Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Svaštara 6
Cuvari plaze bre !
@Maci
OTH dobra serija prve 3-4 sezone, posle toga zesce sranje, a valjda snimaju i dalje..
@Maci
OTH dobra serija prve 3-4 sezone, posle toga zesce sranje, a valjda snimaju i dalje..
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Re: Svaštara 6
Sestra i ja smo gledale i tu, doduse vise ona. Ja sam vec zalutala u odrasli svet sa ciframa i ostalim ozbiljnim stvarima <_< (Mali Princ)
Gledala sam i ja Nindza kornjace, one lepe, stare. Baltazar, pa onaj konj zute boje, ili kako vec, pa Kokosinela, razni kratki crtaci. A Laku noc, deco mi je bila omiljena lutarska serija Cak je jedan decko sve to uploadovao i postavio koliko sam bila dosadna Najlepsi ritual na svetu pred spavanje. Prababa sedne da gleda Dnevnik, ja cekam seriju, pa cesljam babu, pa je kao masiram, i onda serija, pa u babino krilo, i do kraja dnevnika hrcem, cepam drva samo tako Secam se serija na fr. Studio Sud, pronadjoh pre par meseci, Bracne zavrzlame, Crni biser (Azurna obala i raspametis se). Italijanska Simone e Baldini. (sad kada krenem da se prisecam.. )
Sada ima neka Tracara. E, to mu dodje bas lepo prikazano danasnje vreme.
Gledala sam i ja Nindza kornjace, one lepe, stare. Baltazar, pa onaj konj zute boje, ili kako vec, pa Kokosinela, razni kratki crtaci. A Laku noc, deco mi je bila omiljena lutarska serija Cak je jedan decko sve to uploadovao i postavio koliko sam bila dosadna Najlepsi ritual na svetu pred spavanje. Prababa sedne da gleda Dnevnik, ja cekam seriju, pa cesljam babu, pa je kao masiram, i onda serija, pa u babino krilo, i do kraja dnevnika hrcem, cepam drva samo tako Secam se serija na fr. Studio Sud, pronadjoh pre par meseci, Bracne zavrzlame, Crni biser (Azurna obala i raspametis se). Italijanska Simone e Baldini. (sad kada krenem da se prisecam.. )
Sada ima neka Tracara. E, to mu dodje bas lepo prikazano danasnje vreme.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
@Maci
Tu seriju je pratila moja devojka, cak sam je i ja pratio na kratko kad se pojavila, sada je po meni jedno veliko sranje... Pa to je klasicna Americko-Spanska-Turska serija sa elementima povracanja... Jbm ti seriju koja traje preko 8-9 godina i dalje se snima, a garantujem da i sada 34 sezonu mogu pratiti bez obzira sto sam poslenju odgledao epizodu iz druge sezone, i dalje se nista nije promenilo...
Mada, u sustini ja mrzim takve serije koje predugo traju. Jos posle Nikite i Dosie x su mi takve stvari pocele ici na ku...
Tu seriju je pratila moja devojka, cak sam je i ja pratio na kratko kad se pojavila, sada je po meni jedno veliko sranje... Pa to je klasicna Americko-Spanska-Turska serija sa elementima povracanja... Jbm ti seriju koja traje preko 8-9 godina i dalje se snima, a garantujem da i sada 34 sezonu mogu pratiti bez obzira sto sam poslenju odgledao epizodu iz druge sezone, i dalje se nista nije promenilo...
Mada, u sustini ja mrzim takve serije koje predugo traju. Jos posle Nikite i Dosie x su mi takve stvari pocele ici na ku...
Mihael- mvp
Godina : 37
Nisam gledao poslednje serijale, ali su mi prvi bas dragi..
Macijauskas- mvp
247 epizoda, a u većini se pojavljuje ova lepotica...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja vidim...
Junglezburn- mvp
ovo je Novakova riba
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
slobokv83 ::jbg, a ja gledao Nindža kornjače
тај рад
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ja prvi put cujem za taj crtani...
Ja sam veliki fan:
Po meni je ova tema najbolja na svetu... najezim se kad god je cujem...
Ja sam veliki fan:
Po meni je ova tema najbolja na svetu... najezim se kad god je cujem...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Aaa, secam se toga Secam se jos i Voltorna, Transformersa (i cini mi se da sam ih videla na pozarevackoj TV 'Duga') i sad zaboravih kako se zove onaj crtani sa onom princezom u roze slemu pa je tu bio i jedan malecni (slicno kao Voltron crtani), pa putuju tako svemirom.. pi' sve je to pisalo na onom forumu.. Dzetsoni, Flinstoni,
PingPong- šesti igrač
Junglezburn- mvp
A ovo je bila serija!
Junglezburn- mvp
Bas divna serija Deca mogu uciti iz toga, tj. ucili smo. Ovo danas je Drago mi je sto malu drze ceo dan napolje, a videcu da za zimu nabavimo neki dvd plejer pa da joj pustam ove stare stvari.
PingPong- šesti igrač
Junglezburn- mvp
Svi oni koji su sa nestrpljenjem ocekivali izlazak NBA2k12 da bi mogli da igraju sa Veselim, Valancijunasom, Kanterom, Fridetom i ostalima to nazalost nece moci jer rukiji nece biti u igrici.. Mozda eventualno budu dodati kad pocne sezona pa uz patch, za sada od toga nema nista...
Mihael- mvp
Godina : 37
Kako bi bilo dobro da joj je Vlada rekao "na qrtzu te nosam!"
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Боди, треба ли овде да се понављам или је сувише просто и за форум?
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Stvarno je na kraju pala u .. u sta god da je upala?
PingPong- šesti igrač
Svaka cast za DJokovica...dobio ga u cetvrtom setu bez prvog servisa zbog problema sa ledjima...NEVIDJENO!!!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Ovo je postao gladijatorski sport. Bukvalno sam se osecao kao da gledam Rocky 4. Novak igra sa bolovima u ledjima a Rafa pod grcevima i ko zna kakvim jos tegobama. I pored toga maestralan tenis odigraju sta da se kaze osim da citiram familiju:
''Nevidjeno!''
''Nevidjeno!''
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Strana 1 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu