Svaštara 8
+44
Anti-RTS
Fiti
Marija
Nightfall
Geograf
Danny Trejo
blagoje
familija
Everton
air slavkan
PingPong
Sensui
Nolle
Hyperactive
Dule Kecman
Tazz
Sergej
XXL
Imperator
Gencha
Talicni Tom
mlekadzija
markoo
Naissus
superhik
ZuLuofVozdovac
Bodi Bond
Ray Allen
wolfvaga
maxisb
Djole
Koleman
Mihael
expert
Macijauskas
drexler
Junglezburn
2bad4u
sexdrogabodiroga
Zemljoradnik
Sarlo
lazarminator
slobokv83
dane
48 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Svaštara 8
Ne znam da li je teorija zavere ili ne, ali znam da je film došao u vreme kada se vrši sveopšti napad na Republiku Srpsku, tezom da je ona "genocidna tvorevina".
Vi tamo u Srbiji nemate pojma koliko se ovdje organizovano od strane bošnjačkog vrha, u saradnji sa tkz. medjunarodnom zajednicom i mirovnom misijom u BIH vrše konstantni napadi na RS.
Pokušava se raznim načinima uveriti svet i medjunarodna mnenje da je RS genocidna tvorevina, nebi li imali razlog da je ukinu.
A u medjuvremenu Tužilaštvo BIH zaustavlja ili uopšte ne pokreće procese protiv zločinaca sa muslimanske strane, od kojih su neki snimljeni kako naredjuju ubijanje i spaljivanje srpskih sela. Oni se slobodno šetaju Sarajevom.
Znam da to nema veze sa ovim filmom, ali samo ću vam reći i siguran sam u to da su Srbi u BIH 100 % ujedinjeni po pitanju odbrane onoga što su dobili Dejtonom, a to je naš entitet. Tako da je ovaj film odmah stavljen na crnu listu u RS, iako ga mnogi nisu ni odgledali.
Nisam ni ja, ne smeta mi što su u filmu prikazani samo srpski zločini, jer navikao sam više da samo nas za sve okrivljuju, ali lično sam uveren da Andjelina nije slučajno u filmu samo Srbe okrivilla.
Jednostavno pre nego što je snimila film, obilazila je po BIH izbeglice sa sve tri strane, kao predstavnik UN , videla je patnje sva tri naroda, čak je i nekima pomogla da napuste polu srušene izbegličke kampove tako što je finansirala izgradnju stanova za njih.
I kakvu je pouku izvukla iz posete izbeglicama sa sve tri strane???
Videli ste u filmu .
Zato sam uveren da joj je neko "sugerisao" da radnja filma bude onakva, i da Srbe prikaže kao loše momke, jer jelte to je sada IN u Holivudu.
Vi tamo u Srbiji nemate pojma koliko se ovdje organizovano od strane bošnjačkog vrha, u saradnji sa tkz. medjunarodnom zajednicom i mirovnom misijom u BIH vrše konstantni napadi na RS.
Pokušava se raznim načinima uveriti svet i medjunarodna mnenje da je RS genocidna tvorevina, nebi li imali razlog da je ukinu.
A u medjuvremenu Tužilaštvo BIH zaustavlja ili uopšte ne pokreće procese protiv zločinaca sa muslimanske strane, od kojih su neki snimljeni kako naredjuju ubijanje i spaljivanje srpskih sela. Oni se slobodno šetaju Sarajevom.
Znam da to nema veze sa ovim filmom, ali samo ću vam reći i siguran sam u to da su Srbi u BIH 100 % ujedinjeni po pitanju odbrane onoga što su dobili Dejtonom, a to je naš entitet. Tako da je ovaj film odmah stavljen na crnu listu u RS, iako ga mnogi nisu ni odgledali.
Nisam ni ja, ne smeta mi što su u filmu prikazani samo srpski zločini, jer navikao sam više da samo nas za sve okrivljuju, ali lično sam uveren da Andjelina nije slučajno u filmu samo Srbe okrivilla.
Jednostavno pre nego što je snimila film, obilazila je po BIH izbeglice sa sve tri strane, kao predstavnik UN , videla je patnje sva tri naroda, čak je i nekima pomogla da napuste polu srušene izbegličke kampove tako što je finansirala izgradnju stanova za njih.
I kakvu je pouku izvukla iz posete izbeglicama sa sve tri strane???
Videli ste u filmu .
Zato sam uveren da joj je neko "sugerisao" da radnja filma bude onakva, i da Srbe prikaže kao loše momke, jer jelte to je sada IN u Holivudu.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Re: Svaštara 8
teško da Anđa pada pod nečiji uticaj.
To što kažeš dane za Srpsku, to znam, cura mi je iz Srpske i najbolji drugari. Svi cimeri unazad 10 godina su mi bili iz Srpske.
A što se tiče toga IN, pa moralo se gledati i na komercijalni deo
Jbg, nemam ništa protiv žene, nije mi antipatična, mislim da je jedan od zanimljivijih likova akoji se pojavio u poslednje vreme. Ne mislim da će se zbog filma Srpska proglasiti genocidnom tvorevinom.
Al ako je tako kao što kažeš, ajde prvo da krenemo od svog dvorišta, ajde da se ne emituju emisije o Srebrenici, da se ne vrši manipulacija narodom od našeg državnog vrha, ajde da malo iskritikujemo ono što nam je najbliže i najpreče, a ne da ćutimo svaki put kada mi sami sebe pokopavamo. Zašto ćutite? (ovo sam morao to mi nekako dođe kao pride )
nismo još
To što kažeš dane za Srpsku, to znam, cura mi je iz Srpske i najbolji drugari. Svi cimeri unazad 10 godina su mi bili iz Srpske.
A što se tiče toga IN, pa moralo se gledati i na komercijalni deo
Jbg, nemam ništa protiv žene, nije mi antipatična, mislim da je jedan od zanimljivijih likova akoji se pojavio u poslednje vreme. Ne mislim da će se zbog filma Srpska proglasiti genocidnom tvorevinom.
Al ako je tako kao što kažeš, ajde prvo da krenemo od svog dvorišta, ajde da se ne emituju emisije o Srebrenici, da se ne vrši manipulacija narodom od našeg državnog vrha, ajde da malo iskritikujemo ono što nam je najbliže i najpreče, a ne da ćutimo svaki put kada mi sami sebe pokopavamo. Zašto ćutite? (ovo sam morao to mi nekako dođe kao pride )
dane ::
Videli ste u filmu
nismo još
Poslednji put izmenio slobokv83 dana Pon 20 Feb 2012 - 2:25, izmenio ukupno 2 puta
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ma razumem ja šta ti govoriš, i malo mi je glupo da komentarišem film iako ga nisam gledao, ( to nikada ne radim ). Niti smatram Andjelnu za lošu osobu, nakon ovog filma ( jedino što sada osećam prema njoj je želja da nekada naPravim "genocid" nad njom ali u krevetu , ali pusti snovi )
Jbg. ona je odabrala da predstavi Srbe kao zločince u svom filmu i ja to poštujem.
E sada mislim da ona nije ni bila svesna koliko je ovde u Bosni mržnje izmedju naroda, da rane još uvek nisu zarasle. I nije bila svesna koliko je bosanska (u ovom slučaju srpska ) glava tvrdoglava .
Samim tim okrenula je jedan narod protiv sebe i svog filma, i pokušala je da se iskupi nekim izjavama, ali kasno je.
Jbg. to je ta "multifunkcionalna" ( bolje rečeno Frankeštajn država) BIH koju su napravili "dobročinitelji" sa Zapada. Malo ko od običnog naroda u SAD može da shvati situaciju u BIH.
Jbg. ona je odabrala da predstavi Srbe kao zločince u svom filmu i ja to poštujem.
E sada mislim da ona nije ni bila svesna koliko je ovde u Bosni mržnje izmedju naroda, da rane još uvek nisu zarasle. I nije bila svesna koliko je bosanska (u ovom slučaju srpska ) glava tvrdoglava .
Samim tim okrenula je jedan narod protiv sebe i svog filma, i pokušala je da se iskupi nekim izjavama, ali kasno je.
Jbg. to je ta "multifunkcionalna" ( bolje rečeno Frankeštajn država) BIH koju su napravili "dobročinitelji" sa Zapada. Malo ko od običnog naroda u SAD može da shvati situaciju u BIH.
dane- prva petorka
Citam sad izjavu Nebojse Glogovca.
I razmisljam nesto... u svojoj dosadasnjoj praksi, profesionalnoj, retko sam imao priliku da me neko zvanicno obavesti kada ne zeli da me angazuje. Toliko se svi prema potencijalnom kandidatu za posao ponasaju kao prema pakli cigareta, da jednostavno ne osecaju ni najmanju potrebu da ti makar saopste i kada ne zele da te angazuju.
Ako je vec bio konkurs, ako sam aplicirao, ako sam potrosio vreme da dodjem, polazem vase testove inteligencije, ako sam dozvolio da me vasi psiholozi analiziraju od detinjstva do smrti, dajte onda makar mi recite: "hvala na saradnji, izabrali smo kandidata koji svojim sposobnostima vise odgovara predvidjenom radnom mestu, itd, itd..."
Ostave te nakon svega toga kao kera, ne javljaju ti se na telefon. Kada se, napokon, posle 7 dana cekanja, usudis da pozoves i pitas da nisi mozda prosao, kakvi su rezultati, oni se jos i uvrede, prebace ti sto si uopste zvao, jer oni imaju pametnija posla nego na tebe, luzera, da trose vreme.
Tako da, Nebojsa Glogovac nije ni svestan da mu je ucinjena paznja. Samim tim sto su ga obavestili da nije dobio ulogu, pokazali su da ga na neki nacin postuju
"Kako sam počeo da postavljam ta pitanja (agentima Andjeline Dzoli), tako je komunikacija, vrlo pompezno, krenula da jenjava. A, završila se tipično američki - u poslednjem pismu agenti su mi napisali: 'Pošto je vaš talenat toliki da bismo mogli da vam ponudimo samo glavni lik, a on je već dodeljen, nećemo imati ulogu za vas'"
I razmisljam nesto... u svojoj dosadasnjoj praksi, profesionalnoj, retko sam imao priliku da me neko zvanicno obavesti kada ne zeli da me angazuje. Toliko se svi prema potencijalnom kandidatu za posao ponasaju kao prema pakli cigareta, da jednostavno ne osecaju ni najmanju potrebu da ti makar saopste i kada ne zele da te angazuju.
Ako je vec bio konkurs, ako sam aplicirao, ako sam potrosio vreme da dodjem, polazem vase testove inteligencije, ako sam dozvolio da me vasi psiholozi analiziraju od detinjstva do smrti, dajte onda makar mi recite: "hvala na saradnji, izabrali smo kandidata koji svojim sposobnostima vise odgovara predvidjenom radnom mestu, itd, itd..."
Ostave te nakon svega toga kao kera, ne javljaju ti se na telefon. Kada se, napokon, posle 7 dana cekanja, usudis da pozoves i pitas da nisi mozda prosao, kakvi su rezultati, oni se jos i uvrede, prebace ti sto si uopste zvao, jer oni imaju pametnija posla nego na tebe, luzera, da trose vreme.
Tako da, Nebojsa Glogovac nije ni svestan da mu je ucinjena paznja. Samim tim sto su ga obavestili da nije dobio ulogu, pokazali su da ga na neki nacin postuju
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Klasican holivudski stil pravljenja filmova. Oni su i Troju uspeli da naprave tako, da Agamemnon i Menelaj izgledaju kao rugobe i zlikovci, dok su u Homerovoj intrepretaciji plavokosi lepotani i heroji. Mozda su im Trojanci nesto platili, mada je Troja po Jovanu Dereticu srpski grad.
Sarlo- mahač peškirom
- Datum upisa : 01.12.2010
dane ::Ma razumem ja šta ti govoriš, i malo mi je glupo da komentarišem film iako ga nisam gledao, ( to nikada ne radim ). Niti smatram Andjelnu za lošu osobu, nakon ovog filma ( jedino što sada osećam prema njoj je želja da nekada naPravim "genocid" nad njom ali u krevetu , ali pusti snovi )
dane sviđa mi se kako razmišljaš
slobokv83- mvp
Kako je, dođavola, komunikacija počela "pompezno da jenjava"!?...tako je komunikacija, vrlo pompezno, krenula da jenjava.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
pogrešno je preneseno, treba :
Како сам почео да постављам та питања, тако је комуникација која је почела врло помпезно, кренула да јењава.
Како сам почео да постављам та питања, тако је комуникација која је почела врло помпезно, кренула да јењава.
slobokv83- mvp
Cudaci iz Juznoafricke Republike ne odustaju.
Bolest.
Bolest.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Kakvi likovi, svaka čast!
Sjajno! Kradem.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Umre muž. Par meseci kasnije umire žena i dolazi u raj.
Ugledala tamo muža i dotrca do njega:
- Ljubavi! Opet smo zajedno!
A muz:
- Odjebi! Sta ti nije jasno u: "Dok vas smrt ne rastavi"!
dane- prva petorka
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Beše Z gotivi ovakve muzičke miksove...
Junglezburn- mvp
haha
Pero deformero...ima onaj spot na groblju, ali moj favorit je pesma gde kaže:
"žalim draga ispalo je sranje
što si više mrtva volim te sve manje."
Pero deformero...ima onaj spot na groblju, ali moj favorit je pesma gde kaže:
"žalim draga ispalo je sranje
što si više mrtva volim te sve manje."
slobokv83- mvp
Dobar je Biške.
Za one koji ne znaju, evo najvećeg hita rodonačelnika agro-metala:
Za one koji ne znaju, evo najvećeg hita rodonačelnika agro-metala:
@zemljoradnik
nisi na NBA fantasyu, moja ekipa su "Drvosječe", a Poštarova pjesma nam je himna
Inače, ja slučajno sad naiđoh na Skynyrd. Meni leže te epske rok stvari
https://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs&feature=related
Tačno mogu da se zamislim 70-ih godina u Americi u nekoj zabiti na jugu, u Alabami npr... Radim na nekoj pumpi, tek stigao iz Vijetnama, napižđen na administraciju, crnce, azijate, popravljam svoj Harli na 40 stepeni a u pozadini ide "Simple man"
nisi na NBA fantasyu, moja ekipa su "Drvosječe", a Poštarova pjesma nam je himna
Inače, ja slučajno sad naiđoh na Skynyrd. Meni leže te epske rok stvari
https://www.youtube.com/watch?v=sHQ_aTjXObs&feature=related
Tačno mogu da se zamislim 70-ih godina u Americi u nekoj zabiti na jugu, u Alabami npr... Radim na nekoj pumpi, tek stigao iz Vijetnama, napižđen na administraciju, crnce, azijate, popravljam svoj Harli na 40 stepeni a u pozadini ide "Simple man"
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Junglezburn- mvp
Maci je l' to ona sto je njena pesma u reklami za Kinder Bueno, cini mi se da jeste po glasu?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::Maci je l' to ona sto je njena pesma u reklami za Kinder Bueno, cini mi se da jeste po glasu?
Jeste, to je ta...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu