NBA liga 2011/2012 - 2. deo
+36
Sensui
2bad4u
Psycho
Mark Madsen
Fiti
TheGodfather
lazarminator
XXL
familija
Sarlo
skepticar
Macijauskas
superhik
Everton
bigZ
maxisb
expert
Gencha
Geograf
Bodi Bond
Imperator
Zemljoradnik
markoo
underdog
blagoje
Talicni Tom
drexler
ZuLuofVozdovac
Junglezburn
Ray Allen
Djole
Nolle
Koleman
slobokv83
Mihael
dane
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: NBA liga 2011/2012 - 2. deo
Za ovo znam. Ali nisam do sada vidjao da pustaju njegove ucinke u pauzama i sl. To je bilo rezervisano uglavnom za Rubia i Love-a.Mihael ::Kole, Pek vec duze vreme ima grafiku u pozadini. Cak ima neke slike, portrete koji se cesto prikazuju... Kao i muziku iz Kuma posle svakog postignutog kosa, a i nadimak Godfather, aludirajuci na film Kum i slicnost sa Marlon Brandom...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ja sam misljenja da igrace ne treba kritikovati zbog pozicije sa koje su birani, odnosno pozicije na draftu. Igraci ne uticu na poziciju na draftu ( naravno da uticu jer sto bolje igraju pre drafta, bice i bolje rangirani pa im je cilj da budu sto bolji ) ali realno, neko drugi odlucuje o njihovoj poziciji.
Znaci, moje misljenje je da igrace ne treba kritikovati zbog pozicije na draftu, treba kritikovati timove koji su ih uzimali i pravili ogromne greske. Recimo u slucaju Milicica, treba kritikovati Detroit, koji su to jadnici da izaberu Milicica pre 4-5 vrhunskih igraca, da su tada naoravili bolji izbor, danas nebi bili ovakva smejurija od ekipe... Siguran sam da bi Milicic igrao bolje da je biran sa neke losije pozicije...
Dalje, i pozicija igraca na draftu cesto utice na njegovu igre, igrac koji je bio losije plasiran igra pod manjim pritiskom i nije toliko u centru paznje pa samim tim ima vece sanse da napravi soolidnu ruki sezonu, naravno, ako dobije minute...
Znaci, moje misljenje je da igrace ne treba kritikovati zbog pozicije na draftu, treba kritikovati timove koji su ih uzimali i pravili ogromne greske. Recimo u slucaju Milicica, treba kritikovati Detroit, koji su to jadnici da izaberu Milicica pre 4-5 vrhunskih igraca, da su tada naoravili bolji izbor, danas nebi bili ovakva smejurija od ekipe... Siguran sam da bi Milicic igrao bolje da je biran sa neke losije pozicije...
Dalje, i pozicija igraca na draftu cesto utice na njegovu igre, igrac koji je bio losije plasiran igra pod manjim pritiskom i nije toliko u centru paznje pa samim tim ima vece sanse da napravi soolidnu ruki sezonu, naravno, ako dobije minute...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Pekovic nije normalan...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Da, da, ubija... A komentar komentatora " Da li je to Pekovic ili Patrik Juing "
Mihael- mvp
Evo Mihael počeše i da ga udvajaju ali opet čovek ubija
Znam da sam pristrasan, ali obožavam Nikolu još od prvog mandata u Partizanu. Naravno svaka čast Mihaelu, pogodio je sve što je predvidjao za Pekovića.
Edit: AAAAAAAAAAA Peković krade loptu i lagano polaganje
Čovek je fenomenalan!!!!
Znam da sam pristrasan, ali obožavam Nikolu još od prvog mandata u Partizanu. Naravno svaka čast Mihaelu, pogodio je sve što je predvidjao za Pekovića.
Edit: AAAAAAAAAAA Peković krade loptu i lagano polaganje
Čovek je fenomenalan!!!!
Poslednji izmenio dane dana Uto 7 Feb 2012 - 15:45, izmenjeno ukupno 1 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Hahaha... ukrao loptu i sam istrcao kontru... covece...
Djole- prva petorka
Rubio i Pekovic. Dva igraca koja mi nisu bila simpaticna, a evo sad ostajem budan po celu noc da gledam kako objasnjavaju Amerima..
Geograf- mahač peškirom
Mene fascinira sto Pekovic daje ovoliko poena, a uopste nije prva opcija u napadu... tek druga ili treca u ovoj postavi bez Love-a...
Djole- prva petorka
Samo ću reći... Hvala ti Bože što opet ima razlog da pratim NBA do zore.
NIKOLA PEKOVIĆ :king:
NIKOLA PEKOVIĆ :king:
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Fardet (ili kako vec) poludeo...
Djole- prva petorka
Koliko srece za Minesotu... laku noc...
Djole- prva petorka
Ух, гледали сте погрешан меч (ја док сам гледао Сакраменто и Минесоту баш су ме сморили)... требало је видети Оклахому и Голден Стејт. Свака препорука за оне који гледају снимак. Стеф Кари и Монта Елис газили су Оклахому цео меч (и Ли наравно највише, човек је имао трпл-дабл али он ми није симпатичан ), Кари близу трипл-дабла, Елис са рекордом каријере од 48 поена. Али ипак, на другој страни имали су ништа мање расположене Ветбрука и КД-а. Личило је све на оне старе добре мечеве из девесетих који су били као револверашки обрачуни, кад се знало ко је газда на терену. А такве мечеве добија онај ко погоди последњи шут. Вестбрук и Дурент су погодили кључне шутеве, Кари и Елис су промашили у финишу, победник је одлучен.
Од занимљивости издвајам да је Голден Стејт овај пут играо другачију одбрану, у прошлом мечу ова два тима Кари је одиграо једва 20 минута јер је имао проблем са пеналима од прве четвртине, сасвим је јасно да он не може да чува Вестбрука. Сад су се заменили, Елис је чувао Вестбрука а Кари је могао да се посвети креацији у нападу. Штета, навијао сам за поражени тим.
Од занимљивости издвајам да је Голден Стејт овај пут играо другачију одбрану, у прошлом мечу ова два тима Кари је одиграо једва 20 минута јер је имао проблем са пеналима од прве четвртине, сасвим је јасно да он не може да чува Вестбрука. Сад су се заменили, Елис је чувао Вестбрука а Кари је могао да се посвети креацији у нападу. Штета, навијао сам за поражени тим.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Je l zna neko kad se biraju igrači za onu sophmore - rookie utakmicu, mislim da bi Peković mogao proći.
Gledaću odmah da skinem ovo od sinoć.
Inače i ja sam gledao GSW-OKC, spektakl, i zbog same tekme, a i zbog mojih drvosječa Duranta i Monte koji su pokidali.
Gledaću odmah da skinem ovo od sinoć.
Inače i ja sam gledao GSW-OKC, spektakl, i zbog same tekme, a i zbog mojih drvosječa Duranta i Monte koji su pokidali.
drexler- mvp
Godina : 38
Drex, i ja sam razmisljao o tome pre neki dan ali sam onda saznao da vise tih utakmica nece biti, odnosno, one su zamenjene novim takmicenjem. Sada ce se takmiciti Barkli i Sekil kao treneri dve ekipe, a igrace ce se birati od svih igraca koji nisu otisli na All star utakmicu, nebitno koja su godina...
Evo, vise imas na ovom linku:
http://bleacherreport.com/articles/1057321-2012-nba-rookie-sophomore-game-picking-teams-adds-spice-to-lackluster-event
Evo, vise imas na ovom linku:
http://bleacherreport.com/articles/1057321-2012-nba-rookie-sophomore-game-picking-teams-adds-spice-to-lackluster-event
Mihael- mvp
Ovo ce svakako biti atraktivnije(ruki mec) ali gubi malo smisao. Zato i nisam prezadovoljan bas.
Ocekivao sam ovakav mec GSW-Okl ali mi je bio prekasno da bih pogledao. Gledacu snimak. Monta smotao 48 poena
Edit:
Mihael ja ne vidim ovde nigde da pise da nece birati izmedju rukija i sophomore igraca. Samo ce igrati mesano jedni protiv drugih.
Ocekivao sam ovakav mec GSW-Okl ali mi je bio prekasno da bih pogledao. Gledacu snimak. Monta smotao 48 poena
Edit:
Mihael ja ne vidim ovde nigde da pise da nece birati izmedju rukija i sophomore igraca. Samo ce igrati mesano jedni protiv drugih.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
U pravu si Kole. Biće rukiji i sofmori, samo mešano... Ameri opet pokazuju kakvi si majstori za šou. Posebno će biti zanimljivo jer će ekipe birati i voditi Šek i Barkli.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Пековић прождрнуо Казинса синоћ.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Mene je ovaj potez odusevio...
Mihael- mvp
a ja ipak glasam za malo stariji potez. Veliki Timmy se ovde za dž. provozao, sljedeći put mora da se kupi žeton
https://www.youtube.com/watch?v=x4rJ_907q9g&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=x4rJ_907q9g&feature=related
drexler- mvp
Pominje se trejd Rondo-Gasol.
Bodi Bond- mvp
Bodi Bond ::Pominje se trejd Rondo-Gasol.
Бајате су ти вести новинаре, то је било јуче
Шалу на страну, делује ми је да нема неког резона за Бостон, међутим ко ће га знати. Апсолутно мислим да Пау још није за старо гвожђе а са друге стране занимљиво је да има уговор који се по дужини потпуно гађа са Пирсовим. Можда Енџи хоће да од њих двојице направи тандем који ће у наредне две-три године покушати да направи бар један добар јуриш на титулу, а познато је да он Ронда никад није претерано ценио.
Са друге стране, цела прича конструисана је на основу једне Купчакове изјаве како би ''ако се укаже шанса покушао да доведе једног двадесетпетоходишњег плејмејкера ОлСтар калибра''.
На крају, зна се ипак да од комбинација које доспеју у јавност пре оззваничења најчешће нема ништа (осим када су у питању разне Мело-драме и слични ''епски'' трејдови)
ZuLuofVozdovac- mvp
Само да додам да ако би Бостон успео да добије Бајнам за Ронда (што се наравно нигде не помиње) то би вероватно био најбољи трејд Бостона у историји... А то се наравно неће десити.
ZuLuofVozdovac- mvp
Baš će da daju najboljeg centra lige za Ronda.
I Gasol je mnogo... Logično bi mi bilo da pokšaju recimo da daju Gasola i još nekog igrača za Ronda i Reja.
I Gasol je mnogo... Logično bi mi bilo da pokšaju recimo da daju Gasola i još nekog igrača za Ronda i Reja.
Bodi Bond- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo