Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 15 od 40
Strana 15 od 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Samo za članove 3
Danny Trejo ::Jel ima nekih vesti o četvorci?
Ima Mensa Bonsu je prva opcija i veoma blizu potpisa.
Slaba poseta na fudbalu bas malo ljudi
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
prodato je oko 5000 karata, Nole je bre 1 legenda hahaha, biće još bolje u subotu
Inače, SVE navijačke grupe u Srbiji su dobile OTVOREN poziv da prisustvuju koncertu !!! Tako da gospodo "navijači", pokažite se kada treba !
Inače, SVE navijačke grupe u Srbiji su dobile OTVOREN poziv da prisustvuju koncertu !!! Tako da gospodo "navijači", pokažite se kada treba !
Nolle- mvp
Nolle ::Inače, SVE navijačke grupe u Srbiji su dobile OTVOREN poziv da prisustvuju koncertu !!! Tako da gospodo "navijači", pokažite se kada treba !
Само нам треба још и шорка на хуманитарном концерту... А навијачи се узгред не пале на те отворене позиве, то капирају као да их преко новина прозиваш да нису патриоте ако не дођу.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ne mozes da shvatis kako meni to realno izgleda.ZuLuofVozdovac ::Nolle ::Inače, SVE navijačke grupe u Srbiji su dobile OTVOREN poziv da prisustvuju koncertu !!! Tako da gospodo "navijači", pokažite se kada treba !
Само нам треба још и шорка на хуманитарном концерту... А навијачи се узгред не пале на те отворене позиве, то капирају као да их преко новина прозиваш да нису патриоте ако не дођу.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Moracu da se prikljucim ovoj molbi, ispali me "navijac" taman pred zavrsetak posla..Anti-RTS ::'ajde javite ako imaju negde jeftinije sezonske.
Jurim dve, ali kako stvari stoje juricu jednu i to od 120 evrica..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
I ja isto... Ispalili su me neki ortaci, a otišla mi lamela na kolima pa sam pukao 140e na to tako da neću moći da kupim sezonsku ako ne nađem po nekoj manjoj ceni.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Neka ideja... Pošto verovatno sve više fensera uzima sezonske... Pošto mnogi imaju od nekoliko sezona pre, da se da popust onima koji imaju sezonske 2,3,4 godine. Npr ako imaju 4 godina sezonsku 20% popusta, ili nešto tako... Bar malo da se spusti cena ljudima koji vole Partizan i košarku, i dolaze iz tog razloga !
Nolle- mvp
Ništa od Bojana Popovića. Oko Vasića se još ništa ne zna zbog povrede. Miličić je takođe danas rekao ljudima u klubu da ipak želi odmor, ali da će jednom obući crveno belo. Šteta zaista, ali šta je tu je. Verovatno će po isteku ugovora u NBA da se vrati u Evropu. Igor je ponovo dobio neku ponudu (ovo uzmite sa dozom rezerve, jer em što sam načuo, em što nije izvor baš siguran).
Do 5.10 će doći svi igrači, sa onim što bude izašlo protiv Bajerna, igraćemo ovu sezonu. Prognoze oko Vuka nisu nimalo optimistčne, spominje se pauza i od 6 meseci.
Za Bajern neće važiti sezonske. Sav prihod ponovo ide za inkubatore
Koliko mi je krivo zbog Darka, sigurno ima neke svoje razloge, ali šta je tu je, igramo sa ovim što imamo i borimo se !
Do 5.10 će doći svi igrači, sa onim što bude izašlo protiv Bajerna, igraćemo ovu sezonu. Prognoze oko Vuka nisu nimalo optimistčne, spominje se pauza i od 6 meseci.
Za Bajern neće važiti sezonske. Sav prihod ponovo ide za inkubatore
Koliko mi je krivo zbog Darka, sigurno ima neke svoje razloge, ali šta je tu je, igramo sa ovim što imamo i borimo se !
Nolle- mvp
Razumi Darka, jbg, zajebano je kad polni organ zaboli, zahteva mirovanje.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
zajebavaj, zajebavaj, bar nas nije ojadio kao vaš NBA igrač
Nolle- mvp
sladak si Nole... taj NBA igrac ce da ojadi samo polovinu Evrope...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Zanimljiva rasparava na tviteru.
Krle
Kešelj
Peđa Materić
Kešelj
Krle
@keselj11 gasis olimpijakos sto posto:)
Kešelj
@krle12 ti si NBA ugasio majstore
Peđa Materić
@krle12 @keselj11 zato keselj i nije draftovan. Nba ce da prezivi lock out, ali njega.... Tesko
Kešelj
@PedjaMateric ti se ne javljaj ako ja krenem da vam reklamiram agenciju i nju cu da ugasim ...
Bodi Bond- mvp
sa onim stomačićem, ako bude u formi sredinom novembra... Miličić nije bio u teretani malo manje od mesec dana, pa da vidiš kakav je, ovaj je imao i pripreme sa reprezentacijom, pa gori od Džoa kada je dolazio u Radnički
Peković je možda uz Sofoa najdominantnija petica, tu zbora nema, ali on se tako zajebao što je otišao preko bare...
Peković je možda uz Sofoa najdominantnija petica, tu zbora nema, ali on se tako zajebao što je otišao preko bare...
Nolle- mvp
Boga mi, ja sam danas bio u "Hali sportova", Pekmen izgleda dobro. Nema tragova viška kilograma.
Bodi Bond- mvp
Profa stvarno čarobnjak onda svaka čast tom čoveku !
Nolle- mvp
Miško...
Vasilije Micic did not have any talk with Partizan. At all. Information s completely false
Bodi Bond- mvp
Nolle ::Prognoze oko Vuka nisu nimalo optimistčne, spominje se pauza i od 6 meseci.
Zavrsio je 90 posto karijeru...
Marko- prva petorka
Marko ::Nolle ::Prognoze oko Vuka nisu nimalo optimistčne, spominje se pauza i od 6 meseci.
Zavrsio je 90 posto karijeru...
Steta. Jedan od srcanijih igraca na ovim prostorima...
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
On se jedva vukao i prosle sezone, kada se vratio posle povrede.. Ali i takav je uspeo da pretrci Peru par puta..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Peru iz solitera?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Дарко данас на Сајму лова и риболова у Новом Саду. У шорцу и папуама. Ноге му изубијане, а на пети има рану (кратер) до 5 центиметара у пречнику. Шта ли је њему у глави, да ми је знати.....
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
skapirao da ne ide bez štapa
slobokv83- mvp
pa ovo nije Pera iz solitera
slobokv83- mvp