Košarkaška liga Srbije 2011/2012
+32
slobokv83
air slavkan
Geograf
lazarminator
Tazz
Marko
NenadBG
Anti-RTS
Zoro
superhik
wolfvaga
blagoje
Junglezburn
Psycho
Ray Allen
Sergej
Talicni Tom
Naissus
Nolle
Kiril
Gale
Koleman
Djole
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
2bad4u
drexler
Macijauskas
Mihael
expert
Everton
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 12
Strana 4 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Re: Košarkaška liga Srbije 2011/2012
wolfvaga ::Tandem 2-3 koji su cinili Markovic (kasnije igrac Vojvodine i Mege) i Cvetkovic (koji je cak igrao i u Zvezdi). Pavkovic na pleju. Zuca Mitic na 4 i Jovanovic, inace dete Partizana, koje je u jednom momentu pre par sezona igralo za Slovan, na 5. Mozda i ponajbolja petorka Zdravlja iz tog perioda... Uz trenera Jovicu Arsica, naravno.
Naravno ne treba zaboraviti ni Zorana Nisavica koji je gotovo sam pobedio dream team Buducnosti u 1/4 kupa Jugoslavije. Kakva je to senzacija bila. Drugoligas pobedio jakog Evroligasa. Nisavic ce ostati upamcen i po tome sto je meceve igrao u starkama.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
wolfvaga ::Tandem 2-3 koji su cinili Markovic (kasnije igrac Vojvodine i Mege) i Cvetkovic (koji je cak igrao i u Zvezdi). Pavkovic na pleju. Zuca Mitic na 4 i Jovanovic, inace dete Partizana, koje je u jednom momentu pre par sezona igralo za Slovan, na 5. Mozda i ponajbolja petorka Zdravlja iz tog perioda... Uz trenera Jovicu Arsica, naravno.
Čini mi se da ta petorka nije igrala zajedno nikada. U ranije pomenutoj utakmici Jovanović je igrao u Partizanu a Cvetković je tek ulazio u pravu formu. Njih dvojica trenutno brane boje niškog Konstantina. Kad ste već krenuli sa sećanjima pomenuo bih da su najzaslužniji za ulazak Zdravlja u prvu ligu bili Slađan Stojković Musa (Partizan, Sloboda Dita...) i Predrag Doderović (mislim da je iz Pančeva, jedne godine razvalio u takmičenju u zakucavanjima, od tada ga pamtim)
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ja pamtim Stojkovica iz vremena dok je igrao za Radnicki sa Crvenog Krsta. Koliko znam pre 3 ili 4 godine Stojkovic je bio sportski direktor Slobode.
Ray Allen- prva petorka
Stojkovic je bio i u Pacevackom Profikoloru, pre nego je stigao u Partizan...
Nisavica sam zaboravio! Uzasno me je nervirao svojim basketaskim pristupom. Ipak, jedno vreme je bio odlican tandem sa Miticem, ako me pamcenje dobro sluzi (mada, ja sam prilicno siguran da je ona petorka igrala jednu sezonu zajedno, tako da vise nista ne mogu da tvrdim )...
Nisavica sam zaboravio! Uzasno me je nervirao svojim basketaskim pristupom. Ipak, jedno vreme je bio odlican tandem sa Miticem, ako me pamcenje dobro sluzi (mada, ja sam prilicno siguran da je ona petorka igrala jednu sezonu zajedno, tako da vise nista ne mogu da tvrdim )...
wolfvaga- prva petorka
Sladjan je pre dve sezone sedeo na klupi u Megi, mislim kao sportski direktor.
expert- prva petorka
Godina : 40
Slađan Stojković je pretprošle godine bio sportski direktor Mega Vizure (gde ga je nasledio Milojević), a od prošle sezone je sportski direktor u BKK Radnički (Crveni krst).
Zoro- mahač peškirom
17 faulova nad Dimićem.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Video sam jutros Siladjija, vidim igrao je danas. Je l on okej fizicki? Delovao je katastrofalno da jedva hoda. Marko?
Macijauskas- mvp
Dimić je doktor košarke! Užasna kosmička nepravda prema tom momku je što je igrao zajedno sa Čovićem juniorom, pa nije imao prostora... Silađi je igrao par minuta. Ne videh da hramlje, jedva hoda, ali igra kao rekreativac, a ne jedan od talentovanijih klinaca sa ovih prostora.
Tubak je ok delovao (ogroman momak). Mada je sa svojom visinom snagom, konstitucijom morao da izdominira u odnosu na bilo kog centra, jer pored njega izgledaju kao dečica...
Kod Proletera, Knežević, Belanović i Bulut zalutali u igri pod koševima! Danas su toliko nekošarkaški delovali, da ih ne bih birao za basket ispred zgrade, da se ne bih sramotio balvanima sa kojima igram (njih trojica). Ostali, koji su igrali, manje više ok, s tim što raduje igra Žarkovića. Zaboravih da pitam šta je sa Igrutinovićam.
Radnički baket (FMP) dobio posle produžetaka, ali teško da se drugačiji ishod i mogao očekivati i dodatnih 5 minuta, jer su već početkom poslednje četvrtine, (kršteni) igrači Proletera počeli da ispadaju iz igre zbog 5 ličnih grešaka...
Tubak je ok delovao (ogroman momak). Mada je sa svojom visinom snagom, konstitucijom morao da izdominira u odnosu na bilo kog centra, jer pored njega izgledaju kao dečica...
Kod Proletera, Knežević, Belanović i Bulut zalutali u igri pod koševima! Danas su toliko nekošarkaški delovali, da ih ne bih birao za basket ispred zgrade, da se ne bih sramotio balvanima sa kojima igram (njih trojica). Ostali, koji su igrali, manje više ok, s tim što raduje igra Žarkovića. Zaboravih da pitam šta je sa Igrutinovićam.
Radnički baket (FMP) dobio posle produžetaka, ali teško da se drugačiji ishod i mogao očekivati i dodatnih 5 minuta, jer su već početkom poslednje četvrtine, (kršteni) igrači Proletera počeli da ispadaju iz igre zbog 5 ličnih grešaka...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Nisam nešto u toku, sa kim je Maci potpisao ugovor, da li je igrao i ima li još uvijek pravo da igra Juniorsku ligu?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Nisam potpisao ugovor. Samo sam registrovan za prvi tim Kg Student 1b liga. Imam pravo da igram juniorsku, ali moj tim nije izborio mesto u elitnoj ligi, vec igramo regionalnu juniorsku..
Macijauskas- mvp
Zna li neko zašto je OKK Beograd odložio već dve utakmice KLS? Mislio sam da su igrali u Balkanskoj ligi, ali sad sam proverio, tamo prvu utakmicu igraju tek 9. novembra.
ni meni to nije jasno... Oni bi uz Vojovidinu trebali biti prvi favoriti prvenstva
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ni ja ne znam, a odložen je i njihov meč 4. kola protiv Radnički Basketa. Valjda Mare zna.
Bodi Bond- mvp
Мени би било логично објашњење да нису могли да играју у Пиониру овог викенда јер се одржава ово првенство (у некој борилачкој вештини) због којег ни Партизан није могао да игра меч са Крком у тој хали. Вероватно нису могли или нису хтели да траже алтернативна решења.
Ово је само претпоставка, стварно немам никакве информације.
Ово је само претпоставка, стварно немам никакве информације.
ZuLuofVozdovac- mvp
Pa to je ovaj vikend, a sta je sa proslim?
Macijauskas- mvp
Prošle godine su igrali u Sport Eko dvorani, a ove će, mislim, u Šumicama, tako da to nema veze sa Pionirom.
Прочитао сам сад да су отишли на неку међународну турнеју, али у ком правцу није ми познато.
ZuLuofVozdovac- mvp
jebote, Darko Balaban je u KLS ligi Šek O Nil lično
drexler- mvp
Evo, sad baš obratih pažnju kad je Drex spomenuo Balabana... Igra za ove moje Smederevce, pa sam malo pogeldao kako stoje stvari... prvo, imaju skor 2-1 ...Lepo... Pogledam sastav... Vidim igra još uvek Nasta (Nastić), koji je još sa mnom trenirao i prošao sve nivoe takmičenja u 32 godine koliko ima. Ne ulazi previše, ali se skida (što je, po mom mišljenju sasvim lep uspeh)... Dalje, vidim da im je prvi plej mali Vojko (Vojin Svilar) i da igra prilično dobro... Inače, živeo je u mojoj zgradi, na istom spratu, sećam ga se još od predškolskih dana... Dosta je radio na sebi, čini mi se da je čak bio i preko Bare (tu možda i grešim). Talenat je nasledio od strica, Dušana, koji je bio nevidjeni šuter (mislim da i mali ima dobru ruku), inače legenda SD košarke, koja je igrala čak i nešto preko (zemlje Beneluksa, čini mi se)... Ostale ne znam, mada mi se čini da niko nešto mnogo i ne igra...
Eto, par zanimljivosti (nadam se)...
P.S. Ono što upada u oči je da je KLS odlično rasporedjen po Srbiji, što je lep podatak .
Eto, par zanimljivosti (nadam se)...
P.S. Ono što upada u oči je da je KLS odlično rasporedjen po Srbiji, što je lep podatak .
wolfvaga- prva petorka
Micić igra standardno dobro od početka sezone. Evo i sada su dobili jako tešku utakmicu protiv Valjeva, sa njegovih 12p. 7as. i 4sk.
Ali valja pomenuti da Vasa već drugu sezonu igra u paru sa Milisavljevićem. Zeka je prof. doktor za ovu ligu, što Miciću svakako olakšava posao. Volio bih da ga vidim "samog" na terenu, i da već jednom vidimo da li se profiliše kao "kec" ili kao "dvojka". Ovako, njih dvojica glume kombo varijante i stalno se mjenjaju, što je trenutno dobra stvar (mislim na trenutne rezultate Mege), ali mislim da bi za Micića bilo bolje da malo sam odrađuje posao, da počne rješavati utakmice, a ne da u svakoj gustoj situaciji baca loptu Zekanu
Ali valja pomenuti da Vasa već drugu sezonu igra u paru sa Milisavljevićem. Zeka je prof. doktor za ovu ligu, što Miciću svakako olakšava posao. Volio bih da ga vidim "samog" na terenu, i da već jednom vidimo da li se profiliše kao "kec" ili kao "dvojka". Ovako, njih dvojica glume kombo varijante i stalno se mjenjaju, što je trenutno dobra stvar (mislim na trenutne rezultate Mege), ali mislim da bi za Micića bilo bolje da malo sam odrađuje posao, da počne rješavati utakmice, a ne da u svakoj gustoj situaciji baca loptu Zekanu
Poslednji izmenio drexler dana Pon 31 Okt 2011 - 0:50, izmenjeno ukupno 1 puta
drexler- mvp
Mislim da Micic nema sta da trazi na pozciciji dva.
Macijauskas- mvp
E to se zove stručna analiza.Macijauskas ::Mislim da Micic nema sta da trazi na pozciciji dva.
Strana 4 od 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» Superliga Srbije 2011/2012 - 2. deo
» Superliga Srbije 2011/2012 - 1. deo