Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NBA liga 2011/2012 - 1. deo

+36
nikola tesla
Kure
markoo
skepticar
Gencha
2bad4u
Psycho
superhik
slobokv83
expert
Talicni Tom
serbianhoops
blagoje
Anti-RTS
Junglezburn
Everton
ZuLuofVozdovac
Macijauskas
fizicar
Markos
Dule Kecman
srb
Gale
Ray Allen
lazarminator
Djole
Koleman
Nolle
dane
drexler
Imperator
Zemljoradnik
wolfvaga
Bodi Bond
Mark Madsen
Mihael
40 posters

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

NBA liga 2011/2012 - 1. deo - Page 30 Empty Re: NBA liga 2011/2012 - 1. deo

Počalji od blagoje Pet 6 Jan 2012 - 3:30

Стварно је каубојштина ова Атланта, по принципу "ко не одигра један на један да му умре мајка". Хорфорд који је двоструки узастопни all star узима најмање шутева у стартној петорци, не постоје израђене акције за њега, осим можда лоб паса који одиграју евентуално једном по утакмици. Али, да му не дају да игра на ниском посту или PnR је срамота. Човек све своје поена постиже после одбојке или кад његови другари не знају шта да ураде па се изненада сете да и он постоји.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 6 Jan 2012 - 3:37

blagoje ::Стварно је каубојштина ова Атланта, по принципу "ко не одигра један на један да му умре мајка". Хорфорд који је двоструки узастопни all star узима најмање шутева у стартној петорци, не постоје израђене акције за њега, осим можда лоб паса који одиграју евентуално једном по утакмици. Али, да му не дају да игра на ниском посту или PnR је срамота. Човек све своје поена постиже после одбојке или кад његови другари не знају шта да ураде па се изненада сете да и он постоји.

Juce se i Barkli zezao na taj fazon, covek je u bukvalno svemu za nijansu bolji od Bosa, s tm sto je Bos mozda malo brzi. Ima sjajan sut, odlican je atleta, sjajna kontrola lopte, veoma je snazan, asistencije su mu sjajne, ali jbg, celu karijeru igra centra u ekipi koja nema ni jednu napadacku akciju za njega. Ja sam ga uvek smatrao za naslednika Tim Dankana, dosta su slicni igraci, samo Dankan je imao mnogo ozbiljnijeg trenera i saigrace, kao i srecu da veliki deo svoje karijere igra na PF, svojoj pravoj poziciji.

U jednom trenutku Redzi Miler kaze kako se igra Atlante zasniva na Prinston napadu na sta ce Barkli " kakav bre Prinston napad, ja hocu da su mi samo advokati iz Prinstona " Very Happy

Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 6 Jan 2012 - 3:50

Prinston napad igraju uglavnom ekipe sa ogranicenim napadackim potencijalom.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Pet 6 Jan 2012 - 4:06

Баркли је урнебесан, чак и претерано у појединим тренуцима. Некако и неозбиљан. Ваљда мора тако јер је Реџи Милер сав уштогљен.
Пецнуо је Радмановића, у фазону " ко уопште зна да је овај био у шампионском тиму Лејкерса из 2009." Рекао је и нешто типа " I know that they (Oklahoma) have a lot of fans these days, but I`m not one of them". Објашњење му је било да као тим немају лаке поене у рукама и да све три нападачке опције зависе од шута, а ко живи од шута ...
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 6 Jan 2012 - 9:44

Hoće gledati neko utakmice večeras, ja sam mislio da odgledam New York i Oklahomu...

New York dugo nisam gledao,a zanima me da li će Čeh da debituje.
Oklahoma, svi pljuju po Raselu, pa da vidim kako igra, a i svi hvale Bradu.

Poslednji izmenio Nolle dana Pet 6 Jan 2012 - 10:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 6 Jan 2012 - 9:56

Nista me specijalno ne privlaci veceras a vreme mi je da krenem malo ranije da lezem.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 6 Jan 2012 - 9:59

kako ništa specijalno Orlando-Čikago? shock
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 6 Jan 2012 - 10:09

Ја вечерас стижем да одгледам само прво полувреме мечева који почињу од 1 сат, мора рано да се леже јер устајем рано због литургије. Али даћу вам препоруку шта да гледате - најбољи меч вечерас ће вероватно бити Бостон - Индијана.

Што се тиче ове Бодијеве препоруке Орландо-Чикаго сложио бих се да то може да буде добар меч, али кад год игра Орландо ту постоји опасност да се меч претвори у циркус...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 6 Jan 2012 - 10:20

Ja ću gledati ove 2, nemam snage za 3 da gledam. Oklahoma me baš zanima kkao igra, a New York kažem dugo nisam gledao. Čikago ću glledati snimak, iako je poslastica večeri...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 6 Jan 2012 - 10:23

Mene uzasno samara Orlando Sad
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Pet 6 Jan 2012 - 10:46

Нове повреде, изгледа да ће ова скраћена, мечевима пренатрпана сезона прилично закомпликовати ситуацију.
Eric Gordon - 2 до 3 седмице
Chuck Hayes - 4 седмице
Corey Maggette- 2 до 4 седмице

Бен Гордон и Родни Стаки вероватно неће играти вечерас , као и Рип Хамилтон.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 6 Jan 2012 - 13:00

ZuLuofVozdovac ::Ја вечерас стижем да одгледам само прво полувреме мечева који почињу од 1 сат, мора рано да се леже јер устајем рано због литургије. Али даћу вам препоруку шта да гледате - најбољи меч вечерас ће вероватно бити Бостон - Индијана.

Што се тиче ове Бодијеве препоруке Орландо-Чикаго сложио бих се да то може да буде добар меч, али кад год игра Орландо ту постоји опасност да се меч претвори у циркус...
Sve zavisi od suta za 3 poena. Ako Orlando i Indijanu krene sut bice to zanimljivi mecevi, a ako im stane sut Boston i Cikago ce lako i ubedljivo pobediti. Orlando je na pocetku sezone imao lak raspored, uglavnom su igrali kuci i iako su rezultatski ubedljivo pobedjivali igra nije bila na zavidnom nivou. Mnogo u toj ekipi zavisi od Redika i Andersona. Indijana i bukvalno zivi od suta. U pobedi nad Nju Dzersijem su im i frizideri ulazili.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Pet 6 Jan 2012 - 19:29

evo, ovaj mec izmedju Nju Jorka i Vasingtona je cist primer NBA divljastine. Znaci, 3 sekunde do kraja +3 za Nju Jork i lopta za Vasington. Na tajm autu je ocigledno bio dogovor u Vasingtonu da Young puca za 3.
I sad onaj suludi deo (uopste necu da ulazim u to zasto Nju Jork ne pomislja da pravi faul). Lopta dolazi do Younga, ceo stadion zna da ce on pucati za 3, ceo tim Nju Jorka zna da ce on pucati za 3 i shodno tome ga ne udvajaju, vec ga upetostruce (kako se ovo uopste izgovara). Znaci, ako niste nikada videli kako je to kada jednog igraca na 8m od kosa okruzi 5 protivnickih igraca, mogli ste u ovoj zavrsnici.
I sad taj Young ima CETVORICU svojih slobodnih igraca i on, jel ipak je to bio dogovor, puca preko 10 ruku i promasuje tricu. Sa druge strane Crawford stoji na trici sam ko duh, urlice, vice, moli, preklinje. Ali ne sam kao duh, vec sam kao avet bozija kao da se hala ispraznila i ostavila njega samog da razmislja o smislu zivota.
Ipak Young sutira i, of course, masi.
Pa ja da sam onaj Crawford jos u svlacionici bih zamolio da mi donesu nekakvu motornu testeru da se resim govana
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 6 Jan 2012 - 22:58

TOP 10 potezi, sa sinoćnjih utakmica

Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 6 Jan 2012 - 23:57

kratko moja zapažanja.

Malins (broj 22 Šarlot) me je prijatno iznenadio, odigrao je odlično, Kemba Voker takodje mi zapao za oko, bio dobar...Radmanović bio dobar, otvarao šut kada je imao prilike, lepo se gradio itd...

