KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
+50
Presretac
Karadjordje
lakovic.
maxisb
TheGodfather
Ray Allen
wolfvaga
Zemljoradnik
XXL
nikola tesla
Sarlo
Zolja
Sensui
Gale
drexler
Mihael
fizicar
sexdrogabodiroga
superhik
blagoje
Kure
Hyperactive
Nolle
familija
Gencha
Novica-Ubica
Bodi Bond
ZuLuofVozdovac
Markos
Talicni Tom
Tazz
Macijauskas
expert
bigZ
2bad4u
Sergej
Imperator
Dule Kecman
Everton
mlekadzija
markoo
slobokv83
Junglezburn
Psycho
dane
Djole
Naissus
Koleman
lazarminator
Anti-RTS
54 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
Ovo veceras se nazalost ocekivalo
Ne ocekujte da dodje plej i da svi problemi nestanu.
Ne ocekujte da dodje plej i da svi problemi nestanu.
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Тренер Партизана Влада Јовановић је истакао:
– Знали смо да нас чека тешка утакмица, као и свака у досадашњем делу сезоне. Ми смо имали нешто другачији распоред од Радничког, који је последњу утакмицу играо пре седам дана. У том периоду смо путовали у Словенију и уместо да играмо у недељу, како је било заказано, играли смо у суботу. Не знам зашто је било тако, али није ни битно. Није алиби ни то што смо без првог плејмејкера.
– Знали смо да нас чека тешка утакмица, као и свака у досадашњем делу сезоне. Ми смо имали нешто другачији распоред од Радничког, који је последњу утакмицу играо пре седам дана. У том периоду смо путовали у Словенију и уместо да играмо у недељу, како је било заказано, играли смо у суботу. Не знам зашто је било тако, али није ни битно. Није алиби ни то што смо без првог плејмејкера.
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Fiti ::Тренер Партизана Влада Јовановић је истакао:
Pocinje da me nervira sto posle svakog poraza covek ide sa nekom alibi pricom, gde zavrsi recenicu sa "ali to nije alibi". Kao kad nekom kazes "Bez uvrede, ali si debil." i ocekujes da se ne naljuti.
Priznaj lepo poraz kao covek, nasa losa igra, bili su bolji i tacka.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
Kad je Dule priznao poraz?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Jesam li ja spomenuo Duleta?
P.S. A ako vec pricamo o Duletu, imao je mnogo manje prilika da prizna poraz.
P.S. A ako vec pricamo o Duletu, imao je mnogo manje prilika da prizna poraz.
Hyperactive- prva petorka
Poenta je da dise ko Dule, konferencije je jos i najmanje usavrsavao..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Kakvo rasulo veceras. Sramota me je bilo da kazem da je to moj Partizan.
Totalna havarija u igri. Pa nije se znalo ko pije ko placa. Pocetak dobar ostalo no comment.
Potrebna su nam 2 igraca. Plej sa poenima i dobra 4-5 . ne vredi vise ovako. A vodjenje utakmice VJ je zabrinjavajuce.Muta nam je odrzao posteno lekciju.
Totalna havarija u igri. Pa nije se znalo ko pije ko placa. Pocetak dobar ostalo no comment.
Potrebna su nam 2 igraca. Plej sa poenima i dobra 4-5 . ne vredi vise ovako. A vodjenje utakmice VJ je zabrinjavajuce.Muta nam je odrzao posteno lekciju.
Sergej- mvp
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Radnicki ima sasvim solidan tim. Mi smo ludi sto eksperimentisemo stalno sa Amerikancima, a mogli smo lepo dovesti Pavkovica na pocetku sezone. Radnicki ima dva sasvim solidna pleja i igraju lepu kosarku. Voleo bih da ostvare uspeh koji im garantuje igranje u Evropi, ali i da mozda pokusaju da napadnu f4.
Sto se tice Partizana. Jako slaba utakmica. Bilo je trenutaka i kod Duleta kad je Partizan igrao katastrofalno lose, ali se tokom sezone uvek napredovalo i ekipa je izgledala sve bolje. Sada ne vidim da je to slucaj. Nisam za smenu trenera sada, ali sam za to da se Vladi zahvali nakon ove sezone.
Sto se tice Partizana. Jako slaba utakmica. Bilo je trenutaka i kod Duleta kad je Partizan igrao katastrofalno lose, ali se tokom sezone uvek napredovalo i ekipa je izgledala sve bolje. Sada ne vidim da je to slucaj. Nisam za smenu trenera sada, ali sam za to da se Vladi zahvali nakon ove sezone.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Novica-Ubica ::Savovic!
Skupo za nas. Idemo dalje
Sergej- mvp
Moje misljenje je da se Pavkovic ne bi snasao u igri kakvu igra Partizan. On isto voli brzu i ''napadacku'' kosarku. U odbrani je isto dosta slab, ume da ukrade loptu na foru i da bude dobra pomoc oko udvajanja ali i cesto lagano ispada. Danas ga je Pera ispretrcavao par puta veoma lako.fizicar ::Radnicki ima sasvim solidan tim. Mi smo ludi sto eksperimentisemo stalno sa Amerikancima, a mogli smo lepo dovesti Pavkovica na pocetku sezone. Radnicki ima dva sasvim solidna pleja i igraju lepu kosarku. Voleo bih da ostvare uspeh koji im garantuje igranje u Evropi, ali i da mozda pokusaju da napadnu f4.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sergej ::Novica-Ubica ::Savovic!
Skupo za nas. Idemo dalje
i macvan nam je bio skup..
dobar igrac moze da se isplati na vise nacina (osim toga sumnjam da bi hemofarm nesto previse zatezao sa obestecenjem, jer su u govnima)..
e sad.. to su moje zelje, uvijek je lako trositi tudju lovu, a jos lakse ako je samo u mastanjima (za sve ostalu - tu su ziranti)
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Ma nismo ni mi bas platezno da se ne lazemo.
Ne znam kakva su pravila , ali sumnjam da bi dosao jer ne bi igrao NLB ligu do kraja sezone.
E sada Hf jeste u kanalu videcemo.
Hit veceri onaj plavi pevac Djordje David valjda kao neki PR ili sta vec u hali Jezero. Koma
Miljenovic odigrao 33 minuta za Megu veceras. 13poena ako sam dobro cuo
Ne znam kakva su pravila , ali sumnjam da bi dosao jer ne bi igrao NLB ligu do kraja sezone.
E sada Hf jeste u kanalu videcemo.
Hit veceri onaj plavi pevac Djordje David valjda kao neki PR ili sta vec u hali Jezero. Koma
Sergej- mvp
Partizan je danas odigrao sasvim ok u napadu - 80 poena na gostovanju je dobar rezultat, jedino su kontre morale da budu bolje realizovane. Medjutim, u odbrani nisu nista mogli da zaustave, ni Sajmona, ni Pavkovica, ni Stivena, ni pik, ni sut, ni individualne poteze Skota.
Cestitke Radnickom i Muti.
Cestitke Radnickom i Muti.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Sergej ::
10p,7sk,4as,2uk,3iz uz sut iz igre 4/11.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Dentmon prva nada Partizana
Džastin (26) je u Teksasu trenutno najbolji igrač sa 23,4 poena u proseku i 5,1 asistencijom. Po karakteristikama mnogo podsećanja na Lestera Bo Mekejleba
Kako je sportski direktor Partizana MTS Dragan Todorić u petak najavio, postoje dve opcije u vezi sa pojačanjem šampiona Srbije na poziciji plejmejkera. Varijanta broj jedan, po rečima jednog od vodećih ljudi iz Humske, stiže sa američkog kontinenta.
Njegovo ime je Džastin Dentmon (26, 183 cm), mladić koji je završio koledž u Vašingtonu, a u predsezoni pokušao da se izbori za dres NBA ligaša Nju Orleansa. Nije mu pošlo za rukom, pa je ponovo morao u razvojnu ligu (NDL).
Raširenih ruku su ga dočekali u Ostin Torosu Teksas, gde je trenutno najbolji igrač sa 23,4 poena u proseku i 5,1 asistencijom. Po karakteristikama, Dentmon mnogo podsećanja na Lestera Bo Mekejleba, najboljeg tamnoputog igrača koji je bio u Humskoj. Brz, eksplozivan, sa odličnim prodorom, ali i nešto skromnijim šutem, dobro bi došao crno-belima u nastavku sezone.
Viču Novosti.
Izvinjavam se ako je već kačena vest...
Džastin (26) je u Teksasu trenutno najbolji igrač sa 23,4 poena u proseku i 5,1 asistencijom. Po karakteristikama mnogo podsećanja na Lestera Bo Mekejleba
Kako je sportski direktor Partizana MTS Dragan Todorić u petak najavio, postoje dve opcije u vezi sa pojačanjem šampiona Srbije na poziciji plejmejkera. Varijanta broj jedan, po rečima jednog od vodećih ljudi iz Humske, stiže sa američkog kontinenta.
Njegovo ime je Džastin Dentmon (26, 183 cm), mladić koji je završio koledž u Vašingtonu, a u predsezoni pokušao da se izbori za dres NBA ligaša Nju Orleansa. Nije mu pošlo za rukom, pa je ponovo morao u razvojnu ligu (NDL).
Raširenih ruku su ga dočekali u Ostin Torosu Teksas, gde je trenutno najbolji igrač sa 23,4 poena u proseku i 5,1 asistencijom. Po karakteristikama, Dentmon mnogo podsećanja na Lestera Bo Mekejleba, najboljeg tamnoputog igrača koji je bio u Humskoj. Brz, eksplozivan, sa odličnim prodorom, ali i nešto skromnijim šutem, dobro bi došao crno-belima u nastavku sezone.
Viču Novosti.
Izvinjavam se ako je već kačena vest...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
ako ima gori šut od Mekejleba, onda ga i nema nikako.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ma jeste, Miljenović nije spreman za seniorsku košarku, zato je odigrao 33 minuta u seniorskoj konkurenciji...
Mislim da nisu potrebni igrači koliko promena trenera, ovo je više alarmantno. Kamo sreće da Dule izađe iz ugovora sa CSKA i vrati se u Partizan.
Sergej ::Kakvo rasulo veceras. Sramota me je bilo da kazem da je to moj Partizan.
Mislim da nisu potrebni igrači koliko promena trenera, ovo je više alarmantno. Kamo sreće da Dule izađe iz ugovora sa CSKA i vrati se u Partizan.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Ako neko pronađe snimak jučerašnje utakmice na YT, molio bih ga da okači link u nekoj od tema. Hvala unapred.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Po onome što sam ja video sinoć, Partizan je u totalnom rasulu. Igrači pokušavaju da sastave neke kockice igre, ali to što je Vlada zamislio prosto ne leži onome što ima na raspolaganju. Prosto, nisu spremni za tako kontrolisanu kosarku. A pojedini nisu ni toliko kvalitetni...
Jednostavno, mi ove sezone ne igramo odbranu kako treba i to je najveći problem. To ne može biti bolje dok se igrači za to ne izaberu. Gagi je odličan u odbrani, ali nekonstantan u napadu. Lučić, koji je sinoć stavio 18p, je po meni totalno operisan od igre na poziciji 3, pri tom i prilično spor. Čakaravić se još traži, pred igrača od 213 robusne konstitucije nama u reketu duva promaja i protivnički bekovi se šetaju kako hoće...
Radničkom svaka čast, odlična su ekipa. Možda ne bolja od Partizana, kako neki pričaju, ali znaju šta hoće, imaju dobru atmosferu, iskustvo i opasno su blizu (niko nije bio toliko u poslednjih 5 godina). Znaju šta igraju i igraju na pobedu...
Kod nas nešto pod hitno mora da se menja, potreban je jedan igrač da povuče klince kvalitetom i veže ekipu u pravi "čvor" ne bi li izašlo ono što treba na videlo... Mislim da nam treba i novi trener, ali ne bih još uvek otpisivao Vladu. Čini se da treba malo da spusti loptu, sagleda ono sa čim raspolaže i tako postavi igru. Ovako, na Duletov način, nema ništa od toga...
Jednostavno, mi ove sezone ne igramo odbranu kako treba i to je najveći problem. To ne može biti bolje dok se igrači za to ne izaberu. Gagi je odličan u odbrani, ali nekonstantan u napadu. Lučić, koji je sinoć stavio 18p, je po meni totalno operisan od igre na poziciji 3, pri tom i prilično spor. Čakaravić se još traži, pred igrača od 213 robusne konstitucije nama u reketu duva promaja i protivnički bekovi se šetaju kako hoće...
Radničkom svaka čast, odlična su ekipa. Možda ne bolja od Partizana, kako neki pričaju, ali znaju šta hoće, imaju dobru atmosferu, iskustvo i opasno su blizu (niko nije bio toliko u poslednjih 5 godina). Znaju šta igraju i igraju na pobedu...
Kod nas nešto pod hitno mora da se menja, potreban je jedan igrač da povuče klince kvalitetom i veže ekipu u pravi "čvor" ne bi li izašlo ono što treba na videlo... Mislim da nam treba i novi trener, ali ne bih još uvek otpisivao Vladu. Čini se da treba malo da spusti loptu, sagleda ono sa čim raspolaže i tako postavi igru. Ovako, na Duletov način, nema ništa od toga...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
nisam sinoc gledao mec zbog privatnih obaveza, ali po procitanim postovima velika tuga na sta smo poceli da licimo , vladi bi dao sansu do leta , ili da krenemo da igramo kosarku ili da izbaci neko novo ime, ako nista od ovog ne popravi , dovidjenja .
Everton- prva petorka
Prvu četvrtinu smo igrali odbranu. U tom delu smo oduvali Radnički, posle toga stali, ne znam da li je namerno povučena ručna ili su zaboravili da igraju odbranu od druge četvrtine ne znam. U prvoj četvrtini je jedino Sajmon davao koševe, neravno preko Raduljice, koji je katastrofalan u tom delu igre, a Boga mi i u pravljenju blokova u napadu.
Zovite me nepopravljivi optimista ali i ovaka Partizan, bez pleja, sa centrom koji osim nekog bljeska (napadački) ništa ne ume, sa Čakarevićem koji igra kao da se zakopčava na leđima, sa Jaramazom, koji očigledno ima vetar u leđa od nekoga... mi smo od ovakvog Radničkog (pod uslovom da se igra punim gasom) bolji za 10-15 poena.
A imama i jedno pitanjce, za upućenije, zašto Radnički nije igrao u sredu?
Zovite me nepopravljivi optimista ali i ovaka Partizan, bez pleja, sa centrom koji osim nekog bljeska (napadački) ništa ne ume, sa Čakarevićem koji igra kao da se zakopčava na leđima, sa Jaramazom, koji očigledno ima vetar u leđa od nekoga... mi smo od ovakvog Radničkog (pod uslovom da se igra punim gasom) bolji za 10-15 poena.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
2bad4u :: Prvu četvrtinu smo igrali odbranu. U tom delu smo oduvali Radnički, posle toga stali, ne znam da li je namerno povučena ručna ili su zaboravili da igraju odbranu od druge četvrtine ne znam. U prvoj četvrtini je jedino Sajmon davao koševe, neravno preko Raduljice, koji je katastrofalan u tom delu igre, a Boga mi i u pravljenju blokova u napadu.
Da bi se što bolje spremio za Partizan.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Vlatko Ilijevski ce najverovatnije potpisati ugovor sa Partizanom. To je proverena informacija od sinoc.
Sergej- mvp
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo