Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 5 od 14
Strana 5 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
5 izgubljenih lopti Miljenovica za cetvrtinu.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Očigledno momak ima ogromnu zelju da se dokaže na ovoj utakmici.
Ali ovaj momak sledeće sezone mora da dobije šansu, već sada je dosta bolji od Pere.
Uf kakva blokada Čantekina Čakarević dao trojku
Izgledamo vrlo loše.
Ali ovaj momak sledeće sezone mora da dobije šansu, već sada je dosta bolji od Pere.
Uf kakva blokada Čantekina Čakarević dao trojku
Izgledamo vrlo loše.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Ja se sve tesim da ni Vlade nece sve karte da otkrije..
Momci samo odradjuju posao, nije nam cilj da ih ugazimo..
Momci samo odradjuju posao, nije nam cilj da ih ugazimo..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Užasno poluvreme. Jedino dobro u igri Partizana kontre. Imam utisak da igraju sa jedno 30% koncentracije!? U napadu većinom individualni potezi, pa šta bude, odbrana tanka. Jedino Lučić unosi neku energiju, ostali u crvenom na rezervi funkcionišu.
Miljenović je ok odigrao. Luković, kao i kada sam ga pre nedelju dana gledao u Zrenjaninu, vrlo korektan i konkretan. Ozbiljno nedostaje Zeka.
Inače Čantekin duplo bolji od oba naša teška centra zajedno, pa i kada im se doda i Mačvan.
Miljenović je ok odigrao. Luković, kao i kada sam ga pre nedelju dana gledao u Zrenjaninu, vrlo korektan i konkretan. Ozbiljno nedostaje Zeka.
Inače Čantekin duplo bolji od oba naša teška centra zajedno, pa i kada im se doda i Mačvan.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
E pretera ga malo za Cantekina. Jeste dobar, ali su Raduljica i Macvan ti koji ovde donose Partizanu prednost, uz Lucica.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
kada treba opljuvati Vladin Partizan, svako pretjerivanje je dozvoljeno
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Uz to taj mali nijednom nije zakucao, a imao je par prilika da Raduljicu malo spusti... Meni nije nešto danas, Miljenović posle današnje utakmice 3 dana neće moći da diše, mnogo se primio, digla mu se patka, tako da se izrazim...
Nolle- mvp
Ali je Miljenovic pokazao da zasluzuje minutazu u Partizanu... Veliki je potencijal, 2-3 lopte su mu bukvalno izasle iz kosa, od 5 izgubljenih, 2 su sa pocetka utakmice kada se klizao po terenu... Po meni se danas pokazao veoma dobro...
Mihael- mvp
Godina : 37
Nije mi jasno kako u Vizuri nikako da ukapiraju da moraju brze da se vracaju u odbranu. Toliko su glupih lakih poena primili u tranziciji i iz kontre da je to nedopustivo.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Okrugle čirlidersice!
Prvi put gledam Džejmsa, i utisak je "bolje da nisi ni dolazio", valjda će se popraviti, jer niti odbrane niti napada, ne videh od istog.
Drugo poluvreme, ubačen veće stepen prenosa, i laganih 30 razlike sa rezervama.
Prvi put gledam Džejmsa, i utisak je "bolje da nisi ni dolazio", valjda će se popraviti, jer niti odbrane niti napada, ne videh od istog.
Drugo poluvreme, ubačen veće stepen prenosa, i laganih 30 razlike sa rezervama.
Poslednji izmenio 2bad4u dana Čet 16 Feb 2012 - 7:49, izmenjeno ukupno 1 puta
2bad4u- prva petorka
dosta lose smo odigrali, ako ovako nastavimo pocepace nas muta sa uskom zonom, i dalje katic veliko razocarenje za mene, ima jedan od najvecih ugovora a igra kriminalno na obe strane terena
Everton- prva petorka
Godina : 36
Lagano podizanje forme, mi pucamo na trofej, a ne da iznenadimo Megu u 1/4 finalu.. Polako sa tenzijama..
Dule Kecman- mvp
dobra igra mege u prvom poluvremenu,steta sto su se posle bas raspali,da nisu bar koliko toliko isparirali partizanu,za to im je dosta falio i milosavljevic,da da kos i povuce kad su svi ostali neiskusni igraci stali...
mega je jako zanimljiva ekipa,puna mladih igraca,puno talenata...
partizan u prvom poluvremenu nije nista pokazao,u drugom dosta bolji,ali realno i mega mu je dosta pomogla,i u drugom poluvremenu je bilo ogroman broj kontri,lakih poena,kucanja.betrans se tu definitivno najvise istakao,sto brojem poena,sto atraktivnoscu.na kraju su cak i mladi igraci partizana dobili finu minutazu.
u sustini partizan ce u subotu imati pravu proveru,a nadam se onda i u finalu sa zvezdom,iako partizanu sigurno radnicki manje odgovara sa svojom igrom od zvezde...
sto se tice miljeniovica,definitivno veliki potencijal,istina je da je imao 5 izgubljenih u prvoj cetvrtini,ali je pokazao i vise kosarkaskih poteza zajedno od pere i dzejmsa i vise talenta i lucidnosti...sigurno zasluzuje svoje mesto u partizanovoj rotaciji...
mega je jako zanimljiva ekipa,puna mladih igraca,puno talenata...
partizan u prvom poluvremenu nije nista pokazao,u drugom dosta bolji,ali realno i mega mu je dosta pomogla,i u drugom poluvremenu je bilo ogroman broj kontri,lakih poena,kucanja.betrans se tu definitivno najvise istakao,sto brojem poena,sto atraktivnoscu.na kraju su cak i mladi igraci partizana dobili finu minutazu.
u sustini partizan ce u subotu imati pravu proveru,a nadam se onda i u finalu sa zvezdom,iako partizanu sigurno radnicki manje odgovara sa svojom igrom od zvezde...
sto se tice miljeniovica,definitivno veliki potencijal,istina je da je imao 5 izgubljenih u prvoj cetvrtini,ali je pokazao i vise kosarkaskih poteza zajedno od pere i dzejmsa i vise talenta i lucidnosti...sigurno zasluzuje svoje mesto u partizanovoj rotaciji...
NenadBG- šesti igrač
''Gledajući ovako... Dvorana Čair ima nizak krov...''
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Vojvodina baš žilava... Npr. kad bi za Superligu izvukli nekog bjesnog Amera tipa Skot bila bi to ozbiljna ekipa i u Superligi.
drexler- mvp
Kad Radnički ovako sere (7/9 trojke), (par čudnih odluka sudija), onda mogu svakoga da pobede. Ali Radnički daleko od ozbiljne ekipe. Muta daleko od ozbiljnog trenera.
I pored sveg "sranja" će prvo poluvreme dobiti samo 5-6 razlike.
edit: Braca Milošević, u poslednjoj sekundi poluvremena, sa pola terena za 43:41, za Radnički.
I pored sveg "sranja" će prvo poluvreme dobiti samo 5-6 razlike.
edit: Braca Milošević, u poslednjoj sekundi poluvremena, sa pola terena za 43:41, za Radnički.
Poslednji izmenio 2bad4u dana Čet 16 Feb 2012 - 9:20, izmenjeno ukupno 1 puta
2bad4u- prva petorka
Bracaaaaaa Miloseviiiiiiiiicccc
nakon gazenja auta citavim stopalom, "kecmanova" trojka.
nakon gazenja auta citavim stopalom, "kecmanova" trojka.
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Bravo Braco... kakav kos u zadnjoj sekundi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Jel se to meni ucinilo ili je Milosevic prvo nagazio aut liniju pa tek onda pogodio poslednju trojku.
Ray Allen- prva petorka
Bravo za Miljenovica Jedva cekam da ga vidim u Partizanu.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
jebem ti život kad Boris Bakić pogađa trojku
Inače, i meni će biti drago gledati Miljenovića naredne sezone, stvarno, spoljna linijia Miljenović - Anđušić - Bertans mora imati svoje minute
Inače, i meni će biti drago gledati Miljenovića naredne sezone, stvarno, spoljna linijia Miljenović - Anđušić - Bertans mora imati svoje minute
drexler- mvp
Boris Bakić je svojevremeno bio najbolji strelac juniorske lige i odličan šuter, a onda, onda je otišao u Partizan.
Macijauskas- mvp
Kako god, Vojvodina je jako ozbiljna... Prije svega u odbrani, tu su npr. daleko ispred Hemofarma
EDIT
jbga, crnac je ipak crnac
EDIT
jbga, crnac je ipak crnac
drexler- mvp
Misliš Čamuga?!
Siniša Matić, mnogo ozbiljan trener. Ovoliko skromniji tim igra organizovanije i ozbiljnije. Da nije Sajmona da izmišlja poene u poslednjoj četvrtini, i Skota da fizikalijama i agresijom odradi odbranu, Vojvodina bi išla u polufinale... Žao mi je što ne mogu svima da kažem "jebo vas Radnički, kada je bio apsolutni favorit pre utakmice"
Siniša Matić, mnogo ozbiljan trener. Ovoliko skromniji tim igra organizovanije i ozbiljnije. Da nije Sajmona da izmišlja poene u poslednjoj četvrtini, i Skota da fizikalijama i agresijom odradi odbranu, Vojvodina bi išla u polufinale... Žao mi je što ne mogu svima da kažem "jebo vas Radnički, kada je bio apsolutni favorit pre utakmice"
Poslednji izmenio 2bad4u dana Čet 16 Feb 2012 - 10:25, izmenjeno ukupno 1 puta
2bad4u- prva petorka
Sve cekam da neko napise rezultat, jel se jos igra, imam samo mob..?
Dule Kecman- mvp
Strana 5 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo