојеним у Минеаполису, коме је комесар две деценије помагао да би се изједначила снага некада неприкосновене источене и јадне западне конференције, коме цела лига сређује трејдове јер као сви имају посредне користи ако Лејкерси промовишу НБА широм света, онда једноставно почнеш да их
Али радост је наравно само краткотрајна, знам да ће им на крају један од ових у оптицају бити поклоњен, питање је само који. Барем сам срећан јер ће сад Лејкерси морати додатно да се испрсе па неће моћи да доведу и Пола и Хауарда а то је био зицер да је јуче прошао онај трејд.
Bodi Bond ::Zašto bi ovo bio poklonjen trejd, daju startnu četvorku i šestog igrača za Pola?
Зато што дају Ол стара за гомилу половњака од преко 30 година чији су најбољи дани већ прошли и који имају дугогодишње уговоре (ово последње је кључно). Даш човека коме мораш да исплатиш 16 милиона а доведеш четворицу којима мораш да исплатиш тачно 75 милиона. Такви уговори умногоме ће смањити и цену по којој ће клуб бити продат... У ситуацији у којој је Орлеанс, иде се прво на смањење потрошње и отварање простора у селерију за наредне године, тражи се млад играч са две или три године стажа који ће бити ново ''лице'' франшизе, узима се пар квалитетних пикова, паре и покушава се ослобођење од неког убитачног уговора (примера ради Окафоров). Ништа од наведеног није постигнуто - једном речју ужасан посао. Са овим тимом би били једно или два места испод или изнад границе која води у плејоф али би били и дугорочно осакаћени да направе било какав искорак. Играч попут Мартина може да се пазари у овом моменту за највише 6-7 милиона, а да не причам да је Дејвид Вест управо потписао за Бостон за мање паре него што Скола има по уговору.
Могуће да Орландо не крене путем који сам описао јер имају нову халу коју желе одмах да пуне и зарађују кинту, не желе да улазе у неко ново реновирање тима.
ZuLuofVozdovac- mvp
Macijauskas ::Boston trejdovao Davisa za Bassa iz Orlanda.
Орландо потписао свињу за јебених 26 милиона, дефинитивно запечатио себи судбину јадне екипе. Последњи екер на њиховом сандуку. Да не помињем да су тиме искористили оно мало простора у селерију који су створили амнестијом Аренаса. Очекивао сам да се измђу осталог Двајтовим трејдом осободе Туркоглуовог уговора и да уз амнестију Аренаса могу да кажу да немају више лоших уговора. Међутим потрудили су се да управо прибаве један. Хауард почео разговоре са Нетсима, Даласом и Лејкерсима, три тима који су ушли у најужи избор његових будућих дестинација.
Бостон ради 1000 трејдова, довели су Баса, окрећу се комплетирању тима и изгледа више нису заинтересовани да чувају велики простор у селерију за наредну сезону. Јуче су довели Дулинга за пика друге рунде, и искористили су пршлогодишњи trade exception. Шаљу Џермејна у Хорнетсе за некој sign and trade комбинацији у којој Дејвд Вест долази у Бостон за мање пара него што је могао да добије на другом месту. Грин ће потписати једногодишњи уговор са Селтиксима (изгледа да покушавају од његовог уговора да направе добар трејд-чип). Енџи очигледно не спава. Да ли сад након довођења Веста и Баса Гарнетов огроман истичући уговор бити искоришћен у неком лудм трејду?
Koleman ::Zvanicno su Vince i Hamilton ''otkupljeni''
Одличан посао за Детроит, јер би амнестијом морали Хамилтону да исплате све паре, овако се одрекао значајног дела уговора. А они немају жељу да брзо ''очисте књиге''. Картер није откупљен, он је имао обичну клаузулу у уговору по којој му последња година (18 милиона) није била гарантована већ је могао да буде отпуште за 4 (што се наравно и десило). Картер ће потписати за Далас.
Јуче је био је дан када се Рој пензионисао, Оден доживео нову повреду а Олдриџ има проблема са срцем....
Очекујем да ће кад се пробудим главна вест бити да Пол прелази у Лејкерсе, али се надам да то неће бити последица неког додатног ојађивања Хјустона или треће екипе а да се испостави да ће Лејкерси да се ''учипе'' за исто оно што је пре два дана било наводно недовољно.
Све форумаше желео бих да охрабрим да се укључе у разговор на овој теми, и нема никакве потребе да пре него што почну реченицу наводе да не прате НБА, да су ''дудуци'' нити да се унапред правдају ако су нешто евентуално погрешили.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja sam maksimalno uključen, čitam sve što pišete, ali pošto tek počinjem da kapiram pravila kroz ovo što pišete i nikada nisam ni čuo za većinu ovih igrača, a o ovima za koje sam čuo i imaju manje od 30 godina znam samo iz priče ne i sa terena, ne vidim kako mogu dodatno da se uključim u razgovor. Ovo praćenje šta se dešava mi je zanimljivo, ali sumnjam da ću i ove godine početi da pratim igru - em što će mi se poklopiti s poslom, em što sam prošle godine pokušao da gledam i samo sebi dokazao koliko je to neozbiljna košarka (a ove godine će biti još neozbiljnija jer će zbog zbijenosti utakmica igrači morati još više da se štede do plej ofa). Ako budem imao vremena u tom trenutku, možda se uključim pred plej of.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Izgleda da je Vlada Radmanovic potpisao za Atlantu..
http://www.insidehoops.com/blog/?p=8754
Oklahoma produzila ugovor sa Daequan Cookom, dok je Majami produzio ugovor sa sto godisnjim Juwan Howardom.
http://www.insidehoops.com/blog/?p=8754
Oklahoma produzila ugovor sa Daequan Cookom, dok je Majami produzio ugovor sa sto godisnjim Juwan Howardom.
Macijauskas- mvp
Jos je Atlanta uzela Mekgrejdija i Stekhausa...
E sad je pitanje sta je ostalo energije u tim starim nogama, koliko imaju motiva i kako ce sve to izgledati na terenu?
E sad je pitanje sta je ostalo energije u tim starim nogama, koliko imaju motiva i kako ce sve to izgledati na terenu?
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Оригинал у извођењу Корија Бруера:
blagoje- prva petorka
Zaboravio sam da kazem da je Karter imao klauzulu. Svakako je otkupljen, ne za 18, vec za 4. Kako si rekao i kako je stajalo u klauzuli.
Radman je prema nekim informacijama potpisao za 1.6m do kraja sezone. Politika Hawksa je da ne iznose detalje ugovora ali bi trebalo da je ovo istina. Iskreno, ocekivao sam vise novca za njega.
Majami je na moju ogromnu radost potpisao Chalmersa na jos 3 godine a najavljen je i potpis Milera. Uz dolazak Batiera i Curry-a+rookii roster je zatvoren.
NYN ce verovatno potpisati Nenea za 80 miliona, 4 godine. Shvatam da je teska ''oskudacija'' na 5 u NBA ali mnogo je ovo para.
Evo malo vesti za novopecene fanove atelticara iz Washingtona i veliku armiju fanova Jana. Potpisali su Masona a evo i kako vam ljubimac trenira:
Bibby blizu Knicksa sto je odgovor na amnestiju Consija.
Ono sto je meni tuzno i smesno je da je na sajtu NBA najvise glasova za rukija godine dobio Riki Rubio madr fakr! Oni izgleda zaista ne znaju s kim imaju posla.
Izvinjavam se sto sam nabacao ovako ali eto neke vesti sto se tice transfera. Verujem da nekoga i zanima.
Edit:
Zurka na relaciji LA-NO se nastavlja. Ne odustaju Lakersi. Hjuston i dalje u prici ali ce dati valjda slabije igrace od one trojke. Drz'-ne daj!
Radman je prema nekim informacijama potpisao za 1.6m do kraja sezone. Politika Hawksa je da ne iznose detalje ugovora ali bi trebalo da je ovo istina. Iskreno, ocekivao sam vise novca za njega.
Majami je na moju ogromnu radost potpisao Chalmersa na jos 3 godine a najavljen je i potpis Milera. Uz dolazak Batiera i Curry-a+rookii roster je zatvoren.
NYN ce verovatno potpisati Nenea za 80 miliona, 4 godine. Shvatam da je teska ''oskudacija'' na 5 u NBA ali mnogo je ovo para.
Evo malo vesti za novopecene fanove atelticara iz Washingtona i veliku armiju fanova Jana. Potpisali su Masona a evo i kako vam ljubimac trenira:
Bibby blizu Knicksa sto je odgovor na amnestiju Consija.
Ono sto je meni tuzno i smesno je da je na sajtu NBA najvise glasova za rukija godine dobio Riki Rubio madr fakr! Oni izgleda zaista ne znaju s kim imaju posla.
Izvinjavam se sto sam nabacao ovako ali eto neke vesti sto se tice transfera. Verujem da nekoga i zanima.
Edit:
Zurka na relaciji LA-NO se nastavlja. Ne odustaju Lakersi. Hjuston i dalje u prici ali ce dati valjda slabije igrace od one trojke. Drz'-ne daj!
Koleman- mvp
Kole nece Nyn potpisati Nena, vec NJ, a Nyn ce verovatno Cendlera.
Sto se tice Majamija, malo su mi suplji pod obrucom, Curry ne znam u kom je stanju? Bio je kao prase koje se tovi za pastrmu..
Sto se tice Majamija, malo su mi suplji pod obrucom, Curry ne znam u kom je stanju? Bio je kao prase koje se tovi za pastrmu..
Macijauskas- mvp
Ma hteo sam da napisem NJN nego sam dekoncentrisano pisao
NYK, ako cemo precizno, su vec potpisali Chandelra na 4 godine, napisao sam juce.
Evo ga Curry:
NYK, ako cemo precizno, su vec potpisali Chandelra na 4 godine, napisao sam juce.
Evo ga Curry:
Koleman- mvp
Koleman ::
Ког Милера? Ако мислиш на Мајка Милера он већ има уговор и нема шта да потписује, само је у питању то да га неће амнестирати.
blagoje- prva petorka
Ma skroz sam se pogubio. Na to sam mislio. Gotovo je bilo sigurno da ce ga amnestirati pa sam se i ovde jadao zbog toga.
Koleman- mvp
evo ovde ima šta je zvanično završeno
http://www.nba.com/news/transactions/2011_12/
EDIT
izgleda da su LAL, HOU i NO poslali Šternu novu verziju trejda za koju kažu da bi mogla proći. Pretpostavljam da je sad tu uključen Okafor, u cilju olakšavanja budžeta Hornetsa
http://www.nba.com/news/transactions/2011_12/
EDIT
izgleda da su LAL, HOU i NO poslali Šternu novu verziju trejda za koju kažu da bi mogla proći. Pretpostavljam da je sad tu uključen Okafor, u cilju olakšavanja budžeta Hornetsa
drexler- mvp
Godina : 38
Koleman ::... ce verovatno potpisati Nenea za 80 miliona, 4 godine. Shvatam da je teska ''oskudacija'' na 5 u NBA ali mnogo je ovo para.
Мислим да ће понуда бити максимално 70 милиона, али колико ми је познато Нетси не могу ни толико да понуде.
Koleman ::Zurka na relaciji LA-NO se nastavlja. Ne odustaju Lakersi. Hjuston i dalje u prici ali ce dati valjda slabije igrace od one trojke. Drz'-ne daj!
Ма даће исте играче (јер и Хјустону више одговара да понуди ове него неке млађе и перспективније играче), на крају ће понуда да буде скоро идентична оној од пре 2 дана, криминалци... А и sign and trade између Бостона и Њу Орлеанса ми је сумњив. Зашто би Хотнетси желели да узму 6 милиона тежак уговор Џермејна О'нила? Па боље им је да пусте Веста да оде негде као слободан агент него да товаре себи беду на врат. Као да су се клубови договорили да узму све што вреди из Хорнетса, истресу тамо своје непотребне играче и онда нађу новог власника.
ZuLuofVozdovac- mvp
Top 10 Brendona Roja vredi pogledati:Top10..
Dvajt zatrazio trejd u New Jersey..
Dvajt zatrazio trejd u New Jersey..
Macijauskas- mvp
Mike Bibby bi trebalo da sutra potpiše sa Knicksima koji bi takođe hteli JJ Bareu, ali teško da će imati dovoljno para za njega. Chandler je u sigh-and-trade šemi prešao u New York, a u okviru tog trejdra Knicksi su poslali Turiafa u Wizardse, koji su Dallasu poslali Andya Rautinsa. Tu su još razmenjeni i neki pikovi druge runde.
Što se tiče nove kombinacije oko Chrisa Paula, Lakersi izgleda pokušavaju da nabave nekog draft picka kog bi mogli da uključe u trejd, a Rocketsi možda dodaju Patricka Pattersona.
Upravo sam pročitao da je Dwight zatražio trejd u New Jersrey, a Netse je odabrao zbog mogućnosti igranja sa Deronom Williamsom i činjenice da ne želi da njegova karijera ide istim putem kojim je išla karijera Shaquillea O'neala koji je iz Orlanda presao u Lakerse. Moram da priznam da mi je Dwight porastao u očima posle ove izjave.
Sa druge strane, ponuda New Jerseya je izgleda najbolja koju je Orlando dobio. Oni su ponudili Brooka Lopeza i veše pikova prve runde, pa bi se reklo da su šanse dobre da Howard pređe kod Rusa. Još se pominje da bi Netsi mogli još da pojačaju ponudu.
Što se tiče nove kombinacije oko Chrisa Paula, Lakersi izgleda pokušavaju da nabave nekog draft picka kog bi mogli da uključe u trejd, a Rocketsi možda dodaju Patricka Pattersona.
Upravo sam pročitao da je Dwight zatražio trejd u New Jersrey, a Netse je odabrao zbog mogućnosti igranja sa Deronom Williamsom i činjenice da ne želi da njegova karijera ide istim putem kojim je išla karijera Shaquillea O'neala koji je iz Orlanda presao u Lakerse. Moram da priznam da mi je Dwight porastao u očima posle ove izjave.
Sa druge strane, ponuda New Jerseya je izgleda najbolja koju je Orlando dobio. Oni su ponudili Brooka Lopeza i veše pikova prve runde, pa bi se reklo da su šanse dobre da Howard pređe kod Rusa. Još se pominje da bi Netsi mogli još da pojačaju ponudu.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
Macijauskas ::Top 10 Brendona Roja vredi pogledati:Top10..
Roy na prvom mestu tri puta sahranio Rocketse!
The Lakers backed out of the deal when the "new price (was) too high," source says.
Лепа вест је да су Лејкерси изашли из приче око трејда Криса Пола. Искуство ми говори да када се тако нешто деси углавном разговори не буду обновљени. Шта ће се на даље дешавати видећемо. Бостон се поново помиње као опција, већ су договорили прелазак Веста али сада се отвора могућност да разговори буду проширени и на Пола, Ронда, Грина, пикове... Наравно идаље навијам да Пол заврши у Голден Стејту док су Клиперси први фаворити за његово довођење.
Све је јасно као дан, и ја то већ дуже време понављам - Лејкерси тренутно немају материјала да доведу било ког озбиљног играча. Ако им неко дође, то ће значити да им је поклоњен. Тачка.
У међувремену Одом ће вероватно бити трејдован у Далас, који ће искористити trade exception настао одласком Чендлера (како Далас онда планира да реши питање центра?). Лејкерси би тиме добили trade exception у висини Одомовог уговора.
Ипак, жао ми је Хјустона (иако према самој екипи не гајим никакве симпатије). Волим кад видим да неко нешто ради. Они су се потрудили, на крају су Хорнетсима ставили на располагање скоро цео ростер. Трејд би им донео Гасола и велике изгледа да доведу Ненеа. То би гарантовало плејоф и жестоку борбу кад се у њега пласирају.
Забринути би требали да буду Нетси, јер једини логичан потез сада би био да Лејкерси све своје ресурсе искористе у покушају да доведу Хауарда.
Mark Madsen ::Upravo sam pročitao da je Dwight zatražio trejd u New Jersrey, a Netse je odabrao zbog mogućnosti igranja sa Deronom Williamsom i činjenice da ne želi da njegova karijera ide istim putem kojim je išla karijera Shaquillea O'neala koji je iz Orlanda presao u Lakerse.
Ај пусти линк где си прочитао то за Шека. Хвала.
Вориорси ће вероватно начинити грешку сличну оној коју су направили са Бидринсом нудећи Деандре Џордану 40 милиона за 4 сезоне, док Њујорк ради на довођењу свог некадашњег играча, Џамала Крофорда путем sign and treade-а док су Бареа и Биби вероватно већ завршен посао. Мудар потез Њујорка у сваком случају да пресеку и крену да јуре што бољи пласман, а не да наставе да јуре ''трећу звезду'' у недоглед. Време пролази, да би довели Пола као слободног аагента морали би да жртвују целу текућу сезону, а следећу би почели са само 3 играча у саставу, отпилике у ситуацији у којој је Мајами био прошле године - свакако врло далеко од комплетирања тима. Мислим да за то немају времена, Амаре пуни 30 и питање је колико ће његова колена издржати.
Иначе Крофорд и Чикаго су чини ми се били већ скоро закључили уговор, али онда је искрсло отпуштање Хамилтона који је чини се тренутно најближи Чикагу (да су доводили Крофорда вероватно би преко sign and treade-а морали да се одрекну Ашика)
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulu, evo stranice!
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=aw-wojnarowski_howard_requests_trade_magic_nets_121011
Inače, Rip potpisuje dvogodišnji ugovor sa Bullsima vredan 10 miliona.
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=aw-wojnarowski_howard_requests_trade_magic_nets_121011
Inače, Rip potpisuje dvogodišnji ugovor sa Bullsima vredan 10 miliona.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012