Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 3

+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 3 - Page 24 Empty Re: Samo za članove 3

Počalji od Koleman Čet 6 Okt 2011 - 8:58

Bila je slika fudbalera Zvezde na sajtu zurnala i ako je skines sejvirace se kao ''govna ciganska'' Znaci direktno sa sajta ne nista drugo. Sad cu da potrazim to, nece biti lako.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Čet 6 Okt 2011 - 9:01

Nema potrebe care verujem ti. Verovatno smo ubacili krticu u Žurnal Very Happy
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Čet 6 Okt 2011 - 9:50

familija ::@ Mihael bravo narocito za poslednji pasus...
a evo ja malo danas prosao po timovima FMP-a i Zvezde poslednjih desetak godina, pa da vidimo gde su ti veliki taletni nestali ili sta su postali posle igranaj u tim klubovima?!

FMP

2003/04 Ivan Zoroski 1979 god; Vukasin Mandic 1982; Bojan Popovic 1983; Milan Majstorovic 1983; Mile Ilic 1984; Vanja Plisnic 1980
2004/05 Mladen Pantic 1982; Nemanja Aleksandrov 1987
2005/06 Nikola Vasic 1984; Branko Cvetkovic 1984; Miljan Pupovic 1983; Zoran Erceg 1985
2006/07 Marko DJerasimovic 1984; Dragan Labovic 1987; Nemanja Protic 1986; Ivan Zigeranovic 1984;
2007/08 Branko Lazic 1989; Filip Covic 1989;
2008/09 Pedja Stamenkovic 1988; Stefan Zivanovic 1989; Mladen Jeremic1988; Andreja Milutrinovic 1990; Milan Macvan 1989:
2009/10 Dejan Musli 1991; Milos Dimic 1980; Svetozar Stamenkovic 1990;
2010/11

Crvena Zvezda

2002/03 Goran Jeretin 1979; Jovan Koprivica 1982; Milutin Aleksic 1982; Vladimir Tica 1981;
2003/04 Aleksej Nesovic 1985; Vuk Radivojevic 1983; Vladislav Dragojlovic 1979;
2004/05 Vujadin Subotic 1981;
2005/06 Nenad Misanovic 1984; Miroslav Raicevic 1981;
2006/07 Tadija Dragicevic 1986; Mirko Kovac 1983; Marko Lekic 1985;
2007/08 Oliver Stevic 1984; Boris Bakic 1986;
2008/09 Marko Keselj 1988; Nemanja Bjelica 1988; Filip Sepa 1990;
2009/10 Vladimir Stimac 1987; Lazar Radosavljevic 1991;
2010/11 Luka Drca
Osim Savanovica i Teodosica koji su postali veliki igraci tek u inostranstvu ja se ne secam jos nekog za ovih desetak godina!!!
Naravno boldovao sam igrace koji jos uvek mogu postati velika imena Evropske kosarke...
ovo su veliki talenti?zvezda unistila borisa bakica?oliver stevic veliki talenat,pantic,branko cvetkovic,djerasimovic,protic,ivan "drvo" zigeranovic,branko lazic,vujadin subotic,mirko kovac,marko lekic veliki talenti Very Happy Very Happy Very Happy ?koliko hoces velikih talenata na spisku sa 23-6godina?takodje primetno tovarenje nekih partizanovih propalih investicija,koji su bili u partizanu unisteni,kao neke propale igracezvezde i sl...pretpostavljam da si bio ironican i da si se zajebavao...a ako si bio ozbiljan,bar malo objektivnosti ne bi bilo na odmet,onako bar u naznakama...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Čet 6 Okt 2011 - 11:28

Ja nisam hteo da replicaram na ovo jer je blago receno neozbiljno...

Marko
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 6 Okt 2011 - 17:23

dane ::@mlekce
Na forumu partizan.net Žurnal je okarakterisan kao citiraću "ciganski medij".

Е ако су тамо рекли онда је то нешто сасвим друго... Ја бих дао савет људима да став о било чему у животу не формирају читајући постове укисељених мозгова по навијачким форумима. Ево апел бих упутио за почетак навијачима клуба за који навијам.

Imperator ::Inače čitav taj koncept "bojkotujemo NLB" mi je malo jadan kod svih navijača koji ne idu da gledaju svoj klub u ovom takmičenju, jer bi ti isti likovi sutra bez problema navijali da se igra Jadranska liga u fudbalu sa Dinamom, Hajdukom, Sarajevom, Željom! Naravno sklopila bi se priča za šire mase zašto to nije isto i kako je NLB sranje pa zato ga izbegavamo, a fudbalska liga je mnogo bolja...i pojeo vuk magarca.

Цела идеја, цела поента бојкота јадранске лиге је да никада не дође до стварања фудбалске лиге у којој би смо играли са Динамом, Хајдуком итд... Навијачи би можда и дошли на јадран али се плаше да се тај потез не схвати као да су ''легли на руду'', па да би се исто пре или касније десило и у фудбалу... Ако би почели да праве такву фудбалску лигу, такав покушај био би у крви угушен, то ти гарантујем... А ја први ни по коју цену не бих пристао на тако неки аранжман...

Sergej ::Iskreno ne kapiram. Pa sad je vreme da se krene bas , mislim bojkot NLB je glupost. Ali ok , ocigledno te navijacke grupe imaju neka svoja posebna misljenja.

Покушаћу да ти одговорим. Не могу да причам о другима, али навијачка група Делије Север није само навијачка група, то је истовремено један вредносни, идеолошки покрет. У том покрету само бодрење клуба има велики значај, али није на самом врху хијерархијске лествице ствари за које се та друштвена група бори, а које су ствари важније можеш да сазнаш кроз наведене стихове:
https://www.youtube.com/watch?v=Hkz5XUJlOk8&feature=results_video&playnext=1&list=PL3F810F1374746585
Ко то не схвати, тај ће се увек изнова исчуђавати зашто се бојкотује АБА, зашто се бојкотује дерби...

Притом, нису сви навијачи Црвене Звезде Делије (нити би требали да буду) и никоме није забрањено да присуствује утакмицама, аплаузом поздрави сваки добар потез... А мене на крају крајева заболе ко је у врху трибине шта одлучио, али не могу да не изразим задовољство кад се донесе одлука са којом се слажем (притом мислим на оно прошлогодишње бојкотовање дрбија). А када мало размислим о АБА лиги, далеко бих био срећнији кад би смо успели да је разјебемо, него кад би смо је освојили.

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 6 Okt 2011 - 18:08

a onda mi nikako nije jasno , sto ste prvi otisli na jadran i svi klimali glavom,prvi ste dali zeleno svetlo, koliko se secam prve sezone je pionir bio pun na svakoj utakmici, sa delijama, a sada ovde pricas drugu pricu kako oni nisu za fudbalsku jadransku ligu,pa kad su nam tu u***** celu kosarku sad mogu da bojkotuju ovo do mile volje. objasnimi razliku izmedju ova dva slucaja.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 6 Okt 2011 - 18:21

Па нису навијачи донели одлуку да се иде на Јадран, какве везе они имају са одласком тамо? Мислим да су они просто по аутоматизму подржавали клуб у том такмичењу неко време јер у тим првим годинама Јадран није био замена за домаћу лигу, већ је сматран видом ''изласка у Европу'' кад исту нисмо моглида играмо, после су рекли да су против лиге негде у тренутку кад је она постала супститут за домаће такмичење, и то је то, од тада имају такав став. (ово је истовремено и одговор на благојево помињање недоследности самих навијача)

Немам шта ја да причам како навијачи нису за фудбалску лигу, то је општепозната ствар... Распитај се, да није таквог става Делија та лига би почела већ од следеће године, прелиминарни разговори су већ вођени...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 6 Okt 2011 - 18:27

pazi brate uredu to njihov stav za fudbal , ali ne znam da li oni kapiraju da se ABA liga racuna kao domaca liga i da donosi najveci broj poena u bodovanju za EL, a koliko znam to je njima glavni cilj evropa, ovako sami sebi pucaju u noge,
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Čet 6 Okt 2011 - 18:41

Bez obzira na bojkot mislim da ce CZBG imati publiku u Jadranskoj ligi u istoj meri kao i Partizan ako ne i vecoj. Ocekujem 2-3 iljade na svakoj utakmici...Masa njih koje poznajem a nisu okoreli navijaci vec Zvezdasi koji vole kosarku su vec kupili sezonske.
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 6 Okt 2011 - 19:05

Everton

Не, они не капирају да се то бодује...

