KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Damo mu loptu i odvede nas na F4, malo li je..?Djole ::Markos ::Ako kod Dude krene da igra kao na koledzu onda je problem u treneru.
Pa ja i tvrdim da je problem u treneru... Ejsi je pik en rol igrac, a mi taj pik en rol nikad ni ne igramo... njegovo najjace oruzje nismo ni pokusali da koristimo... navikli smo na Boa, pa smo mu davali loptu, pa sta uradi 1 na 5, uradi...
Sala na stranu, u potpunosti se slazem..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Ajde prvo da vidimo kako ce Lo igrati u Olimpijakosu. Samo da vas pitam, ako bude igrao isto ili losije nego u Partizanu, hoce li to znaciti da je Vlada bolji trener od Dude?
Mihael- mvp
Godina : 37
Ako bude igrao gore nego u Partizanu, to ce znaciti da treba da batali kosarku i predje na golf.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Mihael ::Ajde prvo da vidimo kako ce Lo igrati u Olimpijakosu. Samo da vas pitam, ako bude igrao isto ili losije nego u Partizanu, hoce li to znaciti da je Vlada bolji trener od Dude?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mihael ::Ajde prvo da vidimo kako ce Lo igrati u Olimpijakosu. Samo da vas pitam, ako bude igrao isto ili losije nego u Partizanu, hoce li to znaciti da je Vlada bolji trener od Dude?
Onda cu ja da priznam gresku i da kazem da je Law pacijent... jer ja i dalje verujem da je on odlican igrac...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Law je već sijaset meseci u Evropi, pa je i red da počne da igra bar nešto. Ali me interesuje kako će se to vrednovati odavde? Hoćete li gledati sve utakmice i ocenjivati i igru odbrani (koja je po meni glavni problem) a koja ne ulazi u statističku kategoriju. Nigde ne piše koliko je neko izgubljen na branjenje pika, kako se izgubi, prilikom igranja zone, kako ga svaki put probiju kao da ga nema...
Neka mu je daleko lepa kuća, ne vidim razlog zašto bi kroz njega ocenjivali rad stručnog štaba. Ono što je evidentno jeste da naša igra nije ništa lošija sada sa "raspalim" (svi ga još prošle godine tako proglasiše) Perom kapitenom i još gorim Jaramazom.
Igra nam je sada sa kud i kamo više asistencija, nemamo više igrača manje u odbrani (ako izuzmemo izlete Raduljice), siguran sam da će ta igra do kraja sezone izgledati kao i svake godine kazneno za ostale ekipe (u regionu)
Neka mu je daleko lepa kuća, ne vidim razlog zašto bi kroz njega ocenjivali rad stručnog štaba. Ono što je evidentno jeste da naša igra nije ništa lošija sada sa "raspalim" (svi ga još prošle godine tako proglasiše) Perom kapitenom i još gorim Jaramazom.
Igra nam je sada sa kud i kamo više asistencija, nemamo više igrača manje u odbrani (ako izuzmemo izlete Raduljice), siguran sam da će ta igra do kraja sezone izgledati kao i svake godine kazneno za ostale ekipe (u regionu)
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mene samo zanima kako je Duda dosao na ideju da ga dovede....da mu nije mozda zalizani menadzer?
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Nema drugih opcija. Pa opcija pre Loa, mu je bio Rašić (kome sam takođe želeo da vidim leđa iz kluba što pre), to što je odigrao jednu ili dve utakmice kvalitetnije (protiv raspad ekipa) za reprezentaciju, ne menjaju na činjenici (bar za mene) da je raspali igrač za male sredine bez ikakvog pritiska i imperativa pobede...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
I onda ovi Zvezdasi seruckaju o sudijskoj protekciji... O moj boze... Nemaju rezultate 20 godina i sad su im krive sudije...
Mihael- mvp
A ako Partizan izgubi utakmicu, sracemo kako je Vlada izgubio utakmicu a Macvan i Katic kao tudji kurac da drze u ruci a ne loptu pa ne mogu da je iskontrolisu...
Mihael- mvp
I ja vidim d asu sudije sve vreme u I poluvremenu na Partizanovoj strani ... Doduše, fali plej kao lebac...
wolfvaga- prva petorka
nadam se da neću biti grub kad kažem ovo, ali mislim da malo smarate sa tim pričama krivice, kvaliteta igrača i stručnosti trenera.
Trenutno igraju dva najbolja srpska kluba, i to igraju odličnu utakmicu, kakve se ne bi postidile ni ozbiljnije lige, a vi unaprijed pravite scenarije će biti kriv ako izgubimo...
Zar ne mislite da će možda biti kriv Radnički koji igra odlično? Zar to nije opcija?
Trenutno igraju dva najbolja srpska kluba, i to igraju odličnu utakmicu, kakve se ne bi postidile ni ozbiljnije lige, a vi unaprijed pravite scenarije će biti kriv ako izgubimo...
Zar ne mislite da će možda biti kriv Radnički koji igra odlično? Zar to nije opcija?
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::nadam se da neću biti grub kad kažem ovo, ali mislim da malo smarate sa tim pričama krivice, kvaliteta igrača i stručnosti trenera.
E pa to hocu da kazem. Kad god Partizan izgubi, kriv je Vlada, jer realno Partizan moze da dobije Lejkerse 30 razlike ali Vlada nije dorastao svim all star igracima koje Partizan igra...
Inace, slazem se Radnicki igra sjajnu utakmicu...
Poslednji izmenio Mihael dana Sub 14 Jan 2012 - 7:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
Ja htedoh da napisem, al si me pretekao...Ovi sto su mrzeli Covica, a sad MORAJU da ga vole...Oni pricaju o sudjenju..jel?!Mihael ::I onda ovi Zvezdasi seruckaju o sudijskoj protekciji... O moj boze... Nemaju rezultate 20 godina i sad su im krive sudije...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Meni kao Partizanovcu nije problem da priznam da nam je predsednik FK Partizan najveca ljiga koja postoji na ovm prostorima, i ne opravdavam ga nikako.
A o tima koji su Covica pljuvali a sad kad je u CZ ( ne mislim na nikog sa foruma, mada, mozda ih i ima ) ga dizu u nebesa, nema potrebe ni pricati...
A o tima koji su Covica pljuvali a sad kad je u CZ ( ne mislim na nikog sa foruma, mada, mozda ih i ima ) ga dizu u nebesa, nema potrebe ni pricati...
Mihael- mvp
Dobra utakmica za sada.
Miljenovic igra prvih 15 minuta za Megu, 4p 3sk 1as.
Miljenovic igra prvih 15 minuta za Megu, 4p 3sk 1as.
expert- prva petorka
Godina : 40
Nikad nisam voleo igrace bez sportskih emocija, bez prgavosti, borbenosti... U ovoj ekipi Partizana ima mozda 1 igrac koji nabrojane osobine ima, ostali su previse meki za moj ukus...
Mihael- mvp
Đorđe David u publici
Ovaj Radnički je stvarno postao teška fenserica
Ovaj Radnički je stvarno postao teška fenserica
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Da li je neko primetio retardirane pasove koje celu sezonu salje Cakarevic?
Mihael- mvp
Мислим да је Чакар врло интелигентан играч, али је некако сав успорен и ноншалантан, као да игра баскет испред зграде. Тако ми делује.
Немам Арену, наша мучења у Јадран лиги гледао сам само преко 92-ке, али ме забрињава то што су Партизанови играчи толико несигурни у свој шут да стално финтирају, стално компликују и онда редовно бирају лоша решења.
Немам Арену, наша мучења у Јадран лиги гледао сам само преко 92-ке, али ме забрињава то што су Партизанови играчи толико несигурни у свој шут да стално финтирају, стално компликују и онда редовно бирају лоша решења.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
@blagoje
Upravo to i mene izludjuje. Igrači su nam toliko nesigurni u svoj šut da je to iritirajuće. Lučić je milion puta ove sezone umesto da šutira krenuo da fintira i u većini slučajeva izgubio loptu. Milosavljević je opet ponekad katastrofalan za tri a ponekad poludi i nemože da promaši, kao protiv Zvezde.
Mnogo je nekonstantan. Mada razumem da se mnogo troši u odbrani.
Čakarević je pak katastrofalan po tom pitanju.
Osim Kecmana i Andjušića mi nemamo dobre šutere.
I dovedite više jebenog pleja!!! Razumem da ganjamo rešenje na godinu i po, ali molim vas prekinite ovo mučenje. Nikad igrač Jaramaz!!!
Upravo to i mene izludjuje. Igrači su nam toliko nesigurni u svoj šut da je to iritirajuće. Lučić je milion puta ove sezone umesto da šutira krenuo da fintira i u većini slučajeva izgubio loptu. Milosavljević je opet ponekad katastrofalan za tri a ponekad poludi i nemože da promaši, kao protiv Zvezde.
Mnogo je nekonstantan. Mada razumem da se mnogo troši u odbrani.
Čakarević je pak katastrofalan po tom pitanju.
Osim Kecmana i Andjušića mi nemamo dobre šutere.
I dovedite više jebenog pleja!!! Razumem da ganjamo rešenje na godinu i po, ali molim vas prekinite ovo mučenje. Nikad igrač Jaramaz!!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Nedostatak hrabrosti i nedostatak motiva ce nas unistiti... pa oni kad lopta odlazi u aut, plase se da je uhvate u ruke, nego je grade i cekaju da izadje napolje... toliko su nesigurni u sebe... mozete sada da mi pricate sta hocete, pocinjem da mislim da Vlada nije trener za Partizan... cini mi se da nema resenja ni za sta... cak smo dominirali u skoku, a gubimo ovoliko razlike... to je nedopustivo... generalno je igra bezidejna po meni i nikako da vidim neki boljitak... mi sve napade resavamo individualno i skoro svi kosevi postignuti su na silu... ok, neka nam fali plej, ali mi kontra napade 3 na 1 ne umemo da resimo... i tako cele sezone... frustriran sam, jer ono sto je bilo prepoznatljivo za Partizan u proslim sezonama, mislim na hrabrost i neiscrpni izvori motiva, toga sada nema... ajde da kazem da se nadam da ce biti bolje kada dodje plej i kada Bertans pocne da igra, da ne budem bas potpuno negativan...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Kakve veze ima NLB liga i sudije u njoj, sa domaćim prventsvom i sudijama u njoj?
Bravo za Raduljicu, vezao je dve korektne partije. Maki pun samopouzdanja !
Bravo za Raduljicu, vezao je dve korektne partije. Maki pun samopouzdanja !
Poslednji izmenio Nolle dana Sub 14 Jan 2012 - 8:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
Realno nemamo kvalitet,ne umiju da zavrse kontru 3 na 1,imamo igraca koji je dao najjaci pas u istoriji pasova,jaramaza koji ne umije da trci..Nismo dominantni,sa ovim sastavom Radnicki nam je bas blizu ,ako ne i ispred nas..Dobar plej i podizanje forme pod obavezno
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Cakarevica gusi ovakva igra Partizana. Njemu, pa i Milosavljevicu i mislim Lucicu treba brzi ritam kosarke.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo