Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Svaštara 6
Zasto Vidic sutira penal, ZASTO???????????????????/
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Zato s'o je lep (kuajahahaa) i igra za Mancester Junajted (kuauauaakakaak).
Pogodi li?
ah.. Dedin ljubimac, nadam se da ga gleda... "ali Pantelić je nespretno reagovao. "
Pogodi li?
ah.. Dedin ljubimac, nadam se da ga gleda... "ali Pantelić je nespretno reagovao. "
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Zato sto je sutirao dok je igrao u Zvezdi i nijedan nije promasio.Mihael ::Zasto Vidic sutira penal, ZASTO???????????????????/
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
zato sto je s*** i glumi zvezdu man jun, neka mu je na casti sva sranja koja je uradio reprezentaciji od kezmana,odustajanja, pravljenje penala na sp pa do ovog sranja od veceras
Edit svim srcem tokom celog meca sam uz Slovence, da razbiju ove s****** naduvane , koji su za svoje klubove da li sve a za reprez . nista
Edit svim srcem tokom celog meca sam uz Slovence, da razbiju ove s****** naduvane , koji su za svoje klubove da li sve a za reprez . nista
Everton- prva petorka
Godina : 36
šteta što ne gledate najbolju balkansku reprezentaciju. Francuska je na putu da padne na Sen Deniju
edit
nevjerovatno kako sudije guraju Francusku . Prije 2 godine nisu vidjeli Anrijevu ruku, a sada su izmislili penal za izjednačenje! Jebo vas smrdljivi Platini
edit
nevjerovatno kako sudije guraju Francusku . Prije 2 godine nisu vidjeli Anrijevu ruku, a sada su izmislili penal za izjednačenje! Jebo vas smrdljivi Platini
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Drago mi je da smo pukli. Valjda ce se sada manje ulagati u fudbal i smeniti se nas intelektualac na klupi. Nije ovo tako lose.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Jel' Bosanci mozda imaju kucu fudbala? A? Cutimo! Jaka stvar sto su bili bolji od Francuza na Sen Deniju. Najmodernija kuca fudbala bre
Edit:
Fizicar, okaci to macku o rep. Mi kada puknemo od Holandije 6:1 njima sine da nisu dovoljno ulagali. Kada puknemo od Argentine 6:0 onda se sete da nam treba skuplji trener, jos bolje stranac. Kada se ne plasiramo na EP, trazimo izgovore a trener ispasta(ne branim Pizona o njemu iskreno mislim sve najgore). Rezultat ovog neuspeha ce biti neka bolestina od ugovora za novog trenera i neka nova ''kuca fudbala''. Taman uzmes od planiranog po 30% od vaterpola, kosarke, odbojke, rukometa, plivanja, veslanja... Taman jedan ugovorcic za Mateusa.
Edit:
Fizicar, okaci to macku o rep. Mi kada puknemo od Holandije 6:1 njima sine da nisu dovoljno ulagali. Kada puknemo od Argentine 6:0 onda se sete da nam treba skuplji trener, jos bolje stranac. Kada se ne plasiramo na EP, trazimo izgovore a trener ispasta(ne branim Pizona o njemu iskreno mislim sve najgore). Rezultat ovog neuspeha ce biti neka bolestina od ugovora za novog trenera i neka nova ''kuca fudbala''. Taman uzmes od planiranog po 30% od vaterpola, kosarke, odbojke, rukometa, plivanja, veslanja... Taman jedan ugovorcic za Mateusa.
Poslednji izmenio Koleman dana Uto 11 Okt 2011 - 9:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jeeeeeeeeeee nećemo se brukati ne EP!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Mihael ::Zasto Vidic sutira penal, ZASTO???????????????????/
Vidara zeli slobodno leto 2012. Rekao bih da je to razlog zasto je promasio penal.
Ray Allen- prva petorka
A vi još uvek gledate fudbal? Onda i treba da se nervirate.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Bodi Bond ::A vi još uvek gledate fudbal? Onda i treba da se nervirate.
+1
Ja pogledam samo krajnji rezultat i Pizonove izjave pre i posle utakmice
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Ja pisala I pratila rezultat i cituckala ovde.. I tako.. U svaku poru sporta se umesala politika.. I oni koji nece da igraju, ne zele, nemaju ni motiva... A motiv su pare, veeeelike pare koje dobijaju iz klubova.. Tja..
(danas.. pa ja sam upisala jer sam zeljna znanja, ali niko drugi ne mora da slusa ovo sto ja znam. Ja ne BI (!) da nekoga ponizavam (?! ahahaha ma stvarno). Retko ko ima plemenit cilj i plemenite radnje..)
(danas.. pa ja sam upisala jer sam zeljna znanja, ali niko drugi ne mora da slusa ovo sto ja znam. Ja ne BI (!) da nekoga ponizavam (?! ahahaha ma stvarno). Retko ko ima plemenit cilj i plemenite radnje..)
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Ide grejna sezona
http://vukajlija.com/zabava/posteri/292469
http://vukajlija.com/zabava/posteri/292469
Naissus- prva petorka
Kacio sam ja ovo vec, super je pesma..Mihael ::
Zanimljiv spot i pesma... Nemojte da se zagledate u devojku koja peva, nije u pendu, ali ono sto je jos bitnije, nije ni devojka ...
Macijauskas- mvp
Ne znam da li koristite ove sjatove, evo ja danas prvi put pazarih nešto... Nije loše registrovati se, obaveštenja onda stižu na mail...
link
link
Bodi Bond- mvp
A šta je na linku? Red Star Shop?Bodi Bond ::Ne znam da li koristite ove sjatove, evo ja danas prvi put pazarih nešto... Nije loše registrovati se, obaveštenja onda stižu na mail...
link
Junglezburn- mvp
Lifting.
Samo se vi zezajte, a tu često bude popust za kuglanje , recimo, pa sat vremena bude 400-500 dinara, a inače je oko 2000...
Samo se vi zezajte, a tu često bude popust za kuglanje , recimo, pa sat vremena bude 400-500 dinara, a inače je oko 2000...
Bodi Bond- mvp
A jesi li odslušao koncert? Ja evo u dva dana i baš mi prija!Mihael ::Jungle, nisam to trazio, ali hvala u svakom slucaju...
Junglezburn- mvp
Je l ide neko na koncert Hladnog Piva 2. decembra?
Bodi Bond- mvp
Ja planiram da idem na HP, ali mi je još uvek prerano da to sa sigurnošću tvrdim.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Junglezburn ::A jesi li odslušao koncert? Ja evo u dva dana i baš mi prija!Mihael ::Jungle, nisam to trazio, ali hvala u svakom slucaju...
Odslusao sam na preskoke, moram da priznam da sam se malo razocarao, Serj nekako previse piskav, mnogo vise nego ranije.... Imam na kompu Rock Am Ring 2011 ali jos nisam stigao da odslusam...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Strana 20 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu