Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Svaštara 6
Ovo je inače bend Aeternia, a pod ovim imenom su obradili iz zajebancije turbo-folk hitove.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
wolfvaga ::Evo jedne pesmice koja me oduševljava ovih dana...
https://www.youtube.com/v/SDTZ7iX4vTQ
Mislim da sam tu pesmu cula pre par meseci negde, ali ne znam gde i to zajedno sa gruom Him and She i ona glumica ima neku svoju grupu, Scharlet Johanson, tako nesto (mrzi me vise i da guglam, a imena i ja dva pojma), tu sam mozda negde izvukla.
neki cover ili obrada ili kako vec, pesme Candi Staton - He Called Me Baby
PingPong- šesti igrač
- Datum upisa : 24.08.2011
Evo nesto slicno tome, meni se svidelo..wolfvaga ::Evo jedne pesmice koja me oduševljava ovih dana...
@Ping pong u grupi she and him je zooey deschanel..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Izašao je 100. broj CKM-a!!!
Sve je otišlo u pičku materinu, ovaj internet stvara nenormalnu zavisnost, i stvarno se više ne može bez njega. Koliko god jeftin, dostupan i obiman bio, ipak sam zadovoljan što sam bar u jednom dijelu života bio dio generacija koja je opštu kulturu saznavala drugim putem.
Za 10-15 godina kad moji sinovi budu našli kofer pun Politikinih zabavnika, Zagora, Dilana Doga, Playboya, zagrebačke Košarke, Tempa, CKM-a sumnjam da će im značiti kao što meni znači...
Ipak, od svih gorenabrojanih naslova, iz raznih razloga danas sam redovan jedino na CKM-u. Perfektno spakovana kolekcija svih 100 brojeva je uvijek tu kada treba malo razonode, soft erotike, satiričnog osvrta na domaću svakodnevicu ili trivijalnih priča sa svih meridijana.
Redakcija je tokom ovih 8 godina uspjela da sakupi sasvim solidan broj tvrdokornih čitalaca, koji su do koske navučeni na standardne sadržaje, karakterističan humor i jedinstven muzički i filmski ukus... Pri tome su uspjeli da ostave brojnu konkurenciju miljama ispod sebe, u oblaku prašine...
Borocki, Milinović, BC Action, Todorović... momci hvala za sve, osjećam kao da vas znam čitav život i kao da svako veče dijelimo memljiv šank uz politiku, sport i žene. Dabogda trajali do kraja, do apokalipse. Amin!
Sve je otišlo u pičku materinu, ovaj internet stvara nenormalnu zavisnost, i stvarno se više ne može bez njega. Koliko god jeftin, dostupan i obiman bio, ipak sam zadovoljan što sam bar u jednom dijelu života bio dio generacija koja je opštu kulturu saznavala drugim putem.
Za 10-15 godina kad moji sinovi budu našli kofer pun Politikinih zabavnika, Zagora, Dilana Doga, Playboya, zagrebačke Košarke, Tempa, CKM-a sumnjam da će im značiti kao što meni znači...
Ipak, od svih gorenabrojanih naslova, iz raznih razloga danas sam redovan jedino na CKM-u. Perfektno spakovana kolekcija svih 100 brojeva je uvijek tu kada treba malo razonode, soft erotike, satiričnog osvrta na domaću svakodnevicu ili trivijalnih priča sa svih meridijana.
Redakcija je tokom ovih 8 godina uspjela da sakupi sasvim solidan broj tvrdokornih čitalaca, koji su do koske navučeni na standardne sadržaje, karakterističan humor i jedinstven muzički i filmski ukus... Pri tome su uspjeli da ostave brojnu konkurenciju miljama ispod sebe, u oblaku prašine...
Borocki, Milinović, BC Action, Todorović... momci hvala za sve, osjećam kao da vas znam čitav život i kao da svako veče dijelimo memljiv šank uz politiku, sport i žene. Dabogda trajali do kraja, do apokalipse. Amin!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
^ ahahaha jos kad bih se ja konektovala na najjaci a ne na najslabiji..
PingPong- šesti igrač
"strongest available"
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ma ne znam ja da citam, pa se u'vatim na nekog levog a ne gledam sta pise, klimav neki a nikad ne nosim naocare to mi je kao uredjaj za detektovanje
(htela ja sad nesto smesno da kazem, a nije mi ispalo bas nesto)
(htela ja sad nesto smesno da kazem, a nije mi ispalo bas nesto)
PingPong- šesti igrač
Pank, žene, dobra klopa i dobra kapljica, melanholičan stil pisanja, muški časopisi, bosanska krv... Da te nisam upoznao, bio bih ubeđen da je jedan moj prijatelj odlučio da na internetu u trideset-i-nekoj pokaže svoju tamnu stranu - ljubav prema košarci.drexler ::Izašao je 100. broj CKM-a!!!
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Macijauskas ::
Rispekt... malo je ljudi koji vole ambient muziku...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 40 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu