Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 29 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Bodi Bond Pet 4 Nov 2011 - 11:31

Vi ste se smejali na početku sezone kada sam rekao da se ne sprdate sa Zvezdom. A kada ode Pekmen Zvezda lako može do titule u našoj ligi. Imaće navijače, a PArtizan ne + ti navijači će biti besni jer su gladni titula... Naravno, pod uslovom da Zvezda dovede pristojnog igrača pod košem.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 29 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Psycho Pet 4 Nov 2011 - 13:02

Koliko god sada Radnički bio loš ja i dalje u njima vidim drugi srpski tim.
CZBG još uvek nije ničim opravdala tvoja očekivanja.
Jeste da je Partizan trenutno čovek tim, ali je igrački potencijal jako veliki i ne verujem da neko može ove godine da preotme titulu. Kup možda, ali je turnirski sistem svake godine takmičenje u kom nema prava na grešku.
Ako očekuješ iznenađenje - tu ga traži.
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 4 Nov 2011 - 13:13

Psycho ::Koliko god sada Radnički bio loš ja i dalje u njima vidim drugi srpski tim.
CZBG još uvek nije ničim opravdala tvoja očekivanja.
Jeste da je Partizan trenutno čovek tim, ali je igrački potencijal jako veliki i ne verujem da neko može ove godine da preotme titulu. Kup možda, ali je turnirski sistem svake godine takmičenje u kom nema prava na grešku.
Ako očekuješ iznenađenje - tu ga traži.
Da glumim Zulua ni sa cim Very Happy
Salu na stranu... Radnicki i CZ BG su po mom misljenju na istom nivou i ne moze nikako da bude Radnicki ispred, ni po jednom osnovu. Bas su losi za sada, razocaran sam. Moram priznati da sam Zvezdu gledao pred pocetak sezone:
6-9 mesta ABA
finale kupa
finale prvenstva

Smatram da cemo nadmasiti Radnicki. Moram da priznam da se sada nadam i necem vecem, zahvaljujuci ne Zvezdi, vec Partizanu. I dalje su veliki favorit ali za 50% manji nego sto su mi bili pred pocetak.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Pet 4 Nov 2011 - 13:37

Ono sto vecina vas ne kalkulise u tim procenama je da odlazak Pekovica zbija redove... Partizan je takav skup klinaca da prosto moraju da postanu igraci... Ako ne sada, ono u sezoni-dve...

Licno smatram da je Partizanu Pekovic koliko kvalitet, toliko i omca oko vrata... Sve se oko njega vrti jer ne bi imalo smisla drugacije, ali bi Cakar, Luce ili cak i osporavani Raduljica mnogo opustenije igrali bez njega...

Sto se pak Draganceta tice, ja sam vec rekao da je on igrac tipa Danilovica i da ce se to tek videti kao kvalitet... Mozda nije prva violina, ali je tipa "treci igrac" u petorci, koji cesto pravi presudnu razliku... Uz to ima odlicne fizicke predispozicije i radne navike... Potpuno se slazem s Imperom kada ga vidi kao standardnog beka petorke reprezentacije. Njegova karijera ce, zbog performansi koje poseduje, biti konstantna, sto mnogi talentovaniji klinci nemaju... A jos ima i sut (Milenku je uparvo ovo najveci problem da postane vrhunski moderan bek)...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 4 Nov 2011 - 13:43

Meni Gagi uvek izaziva naklon do poda! Stvarno ga mnogo volim. Jedino da ima malo vecu kreativnost bio bi apsolutno igrac po mom ukusu. Ovako ga mnogo gotivim.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Pet 4 Nov 2011 - 14:09

Anti-RTS ::Poražavajuće bi bilo za reprezentaciju da Milosavljević bude prva dvojka... Dečko jeste veliki radnik, ali nema mozga ni malo, a ni konstantnost. I meni je žao za Jeremića, on ako sredi glavu može biti ubica, nije kasno za njega.

Objasni mi kako si ovo zakljucio,preko TV-a,tako sto si ga uzivo gledao ili ga znas?
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 4 Nov 2011 - 20:08

Bodi Bond ::Vi ste se smejali na početku sezone kada sam rekao da se ne sprdate sa Zvezdom. A kada ode Pekmen Zvezda lako može do titule u našoj ligi. Imaće navijače, a PArtizan ne + ti navijači će biti besni jer su gladni titula... Naravno, pod uslovom da Zvezda dovede pristojnog igrača pod košem.

Partizan ce uvek imati punu halu i 7000 ljudi iza sebe , makar Markos pored terena vodio navijanje Very Happy

Mislim da od ove tvoje teorije nema 1% mogucnosti , Partizan i bez Pekovica ima odlican tim za nase uslove. Daleko daleko najbolji. A moguce je da stigne jos neko pojacanje ako Pekovic ode Wink
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 4 Nov 2011 - 21:50

Bodi Bond ::Zvezda lako može do titule u našoj ligi.

Pretera ga, mi ni sa tim jednim igračem nemamo šansi protiv vas... Pričao sam na početku, mi treba da imamo 15-20 razlike bolji tim, da bi sa vama igrali egal utakmicu. Ako bude finala, biće ili metla ili će Zvezda jednu dobiti, pre očekujem finale RKG - KKP nego Partizan - Zvezda.

Raduljica će da se probudi kada Pek ode, veliki je on egocentrik, voli pažnju, sve da se vrti oko njega, itd... Kada bude prvi centar i bude sa Raškom delio 30-10 minutažu, igraće bolje.

Draganče prva dvojka reprezentacije ? Nemojte... To što na početku sezone ima visoke procente, ne znači ništa, evo u utakmici na veliki broj poena, u r'n'g košarci sa Belgijancima, kakav je imao procenat ? Duga je sezona...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pet 4 Nov 2011 - 22:03

Markos ::
Anti-RTS ::Poražavajuće bi bilo za reprezentaciju da Milosavljević bude prva dvojka... Dečko jeste veliki radnik, ali nema mozga ni malo, a ni konstantnost. I meni je žao za Jeremića, on ako sredi glavu može biti ubica, nije kasno za njega.

Objasni mi kako si ovo zakljucio,preko TV-a,tako sto si ga uzivo gledao ili ga znas?

Zaključio sam gledajući utakmice. Ja isto gotivim Gagija, ali čim počne da misli i da komplikuje nešto odmah se dešavaju izgubljene lopte, zabijanje u trojicu... On gde zamisli da će da ide, tuda mora da krene pa makar se zakucao u petoricu igrača. A čim ne komplikuje odmah je druga priča.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pet 4 Nov 2011 - 22:30

Cekaces ga kao i Tripka...uzaludno. Nije on dete da sredjuje glavu, za to je u njegovim godinama prekasno!

Sto se tice repke, trenutno su ti u uzoj konkurenciji za beka Trip, Paun, Tepke i Rasic. U ovoj prici Gagi je jedini koji ce napredovati, a od prve dvojce je vec sad sigurno bolji. Da me pitas da li je to porazavajuce sto ce Gagi mozda biti prva dvojka - ako gledas kroz prizmu velikana na poziciji 2 u plavom dresu onda se apsolutno slazem sa tobom (npr. jedan Beric je uvek grejao klupu, a naspram Gagija je mnogo bolji igrac bio, ili da ne pominjem Mireta Radosevica).

Ukoliko gledas kroz prizmu da se srpska kosarka polako i sigurno raspada, da ekstratalentovanih igraca svetske klase nema ni u najavi, da se regionalni centri gase i da polako tonemo ka Izraelskom scenariju gde imas jedan "ozbilajn" klub i bulju od konkurencije (da mislim da Zvezda nece doseci nivo Partizana i pored Karija - vise ocekujem periodicne bljeskove, sto na zalost svih ljubitelja dobre kosarke krasi istoriju ovog kluba od ere na sljaci na ovamo, a da ce Radnicki da krene stopama Hemofarma) onda je ovo realno stanje stanje gde imamo raznorazne "Gagije", a ne Danilovice, Bodiroge, Scepanovice, Berice.

Poslednji izmenio Imperator dana Pet 4 Nov 2011 - 22:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 4 Nov 2011 - 22:36

Draganče prva dvojka reprezentacije ? Nemojte... To što na početku sezone ima visoke procente, ne znači ništa, evo u utakmici na veliki broj poena, u r'n'g košarci sa Belgijancima, kakav je imao procenat ? Duga je sezona...
Kada god je Gagi promasio 3 bio je to isforsiran sut. Ostale su 3 sekunde do kraja i gadjao je preko igraca. Sve otvorene je pogodio.

...da ekstratalentovanih igraca svetske klase nema ni u najavi...
Na nasu srecu-ubedjen sam da gresis.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Imperator Pet 4 Nov 2011 - 22:39

Videcemo druze, ja se nadam da si ti u pravu. Nekad sam se tripovao da su Tepic i Novica svetski igraci...posle njih sam postao nevidjeni skeptik :-)
Imperator
Imperator
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 4 Nov 2011 - 22:51

Imperator ::Videcemo druze, ja se nadam da si ti u pravu. Nekad sam se tripovao da su Tepic i Novica svetski igraci...posle njih sam postao nevidjeni skeptik :-)
Ja tu vidim Micica i Miljenovica. Samo da ih ovi janicari ne useru xD
Mozda cak i Ristic i Rebic ali za njih je bas rano.

Poslednji izmenio Koleman dana Pet 4 Nov 2011 - 23:44, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pet 4 Nov 2011 - 23:28

Imperator ::
Cekaces ga kao i Tripka...uzaludno. Nije on dete da sredjuje glavu, za to je u njegovim godinama prekasno!

Sto se tice repke, trenutno su ti u uzoj konkurenciji za beka Trip, Paun, Tepke i Rasic. U ovoj prici Gagi je jedini koji ce napredovati, a od prve dvojce je vec sad sigurno bolji. Da me pitas da li je to porazavajuce sto ce Gagi mozda biti prva dvojka - ako gledas kroz prizmu velikana na poziciji 2 u plavom dresu onda se apsolutno slazem sa tobom (npr. jedan Beric je uvek grejao klupu, a naspram Gagija je mnogo bolji igrac bio, ili da ne pominjem Mireta Radosevica).

Ukoliko gledas kroz prizmu da se srpska kosarka polako i sigurno raspada, da ekstratalentovanih igraca svetske klase nema ni u najavi, da se regionalni centri gase i da polako tonemo ka Izraelskom scenariju gde imas jedan "ozbilajn" klub i bulju od konkurencije (da mislim da Zvezda nece doseci nivo Partizana i pored Karija - vise ocekujem periodicne bljeskove, sto na zalost svih ljubitelja dobre kosarke krasi istoriju ovog kluba od ere na sljaci na ovamo, a da ce Radnicki da krene stopama Hemofarma) onda je ovo realno stanje stanje gde imamo raznorazne "Gagije", a ne Danilovice, Bodiroge, Scepanovice, Berice.

Odličan post, ovo je otprilike sve što i ja mislim. Smile
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 5 Nov 2011 - 0:40

Koleman ::
Kada god je Gagi promasio 3 bio je to isforsiran sut. Ostale su 3 sekunde do kraja i gadjao je preko igraca. Sve otvorene je pogodio.

Otvorene šuteve mogu da pogode i Paunić i Marković Wink. Prva dvojka reprezentacije treba da bude ubica, neko ko ima 15 poena u rukama, bilo šutem, bilo ulazima, a ne Teo koji treba da razigrava da mora ko da igra NBA da uzima po 10-12 šuteva. Dragan još to nije, kao ni Milutinović koji igra dvojku ove godine, i Nedović. Micić i dalje igra pored Zeke, a i on je plej, sa mnogo boljim pregledom igre od Nedovića tako da će on verovatno ostati na kecu u zavisnosti kako se bude razvijao odbrambeno pre svega. Anđušić se nameće kao taj pure shooter, ali on je još zelen. U perspektivi imamo sigurno 2-3 bolja igrača na poziciji 'dvojke' koji su talentovaniji od Dragančeta, jedino gde ih on šije jeste sada već druga sezona u EL, i zbog toga ima predonst u odnosu npr na Nedovića kome su ovo praktično prvi ozbiljni treninzi sa 20 godina, Milutinoviću sa 21 godinom, i Danila. Micić i dalje igra KLS, ali on je 94, ima vremena, zato mi je i čudno što npr Rebić ne igra za FMP, ima isto godina kao i prošle Micić kada je igrao... Da se vratimo na temu, bitisanje Dragana u reprezentaciji ne zavisi toliko od Paunića, jer će siguran sam za kvalifiacije dobiti mesto pre njega, nego da li će se moći da se izbori za minute ako Tepić i Rašić budu imali dobre sezone.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 5 Nov 2011 - 4:22

Koleman ::
Psycho ::CZBG još uvek nije ničim opravdala tvoja očekivanja.
Da glumim Zulua ni sa cim Very Happy

У овом случају је правилно ничим. Cool
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 5 Nov 2011 - 4:23

Uopste se ne slazem sa tobom ali dobro. Svako ima pravo na svoje misljenje.
Ja licno mislim da je sjajan potez da Reba igra juniorsku 2 godine, moze i 3 ali ce igrati 2. Bolje 35 minuta sa 2 godine starijima nego 5 sa seniorima.
@Zulu
Obrazlozi. Prilicno sam siguran da nisi u pravu. Salji pm da ne ubijemo temu.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sub 5 Nov 2011 - 4:36

Написаћу овде да прочитају сви које занима.
Реч ничим ти можеш да користиш у том облику у сваком контексту осим заједно са предлогом са. Можеш да кажеш: ниси ме ничим задужио,ничим изазвано насиље... Ако желиш (или мораш) да реч ничим користиш са тим предлогом онда мораш да користиш облик ни са чим. Чиме желиш да ти зачиним пљескавицу - ни са чим (јер не можеш да кажеш са ничим).

Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sub 5 Nov 2011 - 4:45, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sexdrogabodiroga Sub 5 Nov 2011 - 4:43

Ponekad pozelim da i ovde postoji 'like' ili '+1' dugme. Smile
sexdrogabodiroga
sexdrogabodiroga
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bookmaker Sub 5 Nov 2011 - 4:50

ZuLuofVozdovac :: Чиме желиш да ти зачиним пљескавицу - ни са чим (јер не можеш да кажеш са ничим).

sta imas od priloga???
bookmaker
bookmaker
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 5 Nov 2011 - 5:00

ZuLuofVozdovac ::Написаћу овде да прочитају сви које занима.
Реч ничим ти можеш да користиш у том облику у сваком контексту осим заједно са предлогом са. Можеш да кажеш: ниси ме ничим задужио,ничим изазвано насиље... Ако желиш (или мораш) да реч ничим користиш са тим предлогом онда мораш да користиш облик ни са чим. Чиме желиш да ти зачиним пљескавицу - ни са чим (јер не можеш да кажеш са ничим).
U pravu si. Moje izvinjenje Psyhu.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sub 5 Nov 2011 - 7:28

Nema potrebe za izvinjenjem Smile
U svakom slučaju, hvala Zulu-u što mi je odbranio (gramatičku) čast student
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 5 Nov 2011 - 10:36

Zulu nije ni na čijoj strani, on je objektivan.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sub 5 Nov 2011 - 13:22

Nisam ni pominjao bilo kakve strane, već sam se zahvalio čoveku što je (u mom odsustvu) odbranio moju pismenost, bilo to motivisano ljubavlju prema gramatici ili objektivnošću plez
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sexdrogabodiroga Ned 6 Nov 2011 - 5:46

Bodi Bond ::Vi ste se smejali na početku sezone kada sam rekao da se ne sprdate sa Zvezdom. A kada ode Pekmen Zvezda lako može do titule u našoj ligi. Imaće navijače, a PArtizan ne + ti navijači će biti besni jer su gladni titula... Naravno, pod uslovom da Zvezda dovede pristojnog igrača pod košem.

Kad Pekovic bude otisao, a to nece biti skoro, Partizan ce dobiti Macvana koji je pokazao i u Evroligi da je u formi, i nedostatak Pekovica nece biti toliki problem. Katic je ionako vec pokazao da ume da bude pristojan drugi centar, a i Raduljica ce sigurno podici malo svoju igru kada shvati da je postao faca u evroligaskom timu. Ne vidim kako bilo koji od srpskih timova moze sada, a ni u drugoj polovini sezone, da ugrozi Partizan, cak ni u kupu. Narocito jer je, koliko vidim, Covicu ove sezone prioritet vracanje dugova i stabilizacija kluba, i ne verujem da cemo dovoditi neke extra igrace, ma kako Popovic igrao.
sexdrogabodiroga
sexdrogabodiroga
šesti igrač
šesti igrač

Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 29 od 40 Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu