NBA liga 2011/2012 - 1. deo
+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo
I ja sam mislio da mleki navija za Jutu...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
То је било нешто друго, престала љубав одласком Дерона и Џерија. То је било још прошле године, мислим да сам и нагласио, а тада сам Портланд почео да симпатишем, све до овог момента
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Ok Miami je napravljen ali nijednog jedinog igraca nije dobio u prevara-trejdu. To sto su se LeBron i Bosh odrekli primanja za rad rezultata to nije nikakva prevara.
Zaboravih da na simpa-listu stavim Boston Aj sto ih volim kao tim nego sto i igra za njih najveci umetnik svih vremena
Zaboravih da na simpa-listu stavim Boston Aj sto ih volim kao tim nego sto i igra za njih najveci umetnik svih vremena
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pa zbog mene prestajes? Neka Portland ima malere godinama, ti im ne mozes nista.
Macijauskas- mvp
NYK, od neke 1993. godine i ere Juinga i Starksa, upoznavanje sa NBA na 3K.
Da i ja kazem moje favorite kada svi spominjete omiljene timove
Da i ja kazem moje favorite kada svi spominjete omiljene timove
expert- prva petorka
Godina : 40
Мислим да није Оклахома (тада Сијетл) 2007. године бирала Џефа Грина са пете позиције на драфту, већ га је бирао Бостон, па га је после дао у оквиру трејда за Реј Алена тек након што га је изабрао.
Што се прогноза тиче, навијаћу наравно за Атланту али очекујем да Мајами добије ако буде био комплетан, јер мислим да је скоро немогуће да их Атланта добије два пута у четири дана... И да поменем да нисам неки мрзитељ Мајамија, ја стварно не обраћам пажњу на то ко је купио кравату, наручио торту, како се понаша према конобарима... Једина ствар која ме је изнервирала је онај снимак када се Џејмс понаша бахато према клинцу који скупља тренерке и баца му на под. Осим тога, играчима Мајамија стварно немам шта да замерим, спортски се понашају на терену, не приговарају судији ни упола колико то ради Брајант, ако освоје титулу уопште нећу бити незадовољан (наравно ако буде било поштено а не Lakers style)
А за кога навијам и сами знате, у питању је Јута. Ја сам НБА први пут озбиљније почео да пратим када су била актуелна финала Чикага и Јуте, сви које познајем су навијала за Џордана и Чикаго, и ја онда ''по дефолту'' се окрећем навијању за аутсајдера... на кревету и дан данас имам залепљену сличицу Мелоуна, а врло лако је могло да се деси да је скинем када је исти играч готово деценију касније након пензионисања Стоктона прешао у Лејкерсе (које сам већ те 2003. године мрзео из петних жила) да би освојио титулу.
Осим Јуте наравно ја с времена на време нађем екипу коју мање или више симпатишем, јер просто одгледам више стотина мечева годишње па би праћење само једног тима учинило остале утакмице мање занимљивим.
Што се прогноза тиче, навијаћу наравно за Атланту али очекујем да Мајами добије ако буде био комплетан, јер мислим да је скоро немогуће да их Атланта добије два пута у четири дана... И да поменем да нисам неки мрзитељ Мајамија, ја стварно не обраћам пажњу на то ко је купио кравату, наручио торту, како се понаша према конобарима... Једина ствар која ме је изнервирала је онај снимак када се Џејмс понаша бахато према клинцу који скупља тренерке и баца му на под. Осим тога, играчима Мајамија стварно немам шта да замерим, спортски се понашају на терену, не приговарају судији ни упола колико то ради Брајант, ако освоје титулу уопште нећу бити незадовољан (наравно ако буде било поштено а не Lakers style)
А за кога навијам и сами знате, у питању је Јута. Ја сам НБА први пут озбиљније почео да пратим када су била актуелна финала Чикага и Јуте, сви које познајем су навијала за Џордана и Чикаго, и ја онда ''по дефолту'' се окрећем навијању за аутсајдера... на кревету и дан данас имам залепљену сличицу Мелоуна, а врло лако је могло да се деси да је скинем када је исти играч готово деценију касније након пензионисања Стоктона прешао у Лејкерсе (које сам већ те 2003. године мрзео из петних жила) да би освојио титулу.
Осим Јуте наравно ја с времена на време нађем екипу коју мање или више симпатишем, јер просто одгледам више стотина мечева годишње па би праћење само једног тима учинило остале утакмице мање занимљивим.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Нема другог објашњења осим да је у сукобу Вестфал-Казинс менаџмент Кингса стао на страну играча. Играч тражи трејд, тренер га оправдано пошаље на клупу, менаџмент каже да играч заправо није тражио трејд и како је он будућност франжизе. Епилог- тренер добије отказ.Macijauskas ::Niko da spomene da su Kingsi otpustili trenera..
Едит: после Вејда и ЛеБрон је out.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ajmo Hoksi, Lejkersi i San Antonio da stisne u odbrani bar jedno poluvreme, pa da dižem lovu.
Kit Smart novi trener Kingsa.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Al' ce biti divljanja.Bodi Bond ::
Ray Allen- prva petorka
Atlanta je stvarno prosecna ekipa, ekipa koja ce uci u plejof i to je to. Mislim da su ekipa sa najmanje srca u smislu neke borbe. Igraju protiv Majamija bez Vejda i Lebrona i igraju kao Hemofarm, samo sutiraju. Em sto vec godinama forsiraju Horforda na 5 a vec i ptice na grani znaju da covek rastura kao PF, oni ni neki trejd da pokusaju pa da dovedu nekog pravog centra.
Barkli i Miler im se podsmevaju celu 1/4.
Barkli i Miler im se podsmevaju celu 1/4.
Mihael- mvp
A Radmanović volina sam tri puta kao duh ne može da pogodi.
Bodi Bond- mvp
Gary Neal BOGTE, 23 poena SASa za 6:30 min
Nolle- mvp
Ja odigram manje poena na tom meču, a Sparsi obore rekord sezone u četvrtini 3 i po minuta pre njenog kraja...
Bodi Bond- mvp
Kako su krenuli daće 40p 11/18 iz igre 5/7 za 3...
- taman sam zaboravio kako ovaj Met Boner ima ogavan šut ! Pu bre !
- taman sam zaboravio kako ovaj Met Boner ima ogavan šut ! Pu bre !
Nolle- mvp
Ali Boner radi posao i sa takvim sutem. Jedan od najboljih sutera za 3 poena medju visokim igracima, mozda cak i najbolji.
Nole, jesam li ti lepo rekao da nema nista od pobede Dalasa.
Ja sam mislio da odigram na SAS ( 1.7 ), Atlantu ( 2.5 ), SAC ( 2.5 ) i Lejkerse ( cini mi se 2.3 ).
Nole, jesam li ti lepo rekao da nema nista od pobede Dalasa.
Ja sam mislio da odigram na SAS ( 1.7 ), Atlantu ( 2.5 ), SAC ( 2.5 ) i Lejkerse ( cini mi se 2.3 ).
Mihael- mvp
Ala ih bruka San Antonio.
Bodi Bond- mvp
Kakva glupost Atlante. Dozvolili su šut, a imali su +3. Boš pogodio trojku sa osam metara. Kakvi kreteni!
Bodi Bond- mvp
Meni ovaj NBA uopste nije jasan. Znaci, pratite ove godine malo vise, da se primetiti, nalozite i mene, i tako pocnem da pratim live rezultate.
Evo danas, na primer, Milvoki vodi sve vreme protiv Sakramenta. Na 4.5 minuta pre kraja +8, negde na pola tekme bilo i +20. Izadjem na gradiliste, vratim se, kad ono dobio Sakramento +3.
Ne kazem, sve je moguce... ali, bas svake veceri malo je mnogo. U Evropi se to desi jednom u 3 meseca, pa je dogadjaj, svi o tome pricaju.
U NBA sve pre plej ofa je cista zajebavancija, zato mi je smesno kad kritikujete Adelmana sto mu igra Toliver, a ne ovaj ili onaj. Pa, igra mu zato sto je Adelman zaspao brate mili. Zabole ga za tekmu koliko i igrace. Ne zna ni u kom je gradu, ni koji je rezultat. Sad ce da isprati jos i ko preskace Tolivera, koga probijaju, itd... spava i sabira pobede i poraze sve do plej ofa
Evo danas, na primer, Milvoki vodi sve vreme protiv Sakramenta. Na 4.5 minuta pre kraja +8, negde na pola tekme bilo i +20. Izadjem na gradiliste, vratim se, kad ono dobio Sakramento +3.
Ne kazem, sve je moguce... ali, bas svake veceri malo je mnogo. U Evropi se to desi jednom u 3 meseca, pa je dogadjaj, svi o tome pricaju.
U NBA sve pre plej ofa je cista zajebavancija, zato mi je smesno kad kritikujete Adelmana sto mu igra Toliver, a ne ovaj ili onaj. Pa, igra mu zato sto je Adelman zaspao brate mili. Zabole ga za tekmu koliko i igrace. Ne zna ni u kom je gradu, ni koji je rezultat. Sad ce da isprati jos i ko preskace Tolivera, koga probijaju, itd... spava i sabira pobede i poraze sve do plej ofa
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
У НБА лиги се одигра 1230 утакмица годишње до почетка плејофа. Велики преокрети дешавају се можда 30-40 пута годишње, али они су занимљиви о њима се прича, а у ствари то је само мали проценат од укупног броја одиграних мечева. Друго, мораш да рачунаш да тамо мечеви трају 48 минута, и да се логично постиже више поена. Тако да водити 20 ралике у мечу у коме се постигне по 110 поена није исто као водити 20 разлике у мечу у коме победник постигне 70 поена, у НБА то је много мања предност... А стизање 8 разлике 4.5 минута пре крај и није неки спектакуларни обрт...
Даље у НБА важе другачија правила. И у Европи би далеко чешће долазило до оваквих преокрета да је могуће у сваком моменту тражити тајмаут докле год имаш посед лопте. У Европи ако противник промаши бацање ти можеш да се сликаш, мораш да претрчиш цео терен да би упутио шут ка кошу. У НБА лиги, ти чим ухватиш лопту тражиш судији тајмаут и напад почињеш са противничке половине, шут можеш да упутиш за мање од пола секунде након што је противник промашио.. Прошле сезоне сам гледао меч Мајамија и Јуте који је Јута добила након продужетака иако је губила двоцифреном разликом 60 секунди пред крај. Просто, Милсап је дао 4 везане тројке одмах након извођења аута а Мајами је машио бацања...
Не заборави да у НБА лиги је терен већи него у Европи што отвара више простора играчима за постозање поена. Дакле далеко теже ћеш неким постављањем зоне успети да умртвиш утакмицу ако водиш великом разликом.
Стога, мислим да то што се можда (јер ово још нисам утврдио) у НБА чешће догађају преокрети не мора само по себи не значи да се играчи мање труде или да им је мање стало, већ може да буде и последица наведених околности које су битно другачије од оних у Европи.
Што се утакмице Минесоте тиче, да си је гледао видео би да је тај Аделман у финишу меча скакао као опарен поред аут линије жалећи се на неке сумњиво досуђене фаулове у транзицији. А критикована је генерално његова стратегија да финиш утакмице увек игра са ниском поставом.
Оно што ја не спорим је да чињеница да се из НБА не испада можда даје неку дозу неозбиљности мечевима тимова са зачеља, али веруј ми ту се сви труде из петних жила. То су скаутинг службе које ми у Европи не можемо ни да замислимо, по 5-6 помоћних тренера, канцеларије генералног менаџера... И у најбезазленијој утакмици тебе прати милионски аудиторијум, све се гледа, све се вреднује, од тога ти зависи висина будућег уговора и да ли ћеш га уопште добити. Многи играчи тамо се усеру од среће када уопште изађу на терен јер постоји читава плејада играча који служе само да попуњавају број на тренингу.Ево примера ради данас је за екипу Атланте играо Иван Џонсон, лик који је за цео свој живот укупно био 9 минута на терену. И данас је добио шансу против Мајамија и показао се у одличном светлу и у нападу и у одбрани чувајући Боша, истиснуо је Радмановића, играо је 21 минут...
Ја искрено да ти кажем мислим да људи овде не капирају колика се лова врти у америчкој кошарци и колику озбиљност сваком мечу дају цифре које се обрћу. А Сакраменто-Милвоки је у најави индијанска утакмица, ту се нећемо много спорити, али има одличних мечева за гледање, примера ради то је вечерас био меч Атланта-Мајами у коме су играна 3 продужетка, специјално да би Бош набио индексе за фантази ...
Даље у НБА важе другачија правила. И у Европи би далеко чешће долазило до оваквих преокрета да је могуће у сваком моменту тражити тајмаут докле год имаш посед лопте. У Европи ако противник промаши бацање ти можеш да се сликаш, мораш да претрчиш цео терен да би упутио шут ка кошу. У НБА лиги, ти чим ухватиш лопту тражиш судији тајмаут и напад почињеш са противничке половине, шут можеш да упутиш за мање од пола секунде након што је противник промашио.. Прошле сезоне сам гледао меч Мајамија и Јуте који је Јута добила након продужетака иако је губила двоцифреном разликом 60 секунди пред крај. Просто, Милсап је дао 4 везане тројке одмах након извођења аута а Мајами је машио бацања...
Не заборави да у НБА лиги је терен већи него у Европи што отвара више простора играчима за постозање поена. Дакле далеко теже ћеш неким постављањем зоне успети да умртвиш утакмицу ако водиш великом разликом.
Стога, мислим да то што се можда (јер ово још нисам утврдио) у НБА чешће догађају преокрети не мора само по себи не значи да се играчи мање труде или да им је мање стало, већ може да буде и последица наведених околности које су битно другачије од оних у Европи.
Што се утакмице Минесоте тиче, да си је гледао видео би да је тај Аделман у финишу меча скакао као опарен поред аут линије жалећи се на неке сумњиво досуђене фаулове у транзицији. А критикована је генерално његова стратегија да финиш утакмице увек игра са ниском поставом.
Оно што ја не спорим је да чињеница да се из НБА не испада можда даје неку дозу неозбиљности мечевима тимова са зачеља, али веруј ми ту се сви труде из петних жила. То су скаутинг службе које ми у Европи не можемо ни да замислимо, по 5-6 помоћних тренера, канцеларије генералног менаџера... И у најбезазленијој утакмици тебе прати милионски аудиторијум, све се гледа, све се вреднује, од тога ти зависи висина будућег уговора и да ли ћеш га уопште добити. Многи играчи тамо се усеру од среће када уопште изађу на терен јер постоји читава плејада играча који служе само да попуњавају број на тренингу.Ево примера ради данас је за екипу Атланте играо Иван Џонсон, лик који је за цео свој живот укупно био 9 минута на терену. И данас је добио шансу против Мајамија и показао се у одличном светлу и у нападу и у одбрани чувајући Боша, истиснуо је Радмановића, играо је 21 минут...
Ја искрено да ти кажем мислим да људи овде не капирају колика се лова врти у америчкој кошарци и колику озбиљност сваком мечу дају цифре које се обрћу. А Сакраменто-Милвоки је у најави индијанска утакмица, ту се нећемо много спорити, али има одличних мечева за гледање, примера ради то је вечерас био меч Атланта-Мајами у коме су играна 3 продужетка, специјално да би Бош набио индексе за фантази ...
ZuLuofVozdovac- mvp
Smejaćete mi se možda, ali koliko Dalasu fali J.J Barea meni je to frapantno. Ne toliko Chandler koliko taj mali prcko.
Neko je spominjao kolena DeJuan Blaira na početku sezone, po meni on je dobro trčao punu minutažu koju je igrao, čuvao dosta dobro Dirka u pojedinim trenutcima, samo u napadu nema ama baš nikakvu rutinu, po utakmici bude 4-5 puta sam na ziceru i to je to, jedino ako mu se otvori neka utakmica pa izpogađa ve živo. Visina ga ju*ucka dosta po tom pitanju, bar još 3-4 cm da je više. Duncana stižu godine, Mamuzama treba mnogo bolji centar sa klupe od Učitelja i Mr. Ugly Shot, u Playoffu će svaka ekipa da ih uneredi u skoku, a bogme i na low postu, Blair ima snagu ali ne i visinu da odgovori na nor low post igru Nenea, Bynuma... Tu je najveća mana Mamuza + im se Manu povredio, sinoć Dalas 10 skokova više, ali džaba kada je šut za 3 bio 1/16, kada JET i Dirk kombinovano šutiraju 7/25, to nije ni 30% bre.
Jefferson me je zaista prijatno iznenadio, voleo sam da gledam onu generaciju Netsa, mom burazeru je on bio omiljeni igrač, zbog njega je nosio 24 na dresu hahaha. Zaista nisam očekivao ovakve partije od njega, ipak je on već veteran.
JET je baš podbacio sinoć, promašio je dosta otvorenih šuteva, Dallas izgleda baš u kur*u
Što se tiče LAL - POR, to ću u kratkim crtama
- Andrew Bynum samo povrede da ga zaobiđu u širokom luku !!!
- Felton see's it all
- Aldridgeu svaka čast kako igra
- Batum ni senka onoga što smo letos gledali od njega
- Crawford ispogađao dosta šuteva sa klupe, nije džaba uvek u izboru za šestaka
Neko je spominjao kolena DeJuan Blaira na početku sezone, po meni on je dobro trčao punu minutažu koju je igrao, čuvao dosta dobro Dirka u pojedinim trenutcima, samo u napadu nema ama baš nikakvu rutinu, po utakmici bude 4-5 puta sam na ziceru i to je to, jedino ako mu se otvori neka utakmica pa izpogađa ve živo. Visina ga ju*ucka dosta po tom pitanju, bar još 3-4 cm da je više. Duncana stižu godine, Mamuzama treba mnogo bolji centar sa klupe od Učitelja i Mr. Ugly Shot, u Playoffu će svaka ekipa da ih uneredi u skoku, a bogme i na low postu, Blair ima snagu ali ne i visinu da odgovori na nor low post igru Nenea, Bynuma... Tu je najveća mana Mamuza + im se Manu povredio, sinoć Dalas 10 skokova više, ali džaba kada je šut za 3 bio 1/16, kada JET i Dirk kombinovano šutiraju 7/25, to nije ni 30% bre.
Jefferson me je zaista prijatno iznenadio, voleo sam da gledam onu generaciju Netsa, mom burazeru je on bio omiljeni igrač, zbog njega je nosio 24 na dresu hahaha. Zaista nisam očekivao ovakve partije od njega, ipak je on već veteran.
JET je baš podbacio sinoć, promašio je dosta otvorenih šuteva, Dallas izgleda baš u kur*u
Što se tiče LAL - POR, to ću u kratkim crtama
- Andrew Bynum samo povrede da ga zaobiđu u širokom luku !!!
- Felton see's it all
- Aldridgeu svaka čast kako igra
- Batum ni senka onoga što smo letos gledali od njega
- Crawford ispogađao dosta šuteva sa klupe, nije džaba uvek u izboru za šestaka
Nolle- mvp
ovo ni mater ne voli
drexler- mvp
puuuu!
po somuna sa sve banjaluckih 10 proguto bi u cugu.
al majko mila sto mu malo uvo...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Pravi je Gušter
expert- prva petorka
Godina : 40
Ma da bre!!!! Ovo mi je jedna od najdrazih pobeda Majamija. 2. najdraza u regularu posle ''this is my home'' Wade VS Chicago partije. Harris mora da dobije vise minuta. Uvek me odusevi a u preseasonu sam padao na dupe kada god sam ga gledao. Vec u 1/4 se videla odlucnost Bosha da pokida i on je to i uradio. Da se ne lazemo Atlanta je odigrala ocajno ali bez 50+ standardnih poena ovako odigrati, ja sam odusevljen!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
lazarminator ::puuuu!
Nije mu to malo uvo vec ogromna glava
Kole, e to je razlika izmedju sampionskih timova i prosecnih timova. Videlo se odmah na pocetku meca da ce Majami dobiti mec, cak je i Barkli pre samog meca rekao da ocekuje pobedu Majamija jer Atlanta nema taj ubilacki instinkt, nemaju oni prljave, prgave igrace koji ce da ubijaju na terenu, tu je samo Horford koji ne igra na svojoj pravoj poziciji, ostali svi su mekusci koji se oslanjaju na svoj sut, nema nikoga ko bi se ugurao pod kos, ko bi se gurao, bacao za loptu itd...
Sa druge strane, Majami je sampionski tim, igraci koji su juce dobili priliku su znali da moraju da ginu i to su uradili, uostalom, Zulu je lepo rekao i za Dzonsona koji je 21 minut za Atlantu odigrao jako dobro. Neigranje Vejda i Lebrona je kod Atlante stvorilo kontra efekat, njihove zvezde nisu u utakmicu usli onoliko zeljni pobede koliko bi bili da su igrala 2 all stara...
Mihael- mvp
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012