Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 14
Strana 6 od 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
Valjda 77 - 75 za RKG.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Pobedio Radnicki 77-75 valjda... imao je Dundjerski napad za pobedu ili produzetak i Skot ga zadandario o tablu... potpuni tragicar, jer je pre toga promasio zicer za vodjstvo od pola kosa...
Sve u svemu, svaka cast Vojvodini, igrali su do zadnjeg atoma snage...
Radnicki je (bar na ovoj utakmici) bez Sajmona jedna velika 0... samo cu toliko reci...
Sve u svemu, svaka cast Vojvodini, igrali su do zadnjeg atoma snage...
Radnicki je (bar na ovoj utakmici) bez Sajmona jedna velika 0... samo cu toliko reci...
Poslednji izmenio Djole dana Čet 16 Feb 2012 - 10:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Dule Kecman ::Sve cekam da neko napise rezultat, jel se jos igra, imam samo mob..?
77:75 za Radnički. Skot izblokirao Dunđerskog u poslednjoj sekundi za polaganje i produžetke...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Odlična Vojvodina u poslednjoj četvrtini! Onakva odbrana se retko viđa na našim parketima, a napad fino organizovan, svi rade svoje kretnje. Kada bi bilo više ovakvih trenera u KLS...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
A niko da napise kako sve sumnjive odluke navukose za radnicki....a tek cistu rampu Brace Milosevica...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Matić se prvo dokazao u mlađim kategorijama i onda dobio šansu u prvom timu. Vidi se kontinuitet rada i svaka čast ljudima iz Novog Sada koji su imali sluha za tako nešto. Voleo bih da i Žare Vučurović dobije neku ozbiljnu šansu u seniorskoj košarci.
Što se tiče meča kao i prošle godine jedva smo se nekako provukli, čini mi se da nam je i tad Dunđerski pravio probleme.
Što se tiče meča kao i prošle godine jedva smo se nekako provukli, čini mi se da nam je i tad Dunđerski pravio probleme.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
familija ::a tek cistu rampu Brace Milosevica...
+1
meni, mozda i promaseni zicer Dundjerskog diskutabilan
Od Bogica sam ocekivao mnogo vise, iskren da budem.
Nolle- mvp
Mislite na rampu nakon čega je svirana tehnička?
Macijauskas- mvp
Das ta rampa...Al nije samo to u pitanju...sve diskutabilne odluke su sudjene u korist radnickog.....Macijauskas ::Mislite na rampu nakon čega je svirana tehnička?
familija- šesti igrač
Ja mislim da je bio faul tad, prvo je udario po ruci, pa po lopti, videlo se na usporenom snimku.
Za ovo drugo se slažem.
Za ovo drugo se slažem.
Macijauskas- mvp
Ma ne zameram ja na tome, jer je to svuda u svetu tako u svim sportovima....Navlaci se na vece klubove i na veca imena....Macijauskas ::Ja mislim da je bio faul tad, prvo je udario po ruci, pa po lopti, videlo se na usporenom snimku.
Za ovo drugo se slažem.
familija- šesti igrač
Inače zakucavanje Sajmona iz rolinga levom rukom, potez dana !
Nolle- mvp
Nolle ::Inače zakucavanje Sajmona iz rolinga levom rukom, potez dana !
A trojka Milosevica?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Statistika meca Partizan - Mega Vizura
http://www.kss.rs/Vesti/Februar%20slike/Kup%20Koraca%202012/par_meg.pdf
Radnicki - Vojvodina
http://www.kss.rs/Vesti/Februar%20slike/Kup%20Koraca%202012/rad_voj.pdf
Svaka cast Miljenovicu.
http://www.kss.rs/Vesti/Februar%20slike/Kup%20Koraca%202012/par_meg.pdf
Radnicki - Vojvodina
http://www.kss.rs/Vesti/Februar%20slike/Kup%20Koraca%202012/rad_voj.pdf
Svaka cast Miljenovicu.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Djole ::Nolle ::Inače zakucavanje Sajmona iz rolinga levom rukom, potez dana !
A trojka Milosevica?
Gazio je, Tole ne priznaje
Nolle- mvp
Pre mesec dana pronasao sam slucajno casopis Basket iz 2003. Pisali su o pripremama juniorske reprezentacije u Novom Beceju. Spomenuli su da je nas najtalentovaniji igrac Boris Bakic, a da mu je glavna karakteristika neverovatan prodor. Pisali su i o Novici, a kao jednog od najtalentovanijih apostrofirali su Borisa Kajmakovica koji je tada bio u Americi na high schoolu.Macijauskas ::Boris Bakić je svojevremeno bio najbolji strelac juniorske lige i odličan šuter, a onda, onda je otišao u Partizan.
Ray Allen- prva petorka
Radnički se provukao kroz iglene uši, odigrali su katastrofalno. Ne znam zašto je Dunđerski išao na ulaz u zadnjem napadu, da li su šansu videli u produžetku??? Morao je to biti il' si muško il' si boško šut za tri poena. Ne znam šta se dešava sa Pavkovićem nije mogao sa loptom da se sastavi, sa druge strane Dunđerski više puta pregoreo. 2bad, svaka čast za prognozu, nisam ovo očekivao.
Da se vratim na prvu utakmicu, iako nisam podržavao stavove većine oko Miljenovića, promenio sam mišljenje. Momak je morao da ima minutažu u Partizanu, dečko je čarobnjak, ima petlju, viziju, šut, odbrana vrlo korektna. Četiri igrača su ga čuvala na nož, zato je puno i grešio ali je bio bolji od svih direktnih protivnika.
Da se vratim na prvu utakmicu, iako nisam podržavao stavove većine oko Miljenovića, promenio sam mišljenje. Momak je morao da ima minutažu u Partizanu, dečko je čarobnjak, ima petlju, viziju, šut, odbrana vrlo korektna. Četiri igrača su ga čuvala na nož, zato je puno i grešio ali je bio bolji od svih direktnih protivnika.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Pozdrav iz nisa. mi smo igrali dosta lose. napad na zonu uzas. odbrana odlicna. kuasnije na iskustvo dobili lagano. miljenovic odlican. partizan je izolovan od svih ucesnika i navijaca. hala je super sredjena. za sada organizacija odlicna. radnicki se provukao. malo je falilo voshi da napravi podvig. sajmon je sam dobio mec uprkos povredi. muta bled ko krpa na konferenciji,jako lose su igrali. za sad toliko uzivajte. sergej , kucam sa moba:))))
Sergej- mvp
A niko da ne pohvali Bobija kako je zveknula lopta u glavu
Macijauskas- mvp
Da dodam da sam i ja iznenađen partijom Miljenovića, nikada nisam ni sumnjao u njega, ali nisam uopšte očekivao da će fiziči uspeti da parira ekipi Partizana.
Što se tiče njegovih izgubljenih lopti, to je zaista beznačajan podatak, čini mi se da su dve bile zbog klizavog parketa ili se on sam okliznuo, a nekoliko ih je bilo jer saigrači nisu uspeli da isprate njegove asistencije. Izuzetno mi se sviđa to što ne radi sve kao porogramiran (Gagi), čak i kad ima plan šta da uradi, ukoliko se to iskomplikuje, on to lako promeni, nađe alternativu.
Sad kada smo uvereni da može da odigra 30 minuta seniorske košarke, voleo bih da ga vidim da odigra nekoliko ovakvih mečeva zaredom, da budemo sto% sigurni...
Što se tiče njegovih izgubljenih lopti, to je zaista beznačajan podatak, čini mi se da su dve bile zbog klizavog parketa ili se on sam okliznuo, a nekoliko ih je bilo jer saigrači nisu uspeli da isprate njegove asistencije. Izuzetno mi se sviđa to što ne radi sve kao porogramiran (Gagi), čak i kad ima plan šta da uradi, ukoliko se to iskomplikuje, on to lako promeni, nađe alternativu.
Sad kada smo uvereni da može da odigra 30 minuta seniorske košarke, voleo bih da ga vidim da odigra nekoliko ovakvih mečeva zaredom, da budemo sto% sigurni...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Uvek je bila kobna 3. cetvrtina za partizan u evroligi, sada to nije bio slucaj u kupu. Napravili su brzinsku prednost u drugom poluvremenu, nisam steko utisak da su otisli na +20. I u 1. i 2. cetvrtini mega je u poslednjem minutu forsirala zonu, sto se ispostavilo donekle nepotrebno, jer je upravo tad partizan smanjivao drasticno prednost.
Sve pohvale i od mene za Miljenovica, decko se pokazao odlicno i protiv Bozica i Dzejmsa, jedino je imao problema sa Gagijem u poslednjoj cetvrtini, ako se ne varam. Ume odlicno da iznudi faul, da natera protivnickog igraca da napravi prekrsaj. A koliko ga Canketin ne razume, neverovatno, kao da nisu iz iste ekipe.
1/4 ne znam cemu ona tehnicka, prigovarao je Jovanovic dosta Stosovicu(inace Nislija, koji nije sudio do sada timovima iz jadranske lige), ali se 2. sudija odlucio da mu da tehnicku. Pomenuo bih detalj iz 2/4 kada je V.Jovanovic trazio tajm-out, dosta je bio iznerviran, vi niste ja mislim mogli to da vidite, jer je kamera bila na suprotnoj strani. Sutirao je flasice, stolicu, unosio se Andjusicu, prigovarao mu uglavnom zbog lose odbrane.
Bobi show Neko se stalno iz publike drao pusti Bobija On i Stojacic u tandemu prave zezanje na klupi Imao je 1 blokadu dobru.
Sad sam procitao Mutinu izjavu "
Sve pohvale i od mene za Miljenovica, decko se pokazao odlicno i protiv Bozica i Dzejmsa, jedino je imao problema sa Gagijem u poslednjoj cetvrtini, ako se ne varam. Ume odlicno da iznudi faul, da natera protivnickog igraca da napravi prekrsaj. A koliko ga Canketin ne razume, neverovatno, kao da nisu iz iste ekipe.
1/4 ne znam cemu ona tehnicka, prigovarao je Jovanovic dosta Stosovicu(inace Nislija, koji nije sudio do sada timovima iz jadranske lige), ali se 2. sudija odlucio da mu da tehnicku. Pomenuo bih detalj iz 2/4 kada je V.Jovanovic trazio tajm-out, dosta je bio iznerviran, vi niste ja mislim mogli to da vidite, jer je kamera bila na suprotnoj strani. Sutirao je flasice, stolicu, unosio se Andjusicu, prigovarao mu uglavnom zbog lose odbrane.
Bobi show Neko se stalno iz publike drao pusti Bobija On i Stojacic u tandemu prave zezanje na klupi Imao je 1 blokadu dobru.
Sad sam procitao Mutinu izjavu "
Par puta je sve po spisku Bircevicu, totalno se pogubio kad je Muta poceo da mu se dere.Videćemo ko će dogodine nositi dres Radničkog"
Naissus- prva petorka
Ray Allen ::Pre mesec dana pronasao sam slucajno casopis Basket iz 2003. Pisali su o pripremama juniorske reprezentacije u Novom Beceju. Spomenuli su da je nas najtalentovaniji igrac Boris Bakic, a da mu je glavna karakteristika neverovatan prodor. Pisali su i o Novici, a kao jednog od najtalentovanijih apostrofirali su Borisa Kajmakovica koji je tada bio u Americi na high schoolu.Macijauskas ::Boris Bakić je svojevremeno bio najbolji strelac juniorske lige i odličan šuter, a onda, onda je otišao u Partizan.
Off topic.
Dusan Sakota je tada bio najperspektivniji ali odlucio se da igra za Grcku. I Boris Kajmakovic (= Robert Rothbart) je tada bio izuzetno perspektivan. Najvecu gresku u karijeri je napravio kad je odlucio da se vrati u Evropi (Pariz) umesto da ode u NCAA. Imao je tada vise ponuda, ako se ne varam cak i dogovoren prelazak u cuveni koledz Indijana.
serbianhoops- mahač peškirom
- Datum upisa : 15.04.2011
Nadam se da će Zvezda ozbiljno shvatiti Radnički sa Krsta, jer i pored užasnog ograničenja u igračkom kadru, u KLS Radnički igra najmoderniju košarku. Da Zvezda nije ušla u seriju dobrih rezultata i očiglednog napretka u igri, rekao bih da je to moglo biti najveće iznenađenje kupa. Ovako se nadam dobroj i zanimljivoj utakmici ali nikako razbijanju i ubedljivoj pobedi Zvezde.
Dragan Nikolić je takođe odličan trener, i uz Sinišu Matića i Vladu Vukoičića, možda najbolji trener u KLS-u.
Drugi par, kadrovski možda najizjednačeniji od svih parova i mislim da će tim sa trenutno boljom inspiracijom pobediti.
Dragan Nikolić je takođe odličan trener, i uz Sinišu Matića i Vladu Vukoičića, možda najbolji trener u KLS-u.
Drugi par, kadrovski možda najizjednačeniji od svih parova i mislim da će tim sa trenutno boljom inspiracijom pobediti.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Drugari, ja se polako spremam da oko 1 krenem put Nisa... Pisem vam moje vidjenje oba meca nocas, kad dodjem kuci
Marko- prva petorka
Zaboravih da dodam juče, mnogo bih voleo da gledam Dunđerskog u ABA ligi dogodine, mislim da poseduje kvalitet za to, i da je bolje da (govorim za Zvezdu) smo možda i njega potpisali na 2-3 god nego Bojana na 1 sezonu. Imitira Tea dosta dok igra, ali nije da ne zna i da n’ume. Mislim takođe da Vojvodina može da se upusti u tu jurnjavu sa Zvezdom, Radničkim, Hemofarmom za to 2-3-4 mesto. Jedna utakmica sigurno nije reper, ali sa pojačanjem u reketu pred SL sigurno mogu dosta računa da pomrse, sinoć im je falilo samo malo strpljenja ponekad, pogotovo kada je Bogić bio u igri. Meni nekako žao Voše, jer sam mišljenja da su više zalsužili da prođu, ali to je samo moje mišljenje, koje ne mora biti merodavno.
Mare, srećan put !
Mare, srećan put !
Nolle- mvp
Strana 6 od 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo