Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 9 od 14
Strana 9 od 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
Beogradjani danas dolaze, bar jos ovoliko koliko je bilo juce samo Nislija. Bice malo drugacije danas i sutra.
Inace, ja veceras ocekujem slicnu pobedu kao sinoc. Igru 30 min, a onda cuvanje snage poslednjih 10. Znam da je to HF, i znam da imaju ekipu, ali nekako mislim da smo u dobroj formi, i da za minimum neko finale ne trebaju Zvezdasi generalno da se brinu, a u eventualnom finalu sta nam onaj gore da. Ako dodje poraz, radimo jos vise, a ako uzmemo slavicemo 1 dan, a onda raditi jos jace i jos snaznije.
4 najbolje ekipe u zemlji igraju veceras jedni protiv drugih, samo da se vidi kvalitetna kosarka, pa ko bude bolji, neka pobedi.
Inace, ja veceras ocekujem slicnu pobedu kao sinoc. Igru 30 min, a onda cuvanje snage poslednjih 10. Znam da je to HF, i znam da imaju ekipu, ali nekako mislim da smo u dobroj formi, i da za minimum neko finale ne trebaju Zvezdasi generalno da se brinu, a u eventualnom finalu sta nam onaj gore da. Ako dodje poraz, radimo jos vise, a ako uzmemo slavicemo 1 dan, a onda raditi jos jace i jos snaznije.
4 najbolje ekipe u zemlji igraju veceras jedni protiv drugih, samo da se vidi kvalitetna kosarka, pa ko bude bolji, neka pobedi.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Dolazimo, dolazimo. Ima b'e cudo da napravimoNolle ::Beogradjani danas dolaze, bar jos ovoliko koliko je bilo juce samo Nislija. Bice malo drugacije danas i sutra.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Svi putevi za Nis vode Tegi zeza juce Mutu dok se slikao sa fanovima, deco nije to Zeljko Samardzic, pomesali ste. Muta mu odgovara dobicemo vas sutra 20 razlike, pa ces tako da se smejes
Naissus- prva petorka
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
a Slobo ti Klička iskusno staviš u temu "Kup Radivoja Koraća"
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ja sanjao da ga je onaj Britanac odvalio...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja jedva cekam mec, onaj potez Britanca je sramotan...
Mihael- mvp
Godina : 37
Hala je skoro puna. kod nas Bogdan umesto Besovica, radnicki kompletan sajmon se skida normalno. muta nervozniji od vlade.pozdrav da bolji pobedi.
Sergej- mvp
drexler ::a Slobo ti Klička iskusno staviš u temu "Kup Radivoja Koraća"
u jbt, mislim da tiltujem stvarno se ne sećam da li sam to sa namerom uradio, mislim da je to skroz bilo po mehanizmu
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Najda
bravo za himnu
bravo za himnu
drexler- mvp
Daj bre ove sudije nisu normalne, toliko seckaju igru da su mi ogadili utakmicu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
upropastise utakmicu do sada.istina imaju ujednacen kriterijum na obe strane,ali upropastise utakmuicu,nema uopste igre,ne dozvoljavaju da se iole rasplamsa...
NenadBG- šesti igrač
bolovi u predjelu mozga od ove utakmice
drexler- mvp
Partizan ima vise skokova, asistencija, dobar sut za 3 poena, manje izgubljenih lopti, a opet gubi na poluvremenu.
Ray Allen- prva petorka
Partizan stvarno igra dobro u drugom poluvremenu i posebno 3/4... Zasluzena pobeda... U Radnickom niko da preuzme odgovornost, bili su dosta pasivni...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ja sam pre neki dan tvrdio da sve zavisi od NASE ODBRANE....tako ce biti i sutra....ako je odigramo na nivou druge i trece cetvrtine, bice laganica....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
U finalu očekujem dominaciju Mačvana i Raduljice.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Stvarno nisam siguran da li su rezonski bile one tehnicke... a sto je najgore, nismo videli da li je ono bio faul... mozda i nije bio, ali mislim da sudije nisu toliko osakatile Radnicki... zivo me interesuje da li je ono bio faul ili ne...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Raško izdominirao Celu sezonu je kuburio sa formom, ali danas je pokazao zašto je ljubimac navijača. Muta je nepotrebno dobio isključujuću, sudije su usrale utakmicu ali kriterijum je po meni bio poprilično izjednačen
( možda su sudije bile malo naklonjenije Partizanu).
Džejms je bio čovek odluke, sjajnom igrom u trećoj četvrtini prelomio je utakmicu. Kamo sreće da smo ga doveli na početku sezone, ali Bože moj.
Na kraju fina minutaža i za Andjušića, ostali mladi igrači su dobili malu minutažu, tek nakon napravljene velike razlike.
Ništa da vidimo ko nam dolazi u finalu, mada sam ja uveren da Partizan lagano osvaja ovaj trofej.
( možda su sudije bile malo naklonjenije Partizanu).
Džejms je bio čovek odluke, sjajnom igrom u trećoj četvrtini prelomio je utakmicu. Kamo sreće da smo ga doveli na početku sezone, ali Bože moj.
Na kraju fina minutaža i za Andjušića, ostali mladi igrači su dobili malu minutažu, tek nakon napravljene velike razlike.
Ništa da vidimo ko nam dolazi u finalu, mada sam ja uveren da Partizan lagano osvaja ovaj trofej.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Hvala Bogu da i Cakarevic nesto odigra, branim ga na sve strane od pocetka sezone
nikola tesla- mahač peškirom
- Datum upisa : 12.12.2011
Godina : 31
Masakr Hemofarma... ubose na kraju 3 trojke za cetvrtinu... svaka cast Zvezdi, ocekivano finale...
Djole- prva petorka
realno ovo je vise posledica ocajne igre hemofarma i ocajnog suta nego zvezdine fenomenalne igre.prvih par minuta je zvezda lose krenula,a onda se posle lose igre hemofarma zvezda razigrala i raspucala,a hemofarm odigrao kao juniorska ekipa,ispod svakog nivoa...
NenadBG- šesti igrač
Nisu mogli ni jedno bacanje da pogode, a Dangubic je cak i zakucavanje promasio... a i sta ce jadni, raspadaju se potpuno...
Meni nije jasno sta znaci Bojanu Popovicu da se zali na sudjenje kada njegova ekipa vodi 30 razlike na poluvremenu... valjda vrsi pritisak pred finale, ili sta vec...
Meni nije jasno sta znaci Bojanu Popovicu da se zali na sudjenje kada njegova ekipa vodi 30 razlike na poluvremenu... valjda vrsi pritisak pred finale, ili sta vec...
Djole- prva petorka
pozitivna stvar ovakve utakmice je jos malo da poraste samopouzdanje ekipi,uz to odmoricemo igrace,i uci nadam se maksimalno napaljeni sutra u finale,uz delije na tribinama i pesica na klupi,siguran sam da je moguce dobiti favorizovani partizan.naravno ne tvrdim da cemo dobiti,jer i dalje postoji bojazan da nas partizan i ubedljivo ne dobije,nikada se ne zna,ova ekipa jos nije izgradjena i nisam siguran kako ce reagovati u slucaju da utakmica ne krene u pravom smeru...
NenadBG- šesti igrač
Strana 9 od 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012