Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 9 od 40
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Samo za članove 3
jebi ga,neki nezadovoljstvo iskazuju u saopstenju,a neki psovanjem mrtve majke sudijama na sred terena,prevaspitavanjem tih istih sudija i sl...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Nista sto vec nije poznato i u repertoaru velikom dobrici Covicu
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
opaaa već su počela prepucavanja
znači za grobare
tako se zapodeva kavga Nenade
izvinte, ali morao sam, nisam ništa zlo mislio
znači za grobare
tako se zapodeva kavga Nenade
izvinte, ali morao sam, nisam ništa zlo mislio
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ali na finjaka, sve po pravilima sluzbe..
Nemoj da je neko krenuo da ovo shvata ozbiljno, obicna sprdnja, bar sa moje strane
Nemoj da je neko krenuo da ovo shvata ozbiljno, obicna sprdnja, bar sa moje strane
Dule Kecman- mvp
Duda želi da ostane selektor, a Bodiroga bi da ga smeni...
Po informacijama koje ja dobih, MekRoberts ne dolazi.
Po informacijama koje ja dobih, MekRoberts ne dolazi.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Vidi Bodiroge jbt, ko bi reko..
Dule Kecman- mvp
Nadam se samo da nece doci do nekog sukoba ili ne daj Boze, rasula u savezu...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
I ja bih smenio Dudu. Podržavao sam ga do ovog prvenstva, ali mora doći neko drugi ako mislimo da se nešto promeni... Mi moramo dobijati utakmice odbranom i skokom, a ne da se tripujemo da smo kvalitetni kao Španci da možemo da igramo svoju igru bez obzira na situaciju na terenu i da pobedimo.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ja bih ga smenio samo pod uslovom da Pesic ili Obradovic budu novi selektori...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Radnički i bez Markovića ima 4 stranca. Četvorka i petica im trebaju, ali pretpostavljam da će to biti domaći jeftini igrači. Kada je već tako, pitam se zašto ih nisu ranije doveli. Muta je kukao kako nikako da započne pripreme za sezonu na vreme, a sad kada je imao priliku za to, on kasni (ako je do njega, ali meni deluje kao da jeste).superhik ::Radnički na korak do dogovora sa Stivenom Markovićem a dovešće još 2 pojačanja pod košem, 4 i 5, nisu hteli da mi kažu o kojim imenima se radi
A druga stvar što se tiče Markovića... Pavković je u strašnoj formi, kako Muta misli obojici da im da po 35 minuta i loptu u rukama sve vreme? Jer drugačije nema vajde od njih... Ako budu mogli da igraju po 20 minuta obojica i da se ne smore od toga, Radnički će da bude ubitačna ekipa.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
Slazem se . Valjalo bi videti ko je alternativa prvo. Bodiroga ima sigurno svoje razloge.
Sergej- mvp
Uvek uz Bodija(ne ovog naseg xD )Sergej ::Slazem se . Valjalo bi videti ko je alternativa prvo. Bodiroga ima sigurno svoje razloge.
I ja mislim da Duda treba da ide ali i ako ostane ima to dobre strane.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
@Z
Načuo sam da je Mur potpuni promašaj, možda je moguće da ga oteraju.
Načuo sam da je Mur potpuni promašaj, možda je moguće da ga oteraju.
Bodi Bond- mvp
Zemljoradnik ::Radnički i bez Markovića ima 4 stranca. Četvorka i petica im trebaju, ali pretpostavljam da će to biti domaći jeftini igrači. Kada je već tako, pitam se zašto ih nisu ranije doveli. Muta je kukao kako nikako da započne pripreme za sezonu na vreme, a sad kada je imao priliku za to, on kasni (ako je do njega, ali meni deluje kao da jeste).superhik ::Radnički na korak do dogovora sa Stivenom Markovićem a dovešće još 2 pojačanja pod košem, 4 i 5, nisu hteli da mi kažu o kojim imenima se radi
A druga stvar što se tiče Markovića... Pavković je u strašnoj formi, kako Muta misli obojici da im da po 35 minuta i loptu u rukama sve vreme? Jer drugačije nema vajde od njih... Ako budu mogli da igraju po 20 minuta obojica i da se ne smore od toga, Radnički će da bude ubitačna ekipa.
Mislim da će Marković dosta minuta provesti na poziciji beka šutera kao što je i prošle sezone radio kad su ostali plejmejkeri završavali dobar posao i kad su mogli tako fizički da odgovore napadu protivnika. Ne verujem da je pavković ugrožen kod mute. Razmišljao sam i ja o tome da bi Stiven bio peti stranac, ovo što Bodi kaže mi zvuči vrlo verovatno. Četvorka i petica će biti domaći igrači.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Sergej ::Slazem se . Valjalo bi videti ko je alternativa prvo. Bodiroga ima sigurno svoje razloge.
pa vrteće se uvek ista imena
Kari, Žoc, Muta, Trifa, Sale Nacionale i možda Džikić
ja bi nekako voleo tandem, Trifa (napad) i Džile (odbrana), a da im savetnici budu ovi iskusniji (Duda, Kari i Žoc), kao što je Dule Radonjiću u CG.
Nolle- mvp
Trifa i Džikić su već formirani treneri, zapravo evroligaški treneri, dostigli su jedan visok nivo u karijeri, i sumnjam da bi neki od njih želio biti pomoćnik ovom drugom.
S druge strane, priča o podjeljenoj odgovornosti ne pije vodu (jedan odbrana, drugi napad), mora da se zna šef.
Moja prva opcija bi bila ostanak Dude, a ako to ne može, nisam za povratak ovih zvučnih (Kari, Žoc, Dule), volio bih nekog mladog, neafirmisanog. Što se tiče trenerskog posla u svim sportovima, meni je već par godina najveći hit Joakim Lev i ono što on radi sa Švabama. Savršenstvo.
Maštam o tome da naša koš. reprezentacija izgradi tako nešto, jer imamo ogromnu bazu mladih a uspješnih trenera.
Takođe, obratiću pažnju na Beneton ove sezone, volio bih da odgledam par tekmi, da vidimo kako radi Sale
S druge strane, priča o podjeljenoj odgovornosti ne pije vodu (jedan odbrana, drugi napad), mora da se zna šef.
Moja prva opcija bi bila ostanak Dude, a ako to ne može, nisam za povratak ovih zvučnih (Kari, Žoc, Dule), volio bih nekog mladog, neafirmisanog. Što se tiče trenerskog posla u svim sportovima, meni je već par godina najveći hit Joakim Lev i ono što on radi sa Švabama. Savršenstvo.
Maštam o tome da naša koš. reprezentacija izgradi tako nešto, jer imamo ogromnu bazu mladih a uspješnih trenera.
Takođe, obratiću pažnju na Beneton ove sezone, volio bih da odgledam par tekmi, da vidimo kako radi Sale
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Tegi je sinoć lepo rekao, jedina pametna stvar koju je rekao tj... Žoc je 95 sa 3 osvojene EL bio pomoćnik Dudi... Sujeta kod rep ne treba da postoji, takođe je Tegi spomenuo nešto oko Dudinih asistenata, da neki nisu hteli, upravo zbog iste sujete, pa majku mu ja bih i onim igračima gaće prao da me Duda zamoli,a ne da budem asistent, da mogu da dodam nešto, nacrtam neku akciju možda itd...
I da počinjem da žalim što je Kari seo na klupu, džigerica mi se prevrće kada vidim koliko su neki ljudi nerealni...
I da počinjem da žalim što je Kari seo na klupu, džigerica mi se prevrće kada vidim koliko su neki ljudi nerealni...
Nolle- mvp
Prvi si ti nerealan Ali Marko te spusta na zemu
Sergej- mvp
ja se zajebavam, vrlo sam svestan i da sa Golubom, Rakočevićem, NBA četvorkom i Darkecom do lock outa, mi nijedan od tri trofeja NEĆEMO uzeti
Nolle- mvp
Sa takvim timom bi i ja uzeo neki trofej...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
oćeš da probaš napad na sistem, pa da vidiš kako to ide
nemojte da se zajebavamo
NLB - Makabi ili Partizan, mi ako odemo na F4 da se lupamo nogama po dupetu !
Kup - možda na neki dža bu uzmemo
Prvenstvo - dobiti Partizan u ovom trenutku 3 puta u 5 utakmica ili manje, je ravno SF, pa sve i da nam je startna petorka CP3, Rakoč, Vesely, Novicki, Dwight
nemojte da se zajebavamo
Prvenstvo - dobiti Partizan u ovom trenutku 3 puta u 5 utakmica ili manje, je ravno SF, pa sve i da nam je startna petorka CP3, Rakoč, Vesely, Novicki, Dwight
Nolle- mvp
ovo ti Nele govoris da bi ispalo kako si objektivan... Ja cu da sacekam taj revolucionarni 5. oktobar i demokratske promene pa cemo da vidimo... Daleko je ovo od gotove sitaucije. Sada smo na stadijumu od 3-8 mesta NLB-a, finaliste domacih takmicenja. Ne znam, rano je za bilo koje prognoze. Jedan igrac moze da promeni sve a kamoli 2, 3...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Revolucija jede svoju decu , imajte to uvek na umu
Sergej- mvp
http://www.videolina.it/Live.html 20:45
Kradem, al' šta ću? Muka naterala!
Kradem, al' šta ću? Muka naterala!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nolle ::oćeš da probaš napad na sistem, pa da vidiš kako to ide
nemojte da se zajebavamo
Pa ti ides iz krajnosti u krajnost... Svako moze da se dobija i sa prosecnim timom a kamoli sa jakim imenima... naravno ako se zna sta se radi, zato je tu Pesic...
Da je tako ko sto ti pricas, onda je glupo uopste praviti tim ako se predajes pre pocetka prvenstva i borbe... Ti sad odjednom kao nije realno, a ovamo avioni milioni itd...
Marko- prva petorka
Strana 9 od 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5