Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
+37
mlekadzija
Hyperactive
Karadjordje
Fiti
nikola tesla
Danny Trejo
Anti-RTS
Geograf
serbianhoops
familija
Sensui
NenadBG
Everton
drexler
Talicni Tom
dane
Junglezburn
Koleman
Gencha
Novica-Ubica
Sergej
Mihael
Djole
Dule Kecman
slobokv83
Naissus
expert
Macijauskas
Zemljoradnik
Marko
Tazz
superhik
2bad4u
Ray Allen
Nolle
sexdrogabodiroga
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 14
Strana 4 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Kup Radivoja Koraća 2011/2012 - Niš
Pa i nijeGencha ::Pa naravno da je bila smejurija i pre 3 godine, a to kada se ja javljam je potpuno nebitno.Koleman ::
A nije bila smejurija prosle, pretprosle, pre 3 godine? Meni ovo mnogo smeta, mislim da je idiotluk. Isto mi je smetalo i prosle i pretprosle i pre 3 godine. Mnogi se sada javljaju prvi put.
@Sergej
Hvala na iskrenosti.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sergej ::Znas kako , nemoj licno da shvatis. Onog trenutka kad je napravljena fuzija Zvezda i FMP , e od tada pocinje da smeta. Svaka cast nekada FMP na dostojnom rivalitetu , ali danas je to nesto sasvim drugo. Nadam se da me shvatas.
Ma opushteno, nego to ispada ovako... Dok je Covic drzao FMP i imao dva tima u kupu, to je bilo ok...E sad kad upravlja Zvezdom, onda to nije ok... Ispada da problem nastaje kada postoji sansa da neko ugrozi Partizan. To je ono sto meni smeta... Nadam se da ti mene razumes. Da je jedan Partizan, tada postavio to pitanje, do sada bi se resilo...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ne znam sto ovo svodite na prepucavanje na relaciji Partizan-Zvezda, kada je ovo iskljucivo krivica saveza.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Razumemo se naravno. Mislim ovo pitanje sam ja postavio licno. Mislim da Partizan uopste ne vidi prepreke u nekom vidu saradnje tj. postojanja B tima Zvezde tj. Radnicki FMP. Vise je to za mene neka stvar principa eto.
Partizan stvarno uopste ne zanima ova "problematika".
Sergej- mvp
Gencha ::Ne znam sto ovo svodite na prepucavanje na relaciji Partizan-Zvezda, kada je ovo iskljucivo krivica saveza.
Uopshte se ne prepucavamo, ja krajnje ljudski odgovaram Sergeju na njegov iskren i posten stav... i ponavljam da taj problem nije od juce... Kazem nzm kakve su propozicije, i sta i kako moze da se tumaci
Marko- prva petorka
Ako će vam biti lakše ni mene ne zanima...Sergej ::Partizan stvarno uopste ne zanima ova "problematika".
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sergej ::Razumemo se naravno. Mislim ovo pitanje sam ja postavio licno. Mislim da Partizan uopste ne vidi prepreke u nekom vidu saradnje tj. postojanja B tima Zvezde tj. Radnicki FMP. Vise je to za mene neka stvar principa eto.
Jasno naravno... Ja sam to tako formulisao u svetlu tvog posta... Postoji sansa da se sada ovo jednom resi i da se unapred kaze moze ili ne moze, pod tim i tim uslovima... Ovo nikome ne ide u prilog...
Marko- prva petorka
Sve u svemu besmisleno je sto mi o tome raspravljamo, savez bi trebalo da se bavi takvim stvarima.
Gencha- šesti igrač
Gencha ::Sve u svemu besmisleno je sto mi o tome raspravljamo, savez bi trebalo da se bavi takvim stvarima.
Delimicno se slazem... Pogotovo shto, ponavljam, NE ZNAM, da li je to savez resio, i na koji nacin... Naprosto nisam citao propozicije, takmicenja detaljno, uz to nisam pravnik po struci, da bih bio iole kompetentan da dam sud o tome... Ovo je vise pocelo kao caskanje sa Sergejem, nego kao neka rasprava
Marko- prva petorka
Vidim ispisali ste puno strana noćas rekoh nešto pametno :p
Pa nije to samo u košarci, evo npr Partizan u fudbalu može u kupu da naleti na Teleoptik.
Pa nije to samo u košarci, evo npr Partizan u fudbalu može u kupu da naleti na Teleoptik.
Macijauskas- mvp
Ma naravno , diskusija bez nekog narocitog cilja
Sve vas pozdravljam i neka najbolji pobedi . Polako se krece put Nisa. Sve najbolje
Sve vas pozdravljam i neka najbolji pobedi . Polako se krece put Nisa. Sve najbolje
Sergej- mvp
Ma nije ni vazno ko ce da igra ovaj kup... Radnicki FMP ima dosta mladih talenata, pa bi bilo glupo da oni ispastaju zbog nekih pravnih prepreka ili sta vec... njima bi mozda ovaj kup, kao i bilo koje takmicenje bilo korisno iskustvo...
Takodje pozdravljam sve i sto kaze Sergej, nek najbolji pobedi...
Takodje pozdravljam sve i sto kaze Sergej, nek najbolji pobedi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Mladih igraca imaju, ali talenata bas i ne.Djole ::Ma nije ni vazno ko ce da igra ovaj kup... Radnicki FMP ima dosta mladih talenata, pa bi bilo glupo da oni ispastaju zbog nekih pravnih prepreka ili sta vec... njima bi mozda ovaj kup, kao i bilo koje takmicenje bilo korisno iskustvo...
Ray Allen- prva petorka
U ovoj prvoj sezoni totalno je FMP podbacio, mi iz ove ekipe za narednu godinu nikoga nećemo uzeti, a to je i svrha FMP-a. Uostalom nije baš za ovu temu to. postoje igrači koji su talentovani, ali oni baš i ne dobijaju minute... Mi od Smiljanića Dimića Džakovića ne možemo da imamo neku korist, možemo da imamo od Silađija, Tubaka...
Nolle- mvp
Ray Allen ::Mladih igraca imaju, ali talenata bas i ne.Djole ::Ma nije ni vazno ko ce da igra ovaj kup... Radnicki FMP ima dosta mladih talenata, pa bi bilo glupo da oni ispastaju zbog nekih pravnih prepreka ili sta vec... njima bi mozda ovaj kup, kao i bilo koje takmicenje bilo korisno iskustvo...
Pa, dobro i to sto kazes... jedino onaj Dimic i Smiljanic su ok, ali su oni malo stari sad...
Djole- prva petorka
Sergej ::neka najbolji pobedi
+1
Ko god da uzme trofej, dostojanstveno čestitati, i nastaviti dalje... Biće još utakmica, i još borbi za trofeje !
Da prođe bez incidenata, u fer i korektnoj borbi, što na terenu, što na tribini !
Nolle- mvp
Ako neko ima link za današnje mečeve, neka ostavi dole u temi.
Macijauskas- mvp
Zvezda je upravo završila zatvoreni trening. Uspeo sam da pogledam deo, Lazić je trenirao po strani, ruka mu je bandažirana. Svi ostali su bili na treningu, Pešić je bio zadovoljan. Posmatrao sam malo Cveleta na kraju kada su šutirali, sa bočnih pozicija ne može vola da ubode ali sa sredine i 45% je vrlo precizan (kad ga niko ne čuva )
superhik- prva petorka
RTS prenosi Partizan - Megu u kombinovanom prenosu sa finalom Slohokej lige Partizan - Olimpija.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Prenose li i ostale utakmice KRK? Ako ne prenose, onda to nije bas fer...
Djole- prva petorka
Prenose od polufinala čini mi se. Arena prenosi sve..
Macijauskas- mvp
Macijauskas ::Prenose od polufinala čini mi se. Arena prenosi sve..
Pa nije fer da prenose samo Partizan 1/4, a ostalo tek od 1/2... idiotski...
Djole- prva petorka
Nolle ::...možemo da imamo od Silađija, Tubaka...
Koliko se razumijem u klikere od Tubaka može da ispadne jedino dobar oslonac za kakvu tendu. A i Silađiju se smijeđi karijera Baneta Đekića.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
lijepo izgledaju Megići za sada. Zanimljiv je i ovaj Luković...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
A =Miljenovic ni rezerva da bude u Partizanu, sramota!!!
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 4 od 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Similar topics
» Kup Radivoja Koraća 2010/2011 - Železnik
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» ABA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo