Svaštara 6
+44
Gale
Geograf
Everton
lazarminator
Gencha
Markos
air slavkan
Hyperactive
Zemljoradnik
blagoje
Nolle
Tazz
wolfvaga
Marija
Danny Trejo
Manu
Sergej
Karadjordje
bigZ
dane
fizicar
Talicni Tom
superhik
drexler
Kure
expert
XXL
Naissus
Ray Allen
Sensui
2bad4u
Koleman
familija
mlekadzija
Bodi Bond
Anti-RTS
Djole
ZuLuofVozdovac
slobokv83
Junglezburn
Macijauskas
Mihael
PingPong
Dule Kecman
48 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Svaštara 6
Mozes da dobijes na neke rate da platis. Napisi molbu i odnesi u Telenor objasni o cemu se radi i izaci ce ti u susret. To je jedino. Moj kum je tako najebao kad je isao u HR.
Sergej- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Postoji udruženje za zaštitu potrošača, ali nisam siguran od kakve je koristi.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Znas koje ces objasnjenje dobiti od Telenora? Reci ce ti da ne mogu da ti izadju u susret jer oni nemaju nikakve veze sa drugim mrezama, tj. taj iznos ti prakticno placas BH telekomu.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
I nije njihova odgovornost, jebi ga... Možeš samo da im se obratiš da ti omoguće da platiš u ratama taj iznos sa objašnjenjem kako se dogodilo, oni nemaju nikakvu odgovornost zato što je telefon ušao u roaming.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Пошто се на другим темама кука на ролнице и папириће као и на петарде, показаћу вам шта су болесници и шта су хулигани. Не препоручујем гледање млађим особама, као и онима који су слаби на насиље.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dSKEyKQTMm8
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dSKEyKQTMm8
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Preminuo je Stiv Džobs, jedan od osnivača Apple-a.
Bodi Bond- mvp
Godina : 38
Edija Vedera (Pearl Jam) smo do sada imali prilike da vidimo na alkoholu, gandži, kreku, dopu, koki... A sinoć smo imali prilike da ga vidimo na hormonima rasta - u liku Adama Morisona.
I sad će doktor da me napljuje što mu diram u omiljeni bend.
I sad će doktor da me napljuje što mu diram u omiljeni bend.
evo da se i ja zapljunem kao okoreli fan Prldžema.
Inače, da ne skrenemo skroz sa košarkaških tema, ovaj bend se u najranijim periodima zvao Mookie Blaylock, po poznatom NBA playu tih godina. Ipak, kada su izdali prvi album, producentska kuća ih je uslovila promjenom imena pa su postali Pearl Jam. Ipak, da se ne zaborave korjeni, svoj prvi album su nazvali "Ten" po Mukijevom broju dresa
A ovde sviruckaju sa matorim Nilom Jangom.
može biti da sam ovo već kačio nekad...
Jebote, nekad je ovaj MTV zapravo i bio muzička televizija... Danas ne mogu izdržati ni 2 min. njihovog programa
Keep on rocking in the free world!!!
Inače, da ne skrenemo skroz sa košarkaških tema, ovaj bend se u najranijim periodima zvao Mookie Blaylock, po poznatom NBA playu tih godina. Ipak, kada su izdali prvi album, producentska kuća ih je uslovila promjenom imena pa su postali Pearl Jam. Ipak, da se ne zaborave korjeni, svoj prvi album su nazvali "Ten" po Mukijevom broju dresa
A ovde sviruckaju sa matorim Nilom Jangom.
može biti da sam ovo već kačio nekad...
Jebote, nekad je ovaj MTV zapravo i bio muzička televizija... Danas ne mogu izdržati ni 2 min. njihovog programa
Keep on rocking in the free world!!!
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ili je tacno ili je neki Srbin uhakovao sajt. Mislim da su nam knjizevnici ipak bolji od hakera pa tipujem na prvu opciju
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
More, patka pa puca ...
Nobela je dobio svedski pisac i pesnik Tomas Transtromer (malo lokal-patriotizma na delu, za dotičnog prvi put čujem)...
Djole, omašio si bend... Jesam ih dosta slušao kao mladji, ali odavno više volim Soundgarden i Alice in Cahins, bar kad je Grunge u pitanju...
Nobela je dobio svedski pisac i pesnik Tomas Transtromer (malo lokal-patriotizma na delu, za dotičnog prvi put čujem)...
Djole, omašio si bend... Jesam ih dosta slušao kao mladji, ali odavno više volim Soundgarden i Alice in Cahins, bar kad je Grunge u pitanju...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
kakav je car onaj ko je ovo smislio i koliko mu je trebalo truda sve da isplanira i odradi.
I kakva lekcija za sve novinare internet prepisivace... prava lekcija.
Ja da sam taj lik sad bih se lepo oglasio i objavio: Pozdrav iz zemlje Safari, zbogom zohari!
I kakva lekcija za sve novinare internet prepisivace... prava lekcija.
Ja da sam taj lik sad bih se lepo oglasio i objavio: Pozdrav iz zemlje Safari, zbogom zohari!
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
"90-e, mračne sile, zloglasni memorandum SANU, smrtonosni kič..."
ja sam evo odmah poželio da autore ovog domena vješam za muda na sred terazija. Poserem vam se na vašu aktivnost.
Zašto u ovoj jadnoj Srbiji nema normalne sredine, zašto smo podjeljeni između degenerika i ekstrema, na jednoj i na drugoj strani... Pitam se da li je neko od njih pročitao neku knjigu Dobrice Ćosića
ja sam evo odmah poželio da autore ovog domena vješam za muda na sred terazija. Poserem vam se na vašu aktivnost.
Zašto u ovoj jadnoj Srbiji nema normalne sredine, zašto smo podjeljeni između degenerika i ekstrema, na jednoj i na drugoj strani... Pitam se da li je neko od njih pročitao neku knjigu Dobrice Ćosića
drexler- mvp
Mihael ::
Fak jeeeeaaaa!!! Lik je najveci car na svetu... ima neki lajv nastup pred nekoliko hiljada ljudi u Kazahstanu... i naravno izaziva erupciju odusevljenja...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
http://www.juznevesti.com/Kultura/Toma-Zdravkovic-rodjen-u-Aleksincu.sr.htmlLegendarni pevač narodne muzike Toma Zdravković nije rođen u Pečenjevcu kod Leskovca, već u Aleksincu, saznaju Aleksinačke novosti.
Naissus- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
drexler ::"90-e, mračne sile, zloglasni memorandum SANU, smrtonosni kič..."
Idi bre Drex, ako bi na ovo gledao samo kao na vrhunsku sprdnju mislim da bi se iskreno nasmejao.
Da li sebi zaista dozvolis da te politicke varijacije na temu zaista dotaknu. Gledas lepo sve sa strane i smejes se iskreno. Zar ti nije preko svake glave to sto ne mozes, npr, da nadjes ljudski posao, ili slicno. Da li zaista jednog mladog, inteligentnog coveka, mogu da dotaknu teme pune politicke ideologije?
Mene je ova sprdacina bas nasmejala.
lazarminator ::Idi bre Drex, ako bi na ovo gledao samo kao na vrhunsku sprdnju mislim da bi se iskreno nasmejao.
Лично мислим да ауторе целе ове ујдурме није имао ни минималну намеру да буде духовит... Постоје све претпоставке да иста особа буде тужена и ребнута за једно милионче дингера.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::lazarminator ::Idi bre Drex, ako bi na ovo gledao samo kao na vrhunsku sprdnju mislim da bi se iskreno nasmejao.
Лично мислим да ауторе целе ове ујдурме није имао ни минималну намеру да буде духовит... Постоје све претпоставке да иста особа буде тужена и ребнута за једно милионче дингера.
Uopste nije bitno da li je neko zeleo da bude duhovit ili ne. Njegove namere nisu bitne za to da li je ovo smesno ili ne. Meni je boga mi smesno, i puno postovanje za svu organizaciju. Neko se bas potrudio.
Ja i govorim da kada se covek iskljuci iz cele ideologije ne moze da se ne nasmeje.
Uostalom, kada te neko vrhunski zezne uvek mu treba pruziti ruku.
Pre mesec dana sam imao priliku da drzim u ruci jedan vrlo vazan dokument. Taj dokument je bio u mojoj arhivi i nije bilo sanse da ga je neko drugi dirao. To je bila primo-predajna dokumentacija za bazen koji smo ovde radili u ukupnoj vrednosti od 1.5 miliona evra.
Doticni gospodin je trazio remont na odredjenoj opremi, ja sam odbio da to uradim pozivajuci se na dokument koji je on prethodne godine potpisao. On se seretski nasmejao i rekao mi da nista nije potpisao. Ja sam samouvereno izvadio papir iz arhive i zgranuo se kada sam video da je prazan, nepotpisan.
Covek je koristio mastilo koje isparava i nakon sto ga je potpisao sve je isparilo. Godinu dana kasnije potpisa nije bilo. Cak mi je pokazao i olovku.
Pruzio sam mu ruku, cestitao mu na vrhunskom zajebu i izvrsio remont.
Novi dokument je potpisao sa mojom hemijskom olovkom.
Poenta je da su neke stvari jednostavno smesne, bez obzira na ideologiju i mogucu uvredu pojedinaca.
Meni se u celoj ovoj prici dopalo sto je jasno pokazano koliko su nasi novinari ocajni i koliko bez provere pisu vesti. A i njuz.net napisao prvi istinit tekst
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Uh, svaki put kažem sebi kako neću pasti u iskušenje da pišem o politici, ali ne ide... Drex, u pravu si da je istina uvek negde između, ali sa Dobricom, rekao bih, to "između" izgleda ovako: bio je ekstremno dobar pisac (kažem "bio", jer nisam čitao ništa što je napisao u poslednjih 30 godina, ne znam kakvog je kvaliteta) i družio se sa "disidentima", čak ih štitio, ali je uvek bio uz vlast i zaista jeste jedan od idejnih tvoraca i propagatora ekstremnog nacionalizma s kraja 20. veka. Barem javno dostupne informacije ukazuju na to. Jeste to nekakva sredina između ove dve strane, ali sredina puta ekstrema... Kako god, mislim da je najbolje da poslušamo Lazu, dobra je fora.
Profesor srpskog iz srednje škole, koga jako cenim, na predavanjima je pričao kako je jedan od većih problema srpskog naroda učenje istorije iz Ćosićevih dela...
Bodi Bond- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Strana 16 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu