Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Svaštara 6
a ja nisam znao da ima i ovoga u Guči
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Ja sam ih sa nestrpljenjem cekao na beer festu ali sam se bas razocarao, sve osim Vrtloga koji su svirali na pocetku i kraju je bilo lose, bar za moj ukus, previse pevanja onog bucka a malo trube...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Otvorim sekciju 'Strane serije' i ono americka, turska, ruska, turska, spanska, turska, turska, turska, americka, turska, turska, turska, turska.... Francuske i italijanske serije, nema, cao, pa-pa.. Preziveh one silne meksicke, kolumbijske, venecuelske, prezivecu vala i turske. Hocu francusku seriju
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Placem od smeha. 1 glas Srbije. 'Legla mi je pesma ko samar budali' 'Zgodno je pogodila u nezgodno' (tako nesto) 'Pogodila je u ... zulj' hahaha Znaci, 'ocem takvog sina, cupavog, luckastog A mala iz Petrovca na Mlavi (moje nesto najlepse) je predivna i tako me podseca na nekoga, bas mi je krivo sto nije otisla dalje . A i Kovinka je ok (muahaha kovin ). Slatki su mi svi Kul! Ne znam gde sam procitala da moze Vlada da kupi coveku iz Kikinde (cini mi se, a imena pamtim.. bas ih pamtim <_<) gitaru i bas sam zelela da se to desi i eto Voou, Nenad se zove i sad vise ne znam sta sam jos htela da kazem.
PingPong- šesti igrač
Junglezburn- mvp
2 moje Becejke su prosle u 24, obe su pevale jako dobro, cak me je i Jovana odusevila. Nazalost, Jovana ce odustati jer nece moci da ostavi dete toliko dugo samo...
Mihael- mvp
Ma neka slika je bila...PingPong ::Tacka?
Junglezburn- mvp
Aham.
Auf.. A muz? A sta sad sledi? Vise nedelja rada posle onih eliminacija (3. dan) ili nakon tih eliminacija se proglasava pobednik?
https://www.youtube.com/watch?v=iaZhG0Pi6Vo&feature=related
Volem crtace vise od ove vode koja stoji pored mene vec sat vremena i ceka me da je pogledam i mozda cak i popijem.
Auf.. A muz? A sta sad sledi? Vise nedelja rada posle onih eliminacija (3. dan) ili nakon tih eliminacija se proglasava pobednik?
https://www.youtube.com/watch?v=iaZhG0Pi6Vo&feature=related
Volem crtace vise od ove vode koja stoji pored mene vec sat vremena i ceka me da je pogledam i mozda cak i popijem.
Poslednji izmenio PingPong dana Sub 29 Okt 2011 - 14:36, izmenjeno ukupno 1 puta
PingPong- šesti igrač
Jbg, muz je doktor ( a i ona radi kao doktorica posto je zavrsila srednju medicinsku ). Valjda ce imati neko usavrsavanje koje ce trajati 2 meseca a ona nema sanse da ostavi dete toliko bez nje ( sto je i normalno ) pa ce odustati... Posle tih 2 meseca ih otpada jos, a posle ce biti uzivo sve na TV-u...
Mihael- mvp
Ma, nema veze. Ipak su oni svi i vidjeni i neko ce mozda i stupiti u kontakt sa njima, makar i ovako da rade po tezgama i slicno. A bebce je bebce Mozda kasnije bude nesto, kada dete izraste u veliku curu. Nikad nije kasno.
PingPong- šesti igrač
PingPong ::Ma, nema veze. Ipak su oni svi i vidjeni i neko ce mozda i stupiti u kontakt sa njima, makar i ovako da rade po tezgama i slicno. A bebce je bebce Mozda kasnije bude nesto, kada dete izraste u veliku curu. Nikad nije kasno.
He, he, he, nadam se da do toga nece doci posto je u pitanju sin...
Mihael- mvp
Njaf.. Kada omasim, onda bas omasim. Mozda dobije u medjuvremenu devojcicu (ne znam zasto skoro uvek pomislim na zensko dete kada mi neko kaze da ima bebu, dete...)
PingPong- šesti igrač
pjesma je evergrin, previše isforsirana, ali nisam znao za ovaj live snimak. Odlična svirka
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
dosta sam se sprdao
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Jaoj, ljudi, dajte neki link za download besplatnog programa za rezanje, molim vas... ne mogu da nadjem nista kvalitetno, a da traje duze od mesec dana...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Hvalaaaa... spas'o si mi zivot...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Strana 29 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu