Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Košarkaška liga Srbije 2011/2012

+32
slobokv83
air slavkan
Geograf
lazarminator
Tazz
Marko
NenadBG
Anti-RTS
Zoro
superhik
wolfvaga
blagoje
Junglezburn
Psycho
Ray Allen
Sergej
Talicni Tom
Naissus
Nolle
Kiril
Gale
Koleman
Djole
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
2bad4u
drexler
Macijauskas
Mihael
expert
Everton
Bodi Bond
36 posters

Strana 5 od 12 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sledeći

Ići dole

Košarkaška liga Srbije 2011/2012 - Page 5 Empty Re: Košarkaška liga Srbije 2011/2012

Počalji od Talicni Tom Uto 1 Nov 2011 - 7:26

Zna li se zašto se i dalje otkazuju utakmice OKK?
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Košarkaška liga Srbije 2011/2012 - Page 5 Empty Re: Košarkaška liga Srbije 2011/2012

Počalji od drexler Sre 2 Nov 2011 - 2:14

Talicni Tom ::Zna li se zašto se i dalje otkazuju utakmice OKK?

evo, odgonetnuto je i ovo... OKK je bio 25 dana na turneji po Kini. Kažu da oni svake godine imaju "ekskurzije" te vrste, nego je sad malo okasnila.

Inače, OKK je po imenima najjača ekipa u KLS. Početna petorka im je

Luka Drča
Dragan Mitrović
Mirko Kovač
Slavko Stefanović
Nenad Mišanović.

Uz Vojvodinu, svakako već sad mogu računati na prva dva mjesta.
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 2 Nov 2011 - 2:17

Ja mislim da je Borac jak takodje. Dramicanin i Zigeranovic su super tandem za ovaj nivo. Tu je i moj komsija Maksimovic..
Uz domaci teren koji ima Cacak.

Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 2 Nov 2011 - 2:46

Macijauskas ::Ja mislim da je Borac jak takodje. Dramicanin i Zigeranovic su super tandem za ovaj nivo. Tu je i moj komsija Maksimovic..
Uz domaci teren koji ima Cacak.

oni su standardno jaki, ali izgleda da ove sezone nemaju prostora za neki veći iskorak. Već su izgubili dvije tekme, a za plasman među 4 izgleda nije dovoljan samo domaći teren. Uz to, mislim da Žigeranović ima "otvoreni" ugovor, tako da mu sa dobrim partijama rastu šanse za neki Kipar, Poljsku ili Ukrajinu. Mada navijam za njih, obzirom da i ja imam komšiju tamo (Pajević). Smile

Inače, pojačava se i Inđija, potpisali su legendarnog Nenada Čanka i nekog polovnog Amera, a tu je i Aleksandar Smiljanić, najpoznatiji kao nosilac Radmanove medalje iz Indijanopolisa Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Naissus Sre 2 Nov 2011 - 10:50

Cirkus...a tek sto treba da odradjuju i balkansku ligu.
Naissus
Naissus
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 2 Nov 2011 - 20:45

odigrano novo kolo KLS-a. Najveće iznenađenje je poraz Metalca od Sloge na domaćem terenu. Pored toga, neočekivano je Mega pala od novog prvoligaša Smedereva. Ubio ih je Partizanov "otpadak" Darko Balaban 21p (index 28).

Ligom i dalje dominira Ivan Žigeranović u Čačku, ovaj put index 40.

Šteta što nam se rijetko javlja forumaš Manu, može se reći da je dočekao svojih 5 minuta Very Happy , obzirom da njegov ljubimac Luka Drča igra najbolju košarku u životu, kao starter u OKK 20 poena + 7 asistencija.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 3 Nov 2011 - 3:40

Kakav je Šepa ? Jel gledao neko OKK ?
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 3 Nov 2011 - 9:46

Kad kad su odigrali samo jednu utakmicu do sada? Ići ću ja u nedelju da ih gledam, ako mi nešto ne iskrsne.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Sub 5 Nov 2011 - 1:21

da pohvalim ovde Dekija Tomasevica, mislim da je liga krenula u pravom smeru, i da je mnogo kvalitetnija nego prosle godine, takodje da pohvalim sajt lige i pokretanje prenosa preko sajta , ima par propusta ali se nadam da ce odraditi to i da ce isttrajati u svojim idejama
jedna od vecih zamerki je sto treba da se donese neko ogranicenje za godine kao sto je u CG, a to je na primer da u 12 moraju da imaju dva igraca mladja od 91godista ili na primer 4 mladja od 89, tu bi jos vise neki klinci dobili sansu
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 5 Nov 2011 - 8:03

Imaju prenose na sajtu?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 5 Nov 2011 - 8:11

Zemljoradnik ::Imaju prenose na sajtu?
da! Gledalo se malo OKK Beograd-Tamis.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 5 Nov 2011 - 23:22

Ja idem u Šumice da gledam BKK Radnički - OKK Beograd, počinje u 13h. Ako je neko zainteresovan da mi pravi društvo, nek se javi ili nek jednostavno dođe tamo.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 7 Nov 2011 - 11:30

Bio sam na BKK Radnički - OKK Beograd, ali me mrzelo juče da pišem.
Prvo iznenađenje sam doživeo kada sam tek ušao u salu, 3-4 minuta pre početka utakmice - dvorana u Šumicama skoro puna! Drugo iznenađenje me je čekalo na terenu - Jovan Koprivica u dresu OKK. Taj čovek izgleda kao karikatura bildera, ramena i trup mu izgledaju kao da je progutao orman, ruke su mu duplo deblje od Pekovićevih, a nožice mršave i krive. On je i ranije bio snažan i krupan, ali ovo sad je stvarno preterano. Pritom sve vreme traži s kim će da razgovara, svima nešto dobacuje uz kez, uopšte ne shvata ozbiljno košarku.

Radnički, uprkos treneru igra sasvim solidno. Da imaju bar jednog krštenog pleja, verujem da bi bili jako dobra ekipa. Od Osmokrovića kao iskusnog pleja, koji čak ima i nekakvo ime, sam očekivao mnogo više. Osim par pikova koje je odigrao uglavnom u prvoj četvrtini, ništa nije pokazao. Marko Boltić je užasno krenuo u utakmicu, a onda je imao par interesantnih perioda. U suštini njegova igra se svodi na to da dobije blok nakon koga neverovatnom brzinom proleti do koša i to mu prođe recimo dva ili tri napada za redom, a onda ga odbrana pročita i sledeća dva napada izgubi loptu jer krene da siluje. I tako u krug.

Zanimljivi igrači u Radničkom su Petronić i Petrović i donekle Lalić i Gacić. Ovaj poslednji me je oduševio sa dve sjajne asistencije iz pika u prvoj četvrtini, jednom za Petronića jednom za Petrovića. Posle toga je ima možda još tri puta loptu u rukama... I Lalić je bek, čudne građe za košarkaša. Rekao bih da ima odlične fizičke predispozicije za debelog Lalu kuvara. Čini mi se da on može više nego što je juče pokazao, kao da mu nije bio dan. Petrović je četvorka indisponirana građom ala Mačvan, ali je i pored toga izuzetno koristan igrač. Šutira sa svih pozicija, skače, lepo čita igru i jako dobro se kreće. Petronić je centar koji mi je pored Mišanovića izgledao nisko, ali na sajtu KLS vidim da ima 209. Slabašne je građe, ali je takav bez problema uterivao Mišana pod koš. Sjajna tehnika oko koša i leđima i licem, vrlo brz. Sudije su ga upropastile nekim besmislenim ličnim greškama inače bi imao još bolji učinak.

A sad da se vratim na trenera Radničkog, Nikolića... Koliko taj čovek nema osećaja, to je neverovatno! Bar tri puta se dogodilo da posle tajm auta ili neke izmene Radnički ima igrača više ili igrača manje na terenu - on je u stanju toliko da zbuni svoje igrače da ni ne znaju ko treba da igra. Sve vreme meča je nešto pričao igračima na terenu, uglavnom gluposti koje često nemaju veze sa košarkom. Mislim da bi Žeravica dobio srčku da je bio u dvorani - ni jedan igrač Radničkog nije povezao puna tri minuta na terenu, Nikolić ih je menjao kao u rukometu, često i posle samo 2 napada i to bez očiglednog razloga (nije bilo očigledne njihove greške, niti im je išta zamerio). Najjače je bilo kad je Osmokrovića na polovini poslednje četvrtine ubacio na jedan napad i odmah ga izveo, čovek se totalno zbunio. I jedna potpuno neverovatna stvar: čovek postavlja napad u realnom vremenu - u toku napada viče svakom igraču pojedinačno gde da se postavi, a plej za to vreme tapka loptu i čeka da vidi šta je trener zamislio. Nakon što potroši 10 ili 15 sekundi napada, Nikolić mahne pleju u fazonu "sad sam ti postavio napad, sad igraj". Osmokrović je toliko zbunjeno delovao posle svakog tako postavljenog napada, kao da je mene neko stavio na parket u sred utakmice i rekao "ajd sad organizuj napad".

OKK je po imenima strašna ekipa za ovo takmičenje. Mišanović, Slavko Stefanović, Mirko Kovač, Jovan Koprivica... Da prvo otkačim one koji nisu ništa pokazali, a možda vas zanimaju: Šepa deluje zbunjeno, pogubljeno; Koprivica među onim igračima deluje kao tenk između maslačaka, ali igra nula (tri puta je napravio po tri faula u istom napadu, ali mu nijednom nisu svirali); Mišanović još uvek deluje kao talentovan dečko, za nekog ko je uspeo u nekom trenutku da dogura i do Dinama iz Moskve ovakva nesigurnost je sramota; Mitrović, omiljeni Ičelićev igrač, koji bi igrao i po 45 minuta da je to moguće, anemičan kao i obično.

Mirko Kovač igra preko one stvari, ali toliko je hladan kao špricer da sve pogodi što mu daju da šutne. Otaljava, ali se vidi veliko iskustvo. Slavko Stefanović je mogao i bolje, ali rekao bih da mu nije bio dan. On jedini izgleda, i po građi i po znanju, kao igrač koji bi mogao ozbiljno da igra ozbiljnu košarku. Drča je za klasu obrazovaniji igrač od svih bekova na jučerašnjoj utakmici, ali i pored dobro učinka, imam utisak da on nikada neće postati ozbiljan igrač, nema to nešto u sebi. Umesto da ćuti i radi, ponaša se kao razmažena princeza. Malidžan je igrao malo na pleju. Solidno obrazovan plej, borben, ali nedostaju mu minuti. Naravno, sve ovo o igračima je nakon samo jedne utakmice. Pošto i jedni i drugi igraju domaće utakmice u Šumicama verujem da ću ih gledati još ove sezone, mada sledeće dve nedelje su njihove utakmice petkom (kad ja ne mogu da idem), jer je RTS-u najlakše odatle da radi prenos...

Što se same utakmice tiče, Radnički je odvalio u prvoj četvrtini, igrali su sjajno, pocepali su ih pikom. U drugoj četvrtini je OKK zaustavio pika i tu su počeli problemi. Kovač je krenuo da trpa spolja, Drča je izvlačio faulove i pogađao bacanja, a plejevi Radničkog nisu mogli da se sastave. U trećoj je Radnički krenuo bolje pa stao, OKK napravio seriju 11-0 i to je bilo to. Radnički je od tada jurio, ali kad god bi prišli ili bi popili trojku ili bi Boltić izgubio dve lopte za redom. Sve u svemu, da sudije nije toliko svrbela pištaljka, mogla je ovo da bude i bolja utakmica.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 7 Nov 2011 - 11:36

A ja cuo da je trener Radnickog dobar..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pon 7 Nov 2011 - 11:39

@Z
up

Zemljoradnik :: Mislim da bi Žeravica dobio srčku da je bio u dvorani - ni jedan igrač Radničkog nije povezao puna tri minuta na terenu, Nikolić ih je menjao kao u rukometu,
Very Happy
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Pon 7 Nov 2011 - 11:40

kao što sam i očekivao, evo Z i potvrđuje, RTS ne planira van Beograda i okoline više od 2 puta u sezoni.

Pošto su već jednom sirotog Dendu odvukli u Kruševac, ostaje nam možda još jedan road trip u unutrašnjost. Ostalo sve Beograd i Vojvodina.

Jebeš mi sve, što se ljudi pale na Veliku Srbiju, kud ćeš veće od ove, kad im je čak i jedan Čačak daleko. Ne daj Bože da se ostvarila ova ideja, pa da nam u prvoj ligi igraju ekipe iz Karlobaga i Bitolja. Pa kud bi onda Very Happy

Za neko od narednih kola prognoziram put u Smederevo ili Inđiju
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pon 7 Nov 2011 - 11:43

Ja sam čuo da mnogi hvale Boltića. Videću i ja da odem da pogledam neki meč.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pon 7 Nov 2011 - 11:44

Odvukli u Krusevac, a Krusevac najslabiji tim u ligi.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 7 Nov 2011 - 12:11

Macijauskas ::A ja cuo da je trener Radnickog dobar..
Čovek sigurno odlično radi na treninzima čim ekipa izgleda dobro veći deo utakmice, uprkos (po mom viđenju) katastrofalnom vođenju utakmice. Praktično svi igrači koje nisam pomenuo deluju fizički gore nego ja, a jedanaestorica su ulazila u igru. I pored svega toga oni igraju dobro.

Bodi Bond ::Ja sam čuo da mnogi hvale Boltića.
Brzina, skočnost i dribling su mu odlični, šut ne voli da koristi mada je pogodio trojku kada je bio sam, ali organizacija mu je slaba i često donosi pogrešne odluke. Ipak je ovo bila samo jedna utakmica, nije to dovoljno da se izvuče neki valjan zaključak.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od expert Pon 7 Nov 2011 - 21:44

Gledao sam trenera Radnickog u ZR, zaista cudno vodi utakmicu, nikada tako nesto nisam video, bas kao sto je napisao Z. Protiv Proletera je u prvom napadu igracu prvo mamu, pa sve po spisku, u prvom napadu! Very Happy

I ja sam cuo da je perspektivan trener, kazu jedan od boljih mladih trenera kod nas, cak je bila i neka emisija o njemu na TV-u (mislim da je bilo na RTS).
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 10 Nov 2011 - 6:48

Mega dovela najboljeg strelca proslogodisnje juniorske lige Sasu Avramovica iz Mladosti iz Cacka.
Sve najbolje zelim Sasi, sjajan momak.
Dok je Niksa Nikolic otisao iz Mega u Poljsku, Poznan.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 10 Nov 2011 - 7:30

Gada zalizanog.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 10 Nov 2011 - 7:31

Odličan mladi igrač, bek iz Čačanske škole, ima da sipa samo tako... Sjajan potez Mege, jer će uz Zeku samo da napreduje i uči.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 10 Nov 2011 - 7:37

Meni se svidelo kako igra Nikša Nikolić, ali građa ga ograničava, nema šanse da postane ozbiljan igrač.

Nije mi jasno kako OKK planira da ima ikakvu publiku na utakmicama, sajt im je u izradi, a KLS nigde nema obeveštenje kada će se igrati zaostale utakmice.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 10 Nov 2011 - 8:29

Zaboravljam već neoliko dana da kažem kako sam iznenađen dobrom partijom Bojića iz Mege u posljdnjem kolu. Naravno govorim samo na osnovu statistike i ovo mu je bila daleko najbolja utakmica. Ako je neko gledao utakmicu ne bi bilo loše da napiše svoje viđenje. Možda živim u zabludi.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 12 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu