ABA liga 2011/2012
+46
Tazz
Fiti
Gencha
Anti-RTS
NenadBG
Markos
Talicni Tom
sexdrogabodiroga
Hyperactive
Sensui
familija
Marko
XXL
Ray Allen
Djole
bookmaker
blagoje
Kure
fizicar
bigZ
Gale
slobokv83
lazarminator
Junglezburn
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
mlekadzija
drexler
Psycho
Imperator
Kiril
2bad4u
Sergej
wolfvaga
Zemljoradnik
Macijauskas
superhik
Dule Kecman
Koleman
maxisb
dane
Naissus
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 10 od 22
Strana 10 od 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: ABA liga 2011/2012
U kakvom kanalu su Savović i Jeremić, valjda sezona posjeka i pečenja rakije počela. Nije mi jasno kako se HF uopšte drži.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Понављам: све смишљено да би маса имала чиме да се бави. Кад испаднеш из Евролиге оплети по Звезди и навијачи ће да се приме. Ево, само посматрајте (тј. придружите се Колету пошто он ипак од јутрос посматра)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Hemofarm opet izgubio u zavrsnici. Dangubic vezao 9 poena u poslednjoj cetvrtini. Vrscani u sastavu imali 4 18godisnjaka i svi su dobili sansu da igraju.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Obrisa mi se jedan fin post.
Da skratim. Nedostatak kvaliteta je i ovaj put došao glave HF.
Šta reći o tome da je Dangubić nosio igru HF u 4/4 i to igrom 1 na 1. Svaka čast. Trenutno, osim Savovića i Jeremića, svi momci igraju na maksimumu, i šteta što to nije dovoljno za koju pobjedu više.
Posebno mi je žao što ovaj klub odumire, vjerujem da je najmanje prljav od svih naših klubova, proživio je faze od basnoslovnog bacanja para na matore drtine do toga da kada je počeo da ubire plodove svog rada mora da se gasi.
Time mi joše padaju navijačke gluposti o nekom provincijalizmu, kompleksu, gubitničkom mentalitetu, a imao je nesreću da se nalazi u podriučju gdj ljudi ne moraju, ne trebaju da preko sporta liječe kompleks manje sredine, da formiraju front u odnosu na očiglednu nepravdu u trci malih i velikih, kao što to sada recimo radi Kragujevac.
Da skratim. Nedostatak kvaliteta je i ovaj put došao glave HF.
Šta reći o tome da je Dangubić nosio igru HF u 4/4 i to igrom 1 na 1. Svaka čast. Trenutno, osim Savovića i Jeremića, svi momci igraju na maksimumu, i šteta što to nije dovoljno za koju pobjedu više.
Posebno mi je žao što ovaj klub odumire, vjerujem da je najmanje prljav od svih naših klubova, proživio je faze od basnoslovnog bacanja para na matore drtine do toga da kada je počeo da ubire plodove svog rada mora da se gasi.
Time mi joše padaju navijačke gluposti o nekom provincijalizmu, kompleksu, gubitničkom mentalitetu, a imao je nesreću da se nalazi u podriučju gdj ljudi ne moraju, ne trebaju da preko sporta liječe kompleks manje sredine, da formiraju front u odnosu na očiglednu nepravdu u trci malih i velikih, kao što to sada recimo radi Kragujevac.
Kragujevac je jedno veliko selo. Mogu da izgrade sta hoce dok se mentalitet ljudi ne promeni bice selo.
Macijauskas- mvp
NenadBG ::nije se niko iz zvezde zeznuo...grobarski kompleksi ocigledno rade punom parom...
samo naprijed, takvi komentari tipa "sportal" su jedini motiv za "stoka" razliku!
rezultatski znacaj ionako ne postoji jos od proslog pesicevog mandata.
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
tuzno je da mali dangubic mora da vuce kao klinac,i da niko nema muda od starijih da u tim trenutcima povuce.naravno to jeste dobro za dangubicev razvoj,pa i za nasu kosarku.ali je realno ova uloga dangubica vise nego prerano,za nekog ko zeli da bude i poluozbiljan klub,kamoli ozbiljan...
da dodam dangubicu svaka cast,pokazao je da ima muda,i nadam se da ceod njega postati pravi igrac,jer ima karakter.a realno on u svojoj generaciji nije u reprezentaciji medju 3 glavna igraca...
da dodam dangubicu svaka cast,pokazao je da ima muda,i nadam se da ceod njega postati pravi igrac,jer ima karakter.a realno on u svojoj generaciji nije u reprezentaciji medju 3 glavna igraca...
ma naravno...kao i uvek zamena teza...kriv je onaj koji prokomentarise izbijanje kompleksa na zvanicnom sajtu kluba,a naravno nema se sta zameriti klubu na takvom idiotskom komentaruNovica-Ubica ::NenadBG ::nije se niko iz zvezde zeznuo...grobarski kompleksi ocigledno rade punom parom...
samo naprijed, takvi komentari tipa "sportal" su jedini motiv za "stoka" razliku!
rezultatski znacaj ionako ne postoji jos od proslog pesicevog mandata.
NenadBG- šesti igrač
Vuk je lepo rekao, ovo što je Partizan objavio je delo petnaestogodišnjaka.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::Vuk je lepo rekao, ovo što je Partizan objavio je delo petnaestogodišnjaka.
Nešto znaš, da nije Markos
1.Ja bih zabranio rec kompleks. To je najcesce pogresno iskoriscena rec u srpskom jeziku. Ne vezano samo za klubastvo ali tu se najcesce koristi. Da li ljudi znaju sta je kompleks? Da li prosecan sportal/mondo/b92 komentator zna sta znaci kompleks? To je govedo culo negde na vestima pa ko veli da ga iskoristi. Druga je stvar sto se nama drzava temelji na principu ''da komsiji crkne krava''. Kada bi me neko pitao za glavnu osobinu Srba rekao bih upravo ovu recenicu.
2.Ja ne vidim potrebu celnika oba kluba u bilo kom sportu za ovakve izjave. Oni ocigledno nisu svesni kako malo fali siroj masi da se raspali i dobijamo glupu raspravu na, usudicu se da kazem, ozbiljnom forumu.
3.Razumem da derbi ne moze da prodje bez carki ali ovakve stvari su ispod svakog nivoa. Nivoa velikih imena i velikog evropskog kluba.
@ Vuce
Jeste, mlad sam ali nisam corav i glup. Trpis ti to 10 godina ali moje sportsko odrastanje je jako rano pocelo i sport mi je 65% moga zivota. Tacno vidim sta se radi i place mi se. Hocu u zemlju da propadnem kada citam vest Vladan Lukic:....
Sto se tice moga KK, mojih Pantera ovoj upravi stvarno nemam mnogo toga da zamerim. Mozda jedino onakvu, pa ne znam koju rec da upotrebim, epizodu sa SOS kanalom ali sve u svemu fino rade.
2.Ja ne vidim potrebu celnika oba kluba u bilo kom sportu za ovakve izjave. Oni ocigledno nisu svesni kako malo fali siroj masi da se raspali i dobijamo glupu raspravu na, usudicu se da kazem, ozbiljnom forumu.
3.Razumem da derbi ne moze da prodje bez carki ali ovakve stvari su ispod svakog nivoa. Nivoa velikih imena i velikog evropskog kluba.
@ Vuce
Jeste, mlad sam ali nisam corav i glup. Trpis ti to 10 godina ali moje sportsko odrastanje je jako rano pocelo i sport mi je 65% moga zivota. Tacno vidim sta se radi i place mi se. Hocu u zemlju da propadnem kada citam vest Vladan Lukic:....
Sto se tice moga KK, mojih Pantera ovoj upravi stvarno nemam mnogo toga da zamerim. Mozda jedino onakvu, pa ne znam koju rec da upotrebim, epizodu sa SOS kanalom ali sve u svemu fino rade.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
iskreno, alergican sam na rijec "kompleksi"
a sto se tice carki i prepucavanja, one derbi cine derbijem.. tako je i kad igraju real i barselona, hajduk i dinamo, roma i lacio.. slazem se da je najava utakmice glupa, ali ocigledno je poslizila svrsi, jer su se mnogi "primili"..
jedna budala je potreban, ali ne i dovoljan uslov za svadju
a sto se tice carki i prepucavanja, one derbi cine derbijem.. tako je i kad igraju real i barselona, hajduk i dinamo, roma i lacio.. slazem se da je najava utakmice glupa, ali ocigledno je poslizila svrsi, jer su se mnogi "primili"..
jedna budala je potreban, ali ne i dovoljan uslov za svadju
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Talicni Tom ::Bodi Bond ::Vuk je lepo rekao, ovo što je Partizan objavio je delo petnaestogodišnjaka.
Nešto znaš, da nije Markos
ja ima 17 ipo
Markos- prva petorka
[quote="Novica-Ubica"]
hahahahahah to nisu kompleksi to je relanost,pa i vi se tako zovete zar ne?
NenadBG ::nije se niko iz zvezde zeznuo...grobarski kompleksi ocigledno rade punom parom...
hahahahahah to nisu kompleksi to je relanost,pa i vi se tako zovete zar ne?
Markos- prva petorka
Kakav je skor Partizana MTS sa Crvenom zvezdom? Nemojmo da budemo deca.
Koleman- mvp
Koleman ::Kakav je skor Partizana MTS sa Crvenom zvezdom? Nemojmo da budemo deca.
NLB 2-0
Markos- prva petorka
Koleman ::Kakav je skor Partizana MTS sa Crvenom zvezdom? Nemojmo da budemo deca.
Poredjenje uopste nije dobro ni priblizno isto...
Mada, iskreno, tema me uopste ne zanima ali rekoh samo da kazem da poredjenje nije bas tacno ...
Mihael- mvp
Godina : 37
Moram reci da je ovo jedna od nebitnijih rasprava koje sam video na ovom forumu... mislio sam da smo prevazisli temu Zvezda-FMP jos pocetkom sezone...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Druze to se ne bi ni pomenulo da je Andjusic pogodio trojku.Djole ::Moram reci da je ovo jedna od nebitnijih rasprava koje sam video na ovom forumu... mislio sam da smo prevazisli temu Zvezda-FMP jos pocetkom sezone...
Koleman- mvp
Koleman ::Druze to se ne bi ni pomenulo da je Andjusic pogodio trojku.Djole ::Moram reci da je ovo jedna od nebitnijih rasprava koje sam video na ovom forumu... mislio sam da smo prevazisli temu Zvezda-FMP jos pocetkom sezone...
Kako god, ne zelim o tome da raspravljam...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Koeficijenti nakon 13. kola:
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........8.33
BiH..................6
Srbija..............5.5
Slovenija..........4.25
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........21.25
Hrvatska...........19.83
Srbija...............18.5
BiH...................17.5
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........8.33
BiH..................6
Srbija..............5.5
Slovenija..........4.25
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........21.25
Hrvatska...........19.83
Srbija...............18.5
BiH...................17.5
Poslednji put izmenio Psycho dana Sre 4 Jan 2012 - 12:50, izmenio ukupno 2 puta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
upašću ovde kao padobranac, ne pratim redovno sve pa da pitam sad...
Ovaj novi sistem popune ABA lige, odnosno neka vrsta "koeficijentnih dvoboja" Srbije i Hrvatske odnosno BiH i Slovenije je nešto što je zaživilo od početka ove sezone, je l tako?
Kad tačno? Ja se ne sjećam neke sjednice kada je to eksplicitno promjenjeno, već sam o tome saznao baš na ovoj temi od Psychoa koji je to vjerovatno pronašao u propozicijama na sajtu ABA.
Je l imaju uopšte srpski klubovi uticaj na to? Jesu li oni potvrdili tu promjenu, ili je ona nastala samo kao jedan oblik kaubojštine vođstva lige? Ispravite me ako griješim ali po prethodnim pravilima mi NE BI IZGUBILI 4. predstavnika, jer nismo najlošiji po koeficijentu niti ćemo imati najgori tim u ligi.
Kako je uopšte izabrano da u tom "dvoboju" mi radimo protiv Hrvatske? Zašto nismo protiv Slovenije? Ili BiH? Kako se to odlučuje?
Ove godine je cjelokupan kvalitet hrvatske košarke skoncentrisan u 3 ZG kluba i naravno da se od početka znalo da će imati ubjedljivo najbolji koeficijent. I to je bila savršena prilika da oni to kapitaliziraju i na taj način nakon godina dominacije konačno svedu Srbiju na 3 predstavnika.
Ja uopšte ne sumnjam da ova situacija neće uticati na naše klubaše, i da će se oni i dalje slijepo pokoravati pravilima "Sidra". Čović i Danilović su previše gordi i zasljepljeni ljudi da mogu pogledati malo širi aspekt. Ja sam na ovom forumu dežurni pljuvač Jadranske lige, i nebrojano mnogo puta sam iznosio argumente za jedinstvenu srpsku ligu. Ako ni ovi novi momenti ne probude savjest kod naših klubova, ne vidim šta ih drugo može izvesti iz ABA lige, a samim tim u daljoj perspektivi predviđam da će košarka u Srbiji imati sudbinu kao i rukomet.
Ovaj novi sistem popune ABA lige, odnosno neka vrsta "koeficijentnih dvoboja" Srbije i Hrvatske odnosno BiH i Slovenije je nešto što je zaživilo od početka ove sezone, je l tako?
Kad tačno? Ja se ne sjećam neke sjednice kada je to eksplicitno promjenjeno, već sam o tome saznao baš na ovoj temi od Psychoa koji je to vjerovatno pronašao u propozicijama na sajtu ABA.
Je l imaju uopšte srpski klubovi uticaj na to? Jesu li oni potvrdili tu promjenu, ili je ona nastala samo kao jedan oblik kaubojštine vođstva lige? Ispravite me ako griješim ali po prethodnim pravilima mi NE BI IZGUBILI 4. predstavnika, jer nismo najlošiji po koeficijentu niti ćemo imati najgori tim u ligi.
Kako je uopšte izabrano da u tom "dvoboju" mi radimo protiv Hrvatske? Zašto nismo protiv Slovenije? Ili BiH? Kako se to odlučuje?
Ove godine je cjelokupan kvalitet hrvatske košarke skoncentrisan u 3 ZG kluba i naravno da se od početka znalo da će imati ubjedljivo najbolji koeficijent. I to je bila savršena prilika da oni to kapitaliziraju i na taj način nakon godina dominacije konačno svedu Srbiju na 3 predstavnika.
Ja uopšte ne sumnjam da ova situacija neće uticati na naše klubaše, i da će se oni i dalje slijepo pokoravati pravilima "Sidra". Čović i Danilović su previše gordi i zasljepljeni ljudi da mogu pogledati malo širi aspekt. Ja sam na ovom forumu dežurni pljuvač Jadranske lige, i nebrojano mnogo puta sam iznosio argumente za jedinstvenu srpsku ligu. Ako ni ovi novi momenti ne probude savjest kod naših klubova, ne vidim šta ih drugo može izvesti iz ABA lige, a samim tim u daljoj perspektivi predviđam da će košarka u Srbiji imati sudbinu kao i rukomet.
drexler- mvp
Godina : 38
Drex, ja iskreno nisam nigde pronašao zvanično te nove propozicije. Tražio sam na sajtu ABA i drugde, ali ih nije bilo.
O njima se priča na košarkaškim temama i znam koliko i ti - dueli SR i CRO, odnosno SLO i BiH. To je to.
Po starim propozicijama mislim da takođe postoji velika verovatnoća da izgubimo mesto, ali to zavisi od konačne računice.
Sistem je sledeći:
SRB, CRO, SLO i BiH po jednog (4)
CG jednog (5)
SRB, CRO i SLO još po jednog zbog EL (8)
Dve najbolje plasirane države u tekućoj sezoni još po 1 (CRO i ?) (10)
Država najbolja u dve godine još jednog (Verovatno opet CRO) (11)
Specijalna pozivnica ABA - Makabi, Nimburk...ko god (12)
Dakle ostaju još dva mesta i to su do sad bile dve WC za drugog i trećeg po dvogodišnjem koeficijentu.
Ako dođe MZT (13)
Znači, ostaje jedno mesto.
Pitanje je da li će ga dobiti država koja je druga po dvogodišnjem koeficijentu ili će da rade uravnoteženje broja klubova po državi.
Dakle, verovatno bismo imali tri kluba, ali teoretski (ako dođu Makedonci (izvesno), ako bi BiH bili bolji od nas na godišnjem, a SLO na dvogodišnjem nivou i to drugo mesto na dvogodišnjem nivou dobije poziv) mogli bismo završiti i na dva kluba. U ovo lično ne verujem, alli teorija postoji.
Nevideh ni ja da se bilo ko od naših čelnika oglašavao po pitanju raspodele mesta naredne godine.
O njima se priča na košarkaškim temama i znam koliko i ti - dueli SR i CRO, odnosno SLO i BiH. To je to.
Po starim propozicijama mislim da takođe postoji velika verovatnoća da izgubimo mesto, ali to zavisi od konačne računice.
Sistem je sledeći:
SRB, CRO, SLO i BiH po jednog (4)
CG jednog (5)
SRB, CRO i SLO još po jednog zbog EL (8)
Dve najbolje plasirane države u tekućoj sezoni još po 1 (CRO i ?) (10)
Država najbolja u dve godine još jednog (Verovatno opet CRO) (11)
Specijalna pozivnica ABA - Makabi, Nimburk...ko god (12)
Dakle ostaju još dva mesta i to su do sad bile dve WC za drugog i trećeg po dvogodišnjem koeficijentu.
Ako dođe MZT (13)
Znači, ostaje jedno mesto.
Pitanje je da li će ga dobiti država koja je druga po dvogodišnjem koeficijentu ili će da rade uravnoteženje broja klubova po državi.
Dakle, verovatno bismo imali tri kluba, ali teoretski (ako dođu Makedonci (izvesno), ako bi BiH bili bolji od nas na godišnjem, a SLO na dvogodišnjem nivou i to drugo mesto na dvogodišnjem nivou dobije poziv) mogli bismo završiti i na dva kluba. U ovo lično ne verujem, alli teorija postoji.
Nevideh ni ja da se bilo ko od naših čelnika oglašavao po pitanju raspodele mesta naredne godine.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Strana 10 od 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo