Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 14 od 40
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Samo za članove 3
Smorili ste sa gramatikom. Imate pp i ventil, dalje brišem...
P.S.
Što se tiče je l i jer tu nema pravila da li ovo ili ono, jer se koriste u različitim situacijama. Kada nekoga nešto pitate ide "je l to tako...", a ne jer... A kada nešto objašnjavate "uradio sam to i to, jer je bilo to i to..."
P.S.
Što se tiče je l i jer tu nema pravila da li ovo ili ono, jer se koriste u različitim situacijama. Kada nekoga nešto pitate ide "je l to tako...", a ne jer... A kada nešto objašnjavate "uradio sam to i to, jer je bilo to i to..."
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Smorili ste sa gramatikom i onda nastavljas ti dalje
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Jel ima statistika sa meca protiv Olimpijakosa, zanima me minutaza igraca, pre svega klinaca?
Mihael- mvp
Godina : 37
Ovo oko Igija, nije baš gotovo, malo su zajebali Stelu. Ovo ne sme sa foruma da izađe, jer sam informaciju dobio od čoveka koji lično poznaje Pešića i Čovića. Moraju malo da veslaju javnost i spuste loptu. Budžet još nije formiran, čekaju se 2 jaka sponzora uz Lukoil i MD, rekao sam i koja i pregovori su u toku. Rakočević je par dana bio u Italiji (zato je Markooo napisao ništa od Igora), na finalnim pregovorima, ali izgleda da ih je odbio. On i dalje trenira sa KKCZBG, čisto da se zna.
Što se tiče četvorke, odustalo se od Murphy-ja. Četvorka će doći do Bajerna 99.99%, i biće naš najplaćeniji igrač.
P.S Nik neće vrlo verovatno igrati u ponedeljak, ne može i dalje da igra, ali trenira sa ekipom !
Što se tiče četvorke, odustalo se od Murphy-ja. Četvorka će doći do Bajerna 99.99%, i biće naš najplaćeniji igrač.
P.S Nik neće vrlo verovatno igrati u ponedeljak, ne može i dalje da igra, ali trenira sa ekipom !
Nolle- mvp
@serbianhoops
Što bre prozivaš Miška na tviteru?
Što bre prozivaš Miška na tviteru?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
about Rakocevic and Siena. it seems that the player was offered for 1M but Siena turned down the offer with 'No thanks'. For 500k Siena could have signed him, 1M is too much
kao što rekoh, markooo je verovatno saznao da je otišao u Sijenu, ali... Ovo za 400k i stan sam čuo od Stele, on ima isto dobre info, ali iz kluba zaista ide malo toga, čak i idu lažne info. Smaraju, ne znam što skrivaju karte, hoće da izazovu efekat, ali preteruju već...
Nolle- mvp
Rakoc nece postati igrac Zvezde. Zeli da jos jednom napadne EL a i novac koji je u igri je suvise veliki za Zvezdu.
Milicic takodje ne dolazi. To su moje informacije od danas.
Milicic takodje ne dolazi. To su moje informacije od danas.
Sergej- mvp
1. oktobra krecu karte. Ristovic je obecao da ce se do tada formirati tim. Pa sacekacu 5 dana, necu umreti.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Budi brz da uzmeš, najverniji se vraćaju i na NLB... Ako budeš išao 1.10 na Radnički, dobićeš letak o tome, ali bolje ti svrati pre utakmice u neki od RS shop-ova ili svrati na Kališ i uzmi sezonsku, biće zajebano doći do nje, jer će izgleda Delije dobiti (dobiti preko reda da, ali će i platiti) parter B, tribinu B, deo bele lože i terasicu između C i B tribine. Plava loža je za članove kluba, bela loža i VIP loža za sponzore i njihove prijatelje, nama smrtnicima ostaje samo A i C tribina, za D tribinu se neće prodavati, ili ako možeš nekako loža da se dokopaš, to bi ti bilo još bolje... Pioniru fali bar još jedno 3000 stolica, nažalost.
Nolle- mvp
Nolle ::Budi brz da uzmeš, najverniji se vraćaju i na NLB... Ako budeš išao 1.10 na Radnički, dobićeš letak o tome, ali bolje ti svrati pre utakmice u neki od RS shop-ova ili svrati na Kališ i uzmi sezonsku, biće zajebano doći do nje, jer će izgleda Delije dobiti (dobiti preko reda da, ali će i platiti) parter B, tribinu B, deo bele lože i terasicu između C i B tribine. Plava loža je za članove kluba, bela loža i VIP loža za sponzore i njihove prijatelje, nama smrtnicima ostaje samo A i C tribina, za D tribinu se neće prodavati, ili ako možeš nekako loža da se dokopaš, to bi ti bilo još bolje... Pioniru fali bar još jedno 3000 stolica, nažalost.
Baš tako, Pioniru fali jedno 3000 stolica, bilo ko da igra ...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pouzdani izvor sa drugog foruma najavljuje jos 3 pojacanja. Prica se da Vuk ima ozbiljnu povredu kolena i da ce mozda celu sezonu propustiti.
Pojacanja:
bek(zbog Vuka ponajvise)
cetvorka(crnja)
centar( Golub ili Milicic u nekom ludilu).
To je neko moje nagadjanje. E da Bojan Popovic je gledao mec protiv Njiznog.
Pojacanja:
bek(zbog Vuka ponajvise)
cetvorka(crnja)
centar( Golub ili Milicic u nekom ludilu).
To je neko moje nagadjanje. E da Bojan Popovic je gledao mec protiv Njiznog.
Koleman- mvp
pogledaj temu za NLB, ono špekulacije, itd... napisah ja to već jutros
Za sezonsku se zaista ne zajebavam, sinoć sam se video sa dečkom koji je jedan od bubnjara, koji je bio i na utakmici protiv Nimburka gde su "deljeni šamari". Delije se vrlo verovatno vraćaju u Pionir i na NLB, u toku nedelje vođe još treba da pričaju sa Čovom, ali to je to verovatno... Na Radničkom 1.10 će sve biti mnogo jasnije oko toga.
Ovo za Vuka se još ne zna, u toku nedelje će biti sve jasnije, a bek se traži i bez obzira na njega...
Za sezonsku se zaista ne zajebavam, sinoć sam se video sa dečkom koji je jedan od bubnjara, koji je bio i na utakmici protiv Nimburka gde su "deljeni šamari". Delije se vrlo verovatno vraćaju u Pionir i na NLB, u toku nedelje vođe još treba da pričaju sa Čovom, ali to je to verovatno... Na Radničkom 1.10 će sve biti mnogo jasnije oko toga.
Ovo za Vuka se još ne zna, u toku nedelje će biti sve jasnije, a bek se traži i bez obzira na njega...
Nolle- mvp
Ma ne brinem ja za sezonsku, u subotu uzimam. Juricu B tribinu ako nema onda A. Sumnjivo mi je to za bojkot, nemam ni koga da pitam. Obavezno da cu ici na Radnicki Da gledam one nase pavijane, zabole me. Srecom ima ko da mi kaze
Koleman- mvp
Sergej, izvini nikako da odgovorim, cena za Igora Rakočevića je milion eVra (da me Zulu ne ispravlja), i kao što rekoh u nedelju, za njega ćemo morati da sačekamo i vidimo, šta će biti.
Evo stavio sa i quote sinoć, to je napisao vlasnik portala Sportando, koji je odlično informisan o Italijanskim klubovima izgleda.
Ne kažem da nisi u pravu, ali o pojačanjima KKCZ, znaju samo 2 osobe Ristović i Pešić, i neki ljudi 5-6 njih, polovično, pa oni šire i igramo se gluvih telefona. Meni ovo izuzetno smeta, fale minimum 2 igrača 10 dana pred početak sezone, i to igrači iz prve petorke, ali šta je tu je, ne smemo da kukamo, jer kakvi smo bili u junu, ovo je premija !
Evo stavio sa i quote sinoć, to je napisao vlasnik portala Sportando, koji je odlično informisan o Italijanskim klubovima izgleda.
Ne kažem da nisi u pravu, ali o pojačanjima KKCZ, znaju samo 2 osobe Ristović i Pešić, i neki ljudi 5-6 njih, polovično, pa oni šire i igramo se gluvih telefona. Meni ovo izuzetno smeta, fale minimum 2 igrača 10 dana pred početak sezone, i to igrači iz prve petorke, ali šta je tu je, ne smemo da kukamo, jer kakvi smo bili u junu, ovo je premija !
Nolle- mvp
Koleman ::Ma ne brinem ja za sezonsku, u subotu uzimam. Juricu B tribinu ako nema onda A. Sumnjivo mi je to za bojkot, nemam ni koga da pitam. Obavezno da cu ici na Radnicki Da gledam one nase pavijane, zabole me. Srecom ima ko da mi kaze
Не идемо на Раднички, идемо да гледамо Звезду и после тога концерт, хуманитарни концерт за Косово и Метохију. Прошли пут је сакупљено 100к евра помоћи, а сада мора још више јер је ситуација доле никада горе.
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
"Stalno se družimo, bio sam kod njega pre dva dana. Neće igrati za Zvezdu, odlučio je da se odmori", rekao je Peković.
Да ми је знати од чега се Миличић одмара.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Pre bih isao na ovu bitku za bebe ali nisam u mogucnosti. Na koncert sigurno necu ici.mlekadzija ::Koleman ::Ma ne brinem ja za sezonsku, u subotu uzimam. Juricu B tribinu ako nema onda A. Sumnjivo mi je to za bojkot, nemam ni koga da pitam. Obavezno da cu ici na Radnicki Da gledam one nase pavijane, zabole me. Srecom ima ko da mi kaze
Не идемо на Раднички, идемо да гледамо Звезду и после тога концерт, хуманитарни концерт за Косово и Метохију. Прошли пут је сакупљено 100к евра помоћи, а сада мора још више јер је ситуација доле никада горе.
Koleman- mvp
Nolle Igor ni u snu ne moze dobiti pomenuti novac u ovoj ponudu NBA igraca. Stvarno me zanima na kraju gde ce otici. Znam za Sportando , tamo su uvek najsvezije i proverene informacije.
Sergej- mvp
Koleman ::Pre bih isao na ovu bitku za bebe ali nisam u mogucnosti. Na koncert sigurno necu ici.mlekadzija ::
Да си имао(имаш) некога на Космету, другачије би размишљао.
Не дај Боже да осетиш на својим леђима такву муку...
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
Sigurno je tako. Znam ja kako je njima ali imam svoje razloge zasto ne idem. Pomocicu na drugi nacin.mlekadzija ::Koleman ::
Pre bih isao na ovu bitku za bebe ali nisam u mogucnosti. Na koncert sigurno necu ici.
Да си имао(имаш) некога на Космету, другачије би размишљао.
Не дај Боже да осетиш на својим леђима такву муку...
Koleman- mvp
Idem i ja na koncert veceras , to je nesto sto je potrebno ovom narodu i nadam se da ce biti tribine dobro popunjene.
Sergej- mvp
danas je za inkubatore, fudbal ŽFK CZ pojačan Lukićem i Robijem vs Montevideo ekipe,a u subotu 1.10 je koncert za Kosovo i Metohiju.
Danas je ulaz 300 dinara
u subotu 500 dinara
ako nekog zanima, pa neka svrati, jer zaista nije bitno ko za koga navija.
Danas su otvoreni Sever i Zapad u subotu Sever, Zapad i Istok, za sve tribine je tada 500 dinara, tako da možeš sesti na Zapad/Istok za 500 dinara, odgledati utakmicu, i posle se prebaciti na Sever Marakane.
Program će vrlo verovatno voditi najbolji teniser na svetu, odnosno, on će biti gost iznenađenja
https://www.youtube.com/watch?v=aT6CEsiki40
najava koncerta !
Danas je ulaz 300 dinara
u subotu 500 dinara
ako nekog zanima, pa neka svrati, jer zaista nije bitno ko za koga navija.
Danas su otvoreni Sever i Zapad u subotu Sever, Zapad i Istok, za sve tribine je tada 500 dinara, tako da možeš sesti na Zapad/Istok za 500 dinara, odgledati utakmicu, i posle se prebaciti na Sever Marakane.
Program će vrlo verovatno voditi najbolji teniser na svetu, odnosno, on će biti gost iznenađenja
https://www.youtube.com/watch?v=aT6CEsiki40
najava koncerta !
Nolle- mvp
Jel ima nekih vesti o četvorci?
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
e Danny ti bas zapeo ko Etiopljanin na burek.
Vidim Danny pisao i o'ma pomislim: Sigurno o 4-rci.
Kad bidne bice...
Kad bidne bice...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Druze,mrzelo me da citam predjasnje postove,znam da je to jedno od cescih pitanja.Kada si pomenuo Etiopljanina ,setio sam se onog lika Starvin Marvin iz South Park-a Volim taj humorlazarminator ::e Danny ti bas zapeo ko Etiopljanin na burek.
Kad bidne bice...
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Strana 14 od 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4