Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters

Strana 10 od 14 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeći

Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš - Page 10 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

Počalji od Sergej Sub 18 Feb 2012 - 9:56

Uh dobar mec prezadovoljan sam borbomm i zeljom igraca. odbrana je bila kljuc svega i rasko, nepotrebna tenzija po meni muta iskljucen zasluzeni sto je na konferenciji priznao. Mi smo spremni za sutra maksimalno.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš - Page 10 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

Počalji od 2bad4u Sub 18 Feb 2012 - 10:24

Raško doktorski odigrao! Osim što je postizao poene, i imao skokove, izdejstvovao je opterećenje penalima i Sajmona i Bobija i Daču. Džejms, kao odigrao nešto, ali ja nikako ne podnosim indijance. Brz je on, ima dobar ulaz, ali kad se napali, uzme loptu i sam hoće sve...
Sudije su uništile utakmicu. Kako su prvu utakmicu iseckale, tako su u drugoj pustile tuču.
Zvezda je imala rezultat dok je igrala agresivno i jako u odbrani, kada su stali, kao u prvoj utakmici, tako im se topi i igra i rezultat i samopouzdanje.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sub 18 Feb 2012 - 10:27

Kakva utakmica Zvezda - Hemofarm... nikad nisam gledao nesto slicno... na kraju je Hemofarm mogao i do produzetka... da je Gagic pogodio bacanje, a Nesovic uhvatio onaj skok, bilo bi svasta...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Geograf Sub 18 Feb 2012 - 10:35

Tesko da sutra mozemo da izvucemo nesto vise od casnog poraza protiv partizana..Isuvise smo tanki na pleju i centru..
Geograf
Geograf
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 18 Feb 2012 - 10:37

Kad bi baba bila deda... Smile

Energije je ostalo, sutra 200%, pa nek bolji pobedi !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Sub 18 Feb 2012 - 11:04

nevidjeno debilna igra u drugom poluvremenu,toliko smo se opustili i stali da igramo,masili puno zicera,otvorenih suteva,da smo hemofarmu sa sutom od oko 35% dozvolili da se vrati u igru.za 15-ak min drugog poluvremena smo dali samo 14p,a cini mi se da sve negde dok se nisu spustili na ispod 10p nije previse brinuo,nije previse ni menjao,tek onda je krenuo da zove tajm aute,da budi ekipu,a onda su i bukvalno 5-6 poena koje smo dali za npr 2 min bili dovoljno da je otprilike moglo da se vidi da hemofarm nece uspeti da napravi preokret,iako su se onda naravno do kraja borili.
sve u svemu ovakav pad u igri nema nikakvo opravdanje,i nadam se da ce ih kari dobro izribati,i da ce sutra igra biti bez tih padova(mada realno u ova dva dana smo to mogli sebi da priustimo,a sutra ce svaki pad u igri biti kaznjen). sutra moramo maksimalno napaljeni da udjemo u utakmicu,sa verom u pobedu,pa sta bude...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fiti Sub 18 Feb 2012 - 11:23

Da se igralo jos jedno 5 minuta hemofarm bi dobio divu . Jeste sjutra kao neka vrsta derbija,ali ocekujem dominaciju na svi pozicijama ,posebno na centarskim.Prosle sezone preko mege,radnickog i fmp-a do titule,ove godine ocekujem isti scenario protiv istih protivnika.

Jedva cekam da vidim odlazak Dragana Milosavljevica iz Partizana
Fiti
Fiti
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 07.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 18 Feb 2012 - 12:14

Pad je došao u pravo vreme, verujem da je bukvica održana u svlačionici, da će ujutru momci ustati bistre glave i kada stanu na teren sutra uveče dati sve od sebe da Mile podigne trofej !

Košarkaško navijanje na kraju ! Wink Sutra (danas) 40 minuta tako, još glasnije i ne može da bude loše. Takođe na prvu sudijsku grešku, kao i Todorić, skači, urlaj, ne je*i živu silu po cenu tehničke, pa makar to bilo u desetoj sekundi utakmice već. Pritisak, tenzija, ludilo, tako jedino nažalost možemo da dobijemo, jer suvi kvalitet nemamo.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 18 Feb 2012 - 16:06

dane ::Džejms je bio čovek odluke, sjajnom igrom u trećoj četvrtini prelomio je utakmicu. Kamo sreće da smo ga doveli na početku sezone, ali Bože moj.
Možda to i ne bude tako loše, možda će Džejms hteti sa Partizanom dogodine da se okuša u Evroligi (naravno ako to zasluži igrom), odskočna daska ovo-ono-trange-frange-pičke-šeme...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sub 18 Feb 2012 - 22:35

Jedno provokatorsko pitanje. plez

Da li je Kristijan u Nišu ? Very Happy
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Ned 19 Feb 2012 - 1:54

Radnicki-Partizan

Prvo poluvreme uzasno sto se tice opsteg utiska. Razvuklo se na 100 godina, posebno 1/4. Pavkovic i Markovic su u tom delu igre ocajni a Sajmon ih je drzao u igri sa nekoliko dobrih ulaza i pogodjenom trojkom. Skot previse neprimetan da bi ugrozili Partizan a i ne moze se nijedan tim dobiti potpuno istom igrom u 2 meca, s toga ocekivan poraz.
Sudjenje po mom misljenju korektno, osim u slucaju Sajmon. Opteretili su ga sa 3 licne u 2/4 i onda je Bobi morao da nastupi. Mene taj igrac svaki put sve vise fascinira koliko je beskoristan. Kada ga je lopta pogodila u ledja Very Happy
Mutina tehnicka je sasvim zasluzena. Prvu je, ako se ne varam, dobio Bratic. Koji me je, uzgred, odusevio borbenoscu a razocarao seljastvom ali to izgleda kod njega ide jedno sa drugim. Onda je Muta gurnuo sudiu sa ledja i to prilicno ostro i za to NIJE dobio tehnicku a onda je videvsi semofor poceo da im pickara sve zivo bez namere da se zaustavi gde je dobio jos jednu tehnicku i samim tim iskljucujucu. Radnicki je izgubio zbog katastrofalne igre pocetkom 3/4 i odlicne igre Jamesa. Usli su malokrvno i slabo. Muta je zavukao iskljucujucu kada je video da je izgubio mec.

Crvena Zvezda-Hemofarm

Perfektno prvo poluvreme uzasno drugo. Da ne kazem kriminalno. Ne znam sta se desilo ali su me kostali dosta zivaca. Nemam tu sta mnogo da kazem, prevelike oscilacije i to mora da se smanji na manje od minimuma da bi se ugrozio Partizan. Zvezda je jaka ekipa, sa dosta potencijala. Fali joj 2. krsten plej i jos malo mesa pod kosem da bi bila prvi favorit. Mada i ovako ima dosta sansi. Kari Pesic je najjace oruzije i s toga treba da se napadne Partizan.

Navijaci
Grobari-Fina partija, mora se priznati da vise razumeju kosarku od Delija(mada su i one pokazali vidan napredak posebno u zavrsnici meca gde su bile veliki faktor pobede). Vecina ih je otisla posle Partizana ali je i deo ostao koji je zvizdao kada su bile prozivke na racun Duleta Vujosevica.
Delije-Fantasticno navijanje uz malo slabiji osecaj za parket. Na kraju su dosta doprineli pobedi. Velika mrlja na navijanje su one petarde. To je meni idiotski u hali.
Djavoli-Svih 15 ih je doslo. Kasnije sam saznao od nekog coveka, evidentno iz Radnickog, da oni nisu dobili karte za Nis. Ja neobjektivniju osobu nisam video u zivotu. Sve vreme je pricao o losem sudjenju, kako se videlo kada su ABA sudije kako prolazi Partizan protiv Radnickog... Da ce k***c dozvoliti KSS da se Kup odrzi u Kragujevcu zbog sudjenja itd. itd. A zena, da prostite guska, samo klima glavom. Ipak, nase okruzenje je bilo vecinom kragujevacko. Bilo je i scenskih izlazaka iz hale kada je neki covek svoju akreditaciju ustupio sokiranom navijacu Very Happy

Van terena

Cene u Nisu su fascinante. Pljeskavica od 400g 170 dinara, obicna 100 dinara a sasvim su korektne. Malo je reci da sam bio sokiran. Ljudi su veoma ljubazni a organizacija samog takmicenja je na fenomenalnom nivou ako iskljucimo sator-loze. Sve je na mestu stvarno.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 19 Feb 2012 - 2:36

Koleman ::Radnicki-Partizan

Prvo poluvreme uzasno sto se tice opsteg utiska. Razvuklo se na 100 godina, posebno 1/4. Pavkovic i Markovic su u tom delu igre ocajni a Sajmon ih je drzao u igri sa nekoliko dobrih ulaza i pogodjenom trojkom. Skot previse neprimetan da bi ugrozili Partizan a i ne moze se nijedan tim dobiti potpuno istom igrom u 2 meca, s toga ocekivan poraz.
Sudjenje po mom misljenju korektno, osim u slucaju Sajmon. Opteretili su ga sa 3 licne u 2/4 i onda je Bobi morao da nastupi. Mene taj igrac svaki put sve vise fascinira koliko je beskoristan. Kada ga je lopta pogodila u ledja Very Happy
Mutina tehnicka je sasvim zasluzena. Prvu je, ako se ne varam, dobio Bratic. Koji me je, uzgred, odusevio borbenoscu a razocarao seljastvom ali to izgleda kod njega ide jedno sa drugim. Onda je Muta gurnuo sudiu sa ledja i to prilicno ostro i za to NIJE dobio tehnicku a onda je videvsi semofor poceo da im pickara sve zivo bez namere da se zaustavi gde je dobio jos jednu tehnicku i samim tim iskljucujucu. Radnicki je izgubio zbog katastrofalne igre pocetkom 3/4 i odlicne igre Jamesa. Usli su malokrvno i slabo. Muta je zavukao iskljucujucu kada je video da je izgubio mec.

Crvena Zvezda-Hemofarm

Perfektno prvo poluvreme uzasno drugo. Da ne kazem kriminalno. Ne znam sta se desilo ali su me kostali dosta zivaca. Nemam tu sta mnogo da kazem, prevelike oscilacije i to mora da se smanji na manje od minimuma da bi se ugrozio Partizan. Zvezda je jaka ekipa, sa dosta potencijala. Fali joj 2. krsten plej i jos malo mesa pod kosem da bi bila prvi favorit. Mada i ovako ima dosta sansi. Kari Pesic je najjace oruzije i s toga treba da se napadne Partizan.

Navijaci
Grobari-Fina partija, mora se priznati da vise razumeju kosarku od Delija(mada su i one pokazali vidan napredak posebno u zavrsnici meca gde su bile veliki faktor pobede). Vecina ih je otisla posle Partizana ali je i deo ostao koji je zvizdao kada su bile prozivke na racun Duleta Vujosevica.
Delije-Fantasticno navijanje uz malo slabiji osecaj za parket. Na kraju su dosta doprineli pobedi. Velika mrlja na navijanje su one petarde. To je meni idiotski u hali.
Djavoli-Svih 15 ih je doslo. Kasnije sam saznao od nekog coveka, evidentno iz Radnickog, da oni nisu dobili karte za Nis. Ja neobjektivniju osobu nisam video u zivotu. Sve vreme je pricao o losem sudjenju, kako se videlo kada su ABA sudije kako prolazi Partizan protiv Radnickog... Da ce k***c dozvoliti KSS da se Kup odrzi u Kragujevcu zbog sudjenja itd. itd. A zena, da prostite guska, samo klima glavom. Ipak, nase okruzenje je bilo vecinom kragujevacko. Bilo je i scenskih izlazaka iz hale kada je neki covek svoju akreditaciju ustupio sokiranom navijacu Very Happy

Van terena

Cene u Nisu su fascinante. Pljeskavica od 400g 170 dinara, obicna 100 dinara a sasvim su korektne. Malo je reci da sam bio sokiran. Ljudi su veoma ljubazni a organizacija samog takmicenja je na fenomenalnom nivou ako iskljucimo sator-loze. Sve je na mestu stvarno.

Lep post... pogotovo ovaj zadnji deo... Very Happy u celom tom Nisavskom okrugu su takve cene... pogotovo u Leskovcu gde su pljeskavice vrhunske za istu tu cenu i kolicinu... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 19 Feb 2012 - 3:04

Kole svaka cast na postu, lepo, odmereno, precizno... Eh da ovakvih postova na forumu ima vise... Stvarno svaka cast!!!!

Sad mi je krivo sto i ja nisam u Nisu, ako nista drrugo, onda zgob pljeskavica Very Happy .
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 19 Feb 2012 - 3:07

Mihael ::Kole svaka cast na postu, lepo, odmereno, precizno... Eh da ovakvih postova na forumu ima vise... Stvarno svaka cast!!!!

Pa i nije da ih nema... uvek je lepo da ih bude vise, ali ih ima sasvim dovoljno... Smile naravno i ja se pridruzujem cestitkama... clapping
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 19 Feb 2012 - 3:16

Iskreno da ti kazem, po meni ih i nema dovoljno. U poslednje vreme se sve svodi na prepucavanje, neki misle da je ceo forum protiv njih pa zastupaju tu neke cudne stavove, neki samo o sudjenju pricaju a igru i ne primecuju... To mi vec polako ide na zivac ( da budem kulturan pa da ne upotrebim onu rec koja se uvek koristi Smile ), ovo je kosarkaski forum i kosarkaski aspekti utakmice bi najvse trebali da se vrednuju, sale naravno nikad nije dosta ali po meni sudjenje ne treba da se spominje ( ili moze u nekoj odredjenoj granici ), to moze da se pise na drugim, navijackim forumima... Po meni, ako neko hoce da komentarise sudjenje, lepo ode na forum navijaca CZB ili Partizana i tamo se raspise i to je to, ovaj forum je cini mi se osmisljen bas da bi se razlikovao od drugih po takvom pisanju...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Ned 19 Feb 2012 - 3:22

kakva neznalica na kvadrat Very Happy Very Happy Very Happy zali boze nase novinare...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 19 Feb 2012 - 3:23

Mihael ::Iskreno da ti kazem, po meni ih i nema dovoljno. U poslednje vreme se sve svodi na prepucavanje, neki misle da je ceo forum protiv njih pa zastupaju tu neke cudne stavove, neki samo o sudjenju pricaju a igru i ne primecuju... To mi vec polako ide na zivac ( da budem kulturan pa da ne upotrebim onu rec koja se uvek koristi Smile ), ovo je kosarkaski forum i kosarkaski aspekti utakmice bi najvse trebali da se vrednuju, sale naravno nikad nije dosta ali po meni sudjenje ne treba da se spominje ( ili moze u nekoj odredjenoj granici ), to moze da se pise na drugim, navijackim forumima... Po meni, ako neko hoce da komentarise sudjenje, lepo ode na forum navijaca CZB ili Partizana i tamo se raspise i to je to, ovaj forum je cini mi se osmisljen bas da bi se razlikovao od drugih po takvom pisanju...

Slazem se, ali je tesko ne komentarisati sudjenje, kada reakcija jednog trenera moze da resi celu utakmicu... tesko je to ne spomenuti i ignorisati... pred utakmicu je lose kad se spominje sudjenje, ali kad burna reakcija nekog trenera ili igraca doprinese tome da utakmica ne bude neizvesna, stvarno je tesko ignorisati... mada, do sada niko nije komentarisao sudijske odluke... samo smo se slozili da je kriterijum kretenski... Smile tako da sto se mene tice, forum je dobro odreagovao na ono sto se juce desilo...

Po meni ima dosta kvalitetnih postova, ali naravno da uvek moze vise i bolje... i tome treba da tezimo... Smile

NenadBG ::

kakva neznalica na kvadrat Very Happy Very Happy Very Happy zali boze nase novinare...

Kakav ludak... ali dobar je i onaj na Areni koji koristi kosarkaske termine, a da pritom nema pojma sta znace... tipa: "Lob air ball pas" i "Air ball trojka" (pogodak za 3) ili za kos bez koske, kaze "bez kostiju"... Very Happy meni je to smesno...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 19 Feb 2012 - 3:31

Slazem se, mislim da je forum odreagovao jako dobro na desavanja u dosadasnjim mecevima... Nismo previse komentarisali sudjenje na mecu HEM - CZB niti na sudjenju PAR - RAD sto je svakako pohvala... Naravno da se nekad ne moze izbeci i mora se prokomentarisati sudjenje, ono sto je po meni bitno, jeste da se to uradi po meri, ne preterano nego samo ono osnovno... Ne volim kad odmah krenu teorije zavere, spominjanje kumstva, samara, gepekovanja, zastrasivanja, pretnji i ostalih stvari... To su sve informacije koje mi sa foruma sa sigurnoscu ne mozemo dokazati pa sa njima puno ne treba ni da se opterecujemo... Kako mi pravnici kazemo, nije potrebna sumnja, mora postojati osnovana sumnja Smile
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 19 Feb 2012 - 3:34

Zvezda veceras ima sansu, ali... Covic mora sto manje da igra, Nedovic da bude back up 1, po cenu nemanja rotacije na 2-3 (Laza-Milutin-Thomas). Takodje postoje jos 2-3 stvari koje Zvezdi trebaju da se poklope, da Milutin & Nemanja zajedno daju 20-25 poena, a da Sava i Subi isprate Makija. Gagi i Kec su ti X faktori po meni. Uvek nas oni naresetaju. Pesic iz zone 2-3 i 1-3-1 mora da izvuce maksimum. Nama je ovaj kup realno mnogo bitniji nego Partizanu, iz mnogo razloga. Andjusa takodje moze da bude taj X faktor, ali iskreno ne verujem u to. Znaci:

- Nedovic back up plej
- Milutinovic + Nedovic = 25p
- Lesic + Subotic = Macvan
- Kecman i Gagi = BRAVA, LOCK !!! Ako ubodu prvi sut, kod sledeceg prst u oko, sekira, dandara, ali ne smeju da se raspucaju.

Partizan ce u jednom trenutku napraviti hemiju sa tribinom, i povezati to u igri. Tada mi treba da pokazemo zube ZAJEDNO ! Igraci, trener, navijaci, svi zajedno KAO JEDAN. Ako Partizan pobedi, cestitacemo, nece biti ni prvi ni poslednji put, ali ne smemo da dozvolimo sebi da nasi igraci udju manje motivisani od Partizanovih. To NE SME naprosto da se desi. Pokazi se kada treba, kada sutra pogledas sebe, reci sebi: "Dao sa sam sve od sebe" ako to bude tako, necu klonuti, pa i ako bude "stoka" razlika, jer verujem po prvi put posle mnogo godina u sve ovo sto Zvezda kao klub radi. Ovo je potrebno nasoj kosarci, pravi derbi, kao i jos 3-4 kluba uz vecite !
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Ned 19 Feb 2012 - 3:37

Mihael ::Slazem se, mislim da je forum odreagovao jako dobro na desavanja u dosadasnjim mecevima... Nismo previse komentarisali sudjenje na mecu HEM - CZB niti na sudjenju PAR - RAD sto je svakako pohvala... Naravno da se nekad ne moze izbeci i mora se prokomentarisati sudjenje, ono sto je po meni bitno, jeste da se to uradi po meri, ne preterano nego samo ono osnovno... Ne volim kad odmah krenu teorije zavere, spominjanje kumstva, samara, gepekovanja, zastrasivanja, pretnji i ostalih stvari... To su sve informacije koje mi sa foruma sa sigurnoscu ne mozemo dokazati pa sa njima puno ne treba ni da se opterecujemo... Kako mi pravnici kazemo, nije potrebna sumnja, mora postojati osnovana sumnja Smile

To je sustina... potpuno se slazem... cheers Sve treba da ima svoje granice... tenzija, komentarisanje sudjenja, da bude na normalnom nivou, sve je to sportski...

A sto se derbija tice...

Po meni su kljucni igraci Raduljica i Dzejms... na Gagija ne racunam, jer je u katastrofalnoj formi... mozda da juri Milutinovica i da mu zaustavi sut, ali to moze i Cakarevic koji je u mnogo boljoj napadackoj formi (nisam ni sanjao da cu to reci)... Macvan ako proradi, ne znam ko bi mogao da ga zaustavi, jer mislim da Sava i Subotic nisu u odbrani toliko dobri da mogu da zaustave pravog Macvana... najopasniji Zvezdini igraci su definitivno Milutinovic i Tomas, pogotovo u tranziciji... tu bih ukljucio i Nedovica, te Partizan mora posle svakog napada brzo da se vraca u odbranu ili da sece kontra napade faulovima... ako Partizan prihvati Zvezdinu jurnjavu, nece na dobro da izadje...

Sve u svemu, nadam se pravoj kosarkaskoj predstavi, bez divljanja navijaca, a i igraca u slucaju da jedni ili drugi postanu nervozni usled poraza... nek najbolji pobedi..
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Ned 19 Feb 2012 - 3:53

Vidi se da je kole juče 6 sati puta sa vrsnim novinarom plez pametno iskoristio, sjajan post clapping Nadam se samo da te zvezdin tegi ne zarazi i drugom stranom novinarstva, alkoholom, on je već nepopravljiv slučaj plez1
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Karadjordje Ned 19 Feb 2012 - 4:00

Evo da i ja napisem nesto, imao sam tu cast da prisustvujem utakmicama u Cairu, pa rekoh da podelim sa vama nesto zanimljivo Smile Sedeo sam pored Koleta pa cu se truditi da ne ponavljam ono sto je on rekao Wink
Sto se tice prve utakmice, Partizan je rutinski odradio posao, prvo poluvreme dosta zanimljivo. Markovic odmah izbacen iz takta, svirana su mu dva brza(zasluzena faula). Takodje, prvi centri obe ekipe brzo ulaze u probleme sa faulovima i tu stvar postaje znatno zanimljivija. U drugom poluvremenu je Partizan odigrao maestralno, plasio sam se iskreno te trece cetvrtine, ali je ono izgledalo fenomenalno, odlicna odbrana, brze kontre, Dzejms se razigrao, ludilio na tribinama. Kad smo kod tehnicke i iskljucujuce greske, sve je bilo korektno i po pravilima. Da li trener koji udari sudiju zasluzuje da ostane na klupi? Naravno da ne, simpatizeri kluba iz Kragujevca ne smeju da se zale na to, sve je uradjeno posteno i nije islo na stetu njihovog kluba. Poslednju cetvrtinu smo odradili sa pola gasa, i mladji igraci dobili sansu... Sve u svemu sjajna partija i nadam se da ce se to ponoviti i veceras.
Kole i ja smo bili okruzeni Kragujevcanima. I zaista su neobjektivni. Bio je pomenut onaj gospodin iz Kragujevca koji nam je rekao za Djavole, inace nam je rekao da je vec 15 godina kosarkaski radnik i da je u KSS. I rekao nam je da ce malo sutra da se sledece godine odrzi kup u Kragujevcu Very Happy
Inace ta njegova zena je komedija, prvo sto se ne razume u kosarku, drugo sto se zali na svaki sudijski zvizduk protiv Radnickog i sto sve vreme mrda glavom na ono sto njen suprug izgovori, makar bila ona najgora nebuloza.
Ostali Kragujevcani su bili isti kao i pomenuti bracni par, skakanje, psovanje... Sto se tice navijaca, ako je tacno da nisu dobili karte, onda mi je stvarno zao sto nisu dosli. Ali ta prica mi je jako sumnjicava i ne bih bas verovao. Grobari fenomenalni, od prvog do poslednjeg minuta odlicno vodjena utakmica. Svidelo mi se na kraju ono skandiranje igracima, ispalo je lepo.
Zvezda-Hemofarm, sasvim drugaciji tip utakmice i neobjasnjiv pad u drugom poluvremenu. Ipak, nije bilo dovoljno vremena da Hemofarm napravi preokret, naravno nedostajlo je i malo srece za tako nesto a i jedan igrac koji je mogao da preuzme odgovornost na sebe. Jeremic me je mnogo iznervirao u prvom poluvremenu, a pozitivno me iznenadio Gagic. Sasvim solidna partija. Mitrovic i Dangubic solidni, ali su svakako mogli mnogo mnogo bolje. Kod Zvezde Bojan Popovic ostavio sjajan utisak uz njega i Subotic pa i Lesic. Lazic odlican, a Petar je bio previse napaljen pa je lako ulazio u probleme sa faulovima.
Sto se tice navijanja pravo fudbalsko, ali prilicno je pomoglo na kraju utakmice. Isto tako dogodio se i jedan sraman potez navijaca Crvene Zvezde, a to je bacanje onih topovskih udara i to pored invalida :/ Jedna velika sramota, posle je obezbedjene sklonilo ljude na pravo mesto pa vise nisu bili na udaru navijaca. Inace sam se uspavao na pocetku drugog poluvremena pa sam malo gledao okolo. Zeka se nadglasavao sa Delijama Very Happy Malo sam obratio paznju i na devojke Smile Zapazio sam dve lepe hostese i jednu plesacicu Very Happy Ova plesna grupa iz Nisa mi se nije nesto preterano puno dopala, ali sve pohvale za trud, ipak su devojke iz Pionira najbolje u svom poslu Smile
Organizacija odlicna, sve je lepo uradjeno, sve pohvale organizatorima.
Nis kao grad je odlican, jeftinije je mnogo u odnosu na Beograd a i usluge u kaficima su za pohvalu.
Hteo bih i da pozdravim superhika koji nas je docekao u Nisu, zao mi je samo sto nismo popricali malo posle utakmica.
Pozdrav drugari i izvinite na duzini posta Smile
Karadjordje
Karadjordje
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 19 Feb 2012 - 4:10

Karadjordje, sve pohvale i za tebe, sjajan post!
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 19 Feb 2012 - 4:11

Od sad forum finansira Koleta i Đoleta da idu na sve utakmice i šalju izveštaje!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 19 Feb 2012 - 4:15

na tajmautu, posle ovog

inače ne znam da li ste videli i tajmaut trenera Radničkog sa Crvenog krsta...

veoma fer plej potez... Sad
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 14 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu