Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Samo za članove 2
Poznajuci Darka a i situaciju u Minesoti, kao i njegov status tamo, mislim da od njegovog dolaska u CZ nema nista...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mislim da se FMP-u ne isplati da dovodi igrače do kraja lock outa. Ne bi ni Partizan dovodio da nije top16 faze.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Pa što im se ne isplati, da uzmu koju pobedu više u NLB. Biće velika borba za Evroligu.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
e jbga sad, tek su se "izlegli", a odmah bi u Evroligu, pa ne može to tako, zna se neki red valjda
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::e jbga sad, tek su se "izlegli", a odmah bi u Evroligu, pa ne može to tako, zna se neki red valjda
Mihael- mvp
Dobra drex, dobra. Ali Kari ne bi dolazio da trpa Široki, on ako potpiše to znači da će da napada Partizan i Evroligu.
Bodi Bond- mvp
Ja se CZ ne plasim ni sa Pesicem, dobar je on trener, jedan od najboljih ali Partizan ce imati sjajan tim, odlicno popunjen na svim pozicijama tako da ce na kraju moci da serucka ponovo, samo mu ovaj put nece zavuci Dule nego Vlada, bice mu jos gore...
Mihael- mvp
drexler ::e jbga sad, tek su se "izlegli", a odmah bi u Evroligu, pa ne može to tako, zna se neki red valjda
Trebaće im bar jedno 5 godina da se naviknu
fizicar- prva petorka
Bodi Bond ::Dobra drex, dobra. Ali Kari ne bi dolazio da trpa Široki, on ako potpiše to znači da će da napada Partizan i Evroligu.
Nama Barsa ne moze kod kuce nista a sada ce kao Zvezda da nas uplasi i skine sa trona hahahahah smesni su!
Markos- prva petorka
Markos ::Bodi Bond ::Dobra drex, dobra. Ali Kari ne bi dolazio da trpa Široki, on ako potpiše to znači da će da napada Partizan i Evroligu.
Nama Barsa ne moze kod kuce nista a sada ce kao Zvezda da nas uplasi i skine sa trona hahahahah smesni su!
Zbog poštovanja navijača FMP-a tu ekipu moramo zvati Crvena Zvezda Beograd ili FMP.
fizicar- prva petorka
Ako i zanemarimo stajling, da li je moguće da profesionalni košarkaš (koji još igra u NBA) bude ovako fizički zapušten. Taj nije prošao pored teretane tri meseca.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
a mene gore napadaju kad kažem da se od drugog dijela sezone Miličić vuče po terenu kao matora cirkuska mečka...
Ali dobro, bar smo ukapirali da je Srbin
Ali dobro, bar smo ukapirali da je Srbin
drexler- mvp
On je i izjavljivao da nije fizicki spreman i pokusavao da to nadoknadi u sred sezone ali to bas ne ide tako kao sto svi znamo.Jbg,radna etika kod njega nije na NBA nivou.Zanima me u kakvom ce stanju poceti ovu sezonu i da li se nesto po tom pitanju promenilo.Fizicka sprema se kod NBA igraca ocekuje kada se pojavi u timu.
Poslednji izmenio Danny Trejo dana Čet 18 Avg 2011 - 23:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Da se ne izjalovi, neću pisati na KLS, nego ovde... LM, KK Proleter je u ozbiljnim pregovorima sa Bodirogom da se uključi u rad košarkaškog kluba! Za početak će najverovatnije njegov brat biti imenovan na neku funkciju, pa će Dejan preko njega davati sugestije... Ne znam da l' je u sukobu interesa da bude i u savezu i u klubu, ali ako nije u sukobu da Đilas bude velikim delom kum Zvezdi-FMP-u (kako god), ne vidim zašto bi Bodi bio ovamo.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Uh. Pa taj Bodirogin brat je prebijao ćerku Zvonka Vujina, lomio joj prste... Nenormalan lik. Uz to ne znam kakve on veze ima s košarkom...
fizicar- prva petorka
Ko je Zvonko Vujin?
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
To sam i ja primetio...Zemljoradnik ::Ako i zanemarimo stajling, da li je moguće da profesionalni košarkaš (koji još igra u NBA) bude ovako fizički zapušten. Taj nije prošao pored teretane tri meseca.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Bivši bokserski reprezentativac iz Zr, osvajač medalja na OI i EP.lazarminator ::Ko je Zvonko Vujin?
Sećam se i kad se dogodilo, ali ne i šta se desilo nakon toga. Ne bih rekao da je odgovarao.fizicar ::Uh. Pa taj Bodirogin brat je prebijao ćerku Zvonka Vujina, lomio joj prste... Nenormalan lik. Uz to ne znam kakve on veze ima s košarkom...
Našao je čiju će ćerku da tuče ...je l mu to beše žena bila?
A veze sa košarkom ima makar koliko i trenutni predsednik kluba
Njega bar povremeno viđam na utakmicama (gleda utakmice EL sa Dejanom).
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Promocija Karija je sutra u 12.
Bodi Bond- mvp
Ko je popustio oko love?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
To stvarno ne znam, znam da je završeno, a na kosarka.rs ćemo pustiti tek kada bude zvanično objavljeno. I zbog toga što smo imali to još pre 6 dana, ai zbog toga što gazda malo kara novog PR-a koji je bio urednik kosarka.rs, pa iz poštovanja prema njemu.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Promocija Karija je sutra u 12.
Bodi Bond ::To stvarno ne znam, znam da je završeno, a na kosarka.rs ćemo pustiti tek kada bude zvanično objavljeno.
Сада више не постоји могућност да се изјалови посао, па Тегелтлија више нема мотива да објављује ту вест?
ZuLuofVozdovac- mvp
Mogućnost da se posao izjalovi nije postojala ni tada kada je on to objavio. Kari se odavno dogovorio sa Čovićem, samo je bilo pitanje nekih para...
Bodi Bond- mvp
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5