NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
Interesantno je da je za Klivlend Kavse u LeBronovoj ruki sezoni nastupalo vise od 20 kosarkasa. Tacno je da je Dzejms igrao pleja sve do onog trenutka kada je iz Portlanda dosao Dz. Mekinis. U suprotnom pravcu se uputio D. Majels.Koleman ::LeBron je igrao u Kavsima pleja u rookie sezoni Kao Bjelica u Zvezdi. To naravno nije dugo potrajalo.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Kako stvari sada stoje, lockaut ce potrajati, nema skoro nikakvog napretka...
Sto se tice Brajanta, posao je 95% zavrsen, on bi trebao potpisati ugovor na 40 dana od pocetka sezone i za to ce dobiti 3 miliona $, naravno, u pitanju je Virtus...
Sto se tice Brajanta, posao je 95% zavrsen, on bi trebao potpisati ugovor na 40 dana od pocetka sezone i za to ce dobiti 3 miliona $, naravno, u pitanju je Virtus...
Mihael- mvp
Godina : 37
Saga Kobi se nastavlja. Nova informacija - 1 meč za 1M $.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Igrači predlažu kompromis za kraj lokauta
Sudeći prema poslednjim informacijama dogovor između vlasnika klubova NBA lige i Unije igrača bi uskoro ipak mogao da bude postignut čime bi se prekinuo lokaut u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.
Kako prenose pojedini američki mediji Unija igrača je spremna da po novom kolektivnom ugovoru smanji procenat koji joj pripada od prihoda sa 57% na 51% i sa tim predlogom će izaći pred predstavnike klubova na sastanku u ponedeljak.
Unija igrača je doada odbijala predloge da se prihodi dele na ravne časti i smatra da je ovom ponudom napravila veliki korak ka pronalaženju kompromisa.
Sportska centrala!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
savršen košarkaš. tačka.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Dobro je Skoti upamtio Oskara Smita i njegove trojke preko ruke. Malo kosarkasa ga je tako namucilo.
Nije lepo govorio o Kukocu pred finale 1992. Izjavio je tada da ga Toni nije odusevio i da nema kvalitet za NBA ligu.
Madjarski kosarkas Kornel David je izjavio da je Pipen prepotentna i bahata osoba.
Ostavio je Bulse na cedilu kada im je bio najpotrbniji.
Nije lepo govorio o Kukocu pred finale 1992. Izjavio je tada da ga Toni nije odusevio i da nema kvalitet za NBA ligu.
Madjarski kosarkas Kornel David je izjavio da je Pipen prepotentna i bahata osoba.
Ostavio je Bulse na cedilu kada im je bio najpotrbniji.
Ray Allen- prva petorka
to su svakako detalji koji se mogu različito tumačiti. Kako god, ne obraćam pretjerano pažnju na moralne osobine sportista. Da je tako, prvo bih primjetio njegove probleme sa vanbračnom dijecom i alimentacijama.
Uostalom, zašto bi se njemu prigovarao odlazak nakon 11 godina u Bulsima a Džordanu praštale egzibicije sa penzionisanjem.
Skoti je jeben igrač, pojam za ovo što danas želi da bude LeBron, i posmatram ga samo kroz tu prizmu
Uostalom, zašto bi se njemu prigovarao odlazak nakon 11 godina u Bulsima a Džordanu praštale egzibicije sa penzionisanjem.
Skoti je jeben igrač, pojam za ovo što danas želi da bude LeBron, i posmatram ga samo kroz tu prizmu
drexler- mvp
LeBron neka pogleda i Power and Grace Part II. Da vidi kako se igra na postu.
Za kog igraca danas mozemo reci da igra nesto i slicno Pipenu?
Za kog igraca danas mozemo reci da igra nesto i slicno Pipenu?
Macijauskas- mvp
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Klajd Dreksler cak nije bio ni najbolji Klajd u NBA
Mihael- mvp
Пошто видим да нисте много заинтересовани за причу о колективном уговору, а разговори у Америци се одужили трају већ 8 сати, ево да набацим неку другу тему, извор јесте ретардиран али у недостатку бољих...
Lok-aut je na snazi već stotinak dana i kraj mu se ne nazire... Opet, i kada se završi na usnama će ostati "gorak ukus" jer su dogovor i "natezanje" vlasnika i igrača predugo trajalo. U Americi vlada i mišljenje da će se čim se baci prva lopta, mnoge stvari zataškati drugim informacijama - Filadelfija menja vlasnika, šta je sa franšizama u Las Vegasu, Anahajmu...
Ipak, jedno pitanje bi moglo da bude postavljeno "pravilno". Šta će na leto biti sa Dvajtom Hauardom (25), najdominantnijim centrom današnjice i igračem Orlanda? Naime, 211cm visoki Dvajt u junu 2012. postaje slobodan igrač, a odavno se zna da želi ekipu sa kojom može do titule. Orlando to sada nije i iz sadašnje perspektive deluje prilično nemoguće da zadrži prvu zvezdu.
- U teškoj sam poziciji... Čini mi se da sam u Orlandu učinio koliko sam mogao. Ne znam šta još mogu, ali znam da ne želim da živim za drugoga. Sada ne znam šta ću da odlučim. Svi me sele - ovde, onde... Svi me žele i govore "dođi u naš tim i osvoji..."
Dileme možda ne bi bilo da Hauard ne voli Orlando! Iskreno...
- Joj, ne znam... A grad? Kako da ostavim i Orlando i ljude iz njega. Pa, po meni su hamburgeri dobijali ime. Imaju i web-stranicu gde me mole da ostanem. Volim od grad, ljude... Opet, sebi želim najvbolje, ali ne želim da igde zalupim vrata - rekao je Dvajt.
http://sportal.rs/news.php?id=60765
Hauard: Orlandu sam sve dao
Lok-aut je na snazi već stotinak dana i kraj mu se ne nazire... Opet, i kada se završi na usnama će ostati "gorak ukus" jer su dogovor i "natezanje" vlasnika i igrača predugo trajalo. U Americi vlada i mišljenje da će se čim se baci prva lopta, mnoge stvari zataškati drugim informacijama - Filadelfija menja vlasnika, šta je sa franšizama u Las Vegasu, Anahajmu...
Ipak, jedno pitanje bi moglo da bude postavljeno "pravilno". Šta će na leto biti sa Dvajtom Hauardom (25), najdominantnijim centrom današnjice i igračem Orlanda? Naime, 211cm visoki Dvajt u junu 2012. postaje slobodan igrač, a odavno se zna da želi ekipu sa kojom može do titule. Orlando to sada nije i iz sadašnje perspektive deluje prilično nemoguće da zadrži prvu zvezdu.
- U teškoj sam poziciji... Čini mi se da sam u Orlandu učinio koliko sam mogao. Ne znam šta još mogu, ali znam da ne želim da živim za drugoga. Sada ne znam šta ću da odlučim. Svi me sele - ovde, onde... Svi me žele i govore "dođi u naš tim i osvoji..."
Dileme možda ne bi bilo da Hauard ne voli Orlando! Iskreno...
- Joj, ne znam... A grad? Kako da ostavim i Orlando i ljude iz njega. Pa, po meni su hamburgeri dobijali ime. Imaju i web-stranicu gde me mole da ostanem. Volim od grad, ljude... Opet, sebi želim najvbolje, ali ne želim da igde zalupim vrata - rekao je Dvajt.
http://sportal.rs/news.php?id=60765
ZuLuofVozdovac- mvp
U koji god klub da ode, gde nema dobrog pleja, on će biti preskup defanzivac.
Pošto se najčešće dovodi u vezi sa Lejkersima, mislim da bi trejd Bajnam-Hauard ili Gasol-Hauard bio gubitak za LAL.
Naravno, stoji problem Bajnama sa povredama, ali ne bih ja ni njega ni Gasola dao za Hauarda.
Pošto se najčešće dovodi u vezi sa Lejkersima, mislim da bi trejd Bajnam-Hauard ili Gasol-Hauard bio gubitak za LAL.
Naravno, stoji problem Bajnama sa povredama, ali ne bih ja ni njega ni Gasola dao za Hauarda.
Bodi Bond- mvp
Мислим да би Џери Бас овог момента дао Бајнама и Гасола у пакету када би могао да доведе Хауарда не могу да не кажем да бих и ја тако поступио.
Хауард напредује из године у годину, а Гасол је већ претерао свој зенит, Бајнам није саставио сезону без повреде. Ко доведе Двајта, тај је завршио 60% посла у стварању успешног тима.
Сумњам да ће Орландо трејдовати Хауарда, они се надају да ће нови колективни уговор да им омогући да га задже по сваку цену. Али чак и ако то не буде био случај, они ће играти на сентименталност и хамбургере који су по њему добили име. А епилог ће бити исти као што је био са Шеком. Самим тим Лејкреси испадају из комбинције, јер они једино могу да га доведу путем трејда, селери им је пут за наредно лето. Зато ми је мало чудно зашто сви медији баш као што ти помињеш виде Двајта у Лејкерсима.
Евентуални послодавци би могли да буду пре свега клубови који ће имати празан селери, као рани фаворит наводи се Бостон чију је трофејну салу Хауард недавно посетио не кривши притом одушевљење. Он, Рондо и Пирс + 2 ветерана (Ален, КГ) на минималцу би били сјајан тим. И Њујорк ће имати доста простора наредног лета, они су други фаворити за довођење Двајта, мада искуство ми говори да не треба отписивати ни Џерси.
Што се Лејкерса тиче, паре стављам да ће Крис Пол завршити баш у том тиму, јер је Орлеанс паметнији па ће ако ништа друго гледати да га уновче пред истек уговора. Екипа је у власништву лиге и стварно не бих био изненађен да Штерн учини ''малу'' услугу Лејкерсима. И поново ће бити за кикирики, као кад је Гасол долазио из Мемфиса. Једино што ту може да покваи планове је тај договор Амареа, Кармела и Пола, који сви демантују а из дана у дан све је ближи остваривању.
На крају, најпаметнија је Јута, ишутирали су говедо у право време, притом га добро наплативши.
Ја се некако надам да ће Орландо некако успети да задржи Двајта, не желим да поново потону у просек (али не сумњам да ће ако се то деси већ за сезону-две ''случајно'' добити првог пика што им се једном већ десило нако одласка Шек-а, као уосталом и недавно Кливленду). А Пол нека бежи из мочваре, Хорнетси идаље опстају само да би забављали народ у граду који је прегазио ураган.
Хауард напредује из године у годину, а Гасол је већ претерао свој зенит, Бајнам није саставио сезону без повреде. Ко доведе Двајта, тај је завршио 60% посла у стварању успешног тима.
Сумњам да ће Орландо трејдовати Хауарда, они се надају да ће нови колективни уговор да им омогући да га задже по сваку цену. Али чак и ако то не буде био случај, они ће играти на сентименталност и хамбургере који су по њему добили име. А епилог ће бити исти као што је био са Шеком. Самим тим Лејкреси испадају из комбинције, јер они једино могу да га доведу путем трејда, селери им је пут за наредно лето. Зато ми је мало чудно зашто сви медији баш као што ти помињеш виде Двајта у Лејкерсима.
Евентуални послодавци би могли да буду пре свега клубови који ће имати празан селери, као рани фаворит наводи се Бостон чију је трофејну салу Хауард недавно посетио не кривши притом одушевљење. Он, Рондо и Пирс + 2 ветерана (Ален, КГ) на минималцу би били сјајан тим. И Њујорк ће имати доста простора наредног лета, они су други фаворити за довођење Двајта, мада искуство ми говори да не треба отписивати ни Џерси.
Што се Лејкерса тиче, паре стављам да ће Крис Пол завршити баш у том тиму, јер је Орлеанс паметнији па ће ако ништа друго гледати да га уновче пред истек уговора. Екипа је у власништву лиге и стварно не бих био изненађен да Штерн учини ''малу'' услугу Лејкерсима. И поново ће бити за кикирики, као кад је Гасол долазио из Мемфиса. Једино што ту може да покваи планове је тај договор Амареа, Кармела и Пола, који сви демантују а из дана у дан све је ближи остваривању.
На крају, најпаметнија је Јута, ишутирали су говедо у право време, притом га добро наплативши.
Ја се некако надам да ће Орландо некако успети да задржи Двајта, не желим да поново потону у просек (али не сумњам да ће ако се то деси већ за сезону-две ''случајно'' добити првог пика што им се једном већ десило нако одласка Шек-а, као уосталом и недавно Кливленду). А Пол нека бежи из мочваре, Хорнетси идаље опстају само да би забављали народ у граду који је прегазио ураган.
ZuLuofVozdovac- mvp
Valjda je ovom članku mesto u temi NBA
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=10&dd=26&nav_id=552506Doktor Džej mora u zalagaonicu
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
super je ova apgrejdovana Evroliga, drago mi je što je Pekmen kod nas, Kirilenko izgleda savršeno u CSKA, sve je to OK, ali iskreno, meni stvarno fali NBA. Da je sreće, ovih dana bismo iščekivali prvo podbacivanje.
A dobro, šta je tu je, u nedostatku nove košarke, možemo bar utvrditi staro gradivo . Najbolja zakucavanja prošle godine, poređana po mjesecima. Dobar video.
A dobro, šta je tu je, u nedostatku nove košarke, možemo bar utvrditi staro gradivo . Najbolja zakucavanja prošle godine, poređana po mjesecima. Dobar video.
drexler- mvp
Februar mesec je najbolji.
Al Thorton je pokidao!
Al Thorton je pokidao!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Ajverson želi da se vrati na teren i nada se da će ga neko angažovati za bilo kakvu ulogu.
Bodi Bond- mvp
Dakle zbog njega Morrison dobija korpu!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Opet je potrošio sve pare...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:351061-Veceras-kraj-NBA-lokauta
Koliko je ovo istina, videcemo...
Koliko je ovo istina, videcemo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Tesko da ce tako biti... Ako se veceras sve sredi, to znaci da ce igraci dobiti borbu a da ce Stern popusiti jedan veliki kur... jer nije skoro nista uradio onako kako je zeleo... Ali videcemo...
I nema sanse da ce biti odigrano sve 82 utakmice, mozda 72 ali 82 tesko...
I nema sanse da ce biti odigrano sve 82 utakmice, mozda 72 ali 82 tesko...
Mihael- mvp
Insider ESPN-a Chris Broussard tvrdi da bi do nedelje dogovor trebao biti postignut. Na poslednjem sastanku su, navodno utvrdili neke detalje oko Sallary Capa, duzine ugovora i Mid Level Exeptiona, a na narednom sastanku bi trebalo da utvrde koliko procenata ukupne zarade lige ide kome.
Ako ugovor bude postignut, sezona bi mogla da pocne najranije 1. decembra, i uz izmene u rasporedu mogle bi da se odigraju sve utakmice.
Naravno, uvek postoji mogucnost da sve pukne i da se potpisivanje kolektivnog ugovora ponovo odlozi.
Meni je samo cudno otkud je odjednom doslo do ovakve promene u pregovorima i kako su se odjednom dogovorili oko toliko stvari tokom samo jednog sastanka.
Ako ugovor bude postignut, sezona bi mogla da pocne najranije 1. decembra, i uz izmene u rasporedu mogle bi da se odigraju sve utakmice.
Naravno, uvek postoji mogucnost da sve pukne i da se potpisivanje kolektivnog ugovora ponovo odlozi.
Meni je samo cudno otkud je odjednom doslo do ovakve promene u pregovorima i kako su se odjednom dogovorili oko toliko stvari tokom samo jednog sastanka.
Mark Madsen- mahač peškirom
Godina : 34
http://www.vesti-online.com/Scena/Soubiznis/175966/Kim-Kardasijan--razvod-posle-72-dana-
А кажу да до развода долази кад крену да се кваре кућни апарати добијени као свадбени поклони...
Да су се мало распитали по другим кафанама мислим да су и јефтиније могли да прођу за свадбу.
Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan podnela je zahtev za razvod od košarkaša Krisa Hamfriza, nakon nešto više od dva meseca braka, prenosi Rojters. Popularna starleta u svom zahtevu za razvod, podnetom posle samo 72 dana bračnog života, kao razlog ističe "nepremostive razlike".
Par se venčao 20. avgusta u južnoj Kaliforniji na svečanosti koja je koštala 10 miliona dolara i čiji je TV snimak videlo više od tri miliona gledalaca u Americi.
А кажу да до развода долази кад крену да се кваре кућни апарати добијени као свадбени поклони...
Да су се мало распитали по другим кафанама мислим да су и јефтиније могли да прођу за свадбу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012