Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 30 od 40
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Svaštara 6
Jel išao neko da gledaj pevaj brate u pozorištu, gledao sam na YT i gledam sad na Prvoj Turskoj, ali želeo bih da odem da pogledam to, čuh da se zaista teško dolazi do karata
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Gledao sam ja kad su bili u Nisu, nisam nesto odusevljen. Pogotovo mi ovo na prvoj ne deluje nesto bolje no u pozoristu. Karta je bila 1000 dinara, ako se dobro secam za balkon, a toliko sam isto platio komplet karata za kup Radivoja Koraca Andrija Milosevic me je 1 dobro nasmejao kada je neko kasnio na predstavu i on pita "Sad li se dolazi na predstavu?" Mi smo vam neke budale, ovaj oce tu da peva...
Preporucujem ovog coveka
Preporucujem ovog coveka
Naissus- prva petorka
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Jedan od naših najboljih džez gitarista, Nenad Gajin Coca, snimio je pre par godina sjajan album. Nažalost, čovek je prilično nepoznat. Ovo je prva stvar na albumu:
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Z, moj brat koji je bio na basketu, i koji me umal osakatio, svira gitaru, bakćao se sa nekim klincima metalcima nešto kratko, ali više svira za svoju dušu, i voli džez. Možda biste bili zainteresovani da čujete jedan drugog... Već vidim sledeći basket na sredini terena svirka a ovamo Zulu nabija komplekse...
Junglezburn- mvp
I nešto malo "teže"... Phronesis, za džezere malo jačeg želudca:
Šta ima da se slušamo, sednemo i sviramo. Jel se ti ikad njuškaš sa devojkom, ili odmah pređeš na stvar? E da, kako ti se zove burazer?Junglezburn ::Z, moj brat koji je bio na basketu, i koji me umal osakatio, svira gitaru, bakćao se sa nekim klincima metalcima nešto kratko, ali više svira za svoju dušu, i voli džez. Možda biste bili zainteresovani da čujete jedan drugog... Već vidim sledeći basket na sredini terena svirka a ovamo Zulu nabija komplekse...
Slušate - svirate isto mu dođe
Marko se zove, i na taj način preti Đokicama na prvom mestu...
Marko se zove, i na taj način preti Đokicama na prvom mestu...
Junglezburn- mvp
Svako ko ima savet oko devojaka neka ga pošalje Bodiju?Macijauskas ::Za savete oko devojaka obratite se Bodiju.
Junglezburn- mvp
Лако вам је да га прозивате док није ту. Морам да га браним не би ли га наговорио да дође у петак у кафану код мене, да размотримо измене за фантази
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Да знаш да се лепо извлачи за сада
mlekadzija- prva petorka
Spomeni mu rostilj i palacinke i ime jedno zensko ime na J i dolazi on sigurno
Macijauskas- mvp
Роштиљ и палачинке нису проблем, али ме ово треће брине, жена ми се тако зове
mlekadzija- prva petorka
Nema me par dana i odmah ogovaranja meni iza leđa. Ali što bi rekao Tegi "takav smo narod". Ne ljuti se Bodi, nie Bodi zlotvor.
Elem, ja sam pio kafu sa familijom i čisto da se zna da je obećao da na sledeće okupljanje forumaša nosi gitaru i izvodi splet narodnih pesama, zabole me južnije od duše što se Zemljoradniku to ne sviđa.
Elem, ja sam pio kafu sa familijom i čisto da se zna da je obećao da na sledeće okupljanje forumaša nosi gitaru i izvodi splet narodnih pesama, zabole me južnije od duše što se Zemljoradniku to ne sviđa.
Bodi Bond- mvp
Zemljoradnik ::I nešto malo "teže"... Phronesis, za džezere malo jačeg želudca:
Pa, ti znas ko ce uvek da ti doda +1 na ovakve stvari ...
I nisu previse teski, bas su po meri...
wolfvaga- prva petorka
jesu li objavljeni konačni rezultati popisa? Je l ima negdje detaljan pregled, sa svim mogućim brojkama i kategorijama?
Inače, prema proračunima, ovih dana bi svijet trebao dobiti sedam milijarditog (ajmo lektori, kako se ovo kaže pravilno?) stanovnika, pa čisto da vidim gdje smo u svemu tome mi
Inače, prema proračunima, ovih dana bi svijet trebao dobiti sedam milijarditog (ajmo lektori, kako se ovo kaže pravilno?) stanovnika, pa čisto da vidim gdje smo u svemu tome mi
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::jesu li objavljeni konačni rezultati popisa? Je l ima negdje detaljan pregled, sa svim mogućim brojkama i kategorijama?
Резултати ће изаћи 15 новембра.
Иначе, у свему томе ми смо у тоталном курцу јер ће резултети бити такви да Србија има 300 000 људи мање него пре 10 година. Притом, мислим да је ситуација још гора јер на претходном попису 2001 су лица која су имала пријављено пребивалиште на КиМ сматрана интерно расељенима и нису рачуната у укупан број становника остатка Србије, а сада је број становника мањи за поменуту цифру иако су сви избегли сада пописани (реч је о око 200 000 људи).
Ако постоји нека позитивна ствар у томе што је у Србији низак стандард, то је онда податак да бар нема масовног усељавања из Африке и са блиског истока, јер би онда стварно за коју деценију било теже пронаћи Србина у Србији него живот на Марсу...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Jedan lik, poznanik, ne znam zapravo kako da kazem, ajde, poznanik.. je rekao da ide na posao rolerima. ahahahah xD Odvalila sam tek kada nam je danas profesorka rekla da se izjasnila da je po nacionalnosti Eskim. Obozavam ih, volim ih, klanjam im se A tek ono 'pa zavrsili ste filozofski, dakle, vi ste filozof' ahahaha Bas me zanima sta je sve (u)pisano.
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Vidim da ste se dotakli i knjizevnosti na temi basket pa rekoh ovde da pitam jel neko mozda cuo ili procitao nesto od Rodzera Zelaznija, recimo Hronike Ambera. Za mene je knjiga vrhunska, jebeno dobra...
Inace u poslednje vreme nikako da procitam neku redovnu knjigu, vecinom su to neke istorijske enciklopedije za koje mi je potrebno manje vremena, a nikako da uzmem i da procitam Lovac na zmajeve od Haleda Hoseinija, ili Hiljadu cudesnih sunaca, za obe sam cuo da su extra...
Inace u poslednje vreme nikako da procitam neku redovnu knjigu, vecinom su to neke istorijske enciklopedije za koje mi je potrebno manje vremena, a nikako da uzmem i da procitam Lovac na zmajeve od Haleda Hoseinija, ili Hiljadu cudesnih sunaca, za obe sam cuo da su extra...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 30 od 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Strana 30 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu