Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Samo za članove 3
Lepo to izgleda Cestitam, privilegija je to imati!
Maci razbio nisku petorku moderatora
Maci razbio nisku petorku moderatora
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kad smo već kod Bogdanovića znam da je prošlog leta na priprema reprezentacije čini mi se na Zlatiboru iznajmio kurvu Što nije loše, ali da je iznajmi za Đeknu..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Mozda je zato Djekna danas zakucao
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Pri tom zakucavanju ja mislim da bi se ubilo 90% igraca ali ne i Djekna
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Macijauskas ::Kad smo već kod Bogdanovića znam da je prošlog leta na priprema reprezentacije čini mi se na Zlatiboru iznajmio kurvu Što nije loše, ali da je iznajmi za Đeknu..
Влада Мицов ми је причао да су, након што су освојили кадетско првенство 2001. (у мислим Летонији) колективно изнајмили курве. Е сад, он ми рече да он ваљда није (а ја му као веровао ), али је зато један од њих предњачио у тој раскалашности. Не морате двапут да погађате, само се сетите да је у питању `85 годиште.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
dare delija??
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Malo sam nešto razmišljao o situaciji sa Miljenovićem. Nigde nisam video da je neko osudio ponašanje ljudi iz Partizana. Čak je nekima smešno, zabavno, a pojedinci čak i hvale i smišljaju načine kako bi se moglo izbeći plaćanje Čoviću tih 150 hiljada. Pri tome najmanje mislim na ovaj forum, nego čitam komentare na sve strane, slušam priče u svom okruženju.
Prva stvar. Tog dečka je Čović košarkaški školovao, za takve slučajeve propisano je obeštećenje od 150 hiljada. Neću da ulazim u to da li je Čović njega šikanirao ili ne, smatram da je 150 hiljada taman koliko treba za takve slučajeve i smatram da ovo sa 50 hiljada što se sprema nije dobro.
E, sada, pošto se ovde često polemiše o Čovićevom moralu, da se osvrnemo i na moral Danilovića i Toše. Odakle im pravo da čekaju da se obeštećenje smanji na 50k pa da se onda taj zakon primenjuje na nešto što se desilo pre njega? Pri tome, od kad aje Danilović na čelu kluba Partizanova škola košarke kao da ne postoji. Nismo proizveli niti jednog igrača koga bismo mogli makar na kilo da prodamo. Za to vreme, Zvezda koja se raspadala izbacila je bar tu generaciju '91, a da su imali kvalitetniji rad u seniora bilo bi tu možda i još nekih igrala koji su se pogubili. Hemofarmove i FMP-ove mlađe kategorije da ne pominjem.
Na sve strane se kukalo za pare, a ništa se nije radilo. A sada bi da otimaju igrače na tako bezobrazan način. Da sam na Čovićevom mestu ganjao bi ih za tih 150 hiljada do sudnjeg dana. Partizan ne bi mnogo koštalo da napravi bolje mlađe kategorije. Ako su mogli Zvezda, FMP i Hemofarm, onda je mogao i Partizan koji je daleko stabilniji od svih tih ekipa.
Sada se navodno nešto menja, jer bulja žvaće gaće zbog KKCZBG i eto zašto je dobro da Zvezda i Partizan budu jaki. Jedni druge teraju na bolji rad.
Naravno, pored mlađih kategorija, osvrnuo bih se i na marketing koji ne postoji. Promocija smešna. Sve je to lepo, porodična atmosfera, ali takve stavri mogu da se zamisle i da bude porodična atmosfera i da bude vizuelno mnogo bolje. Da se napravi pravi spektakl, za takve stavri se uzimaju pare. Vrhunac našeg marketinga je dovući 4 konstrukcije i ispaliti smešan vatromet. Mogli su se angažovati ljudi koji rade takve stvari, da to osmisle da liči na nešto. Promocija je na sjajnom mestu, zidine tvrđave uopšte nisu iskorišćene na promociji, čak su i zaklonjene. O igračima samo po par reči... Smešno...
I eto tako, ne znam zašto sam sve ovo napisao, ne mogu da spavam pa rekoh da ispišem... Uglavnom ne škodi, a čim ne škodi znači da koristi.
Crvena zvezda je u ovim stvarima koje sam napisao svetlosnu godinu ispred Partizana.
Prva stvar. Tog dečka je Čović košarkaški školovao, za takve slučajeve propisano je obeštećenje od 150 hiljada. Neću da ulazim u to da li je Čović njega šikanirao ili ne, smatram da je 150 hiljada taman koliko treba za takve slučajeve i smatram da ovo sa 50 hiljada što se sprema nije dobro.
E, sada, pošto se ovde često polemiše o Čovićevom moralu, da se osvrnemo i na moral Danilovića i Toše. Odakle im pravo da čekaju da se obeštećenje smanji na 50k pa da se onda taj zakon primenjuje na nešto što se desilo pre njega? Pri tome, od kad aje Danilović na čelu kluba Partizanova škola košarke kao da ne postoji. Nismo proizveli niti jednog igrača koga bismo mogli makar na kilo da prodamo. Za to vreme, Zvezda koja se raspadala izbacila je bar tu generaciju '91, a da su imali kvalitetniji rad u seniora bilo bi tu možda i još nekih igrala koji su se pogubili. Hemofarmove i FMP-ove mlađe kategorije da ne pominjem.
Na sve strane se kukalo za pare, a ništa se nije radilo. A sada bi da otimaju igrače na tako bezobrazan način. Da sam na Čovićevom mestu ganjao bi ih za tih 150 hiljada do sudnjeg dana. Partizan ne bi mnogo koštalo da napravi bolje mlađe kategorije. Ako su mogli Zvezda, FMP i Hemofarm, onda je mogao i Partizan koji je daleko stabilniji od svih tih ekipa.
Sada se navodno nešto menja, jer bulja žvaće gaće zbog KKCZBG i eto zašto je dobro da Zvezda i Partizan budu jaki. Jedni druge teraju na bolji rad.
Naravno, pored mlađih kategorija, osvrnuo bih se i na marketing koji ne postoji. Promocija smešna. Sve je to lepo, porodična atmosfera, ali takve stavri mogu da se zamisle i da bude porodična atmosfera i da bude vizuelno mnogo bolje. Da se napravi pravi spektakl, za takve stavri se uzimaju pare. Vrhunac našeg marketinga je dovući 4 konstrukcije i ispaliti smešan vatromet. Mogli su se angažovati ljudi koji rade takve stvari, da to osmisle da liči na nešto. Promocija je na sjajnom mestu, zidine tvrđave uopšte nisu iskorišćene na promociji, čak su i zaklonjene. O igračima samo po par reči... Smešno...
I eto tako, ne znam zašto sam sve ovo napisao, ne mogu da spavam pa rekoh da ispišem... Uglavnom ne škodi, a čim ne škodi znači da koristi.
Crvena zvezda je u ovim stvarima koje sam napisao svetlosnu godinu ispred Partizana.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Zvezda je uvek imala sjajan marketing. Ja sam uvek potajno zavideo ortacima koji su nosili one sjajne retro dukseve sa velikom zvezdom preko grudi ili odlicno dizajnirane majice sa fantasticnim parolama, itd...
Uvek svratim i do naseg butika, i onda se zaista smorim sa izborom. Ponekad tu moze da sa nadje koja majca ili duks, ali sve sa onim 'Beko' soc prodavacicama i atmosferom, deluje strasno sivo i neinteresantno. Tu citavom sportskom drustvu Partizan nedostaje organizacija i ljudi.
O pesmama i albumima smo vec pricali. Ja se nesto ne secam kada je SD Partizan angazovao neke ljude da napisu koju pesmu, osmisle parole. To uvek rade navijaci koju su strasno politizovani, pa kada odem na utakmicu uopste ne pevam jer mi se gadi da uzvikujem politicke parole ili psovke bilo kog tipa.
Zvezda je tu zaista za svetlosnu godinu ispred nas.
Uvek svratim i do naseg butika, i onda se zaista smorim sa izborom. Ponekad tu moze da sa nadje koja majca ili duks, ali sve sa onim 'Beko' soc prodavacicama i atmosferom, deluje strasno sivo i neinteresantno. Tu citavom sportskom drustvu Partizan nedostaje organizacija i ljudi.
O pesmama i albumima smo vec pricali. Ja se nesto ne secam kada je SD Partizan angazovao neke ljude da napisu koju pesmu, osmisle parole. To uvek rade navijaci koju su strasno politizovani, pa kada odem na utakmicu uopste ne pevam jer mi se gadi da uzvikujem politicke parole ili psovke bilo kog tipa.
Zvezda je tu zaista za svetlosnu godinu ispred nas.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ovaj zvezdin Tegltija je počeo sa svojom kampanjom na forumu
Šalim se, verujem da u mnogim stvarima između Toše, Danilovića i Čovića moće da se stavi znak jednakosti. O moralu tu nema govora, da je obeštećenje i 1000 dinara i jedni i drugi bi gledali da ga izbegnu iz inata i pakosti a ne iz drugih razloga. Svih ovih godina njihov odnos se pretvorio u mržnju a nadam se da se to neće nikada preneti na teren (mada nisam baš siguran da neće i da nije i do sada)
Što se marketinga tiče verujem da je to najslabiji deo Partizana u ovoj deceniji i da se ne pridaje mnogo pažnje, odnosno, i za marketing su potrebna ulaganja, Partizan očigledno ne želi da daje pare za to, komšinica je u tome baš raskalašna. I da, mislim da su zvezdini loši rezultati u dobroj meri naterali ljude tamo da se okrenu marketingu a nama marketing nije bio neophodan za neke stvari (ne kažem da je to dobro).
Šalim se, verujem da u mnogim stvarima između Toše, Danilovića i Čovića moće da se stavi znak jednakosti. O moralu tu nema govora, da je obeštećenje i 1000 dinara i jedni i drugi bi gledali da ga izbegnu iz inata i pakosti a ne iz drugih razloga. Svih ovih godina njihov odnos se pretvorio u mržnju a nadam se da se to neće nikada preneti na teren (mada nisam baš siguran da neće i da nije i do sada)
Što se marketinga tiče verujem da je to najslabiji deo Partizana u ovoj deceniji i da se ne pridaje mnogo pažnje, odnosno, i za marketing su potrebna ulaganja, Partizan očigledno ne želi da daje pare za to, komšinica je u tome baš raskalašna. I da, mislim da su zvezdini loši rezultati u dobroj meri naterali ljude tamo da se okrenu marketingu a nama marketing nije bio neophodan za neke stvari (ne kažem da je to dobro).
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Bodi Bond ::Malo sam nešto razmišljao o situaciji sa Miljenovićem. Nigde nisam video da je neko osudio ponašanje ljudi iz Partizana. Čak je nekima smešno, zabavno, a pojedinci čak i hvale i smišljaju načine kako bi se moglo izbeći plaćanje Čoviću tih 150 hiljada. Pri tome najmanje mislim na ovaj forum, nego čitam komentare na sve strane, slušam priče u svom okruženju.
Svaka čast Bodi za post. Sve na mjestu, nemam šta da dodam osim da nastaviš u ovom duhu.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Talicni Tom ::Bodi Bond ::Malo sam nešto razmišljao o situaciji sa Miljenovićem. Nigde nisam video da je neko osudio ponašanje ljudi iz Partizana. Čak je nekima smešno, zabavno, a pojedinci čak i hvale i smišljaju načine kako bi se moglo izbeći plaćanje Čoviću tih 150 hiljada. Pri tome najmanje mislim na ovaj forum, nego čitam komentare na sve strane, slušam priče u svom okruženju.
Svaka čast Bodi za post. Sve na mjestu, nemam šta da dodam osim da nastaviš u ovom duhu.
Kako ne volim jednosmerno gledanje situacije.
Hajde jedno retoričko pitanje. Odakle Čoviću svi talentovani klinci? Našao ih na ulici, dućanu? Ili ih je angažovao iz neke škole, manjeg kluba... Da l' ih je platio nešto, ili je samo obećao uslove? Kada su došli do njega, koliko su napredovali? Sa svim najtalentovanijim klincima i moja baba bi verovatno bila majka-Mara u izbacivanju najtalentovanijih klinaca... Ali jesu li ti klinci nešto zaista i naučili? Jesu li se ososobili za košarku na višem nivou? Ili su samo ostali talentovaniji od ostalih klinaca? Da l' je uloženo 150k u te klince? Imate li predstavu koliko je uopšte 150kE i šta se može sa tim (u sportskom smislu sa klincima)
Da se razumemo, ne mislim da je Čović glavni krivac za ponor naše košarke, naprotiv, on je bar nešto i radio u mlađim kategorijama (koliko je to dobro, diskutabilno je). Ne mislim ni da je KKP cvećka, naprotiv, kupuju (neko kaže otimaju, kao da su ti igrači u vlasništvu nekoga (robovlasništvo bi nekima odgovaralo), i da se ne pitaju ni za šta, ali KKP je keva pa ih otima...) najbolje, a malo (ili ni malo) ih proizvodi...
Ali kao što svaki novčić ima lice, ima i naličje, kao što svaka batina ima dva kraja, kao što istina ima dve verzije, tako i priča o klincima (njihovom otimanju) ima dve BAR dve verzije!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ajde ne počinjite opet ovu priču, sto puta smo je raspredali...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Evo ja znam da je Covic platio za Milutinovica kog je doveo sa 13,14 godina.
Macijauskas- mvp
Sergej, ima li istine da će na poziciji 4 doći Mačvan?
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Pozdrav !
U guzvi sam na poslu , kako ja znam za sada to je bila opcija jos pre 2 meseca.Sada se ceka 4 iz USA. Sumnjam da se nesto preko noci promenilo.Posebno sto Macvan nije tip igraca koji je nama potreban. Posebno sto nije atleta.
Edit- Sad sam se cuo sa prijateljem izgleda da jeste. Ocigledno da NBA 4 ne dolazi.
U guzvi sam na poslu , kako ja znam za sada to je bila opcija jos pre 2 meseca.Sada se ceka 4 iz USA. Sumnjam da se nesto preko noci promenilo.Posebno sto Macvan nije tip igraca koji je nama potreban. Posebno sto nije atleta.
Edit- Sad sam se cuo sa prijateljem izgleda da jeste. Ocigledno da NBA 4 ne dolazi.
Sergej- mvp
Pa to je odlična vest!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jos jedna pozajmica?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Nista mi se ne svidja ovakav razvoj situacije. Macvan je dobar igrac , premija u svakom slucaju , ali ocekivao sam vise ovog puta. Posebno zbog LO. Da Izgeda da ce Makabi najveci deo novca da pokrije za platu.
Nije 100% zavrseno , ali ide ka tome.
Nije 100% zavrseno , ali ide ka tome.
Sergej- mvp
[quote="Sergej"]Nista mi se ne svidja ovakav razvoj situacije. Macvan je dobar igrac , premija u svakom slucaju , ali ocekivao sam vise ovog puta.quote]
U potpunosti se slazem.
U potpunosti se slazem.
Ray Allen- prva petorka
Prodje radno vreme , pa da napisem jos par recenica.
Ne mogu da verujem da su nam apetiti porasli da nam jedan Macvan ne odgovara .... Sa par ljudi sam se cuo u medjuvremenu i svi su nekako ravnodusni , kao da to nije reprezentativac Srbije.
Ono sto hocu da kazem Partizanovi navijaci su MNOGO MNOGO RAZMAZENI.
Ne mogu da verujem da su nam apetiti porasli da nam jedan Macvan ne odgovara .... Sa par ljudi sam se cuo u medjuvremenu i svi su nekako ravnodusni , kao da to nije reprezentativac Srbije.
Ono sto hocu da kazem Partizanovi navijaci su MNOGO MNOGO RAZMAZENI.
Sergej- mvp
Mislim da je Mačvan odlično rešenje za Partizan. Ako dođe na pozajmicu nema nikakve veze jer bi i taj amerikanac došao na jednu godinu. Sa Mačvanom nema brige oko prilagođavanja, zna čiji dres će nositi, zna šta se očekuje od njega. Pod košem ostajemo jaki kao zemlja do kraja sezone a LO će se završiti i NBA igrači će se vratiti kući nekada. I Mačvan ume da pogodi trojku, ja sam srećan razvojem događaja.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ja se Makiju nadam još od one sezone kada je potpisao za Hemofarm! Jaaaaooooooo
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5