Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Samo za članove 2
Crni Aco, šta ti je trebao onakav naslov!? Već si počeo da izigravaš Tegija.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Rekli su mi da moram da stavim da smo prvi objavili i da smo bili u pravu.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Je-Ne-A sa foruma partiyan.net je objavio da nam stize jos jedna petica do pocetka sezone i da ima 3 kandidata i da koji god da bude bice orgazmicno pojacanje On je tamo insajder kao i Talicni.
Iskreno ako je rec o igracu sa ovih prostora ja ne mogu da se setim 3 petice sa kojima bih bio toliko odusevljen, ali hajde da vidimo...
Iskreno ako je rec o igracu sa ovih prostora ja ne mogu da se setim 3 petice sa kojima bih bio toliko odusevljen, ali hajde da vidimo...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Cestitam navijacima CZBG na novom treneru, sigurno najvece pojacanje koje moze da im se desi. Ocekujem da prsti ove sezone u derbijima, nadam se da ce nam makar malo otezati put ka 11oj uzastopnoj...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Сви знамо ко је Миличић, он ће ако дође за 15 миунта да направи атмосферу лична и сукоба, а ми још нисмо на потребном нивоу да можемо да се носимо са Партизаном па нисам сигуран да нам такво стање ствари одговара. Прошли пут смо са Пешићем играли финале плејофа и тесно изгубили тек у петом мечу, управо зато што је он преузео улогу аутсајдера, као циљ нам је био да узмемо што више победа, смирио је страсти а онда напао...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Inace Talicni Tom na forumu partizan.net je napisao da ce treci centar u Partizanu biti 198_ godiste i visok 200+cm. Da nije Perovic u opticaju?
fizicar- prva petorka
Па капирам постоји бар 7000 играча који улазе у тај опис. Иреачи виши од 2 метра рођени између 1981 и 1989, играју центра....
ZuLuofVozdovac- mvp
Taj fazon... de samo iskopa Perovica? Pa kontam da ce to da bude Rasa... ne mogu da se setim ni jednog drugog... mozda jedino Milovan Rakovic...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Раковић ће следећу сезону провести на позајмици у Жалгирису
ZuLuofVozdovac- mvp
Domacih kvalitetnih igraca ili sa ovih prostora 198_ i 200+cm ima mnogo manje
Pogledajte
http://www.juznatribina.net/vbforum/showthread.php?t=2371&page=52
Pogledajte
http://www.juznatribina.net/vbforum/showthread.php?t=2371&page=52
fizicar- prva petorka
Izvinjavam se. Tek sada vidim da je to za cetvorku napisano
fizicar- prva petorka
Inace, sreo sam veceras Katica u Delti, tamo ga srecem svaki put kad odem, uvek klopa onu azijsku hranu. Elem, ona ruka mu uopste ne izgleda dobro, cela ledja su osigurana nekim povezima samo da bi mu drzali ruku... Ali valjda nije nista ozbiljno...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Meni nije jasno gde se on uopste povredio... na moru?
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Psycho ::Bivši bokserski reprezentativac iz Zr, osvajač medalja na OI i EP.lazarminator ::Ko je Zvonko Vujin?Sećam se i kad se dogodilo, ali ne i šta se desilo nakon toga. Ne bih rekao da je odgovarao.fizicar ::Uh. Pa taj Bodirogin brat je prebijao ćerku Zvonka Vujina, lomio joj prste... Nenormalan lik. Uz to ne znam kakve on veze ima s košarkom...
Našao je čiju će ćerku da tuče ...je l mu to beše žena bila?
A veze sa košarkom ima makar koliko i trenutni predsednik kluba
Njega bar povremeno viđam na utakmicama (gleda utakmice EL sa Dejanom).
Bila mu je devojka. Naravno da nije odgovarao...
fizicar- prva petorka
fizicar ::Psycho ::
Bivši bokserski reprezentativac iz Zr, osvajač medalja na OI i EP.
Sećam se i kad se dogodilo, ali ne i šta se desilo nakon toga. Ne bih rekao da je odgovarao.
Našao je čiju će ćerku da tuče ...je l mu to beše žena bila?
A veze sa košarkom ima makar koliko i trenutni predsednik kluba
Njega bar povremeno viđam na utakmicama (gleda utakmice EL sa Dejanom).
Bila mu je devojka. Naravno da nije odgovarao...
Živimo na Balkanu, pa je i prebijanje žene, dece, devojke, svakodnevica, ma koliko mi sklanjali poglede i fokus sa toga. (mada iskreno nisam čuo za taj incident)
A i Zvonko Vujin sa svojih 165cm, onako suvonjav i sada već šezdesetak godina, teško da je mogao da bude fizička pretnja.
Ni profesor književnosti nema mnogo veze sa košarkom, pa su ga ipak obe košarkaške struje zvale i molile da bude pretsednik i pomogne košarci u gradu (i sudeći po tome koliko je aktivan i trudi se, ne sumnjam da će uspeti u tome (ako ne, prebiću ga ko vola u kupusu))
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
202_. godine, na kontinentu čije ima počinje slovom "A", dogodiće se velika poplava. Slobodno me citiraj na forumu partizan.net.fizicar ::Inace Talicni Tom na forumu partizan.net je napisao da ce treci centar u Partizanu biti 198_ godiste i visok 200+cm. Da nije Perovic u opticaju?
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Nisam na tom forumu. Samo ga citam Za cetvorku je naravno zezancija Ja sam mislio u prvom trenutku da je to reč o petici
Nije se to sada dogodilo. To prebijanje se desilo pre više od 10 godina. Čak i bliže pre 20 godina.
Ne radi se o tome kada se desilo, vec o tome da je Bodirogin brat idiot!
Nije se to sada dogodilo. To prebijanje se desilo pre više od 10 godina. Čak i bliže pre 20 godina.
Ne radi se o tome kada se desilo, vec o tome da je Bodirogin brat idiot!
fizicar- prva petorka
Nije bas lepo reci za nekoga da je idiot. Koliko ja znam, Bodirogin brat ima neki psihicki poremecaj i to jos od ranog detinjstva, mozda i od rodjenja ( ne znam tacno,davno sam cuo pricu ) i cini mi se da trenutno zivi u Krusevcu ( mada i to bas nije sigurno, kao sto rekoh, davno sam cuo tu prcu )...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Inace, sreo sam veceras Katica u Delti, tamo ga srecem svaki put kad odem, uvek klopa onu azijsku hranu. Elem, ona ruka mu uopste ne izgleda dobro, cela ledja su osigurana nekim povezima samo da bi mu drzali ruku... Ali valjda nije nista ozbiljno...
Kad smo kod vidjenja kosarkaskih radnika ja sam vrlo cesto prolazio ulicom Vuka Karadzica(blizu Kneza) i vrlo cesto sa sretao Maljkovica ujutru kako pije kafu sa prijateljima.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Jako cesto sa Laletom Lucicem... i ja ih isto vidjam tamo..
Djole- prva petorka
Nedaleko odatle, u Vespi, inventar su Muta i Zeljko...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Ja sam video Pižona,Vesića i ekipu prošlog leta u Zemunu ,kod mene u kraju.Išli su na večeru u restoran Gurman(ulica Jovana Subotića).Vesić izbliza izgleda kao zli patuljak.Onaj pogled dovoljno govori,pošto su nam se sreli pogledi.Kao da ispituje čoveka šta o njemu misli.Možda se gadjenje ocrtavalo na mom licu(to nisam mogao da vidim) pa je taj pogled reakcija ali te zle oči i pojavu još pamtim
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Neki lik na fejsbuku nagadja da je cetvorka koju Partizan oce da dovede Entoni Rendolf... neko je spomenuo da Partizan oce 4. sa iskustvom igranja u Evropi, a video sam da je Rendolf rodjen u Nemackoj... pa otkud znam, mozda je to tacno... eto cisto da podelim sa vama...
A neki drugi lik tvrdi da je Partizan kontaktirao menadzere ovih igraca: Leon Powe,Jonas Jerebko,Josh Powell...
A neki drugi lik tvrdi da je Partizan kontaktirao menadzere ovih igraca: Leon Powe,Jonas Jerebko,Josh Powell...
Djole- prva petorka
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5