Najlepše mi je bilo gledati Finiks i Neša, čovek je stvarno nešto što košarka dugo neće imati, kako igra sa lakoćom i kako čini igrače boljim, to je prosto umetnost. Dadli konačno proradio, bio odličan i u napadu, a posebno sam ga zapazio u odbrani gde je dobro čuvao igrača i imao prekinutih napada i istrčanih kontri, šut ga služio odlično. Gortat odlično prati Neša u 2-2, a bogami i par puta je okrenuo igrača koji ga je čuvao i 1-1.
Portland izgubljen, pregažen, ne zna se ko pije ko plaća (na ovoj utakmici naravno), Oldridž malo bolji od drugih, ali se i on utopio u sivilo.

Minesotu su krale sudije i sve vreme se osećala tenzija ka njima, Rik Adelman je često prigovarao, mislim i da je imao materijala za to. Klivlend je jednostavno uvek pogađao spolja kada je trebalo. Lav se mučio malo sa šutem, vidi se da ga nije baš htelo, Rubio puna sloboda i opet cela 4/4 je bila njegova. Peković dobio poslednji minut da uđe u igru.

Lejkersi sve vreme igraju na Bajnama i grade igru oko njega, a bogami ovaj i jeste dominantan, velika šteta za njih bi bio njegov eventualni trejd. Sinoć nije baš bio najbolji, a i logično je, odigrao je toliko dobrih utakmica do sada, stalno su skupljali na njemu i više puta mu krali loptu, ali kad god je uspeo da vrati pas, Lejkersi su stvarali višak u napadu...Kobe igra dobro, pobednički i vidi se jaka želja kod njega u svakom duelu, mislim da igra za nijansu racionalnije nego pre.

Denver sam malo ispratio, ali ono što videh je da Andre Miler dosta dobrih stvari pravi za svoj tim...sa druge strane Okafor mi je nekako razočarenje i njegova zamena Kejman deluje bolje od njega (za sada)...

Detroit sam pratio zbog Monroa i on deluje stvarno kao mnogo moćna dabl-dabl mašina. Igra 1-1 mu je dobra, često su ga ostavljali da igra 1-1, videh da je presekao jednu kontru i istrčao je do kraja kao bek, rekao bih da ima izuzetne motorne sposobnosti, u šutu mi delovao solidno, a ono što me zadovoljava kod njega je građenje protivničkih igrača bilo pod svojim ili tuđim košem i uvek ide na skok, prilično dobro deluje.

Ono što videh u duelu Čikaga i Orlanda je Buzer koji je dominirao u poslednjoj četvrtini, Rouz koji je razigravao druge, a što se tiče Orlanda Dvajt standardno, al videh i da je Dejvis nešto šetkao levo desno kod tunela zbog zgloba valjda, onda se vratio u igru pred kraj, al džaba, Čikago je to već priveo u siguran kraj. Mislim da se Dejvis polako budi i da će Anderson da bude sve manje, a ovaj sve više primećivan.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Sub 7 Jan 2012 - 0:07

Propustio si samo da dodas da je Darko zabio 11 poena u 1/4 i posle toga tuga. Beasley je povredio zglob i sledi pauza
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 7 Jan 2012 - 0:12

e da Bizli je odmah sa terene otišao u svlačionicu i odgegao tamo na jednoj nozi, u odbrani pod svojim košem je nagazio na Rubiovu patiku..
Izvini druže nisam gledao 1/4 Minesota Klivlend tako da ne znam za Darka. Vidim da je Toliver favorizovan u svakom smislu, igrao je na kraju i imao par šuteva sa strane na koš koji su po meni bili katastrofa, al valjda Adelman zna šta radi. Meni je bila interesantna indiferentna Pekmenova faca kada ga je snimila kamera, a kasnije je i ušao. nekako mi Pekmen deluje deblji nego pre mesec dana, možda grešim (al teško da će on imati minute).
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 7 Jan 2012 - 0:35

lazarminator ::evo, ovaj mec izmedju Nju Jorka i Vasingtona je cist primer NBA divljastine. Znaci, 3 sekunde do kraja +3 za Nju Jork i lopta za Vasington. Na tajm autu je ocigledno bio dogovor u Vasingtonu da Young puca za 3.
I sad onaj suludi deo (uopste necu da ulazim u to zasto Nju Jork ne pomislja da pravi faul). Lopta dolazi do Younga, ceo stadion zna da ce on pucati za 3, ceo tim Nju Jorka zna da ce on pucati za 3 i shodno tome ga ne udvajaju, vec ga upetostruce (kako se ovo uopste izgovara). Znaci, ako niste nikada videli kako je to kada jednog igraca na 8m od kosa okruzi 5 protivnickih igraca, mogli ste u ovoj zavrsnici.
I sad taj Young ima CETVORICU svojih slobodnih igraca i on, jel ipak je to bio dogovor, puca preko 10 ruku i promasuje tricu. Sa druge strane Crawford stoji na trici sam ko duh, urlice, vice, moli, preklinje. Ali ne sam kao duh, vec sam kao avet bozija kao da se hala ispraznila i ostavila njega samog da razmislja o smislu zivota.
Ipak Young sutira i, of course, masi.
Pa ja da sam onaj Crawford jos u svlacionici bih zamolio da mi donesu nekakvu motornu testeru da se resim govana

Знаш како кажу, ''свету се не може угодити''. Пре пар дана игран је један од дербија запада Оклахома-Далас и Далас је 2 секунде пред крај након тројке Картера водио 2 разлике. Екипа Оклахоме је након тајмаута извела лопту са половине терена, узео је Дурант и опалио са 9 метара и погодио за 3 поена. И сви коментари су били у фазону - зашто га је чувао само један човек, требали су сви да скоче на њега па ко ће друго да шутне... Сад кад сви скоче опет не ваља. Smile

Елем, сам си крив, узео си да гледаш индијанце, ја сам намерно написао коју утакмицу препоручујем за гледање, јер сам видео даје повећано интересовање за гледање НБа лиге и онда желим да пронађем нешто што ће се људима највише свидети. Бостон и Индијана су испунили моја очекивања, то није била утакмица са лепим потезима и пуно поена, али је атмосфера била ''на нож'' као што сам и најавио, тврдо, други напади, чврсте одбране, баш је личило на европску кошарку. И утакмица Орландо-Чигако је била на задовољавајућем нивоу, бар прво полувреме док сам успео да испратим. Стога, следећи пут или слушај препоруке или немој да се жалиш. Smile
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 7 Jan 2012 - 1:35

Na mecu Njujorka i Vasningtona presudila su 2 ofanzivna skoka Niksa posle promasaja Entonija 30ak sekundi pred kraj. Vol je takodje promasio dva bitana suta u poslednjem minutu, pa onda i onaj poslednji sut Janga...
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 7 Jan 2012 - 1:37

Vidim da Njujork želi Dvajta. Zašto su onda potpisali Čendlera?
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 7 Jan 2012 - 1:42

Koliko znam Niksi bi u Orlando poslali Stodemajera (koji je pohadjao srednju skolu upravo u Orlandu), a mozda bi trejd izgledao ovako. Cendler i Stodemajer u zamenu za Turkuogla, Djuhona i Hauvarda.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 7 Jan 2012 - 1:52

Minesota je veliko razocarenje. Kod Vulvsa je bitnije da Lav zabelezi skok i Rubio asistenciju nego da pobede. Igraci (izuzev Darka) igraju samo za svoju licnu statistiku.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 7 Jan 2012 - 1:53

Spajk će da umre neće dočekati titulu. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Sub 7 Jan 2012 - 2:12

Na ESPNu sam letos gledao dokumentarac o Redzi Mileru. Sredinom 90ih Indijana je igrala play off seriju sa Njujorkom. Mec u Medison Gardenu. Spajk Li sedi na svom standardnom mestu blizu terena i negde u toku meca pocne da proziva i povocira Redzija. Redzija to iznervira, ali i motivise, pa pocne nezadrzivo da pogadja. Indijana dobije mec, a sledeceg dana u svim Njujorskim novinama kao glavnog krivca za poraz okrive Spajk Lija. Naslovi su bili tipa "Bas ti hvala Spajk".
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 7 Jan 2012 - 2:18

Ja sam skinuo to i gledao, super dokumentarac Smile Sad cu da probam da nadjem link. Mislim da sam ga preuzeo sa rojadirecta.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 30 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh