ABA liga 2011/2012
+46
Tazz
Fiti
Gencha
Anti-RTS
NenadBG
Markos
Talicni Tom
sexdrogabodiroga
Hyperactive
Sensui
familija
Marko
XXL
Ray Allen
Djole
bookmaker
blagoje
Kure
fizicar
bigZ
Gale
slobokv83
lazarminator
Junglezburn
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
mlekadzija
drexler
Psycho
Imperator
Kiril
2bad4u
Sergej
wolfvaga
Zemljoradnik
Macijauskas
superhik
Dule Kecman
Koleman
maxisb
dane
Naissus
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 9 od 22
Strana 9 od 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re: ABA liga 2011/2012
Koeficijenti nakon 12. kola:
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........8
Srbija..............5.25
BiH..................5
Slovenija..........3.75
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........20.75
Hrvatska...........19.5
Srbija...............18.25
BiH...................16.5
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........8
Srbija..............5.25
BiH..................5
Slovenija..........3.75
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........20.75
Hrvatska...........19.5
Srbija...............18.25
BiH...................16.5
Poslednji izmenio Psycho dana Ned 18 Dec 2011 - 11:39, izmenjeno ukupno 1 puta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Možda je najbolje ovdje za zalijepim.
Samo mi nije jasno šta li je radio u Dominikanskoj republici.
Nikola Bulatović deportovan u Crnu Goru
Bivši jugoslovenski košarkaški reprezentativac Nikola Bulatović (40) deportovan je u Crnu Goru iz Dominikanske Republike.
U Dominikanskoj Republici je uhapšen u petak na osnovu poternice Interpola.
Poternicu za Bulatovićem raspisala je kancelarija Interpola u Podgorici radi izdržavanje kazne zatvora od pet godina na koju je osuđen presudom Okružnog suda u Beogradu zbog silovanja.
Policija i kancelarija Interpola u Dominikanskoj Republici objavili su fotografiju uhapšenog Bulatovića, uz najavu da je on deportovan iz zemlje.
"Bulatović je tokom druge polovine marta 1998. godine u svom stanu u Beogradu, uz upotrebu sile, obljubio tada maloletnu N.S. nakon što je došla u njegov stan da bi dovršila ranije započeti intervju za gimnazijski školski list", saopštila je ranije Uprava policije.
Bulatović je negirao krivicu tokom suđenja, tvrdeći da je reč o nameštaljci. On nije sporio da je imao seksualni odnos sa maloletnom devojkom, ali je isticao da se ona nije protivila.
Bulatović je igrao za FMP, Budućnost i Partizan i još nekoliko klubova, a sa reprezentacijom je osvojio dvije zlatne medalje.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Uživao.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Talicni Tom ::Možda je najbolje ovdje za zalijepim.
Nikola Bulatović deportovan u Crnu Goru
Bivši jugoslovenski košarkaški reprezentativac Nikola Bulatović (40) deportovan je u Crnu Goru iz Dominikanske Republike.
U Dominikanskoj Republici je uhapšen u petak na osnovu poternice Interpola.
Poternicu za Bulatovićem raspisala je kancelarija Interpola u Podgorici radi izdržavanje kazne zatvora od pet godina na koju je osuđen presudom Okružnog suda u Beogradu zbog silovanja.
Policija i kancelarija Interpola u Dominikanskoj Republici objavili su fotografiju uhapšenog Bulatovića, uz najavu da je on deportovan iz zemlje.
"Bulatović je tokom druge polovine marta 1998. godine u svom stanu u Beogradu, uz upotrebu sile, obljubio tada maloletnu N.S. nakon što je došla u njegov stan da bi dovršila ranije započeti intervju za gimnazijski školski list", saopštila je ranije Uprava policije.
Bulatović je negirao krivicu tokom suđenja, tvrdeći da je reč o nameštaljci. On nije sporio da je imao seksualni odnos sa maloletnom devojkom, ali je isticao da se ona nije protivila.
Bulatović je igrao za FMP, Budućnost i Partizan i još nekoliko klubova, a sa reprezentacijom je osvojio dvije zlatne medalje.
Karipske i neke Latinoamericke zemlje su najbolje za skrivanje ljudi koji zele da pobegnu od pravde.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Vidi ti Sensuia, je li, a gde ti živiš?Sensui ::Karipske i neke Latinoamericke zemlje su najbolje za skrivanje ljudi koji zele da pobegnu od pravde.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Dominikanska republika je RAJ. Drugar je bio tamo (ovde je prodao kuću, živeo tamo skoro godinu dana (dok nije spiskao pare)), kaže: "Menjao sam žene svakodnevno, a najlošija je bila kao Dženifer Lopez"...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Junglezburn ::Vidi ti Sensuia, je li, a gde ti živiš?Sensui ::Karipske i neke Latinoamericke zemlje su najbolje za skrivanje ljudi koji zele da pobegnu od pravde.
Eh, to je tajna
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
2bad4u :: Dominikanska republika je RAJ. Drugar je bio tamo (ovde je prodao kuću, živeo tamo skoro godinu dana (dok nije spiskao pare)), kaže: "Menjao sam žene svakodnevno, a najlošija je bila kao Dženifer Lopez"...
Da, zene su im vrh. To sto se tamo radja nema nigde drugde.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Na internet sajtu Crvene zvezde Beograd meč u nedelju najavljen je kao 206. u istoriji. Dakle, nova Zvezda poziva se na kontinuitet utakmica sa najvećim rivalom. Citiramo:
"To će biti 206. večiti derbi, a u dosadašnjih 205 mečeva Crvena zvezda zabeležila je 84 pobede, 115 poraza, a šest utakmica završeno je nerešenim rezultatom".
Sa druge strane u Partizanu smatraju da će im ovo biti premijerni duel sa crveno-belima. Ponovo citat:
"U dosadašnjem toku regionalnog takmičenja Crvena Zvezda Beograd ima tri pobede, a devet puta crveno-beli su bili poraženi. Trenutno zauzimaju jedanaestu poziciju na tabeli. Partizan mt:s je na trećoj poziciji, sa skorom od osam pobeda i četiri poraza. Ovo je prvi susret Crvene Zvezde Beograd i kluba iz Humske", stoji na zvaničnom sajtu KK Partizan.
Junglezburn- mvp
Junglezburn ::Na internet sajtu Crvene zvezde Beograd meč u nedelju najavljen je kao 206. u istoriji. Dakle, nova Zvezda poziva se na kontinuitet utakmica sa najvećim rivalom. Citiramo:
"To će biti 206. večiti derbi, a u dosadašnjih 205 mečeva Crvena zvezda zabeležila je 84 pobede, 115 poraza, a šest utakmica završeno je nerešenim rezultatom".
Sa druge strane u Partizanu smatraju da će im ovo biti premijerni duel sa crveno-belima. Ponovo citat:
"U dosadašnjem toku regionalnog takmičenja Crvena Zvezda Beograd ima tri pobede, a devet puta crveno-beli su bili poraženi. Trenutno zauzimaju jedanaestu poziciju na tabeli. Partizan mt:s je na trećoj poziciji, sa skorom od osam pobeda i četiri poraza. Ovo je prvi susret Crvene Zvezde Beograd i kluba iz Humske", stoji na zvaničnom sajtu KK Partizan.
Zeznuli se ovi iz Zvezde Beograd...
Markos- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
nije se niko iz zvezde zeznuo...grobarski kompleksi ocigledno rade punom parom...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Bacili vam kosku da se zanimate jer ako pomenu u kakvoj su pobjednickoj seriji u decembru moglo bi doci do nestasice sedativa za smirenje u apotekama i moguce jos jedne afere kao oko nabavke vakcina hahahahahaha
Da se dice igrom protiv Olimpije , i to samo u 2. poluvremenu , koja je igrala sa 3 i po igraca , ne bi napravili efekat kao sa ovom izjavom
Ovako , bar na kratko zaboravljate Jovanovica , Bozica i prije svih Lawa ili bolje LAVCINU
Da se dice igrom protiv Olimpije , i to samo u 2. poluvremenu , koja je igrala sa 3 i po igraca , ne bi napravili efekat kao sa ovom izjavom
Ovako , bar na kratko zaboravljate Jovanovica , Bozica i prije svih Lawa ili bolje LAVCINU
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
onda ta utakmica nikako ne može da se nazove derbi. Ukoliko neko iz redova Partizana da izjavu i spomene derbi, treba ga pitati kako može biti derbi kada prvi put igrate sa ovom ekipom?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Добра поента. А плус играју екипа из врха и са дна табеле.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Junglezburn ::Sa druge strane u Partizanu smatraju da će im ovo biti premijerni duel sa crveno-belima. Ponovo citat:
Ја то читам овако: Попушили смо велику, масну и румену курчину у Евролиги и влада незадовољство међу навијачима. Не знамо шта да урадимо по том питању, па би за сада било најбоље да се окренемо опробаном рецепту, медијским чаркама са људима из Звезде. То ће навијаче који гледају ка нама и чекају наш потез окренути међусобним препуцавањима са навијачима супротног табора а ми онда можемо да ставимо прст у уво и да наставмо као до сада.
Едит: сад видим да је то већ уочио букмејкер.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Samo mirno citam i cutim. Raduljica, zvanicni sajt... Sve me ovo podseca na vama poznato FK Saopstenje.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::Samo mirno citam i cutim. Raduljica, zvanicni sajt... Sve me ovo podseca na vama poznato FK Saopstenje.
Шта је рекао?
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Svaka čast Lukajiću na forsiranju mladih igrača. Evo Krstič već igra u 1/4.
Najava potpuno nije za komentarisanje...
To ne znači da je treba stavljati u kontekste koji nisu poredivi (FK C. Zvezda). I cela priča sa tim kompleksima je urnebesna glupost, jer ovakvim ponašanjem navijača slobodno se može konstatovati da važi za obe strane. O tome kakva su očekivanja bi se još moglo raspravljati (ali šinjenica je da su uvek za stepenicu viša od realnih rezultata).
Ukratko, na ivici sam da prestanem da pratim sport zbog ovakvih stvari, jer prosto nalazim da su sva ta prepucavanja na nivou 15ogodišnjih klinaca, a taj sam uzrast odavno prerastao...
To ne znači da je treba stavljati u kontekste koji nisu poredivi (FK C. Zvezda). I cela priča sa tim kompleksima je urnebesna glupost, jer ovakvim ponašanjem navijača slobodno se može konstatovati da važi za obe strane. O tome kakva su očekivanja bi se još moglo raspravljati (ali šinjenica je da su uvek za stepenicu viša od realnih rezultata).
Ukratko, na ivici sam da prestanem da pratim sport zbog ovakvih stvari, jer prosto nalazim da su sva ta prepucavanja na nivou 15ogodišnjih klinaca, a taj sam uzrast odavno prerastao...
wolfvaga- prva petorka
@Blagoje
Kako je Zvezda za njega FMP
@Vuk
U pravu si nije uporedivo ali me podseca. Ako rezultati budu gori bice i gorih saopstenja. Meni je to previse jadno.
Kako je Zvezda za njega FMP
@Vuk
U pravu si nije uporedivo ali me podseca. Ako rezultati budu gori bice i gorih saopstenja. Meni je to previse jadno.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Kako dvije loše kontre Jeremića, užas.
Kole, stvarno si previše mlad. Ja ovakve stvari trpim već 10ak godina. Nije važno ko je koliko učestvovao u tome (onako, procentualno gledano), ili ko prvi počinje, bitno je da svi učestvuju i da je to sada već legitiman način. Od toga pametnom čoveku samo može da bude muka, jer je u pitanju običan prostakluk.
Sve sam ovo rekao samo zato da bi se stavio prst na čelo. Kamo sreće da se u Srbiji to više radi. Mnogo bi lakše bilo ispraviti neke stvari na početku, kad se prvi put desilo. Sada je to duboki glib.
Sve sam ovo rekao samo zato da bi se stavio prst na čelo. Kamo sreće da se u Srbiji to više radi. Mnogo bi lakše bilo ispraviti neke stvari na početku, kad se prvi put desilo. Sada je to duboki glib.
wolfvaga- prva petorka
I svi se opet primaju istim zarom..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Šta učinih i na šta navedoh da ljudi učine...
Junglezburn- mvp
Strana 9 od 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
:: Arhiva :: Lige i kupovi