Е па видиш, циљ навијача је управо да се разјебе тај систем у коме се ''АБА рачуна као домаћа лига и доноси највећи број поена у бодовању за ЕЛ''... И тај циљ се можда не подудара са циљем саме управе клуба. Па?

Друго, ако навијачи заиста мисле као што наводе: ''да је та лига штетна по српску кошарку, и да се из ње што пре треба избавити'', који би они били људи ако би поред таквог става пристали да партиципирају у тој лиги? Па нећемо ваљда да се сведемо на тај пилићарски начин размишљања да формирамо начелне ставове према томе - колико смо бодова ми ту добри...

Мој животни мото је да радим искључиво ствари које сматрам исправним. Али такво понашање подразумева и да некад истрпиш због тога. Јер ако на супротан начин будемо почели да гледамо на ствари, сваки случај кад требаш да истрпиш да би остао доследан би требало да сматрамо ''пуцањем у сопствено колено''. Колико ли нам је пута овај магарац на челу државе своју недоследност правдао тиме што би ''све друго било пуцање себи у колено''...

Што Гробари нису рекли ''јебига, требало је да добијемо 800 карата за Париз а добили смо 350, али шта да се ради, боље и тих 350 да оде него да иду фенсери којима је клуб продао карте''... Јер и ако не оде их 350 то би било пуцање себи у колено... Постоје неке ствари које не можеш да прихватиш, ма какав био евентуални бенефит...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 6 Okt 2011 - 19:10

bigZ ::Bez obzira na bojkot mislim da ce CZBG imati publiku u Jadranskoj ligi u istoj meri kao i Partizan ako ne i vecoj. Ocekujem 2-3 iljade na svakoj utakmici...Masa njih koje poznajem a nisu okoreli navijaci vec Zvezdasi koji vole kosarku su vec kupili sezonske.

Слажем се да ће Звезда имати више публике од Партизана у Јадранској, то је и моја процена. Друго, мислим да ''окорелост'' нема везе са припадношћу навијачким групама.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 6 Okt 2011 - 19:40

@zulu ja ti opet kazem, 2003 su pricali jednu pricu , i radili totalne druge stvari ma koliko ti pokusavao to sada da prikrijes navodnim alternative za evropu, prvi su bili za tu ligu i podrzavali samo sa ciljem da obezvrede Partizanove titule i skinu sa trona , kad je Partizan pobio sve te njihove teorije zavera , posteno na terenu krenula je masovna kampanja sa svojim satelitima kako ta liga unistava srpsku kosarku, a sa totalno nekim losim argumentima gde sami seb skacu u stomak,i umesto da pogledaju da izvuku maksimum iz date situacije oni glume spasioce srpske kosarke, posle svih sranja koje su napravili zajedno sa proevropskom upravom kluba u predhodnim godinam, zamolio bi moderatore da prebace ovo u ventil, a zulu ako hoces mozemo da nastavimo razmenu stavova preko PM da ne opterecujemo forum
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 6 Okt 2011 - 22:48

Ispričaću vam jednu priču... Kada sam prvi put hteo da idem na fudbalski derbi, bilo je malo natezanja s matorcima, počele su '90, i vazduh je delovao zapaljivo. Srećom, moji su podržavali liberalno vaspitanje, tako da sam ipak dobio dozvolu. Društvo su mi pravila dvojica "iskusnih" navijača. Jedan je bio dve godine stariji od mene, upravo je sticao ime kao siledžija i sitan lopov (nekoliko godina kasnije je ubijen, kao i mnogi sitni krimosi tog doba), a drugi je bio mojih godina, ali je izgledao kao da je bar tri godine stariji. Njegov stariji brat je bio član navijačke grupe koja se zvala Gravediggers, tako da smo na tribinama bili uz njih. Pošto sam oduvek bio mršav kao prut, par starijih momaka iz grupe je dobilo zadatak da stane oko mene da mi niko ne slomi vrat kad krene evrigo. Usput su dobili zadatak i da probaju da me navuku na travu. To je stari trik, stekneš poverenje klinca tako što ga kao braniš, onda mu prijateljski daš da proba od tvoje trave, a posle će već redovno kupovati od tebe.

U svakom slučaju to je bio veliki doživljaj za mene, vratio sam se kući pun utisaka. Kad je odahnula što me vidi čitavog, keva me je, normalno, pitala kako je bilo. Svoj odgovor i dan danas pamtim: "Oni su imali više baklji, ali mi smo glasnije pevali!", rekao sam potpuno oduševljeno. Keva je prebledela i upitala me: "Jesi li ti bio na fudbalskoj utakmici, ili na takmičenju huligana?" Čoveče, potpuno sam zaboravio na fudbal! Nekako sam se prisetio rezultata, ali on mi toliko nije bio bitan nakon iskustva koje sam doživeo, da ga danas ne pamtim.

Tog trenutka sam shvatio da negde grešim, ali nastavio sam idem na utakmice još par godina i usput polako shvatao sve inplikacije mog prvog odlaska na tribine. To nije imalo nikakve veze sa fudbalom, već sa činjenicom da sam bio deo nečeg mnogo većeg od sebe, nečeg što uvodi određenu disciplinu i doktrinu, nečeg što moraš da podržiš uvek i po svaku cenu, nečeg čemu je neprijatelj sve i svako ko nije njegov deo. Na utakmice sam prestao da idem kada sam shvatio da se to zove fašizam. Na svoj prvi derbi sam otišao sa 12, a na svoj poslednji sa 15. Koliko vi imate godina?

Ne mislim da sam išta bolji ili pametniji od bilo koga ovde, verovatno sam samo imao sreće da mi neko postavi prava pitanja u pravom trenutku tako da sam vrlo brzo uspeo da shvatim kuda to vodi. Evo ja vama sada postavljam ta ista pitanja: da li je potrebno biti navijač da bi se pratila igra? Da li je navijačka doktrina (ako nisi sa nama, protiv nas si) nešto što vas čini boljim? Da li je neophodno ulaziti u konflikte sa onima sa kojima se ne slažete? Da li vas uopšte zanima sama igra?

Prva reakcija većine ljudi na kritiku je odbrana, retko ko prvo porazmisli o kritici i vidi da li tu zaista ima nečeg. Verujem da će se mnogi uhvatiti za fašizam koji sam pomenuo. Da, navijačke grupe su po pravilu fašističke organizacije (to nije isto što i nacističke, ne mora da ima veze sa rasom, verom, nacijom...). Da li ste deo njih ili samo preko interneta navijate za svoj klub tako što podržavate svaki njegov potez, a unižavate svaki potez protivnika (i upravo to shvatanje svih drugih kao "protivnika" jeste osnovni problem), ne menja činjenicu da je to fašistički pristup. Jedan je možda direktno agresivan, a drugi samo indirektno, ali ideološki ne postoji razlika. Preporučujem svima da odgledaju nemački film Die Welle, snimljen po istinitom događaju o eksperimentu o razvoju fašizma. Film nije nikakvo umetničko delo, neke stvari obrađuje previše plitko, ali snimljen je u holivudskom maniru tako da će većini biti lako svarljiv, a postavlja prava pitanja. Poznat je, lako ćete ga naći, kao i titlove.

Za kraj: ja samo hoću da gledam košarku, igru na terenu. Ne zanima me ni kakvu ko povredu ima, zbog čega mu je slaba forma, odakle dolazi, čime mu se bavi žena, koju muziku sluša... A pogotovu me ne zanima ko finansira klubove, ko je iz koje stranke, ko će bojkotovati koju ligu. Zanima me košarkaška igra, onakva kakva. Razumem da ljudi imaju želju da se raspituju o stvarima koje nisu direktno vezane za samu igru, ali ovo je već patologija, najmanje razgovaramo o samoj igri. Možemo li da pustimo ljude iz Partizana da nađu četvorku, a iz Zvede da nađu pleja i da ne zapitkujemo svaki čas šta se s tim dešava? Možemo li da gledamo ove koji sada igraju i, kada dođe derbi na primer, da čestitamo onome ko je pobedio na boljoj igri, a onome ko je izgubio na trudu i da ne ulazimo u rasprave koje se ne tiču igre? Verujem da možemo, ako se samo malo potrudimo. Živeli! cheers

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 6 Okt 2011 - 22:58

@ZuLu
Napisao si neke stvari u koje ni sam ne veruješ, a ako ipak veruješ onda jbg...

Delije rade nešto iz ideoloških razloga. rofl rofl rofl

Pa istoj toj ligi su pevali i punili Pionir kada im je to odgovaralo, nemoj biti smešan.

Što se Pariza i Grobara tiče, klub je karte podelio sponzorima bez kojih ne bi mogao da živi, znaju to dobro i mafijaši koji vode tribinu i koji su na Parizu hteli debelo da zarade.

I na kraju, Zemljoradnik je objasnio u prethodnom postu. Bravo Z.!!!
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sensui Čet 6 Okt 2011 - 23:08

Kad smo kod navijaca i njihovog delovanja, igracu FK Partizan Eduardu su obijena kola pre par nedelja, nista nije uzeto ali su kola potpuno unistena:stakla razbijena a sedista su isecena nozem.
Sensui
Sensui
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 10.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dane Čet 6 Okt 2011 - 23:16

Očigledno neko nije zadovoljan njegovim igrama. Slično su radili i Zvezdini navijači pre par godina.
Eh kada bi neko tako uništio Djurićeva kola zbog lošeg vođenja kluba trt
Toliko su mi se zgadili da više neću otići na jug dok sam živ!
dane
dane
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 6 Okt 2011 - 23:48

Zemljoradnik ::Ispričaću vam jednu priču... Kada sam prvi put hteo da idem na fudbalski derbi, bilo je malo natezanja s matorcima, počele su '90, i vazduh je delovao zapaljivo. Srećom, moji su podržavali liberalno vaspitanje, tako da sam ipak dobio dozvolu. Društvo su mi pravila dvojica "iskusnih" navijača. Jedan je bio dve godine stariji od mene, upravo je sticao ime kao siledžija i sitan lopov (nekoliko godina kasnije je ubijen, kao i mnogi sitni krimosi tog doba), a drugi je bio mojih godina, ali je izgledao kao da je bar tri godine stariji. Njegov stariji brat je bio član navijačke grupe koja se zvala Gravediggers, tako da smo na tribinama bili uz njih. Pošto sam oduvek bio mršav kao prut, par starijih momaka iz grupe je dobilo zadatak da stane oko mene da mi niko ne slomi vrat kad krene evrigo. Usput su dobili zadatak i da probaju da me navuku na travu. To je stari trik, stekneš poverenje klinca tako što ga kao braniš, onda mu prijateljski daš da proba od tvoje trave, a posle će već redovno kupovati od tebe.

U svakom slučaju to je bio veliki doživljaj za mene, vratio sam se kući pun utisaka. Kad je odahnula što me vidi čitavog, keva me je, normalno, pitala kako je bilo. Svoj odgovor i dan danas pamtim: "Oni su imali više baklji, ali mi smo glasnije pevali!", rekao sam potpuno oduševljeno. Keva je prebledela i upitala me: "Jesi li ti bio na fudbalskoj utakmici, ili na takmičenju huligana?" Čoveče, potpuno sam zaboravio na fudbal! Nekako sam se prisetio rezultata, ali on mi toliko nije bio bitan nakon iskustva koje sam doživeo, da ga danas ne pamtim.

Tog trenutka sam shvatio da negde grešim, ali nastavio sam idem na utakmice još par godina i usput polako shvatao sve inplikacije mog prvog odlaska na tribine. To nije imalo nikakve veze sa fudbalom, već sa činjenicom da sam bio deo nečeg mnogo većeg od sebe, nečeg što uvodi određenu disciplinu i doktrinu, nečeg što moraš da podržiš uvek i po svaku cenu, nečeg čemu je neprijatelj sve i svako ko nije njegov deo. Na utakmice sam prestao da idem kada sam shvatio da se to zove fašizam. Na svoj prvi derbi sam otišao sa 12, a na svoj poslednji sa 15. Koliko vi imate godina?

Ne mislim da sam išta bolji ili pametniji od bilo koga ovde, verovatno sam samo imao sreće da mi neko postavi prava pitanja u pravom trenutku tako da sam vrlo brzo uspeo da shvatim kuda to vodi. Evo ja vama sada postavljam ta ista pitanja: da li je potrebno biti navijač da bi se pratila igra? Da li je navijačka doktrina (ako nisi sa nama, protiv nas si) nešto što vas čini boljim? Da li je neophodno ulaziti u konflikte sa onima sa kojima se ne slažete? Da li vas uopšte zanima sama igra?

Prva reakcija većine ljudi na kritiku je odbrana, retko ko prvo porazmisli o kritici i vidi da li tu zaista ima nečeg. Verujem da će se mnogi uhvatiti za fašizam koji sam pomenuo. Da, navijačke grupe su po pravilu fašističke organizacije (to nije isto što i nacističke, ne mora da ima veze sa rasom, verom, nacijom...). Da li ste deo njih ili samo preko interneta navijate za svoj klub tako što podržavate svaki njegov potez, a unižavate svaki potez protivnika (i upravo to shvatanje svih drugih kao "protivnika" jeste osnovni problem), ne menja činjenicu da je to fašistički pristup. Jedan je možda direktno agresivan, a drugi samo indirektno, ali ideološki ne postoji razlika. Preporučujem svima da odgledaju nemački film Die Welle, snimljen po istinitom događaju o eksperimentu o razvoju fašizma. Film nije nikakvo umetničko delo, neke stvari obrađuje previše plitko, ali snimljen je u holivudskom maniru tako da će većini biti lako svarljiv, a postavlja prava pitanja. Poznat je, lako ćete ga naći, kao i titlove.

Za kraj: ja samo hoću da gledam košarku, igru na terenu. Ne zanima me ni kakvu ko povredu ima, zbog čega mu je slaba forma, odakle dolazi, čime mu se bavi žena, koju muziku sluša... A pogotovu me ne zanima ko finansira klubove, ko je iz koje stranke, ko će bojkotovati koju ligu. Zanima me košarkaška igra, onakva kakva. Razumem da ljudi imaju želju da se raspituju o stvarima koje nisu direktno vezane za samu igru, ali ovo je već patologija, najmanje razgovaramo o samoj igri. Možemo li da pustimo ljude iz Partizana da nađu četvorku, a iz Zvede da nađu pleja i da ne zapitkujemo svaki čas šta se s tim dešava? Možemo li da gledamo ove koji sada igraju i, kada dođe derbi na primer, da čestitamo onome ko je pobedio na boljoj igri, a onome ko je izgubio na trudu i da ne ulazimo u rasprave koje se ne tiču igre? Verujem da možemo, ako se samo malo potrudimo. Živeli! Samo za članove 3 - Page 24 403484

Svaka cast Djole Samo za članove 3 - Page 24 467821

Evo recimo ja, na Evroligaskim utakmicama sam bio 10-ak puta, bilo mi je ok ali sam uvek posle utakmice bio razocaran sto utakmicu nusam mogao da pratim onako kako mi odgovara. Poslednji put sam bio u Areni protiv PAO-a kada smo oborili rekord i verujem da mi je to i poslednji odlazak, bar sto se tice Evrolige. Mozda sam i ja prebrzo ostario pa mi je uzivancija kada odem da pratim nase timove u NLB ligi kada znam da tribine nece biti pune, kada znam da mogu da obratim paznju na igrace i da uzivam. Jednostavno volim da pratim igru, da posmatram mlade igrace i da uzivam. Zato Evroligu uvek pratim kod kuce, uz kutiju keksa domacice i flasu kisele vode Samo za članove 3 - Page 24 358450.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 7 Okt 2011 - 0:19

Napisao sam post u skoli na telefonu ali sam prilikom editovanja posta nesto zeznuo ali srecom ostao u clipbordu pa cu da ga prekucam xD

glupost je da se uslo u jadransku ligu zbog dominacije Partizana jer nije isti osvojio 10 titula u nizu, vec 2. Koliko sam ja saznao bile su ogromne primedbe na sudjenje(plus Hemofram, gepekovanje itd. Ja zaista ne znam kada je to bilo. Voleo bih?). Nadali su se FMP i Zvezda pre svih nekom boljem tretmanu. Sto su na kakav-takav nacin dobili osvajanjem Hemofarma 2005. i FMP-a 2006.
Ima dosta supljina u ovom izlaganju i ne bi bilo lose da neko popuni.
P.S.
Bravo Zemljoradnice! Objasnio si. Ja kada sam prvi put otisao na Sever, provalio sam u 24. minutu da je pocela utakmica. Jedino gde je vidim prednost tih navijaca je u eventualno jakom domacem parketu. Posebno u Evropi. Da neko postavlja tribinu iznad kluba? To je apsurdno!
Jedino se ne slazem u odredjenom delu poslednjeg pasusa ali dobro Smile
Na Sever vise ne idem od kada su se potukli degeni jer su Delije Sabac stavile coskic transparenta preko Delija Novi Sad a pritom su svi bili u nekom drugom stanju svesti pod uticajem raznih supstanci.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 7 Okt 2011 - 0:31

Ne mozes to tako prosto gledati. Partizan u pocetku NLB ligu nije shvatao ozbiljno. Cak i kada su usli u nju na gostovanja su putovali s drugim timom. Isti ti klubovi sada nisu zadovoljni ni sudjenjem u NLB ligi. Mozda mozes na youtubu videti i naci nesto od tih starih meceva i pogledati.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 7 Okt 2011 - 0:44

nisam ja pravdao nijedan tim samo kazem kakva teorije postoji. Ne verujem da su finala igrali sa 2. timom Wink Ja se ne secam tih dana ali ono sto sam cuo i procitao me navodi na ono sto pisem.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Pet 7 Okt 2011 - 1:04

Nisu svakako, ali im osvajanje nije bilo bitno. Nisu tempirali formu za tako nesto. Prvih nekoliko godina NLB liga nije bodovana i prvak nase lige je isao direktno u Evroligu.

Ova prica Zvezdina je kao prica mame koja kaze mog sina vaspitacica mrzi, bice bolje kad dodje uciteljica. Mog sina uciteljica mrzi, bice bolje kad dodju nastavnici. Mog sina nastavnici mrze, bice bolje kad dodju profesori. I na kraju dodju profesori i on padne razred. Toliko je bilo zaljenja na sudjenje, a to zaljenje je nastavljeno. Primer Pesica koji je pricao da mu je ukradena titula i slicno. Ne secam se koja je zvezda bila te godine u NLB ligi... Samo sto se kod vas promenilo jedno 15-20 mama u poslednjih 10 godina.

Poslednji put izmenio fizicar dana Pet 7 Okt 2011 - 1:21, izmenio ukupno 2 puta
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoro Pet 7 Okt 2011 - 1:08

Zemljoradnik ::(...)

Za kraj: ja samo hoću da gledam košarku, igru na terenu. Ne zanima me ni kakvu ko povredu ima, zbog čega mu je slaba forma, odakle dolazi, čime mu se bavi žena, koju muziku sluša... A pogotovu me ne zanima ko finansira klubove, ko je iz koje stranke, ko će bojkotovati koju ligu. Zanima me košarkaška igra, onakva kakva. Razumem da ljudi imaju želju da se raspituju o stvarima koje nisu direktno vezane za samu igru, ali ovo je već patologija, najmanje razgovaramo o samoj igri. Možemo li da pustimo ljude iz Partizana da nađu četvorku, a iz Zvede da nađu pleja i da ne zapitkujemo svaki čas šta se s tim dešava? Možemo li da gledamo ove koji sada igraju i, kada dođe derbi na primer, da čestitamo onome ko je pobedio na boljoj igri, a onome ko je izgubio na trudu i da ne ulazimo u rasprave koje se ne tiču igre? Verujem da možemo, ako se samo malo potrudimo. Živeli! cheers
Svaka čast! up. cheers i tebi.
Zoro
Zoro
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 7 Okt 2011 - 1:23

Klub Kolonac nažalost više ne postoji. Macijauskas igra za Kg Studnet (Prva B liga).
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pet 7 Okt 2011 - 1:28

Junglezburn ::Klub Kolonac nažalost više ne postoji. Macijauskas igra za Kg Studnet (Prva B liga).

Svaka čast! Ja sam igrao protiv tog Studenta još kada su tek počinjali, u 2. srpskoj ligi Zapad. Tada sam prvi put vidio dresove sa dva lica, jedno za domaće, drugo za gostujuće utakmice Very Happy . Štedljivi Kragujevčani.

Navijamo da uđu u KLS!!! thumbsup
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 7 Okt 2011 - 1:58

Bice dobro da izbore opstanak u ligi Smile
Posto nemaju ni dinara (Muta dobija sve pare) tesko da ce sastaviti neku ekipu, pa sta mislite sto bi mene registrovali? Smile
Da imam taj dres kuci, super je donji deo tj. sorc..
Mi smo u Studentu kao juniori imali jednu vrstu opreme, tj jednu belu garnituru i za gostovanja i za domaci teren..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh