Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters

Strana 8 od 14 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Sledeći

Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš - Page 8 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

Počalji od NenadBG Pet 17 Feb 2012 - 6:50

Macijauskas ::Jeste Slobo.
Daj 2bad očigledna razlika u kvalitetu..
upravo tako...ogromna je razlika,od starta se videlo da radnicki nema sta da trazi...
kao sto sam rekao 2 nepotrebne odluke u zvezdinu korist,ali posle su ok sudili,bilo je nekih odluka koje nisu svirane ili su svirane u zvezdinu stetu,a moglo je mozda i drugacije,ali generalno ok sudjenje,moze se reci da sudije ne upadaju u oci,a zvezda potpuno dominira za sada...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš - Page 8 Empty Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš

Počalji od Anti-RTS Pet 17 Feb 2012 - 6:53

Milutinović se baš lepo razvija kod Karija, mnogo mi se sviđa kako igra.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 17 Feb 2012 - 6:55

Odličan je bio Andrija, oni šutevi sa poludistance super
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Pet 17 Feb 2012 - 6:56

Radnicki je u prvom poluvremenu zabelezio cak 8 ofanzivnih skokova.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 17 Feb 2012 - 7:18

Radnicki izgleda amaterski... ovaj Boltic se napalio, a ne moze loptu da prenese... da sam mu ja trener, ne bi to radio sigurno... dodavanja iza ledja, solo akcije...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 17 Feb 2012 - 7:45

Djole ::@2bad4u - poslusao sam te, te sam na kladionici igrao na to da ce Zvezda da dobije sa 15 i manje razlike... Smile
Al te hoce.. Very Happy
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 17 Feb 2012 - 7:48

Nismo hteli da gazimo - "Cuvamo nesto i za bitnije utakmice" Wink
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 17 Feb 2012 - 7:50

E pa Radnički je od 26. minuta počeo da igra ozbiljnije i na kraju je dobio drugo poluvreme. Šteta što se nisu ranije oslobodili, bila bi zanimljivija utakmica.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Pet 17 Feb 2012 - 7:50

Očigledna razlika u kvalitetu. Ali to se i očekivalo. Srećom po Zvezdu, vodi ih Pešić, a igra Radničkog je odlično pročitana i skautirana...

Što se suđenja tiče, nisam rekao da postoji tendencija, ali od desetak grešaka, ni jedna nije bila na štetu Zvezde.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 17 Feb 2012 - 7:52

Kakve crne sudije covece? Imam osecaj da si gledao utakmicu samo da brojis greske. I da su nam pomogle to je tako nebitno u ovom momentu...

Poslednji izmenio Koleman dana Pet 17 Feb 2012 - 7:59, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 17 Feb 2012 - 7:53

Dule Kecman ::
Djole ::@2bad4u - poslusao sam te, te sam na kladionici igrao na to da ce Zvezda da dobije sa 15 i manje razlike... Smile
Al te hoce.. Very Happy

Very Happy

Ma, nisam ni mislio da cu dobiti... slabe sam ti ja srece u toj igri... Very Happy mada, cinjenica je da cu ubuduce vise sebi verovati... Very Happy

Ma sudjenje nije vazno, Zvezda je dominirala i tu sudije nista nisu mogle... apsolutno zasluzena pobeda Zvezde...

Poslednji izmenio Djole dana Pet 17 Feb 2012 - 7:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 17 Feb 2012 - 7:54

Tako je. Mnogo je bitnije da je "nebitno" jedna reč. Wink

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 17 Feb 2012 - 8:00

Sad
Ne volim kada omanem u gramatiKi. Posebno jer sam imao uspeha na takmicenjima iz srpskog.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 17 Feb 2012 - 8:15

laka pobeda zvezde, radnicki je klasa ispod. kari odmarao igrace na kraju. oko 1000 delija lep transparent za kosovo. manja tuca i baklja . atmosfera ok. zvezda deluje spremno mada je ipak protivnik daleko ispod.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Pet 17 Feb 2012 - 8:35

Zemljoradnik ::E pa Radnički je od 26. minuta počeo da igra ozbiljnije i na kraju je dobio drugo poluvreme. Šteta što se nisu ranije oslobodili, bila bi zanimljivija utakmica.
pre bih rekao da je zvezda igrala puno opustenije,i snizila intenzitet u odbrani,i da je zato radnicki odigrao tada dosta bolje.nego da je radnicki odigrao tada nesto znacajno ozbiljnije nego na pocetku...bez podcnjivanja razlika u klasi je ocigledna i u ovom trenutku(mozda su na pocetku sezone mogli koliko toliko da nam pariraju) nisu nikako mogli da nampariraju,niti da ucine utakmicu neizvesnijom...

u sustini rutinska pobeda zvezde,bila je dominantna,i pokazala da je bar za klasu bolja od radnickog. naravno bilo je i nedostataka,radnicki je imao puno skokova u napadu,nismo dobro gradili kos...
nama je bilo bitno da dobro odigramo i udjemo u polufinale sto odmorniji i u dobroj atmosferi...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 17 Feb 2012 - 8:42

Ja ne mogu da shvatim ozbiljno ekipu koja šutne 40 trojki i čiji trener na tajm autu kaže lupi ga laktom u vilicu. Žao mi je što smo digli ručnu u jednom trenutku, ali kao što rekoh, nebitno, takođe mi je drago što nam trojke nisu ulazile, nadam se da neće ni sutra, a da će svaka ući kada bude trebalo, U FINALU. Danas i sutra je samo usputna stanica do cilja, a cilj je nedelja i Partizan/Radnički, da tu na jednu utakmicu damo 200% svih 40 minuta i obradujemo Zvezdaše širom zemlje i šire Smile

Bojao sam se danas samo pristupu utakmici, ali kada je tu Kari, zajebancije nema ! Smile

Nadam se, da ću večeras kada se vratim kući videti da je pobedio FMP Smile

P.S
Danas nisu bili tu Beograđani koliko sam video iz par snimaka, kada su snimali tribinu tj...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Pet 17 Feb 2012 - 9:06

Nolle ::

Nadam se, da ću večeras kada se vratim kući videti da je pobedio FMP Smile
.

a ljutis se kad ti kazemo da navijas za FMP Very Happy Very Happy Very Happy rofl rofl rofl rofl Very Happy Very Happy rofl rofl
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anti-RTS Pet 17 Feb 2012 - 9:46

Ovaj Tubak je neverovatno neinteligentan igrač. Cepanica.
Anti-RTS
Anti-RTS
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Pet 17 Feb 2012 - 10:10

Dangubić je ćale!Jako lepa kontrola lopte.Čini mi se da je i fizički napredovao.Malo je dobio mišićne mase od letošnjih igara u reprezentaciji.Kada naskoči za šut,ima baš moćan odraz.Dečko je zmaj
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 17 Feb 2012 - 12:46

Zvezda mi se i dalje čini kao najdisciplovaniji i najspremniji tim. Radnički me debelo razočarao, mogu reći i iznervirao zbog sramnog pristupa igri. Možda sam ja loše procenio, možda im zvezda nije dozvolila bolju igru ali mislim da su došli bez ikakve volje na izlet od par dana.
Hemofarm bez mane večeras, razbili su FMP. Sjajno vođena utakmica od strane Bogavca, klinci odigrali agresivno, "matori" im završili posao, lep utisak su ostavili. Mali Mitrović deluje izuzetno spretno. Iz FMP-a niko neće zaigrati za zvezdu, mislim da malo talenta ima u toj ekipi, drugi put ih gledam ove sezone, drugi put ne pokazuju ništa.
Kao što nolle reče, prisustvovali su samo navijači cz iz niša, nije bila neka naročito paklena atmosfera. Potukli su se međusobno ali su kornjače uspele da ih smire u roku od 30ak sekundi iako je u početku sve izgledalo kao opasna gužva.
Video sam se sa Markom, imali smo malo vremena da popričamo, verujem da će vam napisati impresije kad stigne kući, vidno su ga iznervirali njegovi puleni.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pet 17 Feb 2012 - 14:00

superhik ::Zvezda mi se i dalje čini kao najdisciplovaniji i najspremniji tim. Radnički me debelo razočarao, mogu reći i iznervirao zbog sramnog pristupa igri. Možda sam ja loše procenio, možda im zvezda nije dozvolila bolju igru ali mislim da su došli bez ikakve volje na izlet od par dana.
Hemofarm bez mane večeras, razbili su FMP. Sjajno vođena utakmica od strane Bogavca, klinci odigrali agresivno, "matori" im završili posao, lep utisak su ostavili. Mali Mitrović deluje izuzetno spretno. Iz FMP-a niko neće zaigrati za zvezdu, mislim da malo talenta ima u toj ekipi, drugi put ih gledam ove sezone, drugi put ne pokazuju ništa.
Kao što nolle reče, prisustvovali su samo navijači cz iz niša, nije bila neka naročito paklena atmosfera. Potukli su se međusobno ali su kornjače uspele da ih smire u roku od 30ak sekundi iako je u početku sve izgledalo kao opasna gužva.
Video sam se sa Markom, imali smo malo vremena da popričamo, verujem da će vam napisati impresije kad stigne kući, vidno su ga iznervirali njegovi puleni.

Pre nego sto pocnem da pricam o utakmicama, da prvo napomenem mentalitet organizatora, koji se ponasaju kao na stocnoj pijaci... Dobacuju se propusnicama, setali su me od jednog do drugog ulaza i tako... No to sam i ocekivao...

Ono sto nisam ocekivao je beskrvna i bezidejna igra FMPa. O tome koliko je to strashno najbolje govori podatak da je najefikasniji igrac bio Stojadinovic... Nazalost nemam koga da izdvojim, to je jedan uzas kompletni, i mislim da ce zaista tesko nece naci mesto u Zvezdi, sem eventualno Siladjija, ukoliko pokaze nesto, sto danas nije slucaj... Dimic u padu forme,sa sramotnom igrom u odbrani, do te mere da sam napusio najstrasnije... Sramota !

Sto se tice Zvezde, sasvim ocekivana igra i rezultat... BKK kompletno divljacka ekipa, posebno mi je u negativnom smilsu zapao za oko Boltic, koji je tri lopte izgubio u tranziciji na svojo polovini...Ne vidim nikakvu persepktivu u ovakvoj ekipi. Da se vratim na Zvezdu, prijatno me iznenadio Lazic, kako time sto igra tako i partijom koju je pruzio... Sasvim solidan i Milutinovic, Nedovic imao par dobrih poteza, a onda sve to usrao na kraju... Sve u svemu pobeda sa pola gasa...

Vidim neko ima zamerke na sudjenje, ja sam pre kupa napomenuo, da 2/3 sudija na ovom mecu ne zasluzuju da sude kup uopshte, medjutim zrebanje je vrseno po rangu sudija... Napravili su par kardinalnih gresaka, ali ja mislim da je to iz neznanja a ne iz namere...

PozdraV Hik, vidimo se sutra Smile

Takodje zaboravih da napomenem da su ''Delije'' vredjale Covica, da su nekome vikali grobarska picko (pretpostavljam Tomasevicu), vredjale Tadica, te poceli u jednom momentu da zvizde dok je Filip vodio loptu, tada se dogodila ta mala tuca koji su kornjace ekspresno resile !

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 17 Feb 2012 - 19:35

Spreman za polazak u Niš, nadam se dobrom putu sa ovim našima sa foruma što navijaju za pogrešan klub. Very Happy Takođe se nadam dobrom prijemu domaćina u Nišu, da nam pokažu gde se dobro jede i slično. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 17 Feb 2012 - 20:41

Ma ti da poneseš te kiflice što si mesio celu noć..

Poslednji izmenio Macijauskas dana Pet 17 Feb 2012 - 23:39, izmenjeno ukupno 1 puta
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Pet 17 Feb 2012 - 23:36

Marko ::
Takodje zaboravih da napomenem da su ''Delije'' vredjale Covica, da su nekome vikali grobarska picko (pretpostavljam Tomasevicu), vredjale Tadica, te poceli u jednom momentu da zvizde dok je Filip vodio loptu, tada se dogodila ta mala tuca koji su kornjace ekspresno resile !

Nisu vređali Čovića nego Tonića, zvaničnog spikera koga niške Delije konstantno čašćavaju sloganom "Toniću pederu napuši se severu" jer se okarakterisao kao navijač Partizana. Mnogo ljudi u hali je pomislilo da je skandirano Čoviću ali nije. Njemu je bilo upućeno i to "Grobarska pičko", a nisu ni Tadića nego... plez1 Zajebavam se, Tadića jesu pošteno okrpili a čuo sam i zvižduk Filipu i već opisao gužvu...
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pet 17 Feb 2012 - 23:43

superhik ::
Marko ::

Nisu vređali Čovića nego Tonića, zvaničnog spikera koga niške Delije konstantno čašćavaju sloganom "Toniću pederu napuši se severu" jer se okarakterisao kao navijač Partizana. Mnogo ljudi u hali je pomislilo da je skandirano Čoviću ali nije. Njemu je bilo upućeno i to "Grobarska pičko", a nisu ni Tadića nego... plez1 Zajebavam se, Tadića jesu pošteno okrpili a čuo sam i zvižduk Filipu i već opisao gužvu...

Ja se izvinjavam onda... Svi ljudi oko mene, su mislili da je to upuceno Covicu... Cak se i vodila rasprava otkud sad ovo... itd.

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 14 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu