Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Samo za članove 3
Moram jos ovde da repliciram. Po kom kriterijumu su mnogi ovi giraci veliki talenti? Veruj mi 50% ovih ne bih ovde stavio. Bakic pripada Zvezdi kao propali talenat? Vujadin Subotic Stimac?(covek koji je stekao radne navike u sezoni kada je dosao Pesic i opet ih izgubio). Jeretin i Vuk su realno dostigli potencijal. Laza=Djekna. Dragicevic? Pa nije Zvezda kriva sto se povredjivao kao Greg Oden. FMP necu da uzimam u odbranu jer je to neka druga prica. Mada oni su i skolovali i pravili te igrace, nisu dovodili gotove proizvode. Nisu se svi probili.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pogledaj u poslednjih 10 godina koliko je igraca Partizan iskolovao. Sta vise Partizan je iskolovao vise centara nego Zvezda igraca.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Svi rade isto ili bi svi radili na način na koji rade ove drugi da su u mogućnosti... Ta rasprava nema smisla...
Što se tiče Tegeltije, Kole je u pravu. Sada da ulazim u neku priču zašto postoji jedna košarkaška emisija je besmisleno... Tegi je Partizanov novinar i to je poznato, kakav je ne bih da komentarišem, radio sam to dosta puta... Zašto Zvezda nema svog, jbg... Valjda će ga naći. Ako se stvari postave tako da je Tegi crno-beo onda se dođe do toga da je normalno da ga jedni vole, a drugi mrze. Problem je to što neko od njega očekuje i da o Zvezdi priča i piše... Nemojte to očekivati i nećete se razočarati.
Što se tiče Tegeltije, Kole je u pravu. Sada da ulazim u neku priču zašto postoji jedna košarkaška emisija je besmisleno... Tegi je Partizanov novinar i to je poznato, kakav je ne bih da komentarišem, radio sam to dosta puta... Zašto Zvezda nema svog, jbg... Valjda će ga naći. Ako se stvari postave tako da je Tegi crno-beo onda se dođe do toga da je normalno da ga jedni vole, a drugi mrze. Problem je to što neko od njega očekuje i da o Zvezdi priča i piše... Nemojte to očekivati i nećete se razočarati.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Mene niko ne moze da ubedi da Tegi nije na platnom spisku KK Partizana.
Geograf- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Tegi jeste najocigledniji primer novinara koji navija za jedan klub u meri da je odavno izgubio objektivnost (ako je ikad i imao). Mene on prilicno nervira. Svaka informacija koja je tacna pomalo gubi smisao posto izadje iz njegovih usta.
Sa druge strane nije tacno da CZ (pa sad i ova BG) nema svoje novinare. Da se razumemo...nisu ni blizu Tegija, ali su daleko uticajniji. Sportska redakcija B92 je crveno bela.
Sa druge strane nije tacno da CZ (pa sad i ova BG) nema svoje novinare. Da se razumemo...nisu ni blizu Tegija, ali su daleko uticajniji. Sportska redakcija B92 je crveno bela.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
pa i redakcije Pinka i Prve , su skroz crveno bele ,tamo imaju mnogo vecu zastupljenost nego sto zasluzuju, ali to svi sa druge strane brda neprimecuju i nikom ne smeta, ali im zato smeta sto na jednoj prvivatnoj televiziji jedan novinar forsira vise jedan klub, klub koji svojim uspesima i promovise zemlju i narod u celom svetu , odrzava kosarku na aparatima i jedini je preostali klub sa prostora exYu, koji je sacuvao dusu i tradiciju koje su gajile generacije kosarkaskih radnika u bivsoj drzavi
Everton- prva petorka
Godina : 36
@everton
Neka si im rek'o...
Neka si im rek'o...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Veselinovic sa Prve aktivno radi u FK CZ kao spiker koji najavljuje igrace .... Cisto da se zna.
Sergej- mvp
Inače Generalštab sa Delije.net je Peđa, tj glavni i odgovorni na tribini
Sinoć je bio baš iznerviran, nikad ga nisam video onakvog posle neke utakmice, a bilo ih je... gde je ponašanje nekih bilo slično onome sinoć
Petardama, udarima, bakljama nije mesto u hali, i u sledećim utakmicama izgleda neće samo redari pretresati nego i navijači. Oni basket shvataju, i to mnogo bolje nego što neki misle, e sada i njihova krivica je donekle što 5 godina Pionir zvrji prazan. Vremena će trebati to je sigurno. Nadam se da ćemo za april/maj biti na visini zadatka sa istom brojnošću, terasice, naša strana, parteri, buka i galama. Sinoć je par puta baš zagrmelo, a nije da nisam bio u Pioniru kada je Partizan igrao EL, pa da ne znam kako zvučite . Naša snaga je ustvari što veliki broj ljudi peva, ne dere se, ne urla itd... dok Grobari bukvalno urlaju kada pevaju, jer im brojnost nije jača strana, ali da ne idemo u navijačke priče
Samo sam želeo oko ovoga sinoć, da malo obrazložim na mestu gde mogu da napišem gde samo ljudi koji su članovi vide, jer sam otkrio nečiji identitet, i ne bi bilo baš uredu prema čoveku da sam stavio na javni deo foruma, mada i vrlo verovatno Zvezdaši koji prate malo forum Delija, su mogli i da predpostave da se radi o njemu.
Sinoć je bio baš iznerviran, nikad ga nisam video onakvog posle neke utakmice, a bilo ih je... gde je ponašanje nekih bilo slično onome sinoć
Petardama, udarima, bakljama nije mesto u hali, i u sledećim utakmicama izgleda neće samo redari pretresati nego i navijači. Oni basket shvataju, i to mnogo bolje nego što neki misle, e sada i njihova krivica je donekle što 5 godina Pionir zvrji prazan. Vremena će trebati to je sigurno. Nadam se da ćemo za april/maj biti na visini zadatka sa istom brojnošću, terasice, naša strana, parteri, buka i galama. Sinoć je par puta baš zagrmelo, a nije da nisam bio u Pioniru kada je Partizan igrao EL, pa da ne znam kako zvučite . Naša snaga je ustvari što veliki broj ljudi peva, ne dere se, ne urla itd... dok Grobari bukvalno urlaju kada pevaju, jer im brojnost nije jača strana, ali da ne idemo u navijačke priče
Samo sam želeo oko ovoga sinoć, da malo obrazložim na mestu gde mogu da napišem gde samo ljudi koji su članovi vide, jer sam otkrio nečiji identitet, i ne bi bilo baš uredu prema čoveku da sam stavio na javni deo foruma, mada i vrlo verovatno Zvezdaši koji prate malo forum Delija, su mogli i da predpostave da se radi o njemu.
Nolle- mvp
Razočaran sam Bajernom. Veze nemaju sa životom.
Za zalaganje igrača komšinice svo poštovanje! Mislim da je propust navijača što neće gledati NLB jer treba podržati mlade igrače Zvezde u ovom trenutku (dobar igrač se ne postaje pred praznim tribinama, a i bitna je priča sa koeficijentima);
Inače čitav taj koncept "bojkotujemo NLB" mi je malo jadan kod svih navijača koji ne idu da gledaju svoj klub u ovom takmičenju, jer bi ti isti likovi sutra bez problema navijali da se igra Jadranska liga u fudbalu sa Dinamom, Hajdukom, Sarajevom, Željom! Naravno sklopila bi se priča za šire mase zašto to nije isto i kako je NLB sranje pa zato ga izbegavamo, a fudbalska liga je mnogo bolja...i pojeo vuk magarca.
Za zalaganje igrača komšinice svo poštovanje! Mislim da je propust navijača što neće gledati NLB jer treba podržati mlade igrače Zvezde u ovom trenutku (dobar igrač se ne postaje pred praznim tribinama, a i bitna je priča sa koeficijentima);
Inače čitav taj koncept "bojkotujemo NLB" mi je malo jadan kod svih navijača koji ne idu da gledaju svoj klub u ovom takmičenju, jer bi ti isti likovi sutra bez problema navijali da se igra Jadranska liga u fudbalu sa Dinamom, Hajdukom, Sarajevom, Željom! Naravno sklopila bi se priča za šire mase zašto to nije isto i kako je NLB sranje pa zato ga izbegavamo, a fudbalska liga je mnogo bolja...i pojeo vuk magarca.
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
A cekaj Nolle meni kum rece da je deljen neki letak i gde Delije i dalje bojkotuju NLB ligu ?
Sergej- mvp
Zato sam i napisao nadam se da ćemo za april/maj biti na visini zadatka... bojkotovaće se ipak, nažalost,
Sezonskih će biti pušteno oko 3500-4000 u prodaju prodat je prvi kontigent od 2000 sezonskih, izvinjavam se na dezinformaciji, mislio sam da su pustili sve odmah.
Sezonskih će biti pušteno oko 3500-4000 u prodaju prodat je prvi kontigent od 2000 sezonskih, izvinjavam se na dezinformaciji, mislio sam da su pustili sve odmah.
Nolle- mvp
Iskreno ne kapiram. Pa sad je vreme da se krene bas , mislim bojkot NLB je glupost. Ali ok , ocigledno te navijacke grupe imaju neka svoja posebna misljenja.
Sergej- mvp
Misliš, nemaju mišljenja... Tri zuba u glavi (i ništa više)... Da iole iko od njih razmišlja ne bi promovisali ovakve odluke...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
da bojkotuje se. Nazlost nemam skener ali eto citiracu taj deo:
''...Ipak to ne znaci da ce Delije prekinuti bojkot Jadranske lige! I dalje smatramo da je ta liga stetna po srpsku kosarku i da je trenutno nuzno zlo iz kojeg se treba sto pre izbaviti! Zato skrecemo paznju da ce Delije organizovano pratiti domacu ligu, domaci kup i evro takmicenja ako se nas klub bude izborio za njih! Nadamo se da ce u skorije vreme nas klub izaci iz Jadranske lige i da cemo konacno moci da damo sve od sebe u pracenju naseg kosarkaskog kluba!''
''...Ipak to ne znaci da ce Delije prekinuti bojkot Jadranske lige! I dalje smatramo da je ta liga stetna po srpsku kosarku i da je trenutno nuzno zlo iz kojeg se treba sto pre izbaviti! Zato skrecemo paznju da ce Delije organizovano pratiti domacu ligu, domaci kup i evro takmicenja ako se nas klub bude izborio za njih! Nadamo se da ce u skorije vreme nas klub izaci iz Jadranske lige i da cemo konacno moci da damo sve od sebe u pracenju naseg kosarkaskog kluba!''
Koleman- mvp
u domaćem prvenstvu će se ići i na gostovanja...
Nolle- mvp
Хмммм... Памтим "бојкот" јадранске лиге тамо негде 2002 и 2003. Уопште нису бодрили свој клуб против хрватских, словеначких и иних тимова. Како тада не заступаше интересе српске кошарке.
А онда Гробари прво бојкотују лигу, па онда као идемо само када је дерби и на крају мислим да више и не бојкотују- у фазону нек иде ко хоће.
Навијачи. Ни сами себе не разумеју.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Uvek je bitno da se bodri svoj klub. Nema tu liga hrvati slovenci ... Meni su takvi razlozi krajnje nemoralni. Oni , mislim na navijace , postoje zbog kluba. I red je da se klubu pomogne kad je najpotrebnije. Ko zna sta ce biti u nasoj ligi i koliko ce ona biti bitna za dalje kad NLB donosi najvise bodova.
Sergej- mvp
Javise na b92 sad da je sinoc na Kalisu bilo par stotina navijaca Partizana, a njihov novinar bio na licu mesta, vodio program. A posle se samo Sos i Tegi ciganisu, ma vazi..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Šta da ti kažem kad je čak i žurnal leglo najokorelijih Zvezdinih novinara, objavio da je bilo oko 2000 ljudi. A sada znam na kome ću programu pratiti ABA ligu, ipak je Edin za sve njih doktor košarke.
Poslednji izmenio dane dana Čet 6 Okt 2011 - 6:08, izmenjeno ukupno 1 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Pa dobro, podrazumeva se da je Arena prioritet... b92 ce samo da upotpunjava ono sto nema na areni (ako je to ikako moguce)...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Nolle ::Inače Generalštab sa Delije.net je Peđa, tj glavni i odgovorni na tribini
Не пише стално Пеђа под тим ником, некада су и други активни. На пар постова видећеш скроз граматички исправне реченице и тада буди сигуран да пише Пеђа. Понекад ћеш уместо је л' видети јер и "незнам" или "не обавештен", тада знај да није он. Зато рекох да је неко ко има везе са врхом трибине јер никада не могу бити сигуран да је он.
Дане, распитај се боље за журнал. Не буди тако сигуран да је црвено-бело обојен, поготово фудбалски део
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Ljudi koji su svoje slike imenovali govna ciganska i postavljali na sajt zurnala ce malo teze da budu Zvezdasi.
Koleman- mvp
@ Koleman ne znam na šta misliš, ako može pojašnjenje??
@mlekce
Na forumu partizan.net Žurnal je okarakterisan kao citiraću "ciganski medij".
I stvarno je bilo bruku naslova u kojima se Partizan omalovažava, u kome se smanjuje broj gledalaca na utakmicama, a na Zvezdinim se preuveličava, itd.
Ne kažem da tu nema "naših" novinara, ali na prvi pogled mi se čini kao da su više privrženi Zvezdi. Treba uzeti u obzir i to da sam ja prilično pristrasan.
Pravo da vam kažem od kada sam dobio internet ne čitam više ni Sport ni Žurnal.Jedina prava ljubav mi je bio Tempo i njega bih uvek mogao da čitam.
@mlekce
Na forumu partizan.net Žurnal je okarakterisan kao citiraću "ciganski medij".
I stvarno je bilo bruku naslova u kojima se Partizan omalovažava, u kome se smanjuje broj gledalaca na utakmicama, a na Zvezdinim se preuveličava, itd.
Ne kažem da tu nema "naših" novinara, ali na prvi pogled mi se čini kao da su više privrženi Zvezdi. Treba uzeti u obzir i to da sam ja prilično pristrasan.
Pravo da vam kažem od kada sam dobio internet ne čitam više ni Sport ni Žurnal.Jedina prava ljubav mi je bio Tempo i njega bih uvek mogao da čitam.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4